Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Quiz: ποια ομαδα κερδισε ο Αρης και ακολουθησε το ξεφρενο γλεντι της ταρατσας??

α: barcelona

b: Liverpool

c: Kavala

d: Boca juniors ( Αυτο ηταν φιλικο γιατι ειναι και αδελφα σωματεια)  :2funny:

ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΕ  δεν πανυγηριζουν την νικη επι της καβαλας αλλα την προκριση στον τελικο
συζητηση με οπαδους  του μπαοκ δεν μπορει να γινει ο πιο εξυπνος εχει βγαλει δημοτικο και εκεινο με το ζορι

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Απλα λιγος σαν το λαο που κανει εβδομαδα παρα εβδομαδα λιτανιες στον αλαχ μεσα στη τρουμπα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Απλα λιγος σαν το λαο που κανει εβδομαδα παρα εβδομαδα λιτανιες στον αλαχ μεσα στη τρουμπα

Τί έγινε; Μόλις 31 posts βλέπω κι εσύ στο site... Ποιος σου σφύριξε κι εσένα να φτιάξεις λογαριασμό στο site για να μπαίνεις και να λες τα δικά σου; ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ... ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ...

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Τί έγινε; Μόλις 31 posts βλέπω κι εσύ στο site... Ποιος σου σφύριξε κι εσένα να φτιάξεις λογαριασμό στο site για να μπαίνεις και να λες τα δικά σου; ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ... ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ...

O Κοντης.

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Μαπα ματς σημερα,το μονο καλο ειναι πως αποχαιρεταμε τα τυρογαλα απο την Α'εθνικη.

Πλακα πλακα ο Κλαους την εχει κανει αποκλειστικη του γκομενα την Λαρισα. :fuck1:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μαπα ματς σημερα,το μονο καλο ειναι πως αποχαιρεταμε τα τυρογαλα απο την Α'εθνικη.

Πλακα πλακα ο Κλαους την εχει κανει αποκλειστικη του γκομενα την Λαρισα. :fuck1:
Θα προτιμούσα να πέσει η Κέρκυρα...Είναι πιο δύσκολο το ταξίδι από Αθήνα...Ενώ η Λάρισα είναι 4 ώρες...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Θα προτιμούσα να πέσει η Κέρκυρα...Είναι πιο δύσκολο το ταξίδι από Αθήνα...Ενώ η Λάρισα είναι 4 ώρες...

Συμφωνω, στο κατω κατω εσεις απο δυσκολα ταξιδια στην περιφερεια και στην επαρχια ξερετε καλα !!!! :2funny: :2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Αμα δεν πεις την ΠΑΠΑΡΙΑ σου θα πεθάνεις...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Γιατι βρε συ Ελευσινα, Σερες, Βολος, Αγρινιο, Τρικαλα, Εδεσσα, Καρδιτσα, Λεβαδιακος, Καστορια, Δραμα ηταν ευκολα ταξιδια ?  :birdman:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Γιατι βρε συ Ελευσινα, Σερες, Βολος, Αγρινιο, Τρικαλα, Εδεσσα, Καρδιτσα, Λεβαδιακος, Καστορια, Δραμα ηταν ευκολα ταξιδια ?  :birdman:
Δε μου λες, έχεις πάει πουθενά με την ομάδα σου; Εγώ πηγαίνω 20-30 εκδρομές το χρόνο ανεξαρτήτως αθλήματος. Για Θεσσαλονίκη θα πάρω το τραίνω και σε μόλις 6 ώρες θα είμαι εκεί. Λάρισα πάλι πάω εύκολα. Μέρη όμως που είναι μακρυά και από Αθήνα που μένω εγώ και από Μακεδονία που είναι η μάζα τι θα γίνει; Λογικό δεν είναι να πάει λιγότερος κόσμος; Πόσο μάλλον όταν για να πας Κέρκυρα θες 10 ώρες στο δρόμο και μετά καράβι. Και εντάξει αν είναι Σάββατο το ματς, αν την άλλη μέρα δουλεύεις τι κάνεις; Τρως την πούτσα και στη δουλειά είσαι κομμάτια την άλλη μέρα.
Υποχρέωση μου για μένα, είναι κυρίως τα ματς από Λάρισα και κάτω. Αλλο αν γουστάρω και τραβιέμαι παραπάνω.

ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΕ 1 ΕΚΔΡΟΜΗ...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μανουρες στις 6 πρωι... γουσταρω! :rockon: εφτιαξα καφεδακι συνεχιστε...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Δε μου λες, έχεις πάει πουθενά με την ομάδα σου; Εγώ πηγαίνω 20-30 εκδρομές το χρόνο ανεξαρτήτως αθλήματος. Για Θεσσαλονίκη θα πάρω το τραίνω και σε μόλις 6 ώρες θα είμαι εκεί. Λάρισα πάλι πάω εύκολα. Μέρη όμως που είναι μακρυά και από Αθήνα που μένω εγώ και από Μακεδονία που είναι η μάζα τι θα γίνει; Λογικό δεν είναι να πάει λιγότερος κόσμος; Πόσο μάλλον όταν για να πας Κέρκυρα θες 10 ώρες στο δρόμο και μετά καράβι. Και εντάξει αν είναι Σάββατο το ματς, αν την άλλη μέρα δουλεύεις τι κάνεις; Τρως την πούτσα και στη δουλειά είσαι κομμάτια την άλλη μέρα.
Υποχρέωση μου για μένα, είναι κυρίως τα ματς από Λάρισα και κάτω. Αλλο αν γουστάρω και τραβιέμαι παραπάνω.

ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΕ 1 ΕΚΔΡΟΜΗ...

Θα μπορουσα να σου πω και εγω τωρα οτι εχω παει παντου, και εντος Ελλαδως και στην Ευρωπη αλλα δεν προκειται
να σου πω τιποτα απο ολα αυτα. Μπραβο σου που πηγαινεις τοσες εκδρομες και εις ανωτερα σου ευχομαι.
Αλλα να σου πω κατι για μενα υποχρεωση ειναι τα τρια στοματα πρωτα που πρεπει να θρεψω και μετα ολα τα αλλα!
Για αυτο κανε εσυ τις εκδρομες σου ( και προσοχη στον δρομο) και ασε μας εμας να χαιρομαστε την ομαδαρα
μας εστω και απο εκει που μπορουμε !!!
Στο κατω κατω ο φιλαθλος για μενα δεν μετριεται με τα χιλιομετρα αλλα με αλλα πραγματα.

Υ.Γ. Και μην αρχηζεις τωρα για φιλαθλους του καναπε γιατι πιστεψε με θα εκτεθεις.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Συνημμένα

• FuckYou_baby.jpg