AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ειδες που εισαι ανακολουθος?Το εδειξες και μονος σου,ευχαριστω για την δικαιωση...scripta manent φιλε Agnius τα γραπτα μενουν δηλαδη !!
Εγω δεν βαζω κεφαλι κατω ουτε κρυβομαι !!!
Ειδες που εισαι ανακολουθος?Το εδειξες και μονος σου,ευχαριστω για την δικαιωση...scripta manent φιλε Agnius τα γραπτα μενουν δηλαδη !!
Εγω δεν βαζω κεφαλι κατω ουτε κρυβομαι !!!
εμενα στα αρχιδια μου αν ο παοκ εφαγε μια αγωνιστικη η μιση η καμμια,
αυτο που ξερω ειναι πως αποδειχτηκε περιτρανα πως ο παοκ ανηκει στο κατεστημενο και το καρκινωμα που διοικει το ελληνικο ποδοσφαιρο χρονια τωρα
δικαιολογημενα αποκαλειτε και ως ο ρουφιανος του βορρα
ακομα μια φορα ειμαι περηφανος ως οπαδος....
πλατινι παρε θεση ΤΩΡΑ.....(οχι για τον παοκ αλλα γενικως) γιατι μετα απο αυτην την ποινη χαδι ,το επομενο βημα ειναι βιαιοι ξυλοδαρμοι παικτων και το παραεπομενο βημα ειναι να θρηνυσουμε νεκρους δυστυχως και ολα αυτα για το ποδοσφαιρο....
Ποιος Πλατινι?Κι αυτον δικο τους το καναν με Γκαγκατση,μιλαμε για μεγαλα λαμογιαεμενα στα αρχιδια μου αν ο παοκ εφαγε μια αγωνιστικη η μιση η καμμια,
αυτο που ξερω ειναι πως αποδειχτηκε περιτρανα πως ο παοκ ανηκει στο κατεστημενο και το καρκινωμα που διοικει το ελληνικο ποδοσφαιρο χρονια τωρα
δικαιολογημενα αποκαλειτε και ως ο ρουφιανος του βορρα
ακομα μια φορα ειμαι περηφανος ως οπαδος....
πλατινι παρε θεση ΤΩΡΑ.....(οχι για τον παοκ αλλα γενικως) γιατι μετα απο αυτην την ποινη χαδι ,το επομενο βημα ειναι βιαιοι ξυλοδαρμοι παικτων και το παραεπομενο βημα ειναι να θρηνυσουμε νεκρους δυστυχως και ολα αυτα για το ποδοσφαιρο....
Ειδες που εισαι ανακολουθος?Το εδειξες και μονος σου,ευχαριστω για την δικαιωση...
ΟΚ,οι "δικοι" μου ειναι βλακες και οι "δικοι" σου ειναι οι εξυπνοι,αν αυτο σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα.Πες μου ομως,αφου ηθελες να τιμωρηθειτε σκληρα τωρα γιατι δεν μιλας?Ελεγα κι εγω,απο που κι ως που ο ζαγορακης σκιζεται για την Επο αφου ουτως η αλλως η ποινη θα ειναι μεγαλη.Τελικα,κατι ηξερε...Ρε θα με τρελανεις ??? Τα γραφεις αυτα για να σε πιστεψει κανενας βλακας δικος σου??????
ΟΚ,οι "δικοι" μου ειναι βλακες και οι "δικοι" σου ειναι οι εξυπνοι,αν αυτο σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα.Πες μου ομως,αφου ηθελες να τιμωρηθειτε σκληρα τωρα γιατι δεν μιλας?Ελεγα κι εγω,απο που κι ως που ο ζαγορακης σκιζεται για την Επο αφου ουτως η αλλως η ποινη θα ειναι μεγαλη.Τελικα,κατι ηξερε...
τελικά τρώνε καλό χόρτο εκεί πάνωΗ ανισονομια Η αδικια που εκ της αρχης της διμιουργιας ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ του υφισταται ο ΠΑΟΚ!!!
Καταλαβαινω οσα καταλαβαινεις κι εσυ,απλα δεν σε συμφερει να τα πεις.Βγες και πες οτι η ομαδα σου ειναι το μεγαλυτερο λαμογιο μετα τους 2 της Αθηνας και θα συννενοηθουμε...Δεν θες να καταλαβεις η κανεις τον ανηξερο?? γιατι για χαζο δεν σε εχω αρα κανεις τον χαζο για ευνοητους λογους !!!
τα αρειανα δεν ειναι οι ρουφιανοι του βορρα;δικαιολογημενα αποκαλειτε και ως ο ρουφιανος του βορρα
γιατι;που χρωσταμε;σε ένα σάπιο πρωτάθλημα που παίζετε κι εσείς (αντικανονικά)
ο Μπατατουδης δεν ειχε φραγκα;πως δεν έχετε (ούτε είχατε ποτέ) ιδιοκτήτη ομάδας με ΛΕΦΤΑ
πλάκα κάνεις προφανώςγιατι;που χρωσταμε;ο Μπατατουδης δεν ειχε φραγκα;
η Εργας ηταν απο τις μεγαλες εταιριεςπλάκα κάνεις προφανώς
αδιακανόνιστα χρέη εκατομμυρίων έχετε προς το δημόσιο αν δεν το ξέρεις.
Τα οποία απλά τα αφήνει να περάσει το κράτος...
έλεος..ο Μπατατούδης λεφτά
μιλάμε για λεφτά, όχι για στραγάλια
Μαπα ματς σημερα,το μονο καλο ειναι πως αποχαιρεταμε τα τυρογαλα απο την Α'εθνικη.
Πλακα πλακα ο Κλαους την εχει κανει αποκλειστικη του γκομενα την Λαρισα.
1 αγωνιστικη τιμωρια ιδια που ειχε και ο ατρομητος πχ για επεισοδεια που κανεις δεν ξερει τι εγινε κλπ
ε ρε μακεδονομαχοι που σας κυνηγαει το κατεστημενο
ετσι ειναι οταν στηνεις το κωλαρακι στον θειο και τον μαρινακη
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση τους φίλους αρειανούς που επιμελούνται το ρεπορτάζ ΠΑΟΚ και από το πρωί έχουν κρεμαστεί στα ραδιόφωνα και τις αθλητικές ιστοσελίδες.
Πράγματι μικρή η ποινή της 1 αγωνιστικής.
"Ξέχασαν" βέβαια τα παπαγαλάκια του Σαουρίδη να αναφέρουν το πρόστιμο.
Επίσης "ξεχασαν" την θέση που πήραν όταν η ομάδα τους, για τα αίσχη που έγιναν στα Τρίκαλα, τιμωρήθηκε με 6000 Ε.
Να σας την θυμίσω εγώ .