Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.246
Πόντοι
5.015
Ειναι το λιγοτερο προκληση να μιλατε εσεις για τιμωριες στον Αρη που εχει εξοντωθει διαχρονικα με ποινες που μετα παυαν να ισχυουν για τους επομενους...

Με καλύτερη απ' όλες που τη θυμόμαστε με αληθινή νοσταλγία την τιμωρία για τα ΔΕΛΤΙΑ... :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η Εργας ηταν απο τις μεγαλες εταιριες
ηταν και μεσα στην Αττικη οδο
και στην γεφυρα
λαμογιο ηταν αλλα ειχε και φραγκα
αλλο αν τα εκανε πουτανα με το ντιτζιταλ και το χρηματιστηριο
μικρό μέγεθος...
πίστεψέ με
σαν να μου λες τώρα πως ο Μακρής που λένε στην ΑΕκ είναι λεφτάς

για μένα και για σένα (ίσως για εσένα-δεν ξέρω) είναι όντως λεφτάς
για τον κόσμο του ποδοσφαίρου που κρατάει την παράγκα και είναι βδέλλα, τα λεφτά αυτά δεν φτάνουνε ούτε για τις πρώτες τσίχλες

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.246
Πόντοι
5.015
Μια αγωνιστικη για τα αισχη και εχουν το θρασος να μιλαν.Κανεις δεν ασχολειται με σας γυφτακια,ασχολουμαστε με το δυσμοιρο ελληνικο ποδοσφαιρο και οσους το διοικουν.Κατι που εσεις θυμαστε επιλεκτικα.Τωρα ΜΟΚΟ!

Βλέπω AGNIUS συμμετέχεις κι εσύ τελικά σ' αυτό που φτύνεις...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.246
Πόντοι
5.015
Καταλαβαινω οσα καταλαβαινεις κι εσυ,απλα δεν σε συμφερει να τα πεις.Βγες και πες οτι η ομαδα σου ειναι το μεγαλυτερο λαμογιο μετα τους 2 της Αθηνας και θα συννενοηθουμε...

Ρε τράβα στον αγύριστο που μιλάς κιόλας εσύ ο συμμέτοχος στο περσινό έκλημα του Χαριλάου με τον στημένο Σπάθα και το πούλμαν της αποστολής που είχε μείνει κολλημένο στην Παπαναστασίου για πόση ώρα και το πετροβολούσαν! Αλλά βέβαια, η αστυνομία μόνο όταν πρόκειται για Τούμπα φέρνει σε πέρας "άψογα" την "αποστολή" της...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.246
Πόντοι
5.015
η Εργας ηταν απο τις μεγαλες εταιριες
ηταν και μεσα στην Αττικη οδο
και στην γεφυρα
λαμογιο ηταν αλλα ειχε και φραγκα
αλλο αν τα εκανε πουτανα με το ντιτζιταλ και το χρηματιστηριο

Μη μου τα θυμίζεις :headbang: :headbang: :headbang:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αλλά βέβαια, η αστυνομία μόνο όταν πρόκειται για Τούμπα φέρνει σε πέρας "άψογα" την "αποστολή" της...
???????????????
εγώ που δεν την έχω δει ποτέ να κάνει τη δουλειά της σωστά προφανώς δεν βλέπω καλά,ε;;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.246
Πόντοι
5.015
???????????????
εγώ που δεν την έχω δει ποτέ να κάνει τη δουλειά της σωστά προφανώς δεν βλέπω καλά,ε;;

Αυτό είναι βέβαιο. Σου μιλάει κάποιος που είχε γονατίσει στο ντέρμπι με το γάβρο πρόπερσι στην Τούμπα απ' τους τόνους ληγμένα δακρυγόνα που είχαν πέσει ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ χωρίς καμία πρόκληση από μεριάς μας...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ρε τράβα στον αγύριστο που μιλάς κιόλας εσύ ο συμμέτοχος στο περσινό έκλημα του Χαριλάου με τον στημένο Σπάθα και το πούλμαν της αποστολής που είχε μείνει κολλημένο στην Παπαναστασίου για πόση ώρα και το πετροβολούσαν! Αλλά βέβαια, η αστυνομία μόνο όταν πρόκειται για Τούμπα φέρνει σε πέρας "άψογα" την "αποστολή" της...
:o :o :o πλακα κανεις για την αστυνομια ετσι????

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτό είναι βέβαιο. Σου μιλάει κάποιος που είχε γονατίσει στο ντέρμπι με το γάβρο πρόπερσι στην Τούμπα απ' τους τόνους ληγμένα δακρυγόνα που είχαν πέσει ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ χωρίς καμία πρόκληση από μεριάς μας...
δεν κατάλαβα που διαφωνείς σε αυτό που είπα
θεωρείς δηλαδή πως έκανε καλά τη δουλειά της η αστυνομία σε αυτό;;

πάντως αν θεωρείς πως μόνο οι ΠΑΟΚτζήδες τρώτε...guess again
βγάλε τα γιαλάκια
επειδή δεν είσαι εσύ μέσα στους σκληροπυρηνικούς των άλλων ομάδων για να τρως και από εκεί, δεν σημαίνει πως δεν τρώνε κι αυτοί

Αλλά πρέπει να καταλάβετε κάτι όλοι εσείς
πως ο κάθε αστυνομικός μπορεί να είναι μέσα του το ίδιο χουλιγκάνος με εσάς, μπορεί και να είναι το αντίθετο - απλός οικογενειάρχης που φοβάται για τη ζωή του
και στις δύο περιπτώσεις εσείς αποτελείτε πρόβλημα. Στην πρώτη περίπτωση γιατί είστε καλός στόχος για να βγάλει τα δικά του προβλήματα.
Στη δεύτερη περίπτωση γιατί πιστεύει πως κινδυνεύει από εσάς. Και αντιδρά σπασμωδικά πάνω στο φόβο του.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.246
Πόντοι
5.015
δεν κατάλαβα που διαφωνείς σε αυτό που είπα
θεωρείς δηλαδή πως έκανε καλά τη δουλειά της η αστυνομία σε αυτό;;

πάντως αν θεωρείς πως μόνο οι ΠΑΟΚτζήδες τρώτε...guess again
βγάλε τα γιαλάκια
επειδή δεν είσαι εσύ μέσα στους σκληροπυρηνικούς των άλλων ομάδων για να τρως και από εκεί, δεν σημαίνει πως δεν τρώνε κι αυτοί

Αλλά πρέπει να καταλάβετε κάτι όλοι εσείς
πως ο κάθε αστυνομικός μπορεί να είναι μέσα του το ίδιο χουλιγκάνος με εσάς, μπορεί και να είναι το αντίθετο - απλός οικογενειάρχης που φοβάται για τη ζωή του
και στις δύο περιπτώσεις εσείς αποτελείτε πρόβλημα. Στην πρώτη περίπτωση γιατί είστε καλός στόχος για να βγάλει τα δικά του προβλήματα.
Στη δεύτερη περίπτωση γιατί πιστεύει πως κινδυνεύει από εσάς. Και αντιδρά σπασμωδικά πάνω στο φόβο του.

Φυσικά και δε πιστεύω ότι έκανε τη δουλειά της καλά, απλά στα παιχνίδια του Π.Α.Ο.Κ. δείχνει πάντα υπερβάλλοντα "ζήλο", αυτό λέω... Με πιο πρόσφατο παράδειγμα το Βόλο... Όσο για το άλλο που λες δε είμαι καθόλου βέβαιος αν αυτά οφείλονται σε σπασμωδικές αντιδράσεις ή οργανωμένο σχέδιο... Μάλλον προς το δεύτερο κλίνω!

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
τα αρειανα δεν ειναι οι ρουφιανοι του βορρα;
:think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι αλλο θα διαβασουμε
μεχρι και τα 5 χρονα ξερουν οτι ο μπαοκ ειναι ο ρουφιανος του βορρα
και οχι μονο ειναι τωρα παντα ηταν ειναι και θα ειναι και στο μελλον γιατι το εχουν στο αιμα τους οι μαιμου προσφυγες τα γιουσουφακια των τουρκων της πολης
που το κανονικο τους εμβλημα ειναι το τετραφυλλο τριφυλλι που το εμπνευστηκαν απο την μαρκα τσιγαρων που καπνιζε ενας απο τους ιδρυτες τους
για τοσο προσφυγικη και ιστορικη ομαδα μιλαμε :2funny: :2funny:

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Γαμημένο υπόγειο!
Πόσες παιδικές ψυχές έχεις κάψει!!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
μικρό μέγεθος...
πίστεψέ με
σαν να μου λες τώρα πως ο Μακρής που λένε στην ΑΕκ είναι λεφτάς

για μένα και για σένα (ίσως για εσένα-δεν ξέρω) είναι όντως λεφτάς
για τον κόσμο του ποδοσφαίρου που κρατάει την παράγκα και είναι βδέλλα, τα λεφτά αυτά δεν φτάνουνε ούτε για τις πρώτες τσίχλες
η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια
η Εργας την δεκαετια του 90 ηταν μεγαλη κατασκευαστικη εταιρεια σχεδον ομοια των Ακτωρα/Τερνα/αβαξ
αυτος ηταν πισω απο την Καμπας και απο πολλα αλλα
την πατησε και με την Γερμανια(τα μεταξωτα βρακια...) και με τον ΠΑΟΚ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Συνεχισε να μας κανεις να γελαμε...

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
η Εργας την δεκαετια του 90 ηταν μεγαλη κατασκευαστικη εταιρεια σχεδον ομοια των Ακτωρα/Τερνα/αβαξ
ρε παιδια γιατι κανετε πως δεν βλεπετε, δεν ξερετε, δεν ακουσατε
ο μπατατουδης ηρθε ουρανοκατεβατος στα πλαισια της συμφωνιας-πακετο  για δημοσια εργα απο τσοχατζοπουλο,βενιζελο,μαγκριωτη (νομιζω) βασω παπανδρεου και νομιζω μου διαφευγει καποιος πολιτικαντης ακομη και ηρθε ΟΧΙ  ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΠΑΟΚΑΤΖΗΣ αλλα για ψηφοθηρικους λογους....τελος η μαρμιτα ,τελος και ο Απατουδης......
ακομη ενας λογος που ειμαι περηφανος σαν οπαδος....γιατι?????    γιατι για να παρει η ομαδα μου ενα κυπελλο η δυο,δεν χρειαστηκε να στερηθει ενα χωριο την ανεγερση του σχολειου του,δεν χρειαστηκε μια κωμοπολη να στερηθει το κεντρο υγειας ,δεν χρειαστηκε η κοινωνια μας να στερηθει καποια πολυ σημαντικα εργα για την διαβιωση του λαου μας για να παρει η ομαδα μου ενα τροπαιο και να τρεχω στον λευκο πυργο φωναζοντας ...ΑΠΑΤΟΥΔΗΣ ΑΠΑΤΟΥΔΗΗΗΗΗΗΣ......
προβατα ξυπνατεεεεεεε ρεεεεε λιγη ντροπη ρεεεεεεεεε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μόνος σου τα λες
ο άνθρωπος ήταν μικρό μέγεθος
πώς να το κάνουμε δηλαδή
το ξαναλέω
το γεγονός πως είναι λεφτάς για σένα και μένα δεν σημαίνει πως είναι λεφτάς συγκρινόμενος με τους άλλους. δεν έχει σχέση η ημιμάθεια αλλά το πόσο αντικειμενικά βλέπεις τα πράγματα

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια γιατι κανετε πως δεν βλεπετε, δεν ξερετε, δεν ακουσατε
ο μπατατουδης ηρθε ουρανοκατεβατος στα πλαισια της συμφωνιας-πακετο  για δημοσια εργα απο τσοχατζοπουλο,βενιζελο,μαγκριωτη (νομιζω) βασω παπανδρεου και νομιζω μου διαφευγει καποιος πολιτικαντης ακομη και ηρθε ΟΧΙ  ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΠΑΟΚΑΤΖΗΣ αλλα για ψηφοθηρικους λογους....τελος η μαρμιτα ,τελος και ο Απατουδης......
ακομη ενας λογος που ειμαι περηφανος σαν οπαδος....γιατι?????    γιατι για να παρει η ομαδα μου ενα κυπελλο η δυο,δεν χρειαστηκε να στερηθει ενα χωριο την ανεγερση του σχολειου του,δεν χρειαστηκε μια κωμοπολη να στερηθει το κεντρο υγειας ,δεν χρειαστηκε η κοινωνια μας να στερηθει καποια πολυ σημαντικα εργα για την διαβιωση του λαου μας για να παρει η ομαδα μου ενα τροπαιο και να τρεχω στον λευκο πυργο φωναζοντας ...ΑΠΑΤΟΥΔΗΣ ΑΠΑΤΟΥΔΗΗΗΗΗΗΣ......
προβατα ξυπνατεεεεεεε ρεεεεε λιγη ντροπη ρεεεεεεεεε
:rockon:

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
:rockon:

Συνημμένα