Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Θες σοβαρα ΟΚ ...Δε εισαι καλυτερος απο αυτον..βγαζεις μισος ..

Φιλε αν θες να μιλησεις σοβαρα εγω δεν βλεπω αλλον εδω να βριζει σοι, μαναδες,κτλ.
και να αποκαλει απογονους εκτος απο τον δικο σας. Λογικο δεν ειναι να βγαζει
μετα καποιος μισος? Κουβεντα προσπαθω να κανω μαζι σου μην τρελαινεσαι.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Φιλε αν θες να μιλησεις σοβαρα εγω δεν βλεπω αλλον εδω να βριζει σοι, μαναδες,κτλ.
και να αποκαλει απογονους εκτος απο τον δικο σας. Λογικο δεν ειναι να βγαζει
μετα καποιος μισος? Κουβεντα προσπαθω να κανω μαζι σου μην τρελαινεσαι.

Παράνομε ο ZIGOLLO είναι Ο.Κ. άτομο δεν είναι ΣΚΟΥΠΙΔΙ.

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Παράνομε ο ZIGOLLO είναι Ο.Κ. άτομο δεν είναι ΣΚΟΥΠΙΔΙ.

Μα δεν ειπα εγω  κατι αλλο, ουτε επιτεθικα στον ζιγκολο, και με αλλους αριανους κανω καλο χαβαλε,
λεμε τα καλαμπουρια μας και κανουμε καζουρα. Τα παιδια αυτα ομως δεν βριζουν ουτε μαναδες ουτε προσβαλουν
σε προσωπικο επιπεδο.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Αντί να νοιώθετε περήφανοι που ο μεγαλύτερος Ελληνας αθλητής είναι συγγενής σας εξ αίματος εσείς με βρίζετε...Τόσο ΤΟΥΡΚΟΙ είστε...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Αντί να νοιώθετε περήφανοι που ο μεγαλύτερος Ελληνας αθλητής είναι συγγενής σας εξ αίματος εσείς με βρίζετε...Τόσο ΤΟΥΡΚΟΙ είστε...

Αληθεια ρε cacofonix απορω πως γραφεις με την πουτσα στα χερια..........

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
ΜΑΡΟΥΣΙ - Γκαγκαλουδης: «Με έβριζαν οι ΠΑΟΚτσήδες»

29/03/2011 16:02

Αηδιασμένος με τη συμπεριφορά μερίδας των οπαδών του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του είναι ο Γιάννης Γκαγκαλούδης που μίλησε στο ραδιοσταθμό Sport 103fm. Ο έμπειρος γκαρντ έχει παίξει στον ΠΑΟΚ παλαιότερα και θα περίμενε μια καλύτερη αντιμετώπιση, όμως τα άκουσε χοντρά από την κερκίδα.

«Ήταν προσωπικό αυτό που συνέβη, αλλά θα το πω. Γυρίζοντας σε αυτό το γήπεδο μετά από πολλά χρόνια δεν περίμενα με τίποτα να με βρίζουν με χυδαίο τρόπο. Πικράθηκα!» ομολόγησε ο 30χρονος γκαρντ. «Όταν αγωνίζεσαι, δεν μπορείς να μετράς πόσοι σε βρίζουν. Από το πρώτο δευτερόλεπτο ήξερα ότι πρέπει να είμαι σεμνός, ούτε ήθελα να προκαλέσω. Θεώρησα ότι αυτό έκανα και στα καλάθια, που ήμουν ταπεινός. Απόρησα και εγώ με αυτή τη συμπεριφορά. Με ενόχλησε πάρα πολύ».

Ο Γκαγκαλούδης αποκάλυψε και τη απόφασή του να κινηθεί νομικά για μια οφειλή του ΠΑΟΚ που παραμένει τόσα χρόνια ανεξόφλητη. «Ο ΠΑΟΚ μου χρωστάει ακόμη 51.000 ευρώ, τότε δεν πήγα το θέμα νομικά όπως οι περισσότεροι. Το έκανα τώρα» τόνισε ο αθλητής που αισθάνεται απογοήτευση για τον τρόπο που του φέρθηκαν. «Γενικά είμαι από τους ανθρώπους που νομίζω ότι πρόσφερε και το μόνο γήπεδο όπου δεν περίμενα να γίνει αυτό ήταν το "Παλατάκι".Μόνο κάποιοι ανώνυμοι φίλαθλοι μετά το τέλος του ματς με πλησίασαν. Κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν με χτύπησε στην πλάτη, κανείς δεν μου είπε να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ».

Μα γιατί ρε συ Γιαννάκη.. Τς τς τς.. Φαίνεται θα άλλαξαν οι οπαδοί της μπάουγκ από τότε που ήσουν εσύ. Από τότε που ήταν όλοι με γαλλικά και πιάνο.. Πφφφ... Απογοήτευση..

ΥΓ. Δεν τους χάλασε τους σκατότουρκους όμως με την οφειλή των 51.000..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom