master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τυπε τι εγινε την αποκλεισατε την ΑΕΚ,που το χες σιγουρο;
ναι :'( .τελικος κυπέλλου για φετος παοκ-ατρόμητος
Γηπεδο στην ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Θα γινει... παρεουλα θα το χτισουμε...μακαρι.αμα γινει ομως....
μακαρι.αμα γινει ομως....
Θα γινει... παρεουλα θα το χτισουμε...
Τις γριες μου θυμηζεται.....
Θες να πεις οτι αν σου δωθει η ευκαιρια δεν θα στηνωσουν για να πεσω στην Β΄ εθνικη?
Ρε πανε πουλα αυτα περι ηθικης πουθενα αλλου γκεμπελισκο της πλακας.
Ας μου πει ενας γαυρος οτι δεν γουσταρει με καθε τροπο να πεσει ο βαζελος και το αντιθετο
και ας μου πει ενας αριανος ( οχι εσυ βεβαια γιατι εσυ εισαι περιπτωση) οτι δεν γουσταριε να πεσει
με καθε τροπο ο Π.Α.Ο.Κ.
Θα γινει... παρεουλα θα το χτισουμε...
ΞΕΧΝΑΣ μαλλον...Οταν πήρες πρωτάθλημα κρεμόσουν από τα δικά μου αρχίδια...Ψάξου...
Στο μπάσκετ αν ήμουν άλλη ομάδα θα στηνόμουν για να πέσεις...Αλλά είμαι ΑΡΗΣ...
Ποτε δεν ξερεις... εγω πιστευω οτι σε 6-7 χρονια θα εχει γινει.Sorry που θα σε στεναχωρήσω αλλά τα λαμόγια που θέλουν να φάνε απ' το γήπεδο δε συγκινούνται από τέτοια ρομαντικά... Όπως και οποιοσδήποτε σοβαρός αεκτζής δεν πρέπει να επιτρέψει στα λαμόγια να καταστρέψουν το άλσος προκειμένου να στήσουν το εμπορικό τους κέντρο τα λαμόγια... Αν και τζάμπα μιλάμε γιατί γήπεδο ούτε στη Ν. Φιλαδέλφεια πρόκειται να γίνει, ούτε πουθενά...
Αυτή είναι η ΙΣΤΟΡΙΑ, και όσο και να προσπαθήσεις δεν παραποιείται.Ειδικα εσυ οτι και να μου πεις...........
ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΩ !!!!!
Ποτε δεν ξερεις... εγω πιστευω οτι σε 6-7 χρονια θα εχει γινει.
καλιο αργα παρα ποτε...Σύντομα δηλαδή
Θα σου απαντησω με καθε ειλικρινεια,θα γουσταρα με τα χιλια να πεσεις(οπως θα επρεπε αν ειμασταν σε σοβαρο πρωταθλημα) αλλα θα με χαλουσε ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ(σε σημειο να μην ξανασχοληθω)να σπρωξω τους παικτες μου να χασουν αγωνα για να συμβει αυτο.Εκει ειναι και η διαφορα μας...Θες να πεις οτι αν σου δωθει η ευκαιρια δεν θα στηνωσουν για να πεσω στην Β΄ εθνικη?
Ρε πανε πουλα αυτα περι ηθικης πουθενα αλλου γκεμπελισκο της πλακας.
Ας μου πει ενας γαυρος οτι δεν γουσταρει με καθε τροπο να πεσει ο βαζελος και το αντιθετο
και ας μου πει ενας αριανος ( οχι εσυ βεβαια γιατι εσυ εισαι περιπτωση) οτι δεν γουσταριε να πεσει
με καθε τροπο ο Π.Α.Ο.Κ.