paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Εισαι πολυ μαλακας ..........
Εισαι πολυ μαλακας ..........
Νομιζω οτι και η μια αγωνιστικη ειναι υπερβολη,αντιθετως θα πρεπε να δοθει βραβειο fair play και ευ αγωνιζεσθαι,και να φανταστεις οτι οι κονδυλοφοροι σας χαλασαν τον κοσμο για υποτιθεμενο "πεσιμο" στον Χαλκια περσυ.Δεν υπαρχετε λεμε...καυλωσατε παλι ρε αρειανα και βλεπετε ρουφιανους????Μηπως λεω εγω ειδατε και το προστιμο που ριξανε....οσο κανουν ολοι οι δανεικοι σας....ομαδα δντ εχετε και μιλατε...οσο για την μια αγωνιστικη ,ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ειναι μια αποφαση που βγαζει ματια ποσο προβοκατσια ειναι....και απο οτι βλεπω ξεκινησε το τσιμπιμα....αιντα προβατακια
εσυ πορδη μην πεταγεσαι οταν μιλανε αντρες...Για το μπουκάλι στο Μιραλάς τι έχεις να πεις ρε χαϊδεμένε;
Ειναι το λιγοτερο προκληση να μιλατε εσεις για τιμωριες στον Αρη που εχει εξοντωθει διαχρονικα με ποινες που μετα παυαν να ισχυουν για τους επομενους...Ευχαριστούμε για την ενημέρωση τους φίλους αρειανούς που επιμελούνται το ρεπορτάζ ΠΑΟΚ και από το πρωί έχουν κρεμαστεί στα ραδιόφωνα και τις αθλητικές ιστοσελίδες.
Πράγματι μικρή η ποινή της 1 αγωνιστικής.
"Ξέχασαν" βέβαια τα παπαγαλάκια του Σαουρίδη να αναφέρουν το πρόστιμο.
Επίσης "ξεχασαν" την θέση που πήραν όταν η ομάδα τους, για τα αίσχη που έγιναν στα Τρίκαλα, τιμωρήθηκε με 6000 Ε.
Να σας την θυμίσω εγώ .
Οταν μετά την έφεση η ποινή γίνει 20.000 έλα να τα ξαναπούμε...επισης για το προστιμο των 250.000 να το δεχτουμε και να μηνυσει η παε τα μουνοπανα που μπηκαν μεσα για διαφυγοντα....καποια στιγμη αυτοι που φταινε πρεπει να πληρωσουν επιτελους.
Ειναι το λιγοτερο προκληση να μιλατε εσεις για τιμωριες στον Αρη που εχει εξοντωθει διαχρονικα με ποινες που μετα παυαν να ισχυουν για τους επομενους...