Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
ΣΕ ΒΑΖΟ ΕΚΕΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΥΛΟ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΣΑΣ :2funny: ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ :2funny: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝΕ ΛΑΕ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ :rockon:

Κατ' αρχάς μάθε πρώτα ελληνικά γιατί πόνεσαν τα μάτια μου... ΤΟ ΒΑΖΟ ουσιαστικό, ΒΑΖΩ ρήμα... Ο ΣΤΥΛΟΣ ουσιαστικό, ΣΤΕΙΛΩ ρήμα... Ο ΚΩΛΟΣ ουσιαστικό, αγράμματε... Κατά δεύτερον αν σου απαντήσω στη μαλακία που μου πόσταρες με ένα στιγμιότυπο απ' τα προεόρτια του Π.Α.Ο.Κ. - ρούλης 2 - 1 το οποίο δε δείχνει απολύτως τίποτα με τα βίντεο απ' τις γκολάρες του Ζήσαρου, θα κλαις με μαύρο δάκρυ και θα ξυπνήσεις τη μάνα σου να σου ζεστάνει το γαλατάκι σου... Οπότε :birdman: :birdman: :birdman:

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΜΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟ Η ΓΑΥΡΟΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΚΡΗΤΗ Η ΓΡΙΕΣ ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΜΑΘΑΝΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΡΥΠΗΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΥΠΟΛΗ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΓΚΟΛ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, κοίτα καλά τα ορθογραφικά μου λάθη για να μπορείς να απαντάς,ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΝ ΟΠΑΔΩΝ

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΜΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟ Η ΓΑΥΡΟΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΚΡΗΤΗ Η ΓΡΙΕΣ ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΜΑΘΑΝΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΡΥΠΗΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΥΠΟΛΗ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΓΚΟΛ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, κοίτα καλά τα ορθογραφικά μου λάθη για να μπορείς να απαντάς,ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΝ ΟΠΑΔΩΝ

Κλασσικο αριανο παραλυρημα......... :uglystupid:

υ.γ. δες ρε Womanaholic καλα το εγραψα?

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
ΝΑΙ ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ
URL]]

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
ΝΑΙ ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙhttp://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/79346728334885360373.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

TrOsPe δες στο κέντρο της φωτογραφίας... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΕΤΣΙ;

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Sorry αλλά καλά έκανε και δεν έκανε μεταγραφές. Τόσα λεφτά χρωστούσατε, θα μπαίνατε με τα μπούνια μέσα...

μα τι λες τωρα?? μας δοθηκε η ευκαιρια να μπουμε στους ομιλους του τσ. λ., κληρωθηκαμε με την χειροτερη ομαδα που υπηρχε και ο ανθρωπος δεν εκανε μεταγραφες για να παιξουν τα "παλικαρια"!!!
αν μπαιναμε στους ομιλους, θα βγαινανε ανετα τα λεφτα τυχον μεταγραφων...
χαθηκε η ευκαιρια να αλλαξουμε επιπεδο...

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
TrOsPe δες στο κέντρο της φωτογραφίας... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΕΤΣΙ;

αυτή να δεις τι πάθανε όταν ήρθε η ώρα τους και τους σουτερνατε εσείς μέσα στην θ4 :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
αυτή να δεις τι πάθανε όταν ήρθε η ώρα τους και τους σουτερνατε εσείς μέσα στην θ4 :rockon:

Άντε ρε γκεμπαιλίστα ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχεις, ακούς εκεί σουτέρναμε εμείς το μανάβη και τον Παρασίδη...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Κατ' αρχάς μάθε πρώτα ελληνικά γιατί πόνεσαν τα μάτια μου... ΤΟ ΒΑΖΟ ουσιαστικό, ΒΑΖΩ ρήμα... Ο ΣΤΥΛΟΣ ουσιαστικό, ΣΤΕΙΛΩ ρήμα... Ο ΚΩΛΟΣ ουσιαστικό, αγράμματε... Κατά δεύτερον αν σου απαντήσω στη μαλακία που μου πόσταρες με ένα στιγμιότυπο απ' τα προεόρτια του Π.Α.Ο.Κ. - ρούλης 2 - 1 το οποίο δε δείχνει απολύτως τίποτα με τα βίντεο απ' τις γκολάρες του Ζήσαρου, θα κλαις με μαύρο δάκρυ και θα ξυπνήσεις τη μάνα σου να σου ζεστάνει το γαλατάκι σου... Οπότε :birdman: :birdman: :birdman:
Ρε ΤΟΥΡΚΕ το στυλό είναι

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Για φρονιμα εδω... αντε μη φωναξω τον μπαμπη το σουγια και εχουμε μανουρες  :P

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Ρε ΤΟΥΡΚΕ το στυλό είναι

Μου φαίνεται πρέπει να κάνω μάθημα ελληνικών και σε 'σένα που μόλις πριν λίγες μέρες μου έκανες τον έξυπνο λέγοντάς μου ότι ως Τούρκος δε γνωρίζω ελληνικά. Ο στύλος = η κολώνα, δεν εννοώ το στυλό... Τελικά μάλλον εσείς είστε οι Τούρκοι και όχι εμείς...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
http://[URL unfurl="true"]www.emperor.gr/forums/download/file.php?id=4150[/img[/URL]]

[b]ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΤΟΥΡΚΟΙ;[/b]

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Σ' αυτό που παραθέτεις υπάρχει δικαιολογία γιατί έκανε το δρομολόγιο που κάνει η φιλοξενούμενη ομάδα.

Το ότι βρίζανε σε ΑΡΗΣ - πάοκ τη μάνα αθλητή τους δεν βλέπω να το αναφέρει κανείς....

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
ο ένας φούνταρε όταν έπιασε την κυρα του να την πηδάει ΑΡΕΙΑΝΟΣ ο άλλος για ρότα πόσες μπουνιές έφαγε από εσάς στην θ4

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
ο ένας φούνταρε όταν έπιασε την κυρα του να την πηδάει ΑΡΕΙΑΝΟΣ ο άλλος για ρότα πόσες μπουνιές έφαγε από εσάς στην θ4

Είσαι χυδαίος και μεγάλο μουνόπανο.

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6

ξέρεις η αλήθεια τσούζει :dancing: δεν είναι ορθογραφικά λάθη αυτά :rockon:

Stories

Νέο!