Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
νταξει καταλαβαμε... ο Γκαγκα θελει να δικαιολογησει την διεκδικηση των χρηματων του και βρηκε αφορμη...
δεν το ειδα το ματς, αλλα δεν πιστευω οτι τον κραξανε, ειναι πολυ αγαπητος, ισως ο μοναδικος που ειναι αγαπητος ΚΑΙ στους σκωληκες...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ο Γκαγκαλούδης γενικά είναι καραγκιοζάκος...Δεν ντρεπόταν να πει ότι ήταν σε σύνδεσμο του βάζελου, δεν ξέρω αν το είχε πει δημόσια αλλά μου το είχε πει κατ ιδίαν, όμως βαρούσε τύμπανα και άλλα καραγκιοζιλίκια. ΟΚ, όταν το έκανε στον ΑΡΗ γούσταρα, αλλά όταν τον είδα να τα κάνει και στον Τούρκο και στο χανούμι κατάλαβα πόσο ΓΕΛΟΙΟΣ είναι.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Ο Γκαγκαλούδης γενικά είναι καραγκιοζάκος...Δεν ντρεπόταν να πει ότι ήταν σε σύνδεσμο του βάζελου, δεν ξέρω αν το είχε πει δημόσια αλλά μου το είχε πει κατ ιδίαν, όμως βαρούσε τύμπανα και άλλα καραγκιοζιλίκια. ΟΚ, όταν το έκανε στον ΑΡΗ γούσταρα, αλλά όταν τον είδα να τα κάνει και στον Τούρκο και στο χανούμι κατάλαβα πόσο ΓΕΛΟΙΟΣ είναι.

καλο παιδι ειναι, ψυχουλα... τον γνωριζω και εγω προσωπικα... καραβαζελος, αλλα οπου επαιξε εκανε φιλους...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ.    << Π.Α.Ο.Κ >> Η ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΑΔΑ.. Η ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΑΡΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ... ΕΚ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ΄!! ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ!!! ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ... ΟΤΙ ΠΙΟ  ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ...Ο ΠΑΟΚ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ... Η ΕΛΠΙΔΑ...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ.    << Π.Α.Ο.Κ >> Η ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΑΔΑ.. Η ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΑΡΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ... ΕΚ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ΄!! ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ!!! ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ... ΟΤΙ ΠΙΟ  ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ...Ο ΠΑΟΚ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ Η ΕΛΠΙΔΑ...

Εγώ ποτέ δεν έστησα τον κώλο για να σου κάνω ζημιά, εσύ το έχεις κάνει πολλές φορές. Γι' αυτό θα είσαι πάντα ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ ποτέ δεν έστησα τον κώλο για να σου κάνω ζημιά, εσύ το έχεις κάνει πολλές φορές. Γι' αυτό θα είσαι πάντα ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ
Αν η ζηλια ηταν ψωρα θα κολλουσε ολη η χωρα..Χρωστας την υπαρξη της ανυπαρξιας σου στον ΠΑΟΚ..Να εισαι καλα και να ασχολεισε μαζι μας για να υπαρχεις....Αυτουσιος εισαι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ... δεν υπαρχεις..Η ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ.. ΚΑΙ Η ΖΗΛΕΙΑ ΣΟΥ.. ΣΑΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.. ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΠΕΡΒΛΗΤΗ..ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΩ ΖΕΙΣ..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν η ζηλια ηταν ψωρα θα κολλουσε ολη η χωρα..Χρωστας την υπαρξη της ανυπαρξιας σου στον ΠΑΟΚ..Να εισαι καλα και να ασχολεισε μαζι μας για να υπαρχεις....Αυτουσιος εισαι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ... δεν υπαρχεις..Η ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ.. ΚΑΙ Η ΖΗΛΕΙΑ ΣΟΥ.. ΣΑΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.. ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΠΕΡΒΛΗΤΗ..ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΩ ΖΕΙΣ..
μαλακιες λες,το ιδιο ισχυει και για σας,δεν θα υπηρχατε αν δεν υπηρχε ο αρης.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
μαλακιες λες,το ιδιο ισχυει και για σας,δεν θα υπηρχατε αν δεν υπηρχε ο αρης.
Εσυ Ν2 ΑΡΕΙΑΝΕ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΣ..ΑΡΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΑΘΡΟ 44 ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΓΩ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΣΤΟΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
ΤΟΥΡΚΕ, αν έστηνα τον κώλο μου όπως συνηθίζεις να κάνεις εσύ, θα ανεβοκατέβαινες στην Α2 όπως η γριά. Αλλά αυτό σε μάθανε να εισαι ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ.

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
ΤΟΥΡΚΕ, αν έστηνα τον κώλο μου όπως συνηθίζεις να κάνεις εσύ, θα ανεβοκατέβαινες στην Α2 όπως η γριά. Αλλά αυτό σε μάθανε να εισαι ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ.

Θες να πεις οτι αν σου δωθει η ευκαιρια δεν θα στηνωσουν για να πεσω στην Β΄ εθνικη?

Ρε πανε πουλα αυτα περι ηθικης πουθενα αλλου γκεμπελισκο της πλακας.

Ας μου πει ενας γαυρος οτι δεν γουσταρει με καθε τροπο να πεσει ο βαζελος και το αντιθετο

και ας μου πει ενας αριανος ( οχι εσυ βεβαια γιατι εσυ εισαι περιπτωση) οτι δεν γουσταριε να πεσει

με καθε τροπο ο Π.Α.Ο.Κ.  

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Θες να πεις οτι αν σου δωθει η ευκαιρια δεν θα στηνωσουν για να πεσω στην Β΄ εθνικη?

Ρε πανε πουλα αυτα περι ηθικης πουθενα αλλου γκεμπελισκο της πλακας.

Ας μου πει ενας γαυρος οτι δεν γουσταρει με καθε τροπο να πεσει ο βαζελος και το αντιθετο

και ας μου πει ενας αριανος ( οχι εσυ βεβαια γιατι εσυ εισαι περιπτωση) οτι δεν γουσταριε να πεσει

με καθε τροπο ο Π.Α.Ο.Κ.  

Παράνομε εγώ αποφάσισα σε ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ όπως ο συγκεκριμένος να μην απαντάω από 'δω και πέρα, να κάνω σαν να μην υπάρχουν... Βαρέθηκα ρε φίλε να ασχολούμαι με τον κάθε άρρωστο ψυχικά, είναι και μαλακία εν τέλει... Σου προτείνω κι εσένα να κάνεις το ίδιο, άκου με, θα σε κάνουν να σιχαθείς τον ίδιο σου τον εαυτό.

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Παράνομε εγώ αποφάσισα σε ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ όπως ο συγκεκριμένος να μην απαντάω από 'δω και πέρα, να κάνω σαν να μην υπάρχουν... Βαρέθηκα ρε φίλε να ασχολούμαι με τον κάθε άρρωστο ψυχικά, είναι και μαλακία εν τέλει... Σου προτείνω κι εσένα να κάνεις το ίδιο, άκου με, θα σε κάνουν να σιχαθείς τον ίδιο σου τον εαυτό.

Εχεις δικαιο, στο μεταξη ο ιδιος μαλλον με αλλο νικ βριζει μανες, θα τον γαμησω τον πουστη....!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Εχεις δικαιο, στο μεταξη ο ιδιος μαλλον με αλλο νικ βριζει μανες, θα τον γαμησω τον πουστη....!!!

Αυτόν τον BOUGA είδα κι εγώ και σιχάθηκα τον ίδιο μου τον εαυτό που τόσες μέρες κάθομαι και ασχολούμαι μ' αυτά τα μουνόπανα, ειλικρινά σου μιλάω... Φίλε sorry αλλά δε βρίσκομαι στην ελεεινή κατάσταση που βρίσκονται τα συγκεκριμένα άτομα για να πέφτω τόσο χαμηλά. Ο.Κ. βλέπω τα posts τους και τρελαίνομαι και αδυνατώ να μην απαντήσω, αλλά από ένα σημείο και μετά κατανοώ ότι είναι πραγματικά ανώφελο να απαντάς σε ψυχικά άρρωστα άτομα... Σε τραβάνε κι εσένα στο βόθρο με τον τρόπο τους χωρίς καν να το καταλάβεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom