paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Δεν μασανε αυτοι... ποσταραν βρισιες με εναν αλλο ενα 24ωρο σερι τις προαλες
Δηλαδη οι αλλοι ειναι του κατηχητικου και μιλανε την καθομιλουμενη θα μας πεις τωρα.......
Δεν μασανε αυτοι... ποσταραν βρισιες με εναν αλλο ενα 24ωρο σερι τις προαλες
Οπως και να εχει ρε φιλε εγω παντως περα απο τα 90 λεπτα που θα πεξουν μεταξι τους οι ομαδες μας και την καζουρα που θα ακολουθησει μετα για κανα δυο ημερες δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν... θες ειναι παοκι,θες ειναι αρειανος,θες ειναι παναιτωλικος... τωρα μερικοι το βλεπουν το θεμα ζωης η θανατου και θα προτιμουσα να τους βαζαμε μυτε οχι μονο στο σαιτ αλλα γενικοτερα.
Δεν υπαρχουν σου λεω...και λεγοντας αυτο,πας και ποσταρεις στο θρεντ των αρειανων
Μάγκες πείτε τίποτα για το μπάσκετ, το έχουμε παραμελήσει ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ πολύ και τα παλικάρια μαζί με τη μεγάλη μου συμπάθεια το Σούλη Μαρκόπουλο έχουν φτάσει την ομάδα 3η... Μην ξεχνάτε τί συγκινήσεις μας έχει προσφέρει αυτή η ομάδα, πολλοί από εμάς γίναμε παοκτσήδες απ' το μπάσκετ... Αλήθεια, τα σκουλήκια σε ποια θέση είναι στη βαθμολογία; Όσο για τις γριές... ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ!
Ετσι, απόγονοι του ΓΚΑΛΗ...Οσους τίτλους έχεις σε όλα τα αθλήματα, δεν έχω μόνο στο μπάσκετ...
Δείτε λίγο αυτό το άρθρο...
Πονάνε τα γαμήσια που τρώγατε 10 χρόνια ε;
Πονάει το ξύλο που έφαγε ο Πρέλεβιτς ε;
Πονάει που την κόρη του την γαμάει ΑΡΕΙΑΝΟΣ;
ΤΟΥΡΚΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ
Φαντάσου τι ΜΑΛΑΑΚΑΣ είσαι....Να μην σε ενοχλεί που είσαι ΤΟΥΡΚΟΣ, αλλά το ότι είσαι απόγονος του ΘΕΟΥ...
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ να σε φάνε ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΕ
Βγάλ' το σκασμό ρε μουνί μας έχεις πρήξει τ' αρχίδια 15 μέρες τώρα με τις μαλακίες σου... Κάνε και κάτι άλλο στη ζωή σου ρε ΑΓΑΜΗΤΕ!
εσυ εχεις προβλημα στα φλας ρε γνωστικε?Χεστον ρε holic.... ο ανθρωπος εχει προβλημα φως φαναρι ειναι.
Τουρκος καλος μονο νεκρος
Τουρκος καλος μονο νεκρος