Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
ΟΧΙ αλλα δεν θα ήμουνα εκεί που είμαι τώρα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
ΟΧΙ αλλα δεν θα ήμουνα εκεί που είμαι τώρα

Δεν έχει νόημα ο συλλογισμός σου. Η παράγκα υπήρχε και θα υπάρχει. Το θέμα είναι τί κάνεις εσύ σαν σωματείο για να τους χαλάσεις τη σούπα. Κάποτε ο Άγγελος ο Αναστασιάδης είχε πει: "Θα φτιάξω μια ομάδα που να κερδίζει ΚΑΙ τους διαιτητές..."

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
Kαλά το είπες κάποτε, πάντως σε βάρκα εγώ δεν μπαίνω και τσι ασεμε στο όνειρο μου χωρίς τουλάχιστον να με ειρωνεύεσαι όταν έχω δίκαιο 100%

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Kαλά το είπες κάποτε, πάντως σε βάρκα εγώ δεν μπαίνω και τσι ασεμε στο όνειρο μου χωρίς τουλάχιστον να με ειρωνεύεσαι όταν έχω δίκαιο 100%

Δε νομίζω ότι σε ειρωνεύτηκα.

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
τι κανεις όταν ανεβάζει το παιδί κάτι πολύ χρήσιμο και έχει γίνει για τον αρη

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν έχει νόημα ο συλλογισμός σου. Η παράγκα υπήρχε και θα υπάρχει. Το θέμα είναι τί κάνεις εσύ σαν σωματείο για να τους χαλάσεις τη σούπα. Κάποτε ο Άγγελος ο Αναστασιάδης είχε πει: "Θα φτιάξω μια ομάδα που να κερδίζει ΚΑΙ τους διαιτητές..."
και μετα πηγε κυπρο  :2funny: :2funny: :2funny:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616

αλλο τρανο παραδειγμα κοουτς που δεν ειναι προπονητης...
κατεβηκε να παιξουμε για τους ομιλους του Τσ Λ με Ατματσιδη τερματοφυλακα και Βοκολο - Ουντεζε στην ιδια ευθεια!!!!!!!!!!!!!!
βρε αμαν, ελα να κανουμε καμμια μεταγραφη, του λεγανε... - Οχι, θα παμε στους ομιλους με τα παλικαρια, ελεγε αυτος...
Και για να το ΧΕΣΕΙ τελειως, εκανε μια μεταγραφη... πηρε τον Λουκα Λουκα που δεν ειχε δικαιωμα συμμετοχης!!!!!!!!!
Μετα μας φταιει η Αθηνα και το ΠΟΚ...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
αλλο τρανο παραδειγμα κοουτς που δεν ειναι προπονητης...
κατεβηκε να παιξουμε για τους ομιλους του Τσ Λ με Ατματσιδη τερματοφυλακα και Βοκολο - Ουντεζε στην ιδια ευθεια!!!!!!!!!!!!!!
βρε αμαν, ελα να κανουμε καμμια μεταγραφη, του λεγανε... - Οχι, θα παμε στους ομιλους με τα παλικαρια, ελεγε αυτος...
Και για να το ΧΕΣΕΙ τελειως, εκανε μια μεταγραφη... πηρε τον Λουκα Λουκα που δεν ειχε δικαιωμα συμμετοχης!!!!!!!!!
Μετα μας φταιει η Αθηνα και το ΠΟΚ...
Sorry αλλά καλά έκανε και δεν έκανε μεταγραφές. Τόσα λεφτά χρωστούσατε, θα μπαίνατε με τα μπούνια μέσα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Αδέρφια οι μογγόλοι οι αρειανοί έχουν βαλθεί να μας υπενθυμίζουν συνεχώς το πόσα κιλά σκατά έχουν στο κεφάλι τους... Κάνουν κριτική στο thread τους για τα διοικητικά του Π.Α.Ο.Κ., ποιοι; ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
:rockon: τι έγινε σας τρέχανε και τα χανούμια σήμερα στην αλεξανδρούπολη ............. βρε την φουκαριάρα την μπαοκ :s&m_3:

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Αδέρφια οι μογγόλοι οι αρειανοί έχουν βαλθεί να μας υπενθυμίζουν συνεχώς το πόσα κιλά σκατά έχουν στο κεφάλι τους... Κάνουν κριτική στο thread τους για τα διοικητικά του Π.Α.Ο.Κ., ποιοι; ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!

Γραψτους  στ'αρχιδιας αδερφε......

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
:rockon: τι έγινε σας τρέχανε και τα χανούμια σήμερα στην αλεξανδρούπολη ............. βρε την φουκαριάρα την μπαοκ :s&m_3:

Δες δες σαν τις γριες τις κοτσομπολες, μην κλασει κανεις και δεν την ρουφηξουν !!!!  :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

Συνημμένα

• ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ! .gif
    ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ! .gif
    241,3 KB · Εμφανίσεις: 11
  • WS_03_jpg.jpg
    WS_03_jpg.jpg
    54,8 KB · Εμφανίσεις: 12

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
βλέπω πως ακόμα να μάθεις από το τρέξιμο

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
βλέπω πως ακόμα να μάθεις από το τρέξιμο

Αυτά είναι πριν απ' το Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 2 - 1 με τις δύο γκολάρες του Ζήσαρου που σας έβαλε στην πρίζα και πέσατε στη Β'; :2funny: :2funny: :2funny: Πρόσεχε τί ποστάρεις, ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Αυτά είναι πριν απ' το Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 2 - 1 με τις δύο γκολάρες του Ζήσαρου που σας έβαλε στην πρίζα και πέσατε στη Β'; :2funny: :2funny: :2funny: Πρόσεχε τί ποστάρεις, ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ...
:2funny: :2funny: :2funny:

πλακα εχουν τελικα τα αριανα.....

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
ΣΕ ΒΑΖΟ ΕΚΕΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΥΛΟ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΣΑΣ :2funny: ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ :2funny: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝΕ ΛΑΕ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ :rockon:

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
ΣΕ ΒΑΖΟ ΕΚΕΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΥΛΟ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΣΑΣ :2funny: ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ :2funny: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝΕ ΛΑΕ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ :rockon:

Ειδες που εχω δικιο......

Πολυ πλακα εχουν τελικα  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom