paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Τον Τουρκο τον Carcia ???
Τον Τουρκο τον Carcia ???
Κατσε να ρωτησουμε τον cacofonix γιατι μπορει να την γαμουσε και κανενας αριανος και να μας πει
οτι κανουμε προπαγανδα υπερ του ΠΑΟΚ παλι....
Δε μου λετε ρε ΤΟΥΡΚΟΙ, τον Γεωργιάδη με τι προσόντα τον πήρανε στην Εθνική; Για να διδάσκει πώς να σπάει πόδια;
Δεν λέω ότι δεν ήταν καλός παίχτης, αλλά αυτός έπρεπε να πάει ΑΥΤΟΦΟΡΟ.Πάνε για ύπνο ρε κακομοιρούλη που θα μιλήσεις και για τον παιχταρά το Γεωργιάδη που όταν έπαιζε μπάλα στον Π.Α.Ο.Κ. σου έβγαιναν τα μάτια έξω και σου 'τρεχαν τα σάλια απ' τη ζήλια... Που μου κολλάτε σε μία φάση με σκληρό φάουλ...
Ηθικολογια,ε?Τοτε γιατι διαμαρτυρεστε και κλαιγεστε για την ΕΠΟ και ο,τιδηποτε σας φαινεται στραβο?Ολα ειναι μερος του παιχνιδιου.Οχι μονο εκει που μας αδικουν να ειμαστε ηθικοι και οι αλλοι ανηθικοι...Οσο για τα υπολοιπα,το ξαναειπα,δεν ειμαι εγω η Θεια Λενα του σαιτ,εσεις ανοιγετε διαλογο και εν μερει τους προκαλειτε να γραψουν οσα γραφουν,και απο δικους σας βλεπω να γραφονται πολλες μαλακιες,απλα αδιαφορω και δεν καθομαι να ανοιξω διαλογο,απλα τα πραγματα...Ελα ρε AGNIUS νισαφι πια με αυτην την ηθικολογια εκ μερους της τοσο μα τοσο ηθικης ομαδας σας.
Υ.Γ. δεν συμαζευεις λιγο τους βοθρους που το μονο που κανουν ειναι να χαλανε και την δικια σας υποληψη?
Οχι ρε συ... τωρα βλεπω ποιοτικα εργα τετοια εβλεπα μικρουλης οταν επινα το γαλα μου...Έτσι σε θέλω μάγκα μου! Γιατί αν δε γαμάς θα καταντήσεις σαν τον κακομοίρη τον cacofonix ενώ σε κόβω μια χαρά όπως είσαι... Όσο για το θριλεράκι ελπίζω να μη βλέπεις κι εσύ θρίλερ τρίτης διαλογής σαν ένα φίλο μου που μου διηγιόταν ένα τις προάλλες με κάτι κότσιφες που εκεί που τιτίβιζαν ξαφνικά μετατρέπονταν σε αρπακτικά όρνια
Τι 4; Εμείς φάγαμε 9 που μπήκαμε μέσα...Τουλάχιστον 9 πρέπει να φάνε.Αν δεν φαει το παοκακι τουλαχιστον 4 αγωνιστικες,θα ειναι απιστευτο σκανδαλο.οι μαλακες οι νομικοι του παοκακιου μας περασαν ολους για στραβους.
Ποιος εφαγε 9 αγωνιστικες κεκλεισμενων?Τι 4; Εμείς φάγαμε 9 που μπήκαμε μέσα...Τουλάχιστον 9 πρέπει να φάνε.
ti?
Τι παρατηρείτε;;;
Εχουν παρει παρεα το φιλαρακι τους που ειναι παοκι και τον εχουν τραβηξει βιντεο... αυτο νομιζω. Και εγω εχω παει στην αεκ παρεα με κολητο που ειναι βαζελος αρκετες φορες... τι να λεει?
Τι 4; Εμείς φάγαμε 9 που μπήκαμε μέσα...Τουλάχιστον 9 πρέπει να φάνε.
Δε μου λετε ρε ΤΟΥΡΚΟΙ, τον Γεωργιάδη με τι προσόντα τον πήρανε στην Εθνική; Για να διδάσκει πώς να σπάει πόδια;