Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
για πάντε πιο πίσω και διαβάστε τι μου σέρνει και με έκανε να αντιδράσω όπως αντέδρασα και ξανά ελάτε

Ρε συ στο ξαναλεω τα διαβασα.... :headbang: :headbang:

Με σενα τα εχει σε σενα τα σερνε, ουτε εχεσε σε κανενος ταφο ουτε εβρισε πεθαμενο,επι προσωπικου πες οτι θες
αλλα αυτο ρε συ παραειναι μαλακια δεν νομηζεις ???

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
κατάλαβα κατάλαβα

Αποκλείεται να κατάλαβες τόσο ηλίθιος που είσαι. Σαν ύστατη προσπάθεια απλά σε παραπέμπω σε πίσω σελίδες να διαβάσεις συζητήσεις μου με ομοϊδεάτες σου που είναι σοβαροί (σε αντίθεση με εσένα) και να τσεκάρεις το επίπεδό μου και το επίπεδό τους. Κάνουμε χαβαλέ, καζούρα, λέμε καμιά κουβέντα παραπάνω, μέχρι εκεί.

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Aς πουμε κατι ευχάριστο.....

Κηδεια ο γαυρος στο μπασκετ σημερα !!!!    :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Aς πουμε κατι ευχάριστο.....

Κηδεια ο γαυρος στο μπασκετ σημερα !!!!    :2funny: :2funny:

Ναι :) Αυτοί νόμιζαν ότι μετά τον πρώτο αγώνα είχαν ήδη προκριθεί... Αλλά η Σιένα είχε διαφορετική γνώμη :2funny: :2funny: :2funny:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
μαγκες το χεσατε το θρεντ...

BOUGA

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
1
http://[URL unfurl="true"]www.emperor.gr/forums/download/file.php?id=4150[/img[/URL]]

[b]ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΤΟΥΡΚΟΙ;[/b]
[/quote]

Πάνω που λες ότι δεν έχει άλλο, σε διαψεύδουν...
Μία από τις προηγούμενες φορές που το είχα πει ήταν όταν
ο Ζουράρις προσπαθούσε να τραγουδήσει με τα ντορκς
"νά'τος νά'τος ο πρωθυπουργός" -δείχνοντας τον ΑΕΚΤΖΗ
Ζαγοράκη- και δε μπορούσε να βρει ρυθμό!

Μετά ακολούθησαν κι άλλα αλλά ήρθαν οι Άραβες, βάλανε
18 πετρελαιοπηγές, 18956 γκατζίλιον€ και σκάσαμε όλοι.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
κριμα που δεν εχουμε λεσχη να τα φρονιζει ολα αυτα
και ας μην βγουμε Ευρωπη
και ας μας ριχνει που και που στην β Εθνικη
και ας κανει 60+ μεταγραφες σε 3,5 χρονια
και ας πινει στην υγεια των κορόιδων

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Πάνω που λες ότι δεν έχει άλλο, σε διαψεύδουν...
Μία από τις προηγούμενες φορές που το είχα πει ήταν όταν
ο Ζουράρις προσπαθούσε να τραγουδήσει με τα ντορκς
"νά'τος νά'τος ο πρωθυπουργός" -δείχνοντας τον ΑΕΚΤΖΗ
Ζαγοράκη- και δε μπορούσε να βρει ρυθμό!

Καλωσορίζω κι εγώ με τη σειρά μου το μουνόπανο που έφτιαξε λογαριασμό στο bourdela.com μόνο και μόνο για να μας πουλάει τις μαλακίες του... Μη στεναχωριέσαι κομπλεξάρα μου, κλαμένος θα αποχωρήσεις κι εσύ μια μέρα απ' το thread!

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Καλωσορίζω κι εγώ με τη σειρά μου το μουνόπανο που έφτιαξε λογαριασμό στο bourdela.com μόνο και μόνο για να μας πουλάει τις μαλακίες του... Μη στεναχωριέσαι κομπλεξάρα μου, κλαμένος θα αποχωρήσεις κι εσύ μια μέρα απ' το thread!

Μπας και ειναι αυτος με την πρωκτοραφη???  :2funny:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
μπορουμε σας παρακαλω να γραφουμε μονο για τον ΠΑΟΚ εδω?? αφηστε τους αυτους να γραφουν ο,τι θελουν... απλα αγνοηστε τους, καποια στιγμη θα βαρεθουνε και θα πανε σε αλλα θρεντ...
καταντησε να γραφουνε περισσοτεροι αρειανοι απο ΠΑΟΚτσηδες εδω μεσα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
μπορουμε σας παρακαλω να γραφουμε μονο για τον ΠΑΟΚ εδω?? αφηστε τους αυτους να γραφουν ο,τι θελουν... απλα αγνοηστε τους, καποια στιγμη θα βαρεθουνε και θα πανε σε αλλα θρεντ...
καταντησε να γραφουνε περισσοτεροι αρειανοι απο ΠΑΟΚτσηδες εδω μεσα...

Αυτό και μόνο το γεγονός επιβεβαιώνει το κόμπλεξ τους...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Αυτό και μόνο το γεγονός επιβεβαιώνει το κόμπλεξ τους...
Δεν ειναι θεμα κομπλεξ... ειναι θεμα τι μαλακια κουβαλαει ο καθενας στον εγκεφαλο του. Μερικοι σιγουρα ειναι φορτωμενοι με πολλα κιλα μαλακιας και γιαυτο μπαινουν σε θρεντ/τσατ αντιπαλων ομαδες για να πουν τις μαλακιες τους... Σιγουρα υπαρχουν οκ ατομα σε ολους τους οπαδους των ομαδων αλλα και πολλοι μαλακες...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Δεν μασανε αυτοι... ποσταραν βρισιες με εναν αλλο ενα 24ωρο σερι τις προαλες  :2funny:

Ναι μόνο που επειδή έχεις επιλεκτική μνήμη ξέχασες ν' αναφέρεις ότι ο λόγος που το κάναμε αυτό ήταν γιατί εκείνο το υποκείμενο έβριζε νεκρούς και γι' αυτό έφαγε και MUTE απ' τον moderator...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Μάγκες πείτε τίποτα για το μπάσκετ, το έχουμε παραμελήσει ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ πολύ και τα παλικάρια μαζί με τη μεγάλη μου συμπάθεια το Σούλη Μαρκόπουλο έχουν φτάσει την ομάδα 3η... Μην ξεχνάτε τί συγκινήσεις μας έχει προσφέρει αυτή η ομάδα, πολλοί από εμάς γίναμε παοκτσήδες απ' το μπάσκετ... Αλήθεια, τα σκουλήκια σε ποια θέση είναι στη βαθμολογία; :2funny: :2funny: :2funny: Όσο για τις γριές... ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ναι μόνο που επειδή έχεις επιλεκτική μνήμη ξέχασες ν' αναφέρεις ότι ο λόγος που το κάναμε αυτό ήταν γιατί εκείνο το υποκείμενο έβριζε νεκρούς και γι' αυτό έφαγε και MUTE απ' τον moderator...
Οπως και να εχει ρε φιλε εγω παντως περα απο τα 90 λεπτα που θα πεξουν μεταξι τους οι ομαδες μας και την καζουρα που θα ακολουθησει μετα για κανα δυο ημερες δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν... θες ειναι παοκι,θες ειναι αρειανος,θες ειναι παναιτωλικος... τωρα μερικοι το βλεπουν το θεμα ζωης η θανατου και θα προτιμουσα να τους βαζαμε μυτε οχι μονο στο σαιτ αλλα γενικοτερα.

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Μάγκες πείτε τίποτα για το μπάσκετ, το έχουμε παραμελήσει ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ πολύ και τα παλικάρια μαζί με τη μεγάλη μου συμπάθεια το Σούλη Μαρκόπουλο έχουν φτάσει την ομάδα 3η... Μην ξεχνάτε τί συγκινήσεις μας έχει προσφέρει αυτή η ομάδα, πολλοί από εμάς γίναμε παοκτσήδες απ' το μπάσκετ... Αλήθεια, τα σκουλήκια σε ποια θέση είναι στη βαθμολογία; :2funny: :2funny: :2funny: Όσο για τις γριές... ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ!

Σωπα δεν μας περνει......... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom