Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
εμενα στα αρχιδια μου αν ο παοκ εφαγε μια αγωνιστικη η μιση η καμμια,
αυτο που ξερω ειναι πως αποδειχτηκε περιτρανα  πως ο παοκ ανηκει στο κατεστημενο και το καρκινωμα που διοικει το ελληνικο ποδοσφαιρο χρονια τωρα
δικαιολογημενα αποκαλειτε και ως ο ρουφιανος του βορρα
ακομα μια φορα ειμαι περηφανος ως οπαδος....
πλατινι παρε θεση ΤΩΡΑ.....(οχι για τον παοκ αλλα γενικως) γιατι μετα απο αυτην την ποινη χαδι ,το επομενο βημα ειναι βιαιοι ξυλοδαρμοι παικτων και το παραεπομενο βημα ειναι να θρηνυσουμε νεκρους δυστυχως και ολα αυτα για το ποδοσφαιρο....

Ρε μαλακες δεν καταλαβαινετε τιποτα??? Ας μας εριχναν και 5 αγωνιστηκες χεστικαμε  το προστιμο ειναι που μας καιει !!!!

Οσο για το ρουφιανος εμενα μικρο μου μαθανε οτι ρουφιανος ειναι αυτος που χαιρεται με την ζημια του αλλου αριανα  :birdman:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εμενα στα αρχιδια μου αν ο παοκ εφαγε μια αγωνιστικη η μιση η καμμια,
αυτο που ξερω ειναι πως αποδειχτηκε περιτρανα  πως ο παοκ ανηκει στο κατεστημενο και το καρκινωμα που διοικει το ελληνικο ποδοσφαιρο χρονια τωρα
δικαιολογημενα αποκαλειτε και ως ο ρουφιανος του βορρα
ακομα μια φορα ειμαι περηφανος ως οπαδος....
πλατινι παρε θεση ΤΩΡΑ.....(οχι για τον παοκ αλλα γενικως) γιατι μετα απο αυτην την ποινη χαδι ,το επομενο βημα ειναι βιαιοι ξυλοδαρμοι παικτων και το παραεπομενο βημα ειναι να θρηνυσουμε νεκρους δυστυχως και ολα αυτα για το ποδοσφαιρο....
Ποιος Πλατινι?Κι αυτον δικο τους το καναν με Γκαγκατση,μιλαμε για μεγαλα λαμογια :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
ρε σεις αρειανα κοφτε τα ναρκωτικα...παλι απο κατω ειστε και φετος και να κανετε και το σταυρο σας που σας σωσαμε απο τη β εθνικη για να γελαμε και του χρονου με το θιασο σας...Τωρα για θεματα βιας, τιμωριων, σουπερ λιγδας,διαιτησιας και ολα τα παρελκομενα της παραγκας δε μιλαω γιατι ολοι ξερουμε ποιος φταιει και ποιος κανει κουμαντο(γαυροι).ΟΛΕΣ οι αλλες ομαδες ειναι κομπαρσοι και τιμωρουνται αναλογα πως βολευει τον γαυρο...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε θα με τρελανεις ??? Τα γραφεις αυτα για να σε πιστεψει κανενας βλακας δικος σου??????   :headbang:
ΟΚ,οι "δικοι" μου ειναι βλακες και οι "δικοι" σου ειναι οι εξυπνοι,αν αυτο σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα.Πες μου ομως,αφου ηθελες να τιμωρηθειτε σκληρα τωρα γιατι δεν μιλας?Ελεγα κι εγω,απο που κι ως που ο ζαγορακης σκιζεται για την Επο αφου ουτως η αλλως η ποινη θα ειναι μεγαλη.Τελικα,κατι ηξερε...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
ΟΚ,οι "δικοι" μου ειναι βλακες και οι "δικοι" σου ειναι οι εξυπνοι,αν αυτο σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα.Πες μου ομως,αφου ηθελες να τιμωρηθειτε σκληρα τωρα γιατι δεν μιλας?Ελεγα κι εγω,απο που κι ως που ο ζαγορακης σκιζεται για την Επο αφου ουτως η αλλως η ποινη θα ειναι μεγαλη.Τελικα,κατι ηξερε...

Δεν θες να καταλαβεις η κανεις τον ανηξερο?? γιατι για χαζο δεν σε εχω αρα κανεις τον χαζο για ευνοητους λογους !!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η ανισονομια Η αδικια που εκ της αρχης της διμιουργιας ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ του υφισταται ο ΠΑΟΚ!!! 
τελικά τρώνε καλό χόρτο εκεί πάνω
εδώ δεν θα έπρεπε καν να συμμετέχει ο ΠΑΟΚ με τα χρέη τα αδιακανόνιστα που έχει και λένε πως αδικούνται κιόλας...

τύφλα να είχε η Πυθεία με το χόρτο που μάσαγε τότε...
μπροστά σε αυτό που μασάνε τούτοι...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν θες να καταλαβεις η κανεις τον ανηξερο?? γιατι για χαζο δεν σε εχω αρα κανεις τον χαζο για ευνοητους λογους !!!
Καταλαβαινω οσα καταλαβαινεις κι εσυ,απλα δεν σε συμφερει να τα πεις.Βγες και πες οτι η ομαδα σου ειναι το μεγαλυτερο λαμογιο μετα τους 2 της Αθηνας και θα συννενοηθουμε...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε πάτε καλά;
τι θα πει μεγαλύτερο και μικρότερο λαμόγιο;
ποια είναι η διαφορά σας με τις ομάδες της Αθήνας και ειδικά με τον Ολυμπιακό τώρα ξέρετε;
πως δεν έχετε (ούτε είχατε ποτέ) ιδιοκτήτη ομάδας με ΛΕΦΤΑ

πώς να φτιάξεις ιστορία δική σου χωρίς λεφτά;
με πορδές βάφεις αβγά;
έχετε μαζί σας τους πολιτικούς απλά - που δεν θέλουνε τη μπουγατσούπολη στανοχωρημένη - και σας φτιάχνουνε γηπεδάκια και σας κρατάνε στην κατηγορία ενώ χρωστάτε παντού.

Αλλά να καταλαβαίνουμε τι λέμε
σε ένα σάπιο πρωτάθλημα που παίζετε κι εσείς (αντικανονικά) και ΘΕΛΕΤΕ να παίζετε αποδέχεστε τους κανόνες που έχετε δεχτεί. Πως ο ισχυρός κάνει κουμάντο.
Όταν (ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ ποτέ) σας πάρει κανάς χαρτιάς, τότε θα θέλετε κι εσείς να φτιάξει παράγκα

μου γίνατε και Ξανθόπουλοι τρομάρα σας...
γαμώ τα γέλια...αχαχαχαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αλλά οκ
να ρωτήσετε τον Ζορζ πού υπάρχουνε τα λεφτά, να πάτε να κάνετε κυνήγι θησαυρού και να τα βρείτε...
ρε πούστη μου σύγχυση ο Έλληνας που έχει στον εγκέφαλο...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γιατι;που χρωσταμε;ο Μπατατουδης δεν ειχε φραγκα;
:think:
πλάκα κάνεις προφανώς
αδιακανόνιστα χρέη εκατομμυρίων έχετε προς το δημόσιο αν δεν το ξέρεις.
Τα οποία απλά τα αφήνει να περάσει το κράτος...

έλεος..ο Μπατατούδης λεφτά
μιλάμε για λεφτά, όχι για στραγάλια

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
πλάκα κάνεις προφανώς
αδιακανόνιστα χρέη εκατομμυρίων έχετε προς το δημόσιο αν δεν το ξέρεις.
Τα οποία απλά τα αφήνει να περάσει το κράτος...

έλεος..ο Μπατατούδης λεφτά
μιλάμε για λεφτά, όχι για στραγάλια
η Εργας ηταν απο τις μεγαλες εταιριες
ηταν και μεσα στην Αττικη οδο
και στην γεφυρα
λαμογιο ηταν αλλα ειχε και φραγκα
αλλο αν τα εκανε πουτανα με το ντιτζιταλ και το χρηματιστηριο

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Μαπα ματς σημερα,το μονο καλο ειναι πως αποχαιρεταμε τα τυρογαλα απο την Α'εθνικη.
Πλακα πλακα ο Κλαους την εχει κανει αποκλειστικη του γκομενα την Λαρισα. :fuck1:

Όντως, ο δήμιος της έχει καταντήσει! Πάω στοίχημα πως ο μικρός δεν το διανοείται καν να πατήσει το πόδι του στη Λάρισα :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
1 αγωνιστικη τιμωρια ιδια που ειχε και ο ατρομητος πχ για επεισοδεια που κανεις δεν ξερει τι εγινε κλπ

ε ρε μακεδονομαχοι που σας κυνηγαει το κατεστημενο :2funny: :2funny:
ετσι ειναι οταν στηνεις το κωλαρακι στον θειο και τον μαρινακη  :s&m_1: :s&m_1:

Ήμουν τόσο βέβαιος ότι δε θα περνούσε ασχολίαστη η τιμωρία της μιας αγωνιστικής απ' τα αρειανά :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση τους φίλους αρειανούς που επιμελούνται το ρεπορτάζ ΠΑΟΚ και από το πρωί έχουν κρεμαστεί στα ραδιόφωνα και τις αθλητικές ιστοσελίδες.
Πράγματι μικρή η ποινή της 1 αγωνιστικής.
"Ξέχασαν" βέβαια τα  παπαγαλάκια του Σαουρίδη να αναφέρουν το πρόστιμο.
Επίσης "ξεχασαν" την  θέση που πήραν όταν η ομάδα τους, για τα αίσχη που έγιναν στα Τρίκαλα, τιμωρήθηκε με 6000 Ε.
Να σας την θυμίσω εγώ .

Πες τα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom