Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Οπως και να εχει ρε φιλε εγω παντως περα απο τα 90 λεπτα που θα πεξουν μεταξι τους οι ομαδες μας και την καζουρα που θα ακολουθησει μετα για κανα δυο ημερες δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν... θες ειναι παοκι,θες ειναι αρειανος,θες ειναι παναιτωλικος... τωρα μερικοι το βλεπουν το θεμα ζωης η θανατου και θα προτιμουσα να τους βαζαμε μυτε οχι μονο στο σαιτ αλλα γενικοτερα.

Εδω θα σε δοσω δικαιο φιλε, στην δουλεια μου εχουμε και εναν αριανο και να φανταστεις ειναι ακομα ζωντανος  :2funny: :2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μάγκες πείτε τίποτα για το μπάσκετ, το έχουμε παραμελήσει ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ πολύ και τα παλικάρια μαζί με τη μεγάλη μου συμπάθεια το Σούλη Μαρκόπουλο έχουν φτάσει την ομάδα 3η... Μην ξεχνάτε τί συγκινήσεις μας έχει προσφέρει αυτή η ομάδα, πολλοί από εμάς γίναμε παοκτσήδες απ' το μπάσκετ... Αλήθεια, τα σκουλήκια σε ποια θέση είναι στη βαθμολογία; :2funny: :2funny: :2funny: Όσο για τις γριές... ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ!

Ετσι, απόγονοι του ΓΚΑΛΗ...Οσους τίτλους έχεις σε όλα τα αθλήματα, δεν έχω μόνο στο μπάσκετ...

Δείτε λίγο αυτό το άρθρο...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Πονάνε τα γαμήσια που τρώγατε 10 χρόνια ε;
Πονάει το ξύλο που έφαγε ο Πρέλεβιτς ε;
Πονάει που την κόρη του την γαμάει ΑΡΕΙΑΝΟΣ;

ΤΟΥΡΚΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Πονάνε τα γαμήσια που τρώγατε 10 χρόνια ε;
Πονάει το ξύλο που έφαγε ο Πρέλεβιτς ε;
Πονάει που την κόρη του την γαμάει ΑΡΕΙΑΝΟΣ;

ΤΟΥΡΚΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ

Χεστικα για το μπασκετ και για τον Πρελεβιτς, ΕΜΕΝΑ παλιοκατακαθι δεν θα με λες απογονο !!!!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ρε φίλε, τόσα χρόνια σε γαμούσε, ΟΛΟΙ αυτοί είναι απόγονοί Του.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Φαντάσου τι ΜΑΛΑΑΚΑΣ είσαι....Να μην σε ενοχλεί που είσαι ΤΟΥΡΚΟΣ, αλλά το ότι είσαι απόγονος του ΘΕΟΥ...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Φαντάσου τι ΜΑΛΑΑΚΑΣ είσαι....Να μην σε ενοχλεί που είσαι ΤΟΥΡΚΟΣ, αλλά το ότι είσαι απόγονος του ΘΕΟΥ...

Τελικα εχουν δικιο μερικοι εδω ......

ουτε για να σε φτησουν δεν αξιζεις σκουλικι, ειδικα εσυ μια ζωη οπως γραφεις ετσι θα σερνεσαι......

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ να σε φάνε ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΕ

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Μωρέ καλά τον έλεγα εγώ σκουπίδι τον Cacofonix... Μιλάμε το άτομο είναι ψυχικά άρρωστο, δεν παίζεται. Ειλικρινά θα κάνω προσπάθεια να κάνω σαν να μην υπάρχει από 'δω και πέρα γιατί πάει πολύ να σπαταλάω το χρόνο μου για να απαντάω σε ένα σκουπίδι...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ να σε φάνε ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΕ

Βγάλ' το σκασμό ρε μουνί μας έχεις πρήξει τ' αρχίδια 15 μέρες τώρα με τις μαλακίες σου... Κάνε και κάτι άλλο στη ζωή σου ρε ΑΓΑΜΗΤΕ!

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Βγάλ' το σκασμό ρε μουνί μας έχεις πρήξει τ' αρχίδια 15 μέρες τώρα με τις μαλακίες σου... Κάνε και κάτι άλλο στη ζωή σου ρε ΑΓΑΜΗΤΕ!

Χεστον ρε holic.... ο ανθρωπος εχει προβλημα φως φαναρι ειναι.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Τουρκος καλος μονο νεκρος  :s&m_3:

Ρε συ ZIGOLLO σε είχα για σοβαρό εσένα μη σιγοντάρεις... Μαλάκα έχω ξενερώσει τη ζωή μου με τον τύπο, δεν μπορώ να φορτώνω καθημερινά με τον κομπλεξάρα που μπαίνει και κάνει το thread μας πουτάνα αλλά ούτε και να μην του απαντώ, μιλάμε έχουν πάψει να μπαίνουν άτομα γιατί έχουν σπαστεί μ' αυτόν το μαλάκα και με τον άλλο τον TrosPe... Έλεος ρε πούστη μου, πότε θα διαγραφούν οι λογαριασμοί τους από τους moderators να αγιάσουμε; Μπαίνατε εδώ μέσα εσύ, ο AGNIUS, ο Γαμαικανός, ο Dr Lecter, ρίχναμε κανένα μπινελίκι που και που μεταξύ μας αλλά γενικά δεν είχαμε προβλήματα... Ο συγκεκριμένος ως κατακάθι που είναι και ένα άχρηστο πλάσμα αναπληρώνει την κενότητά του σαν ύπαρξη με το να παρακολουθεί μέχρι και τα αποτελέσματα του μπάσκετ κορασίδων λέγοντας μαλακίες του στυλ "Οι κοριτσάρες μας που ήταν σχεδόν όλες ηλικίας 11 - 13 ετών έπαιξαν ηρωικά απέναντι στις 15χρονες της δικέφαλης κότας" :headbang: :headbang: :headbang: Ρε μαλάκα μαζέψτε τον, σοβαρά τώρα, το άτομο χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom