Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
για ολα τα παραπανω;
αφου μονο για τον ΠΑΟΚ εγραψες
Μα σαν οπαδός προσδιορίζεται απ' την ύπαρξη του Π.Α.Ο.Κ. και μόνο απ' αυτή
για ολα τα παραπανω;
αφου μονο για τον ΠΑΟΚ εγραψες
Ρε φίλε είσαι ηλίθιος; Δεν καταλαβαίνεις ότι όσο θεωρείς εσύ βρωμερή την ιστορία του Π.Α.Ο.Κ. άλλο τόσο θεωρώ εγώ βρωμερή την ιστορία της δικιάς σου ομάδας και δεν πρόκειται να βρούμε άκρη μεταξύ μας; Δηλαδή τί περιμένεις, εγώ που είμαι παοκτσής τόσα χρόνια κι έχω περάσει τόσες χαρές και πίκρες μ' αυτήν την ομάδα να διαβάσω τις ηλίθιες δημοσιεύσεις σε ένα οπαδικό αρειανό site που και καλά μιλούν για περιστατικά που αναδεικνύουν τη "βρωμιά" του Π.Α.Ο.Κ. και να αλλάξω ομάδα; Πόσο στενοκέφαλοι παίζει να είστε...
ilithios eisai giati ektos pou den xereis na milas me epixeirimata, den xereis na milas genikws... Eknevrizesai giati den exeis tipota na peis
tha apantisete epitelous??? Duo mines perimenw
den theleis na paradexteis to poso brwmiko swmateio upostirizeis??? Dikaiwma sou
isws kai na min ta vlepete na min ta katalavete, einai logiko.... Eiste oxlos,
gia afto eiste mpaougk
an eixate apopsi den tha isastan mpaougk
filia ;)
φτιαχνω ποπ-κορν
αυτο με τις οπαδικες σχεσεις φιλε μου δεν μου καθετε καλα... στο εχω ξαναπει,προσωπικα περα απο τα 90 λεπτα και τον χαβαλε-καζουρα που θα γινει για κανα δυο μερες μετα δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν,θες ειναι παοκ,θες ειναι γαυρος θες ειναι καλαμαρια... τωρα να πλακωθουμε μεταξι μας γιατι εισαι παοκ και ειμαι αεκ το θεωρο εντελος μαλακια...Και καφέ, μην ξεχνιέσαι... Όπως την άλλη φορά στις 6:00 το πρωί Διάβασέ το κι εσύ να γουστάρεις, ούτως ή άλλως κι εσείς τις χειρότερες σχέσεις έχετε με το Ρούλη ;)
αυτο με τις οπαδικες σχεσεις φιλε μου δεν μου καθετε καλα... στο εχω ξαναπει,προσωπικα περα απο τα 90 λεπτα και τον χαβαλε-καζουρα που θα γινει για κανα δυο μερες μετα δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν,θες ειναι παοκ,θες ειναι γαυρος θες ειναι καλαμαρια... τωρα να πλακωθουμε μεταξι μας γιατι εισαι παοκ και ειμαι αεκ το θεωρο εντελος μαλακια...
καλα τωρα στα φορουμ και τα τσατ ρουμ ο καθενας λεει το μακρι του και το κοντο του... το παρταλι ο studio που ειναι? χαθηκε...
69Ίσως να μην είμαι φτιαγμένος τότε για forum και chat που ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του... Και αν έμενα Θεσ/νίκη ούτε που θα έμπαινα εδώ μέσα... Ποιος studio ρε;
αυτο λεω,χαθηκε...Α καλά αυτός έχει να μπει καιρό.
μαγκες να σας πω μπραβο που σκεφτεστε ετσι,Χαίρω πολύ, μη νομίζεις ότι επειδή θέλω να τους τρελαίνω εδώ μέσα ότι εγώ έχω διαφορετική άποψη. προσωπικά βέβαια κάνω χαβαλέ όταν μαθαίνω ότι αρειανά έφαγαν σούτια από δικούς μου αλλά εγώ ας πούμε δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε τέτοια σκηνικά κι ας ήμουν συνδεσμίτης παλαιότερα. Ούτως ή άλλως εγώ οργανώθηκα το 2003 όταν τέτοια σκηνικά είχαν κοπάσει για τα καλά. Τώρα για το άλλο που λες για το ότι δεν έχεις να χωρίσεις τίποτα με κανέναν κι εγώ πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να είναι πολλά κιλά μαλάκας για να μην κάνει παρέα κάποιον επειδή υποστηρίζει διαφορετική ομάδα και ΔΥΣΤΥΧΩΣ γνωρίζω τέτοια άτομα που π.χ. έχει τύχει να μου τα χώσουν επειδή κάνω παρέα με άτομα που δεν είναι παοκτσήδες και η αντίδρασή μου είναι να τους χώσω περισσότερα μπινελίκια και απ' όσα έχω ρίξει εδώ μέσα σε αρειανούς. Προσωπικά ας πούμε όταν έμενα Θεσ/νίκη ένα διάστημα οι καλύτεροί μου φίλοι ήταν αρειανοί και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μου έλειψε ο χαβαλές που κάναμε όταν έφυγα από πάνω. Ήταν όμως άτομα ισορροπημένα και δεν είχα κανένα λόγο να πριζώσω μαζί τους, δε με προκαλούσαν, δεν τους προκαλούσα. Ο λόγος που με βλέπεις να αντιδράω έτσι ορισμένες φορές είναι γιατί τρελαίνομαι και ίσως χάνω και τον έλεγχο όταν για ορισμένα άτομα απ' το πόσο προκλητικά είναι απέναντι σε άτομα που δε γνωρίζουν προσωπικά ή απ' αυτά που υποστηρίζουν καταλαβαίνεις πόση μαλακία κουβαλάνε γενικότερα στο κεφάλι τους και μπορείς να φανταστείς πόσο θα ταλαιπωρούν και άλλους στην καθημερινή τους ζωή. Όσο για το αντιαφιέρωμα στο Ρούλη σε προτρέπω να το διαβάσεις για να έχεις καλύτερα επιχειρήματα όταν τύχει να έρθεις σε διαξιφισμό με αρειανό στα πλαίσια της καζούρας πάντα ;)
φιλαρακι ,λινκ με τον τιτλοΚαι επιχειρήματα έχω και ντοκουμέντα που τα αποδεικνύουν απλά αφ' ενός τις μαύρες σελίδες της ιστορίας σας τις έχω ξαναναφέρει εδώ μέσα και βαριέμαι να λέω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, αφ' ετέρου θέλω να σε προφυλάξω για να μη στεναχωρηθείς... Αφού σε τρώει ο κώλος σου όμως, θα σου ποστάρω εδώ το link από το χορταστικό αντιαφιέρωμα που αναδείκνυε τη σαπίλα του σωματείου σας ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΣΑΣ SITE... Κυριακή βράδυ είναι, χρόνο έχεις, ξεροκατάπιε και άρχισε να διαβάζεις... Μετά αν θες μου λες και τις εντυπώσεις σου!
μαγκες να σας πω μπραβο που σκεφτεστε ετσι,
κι εγω συμφωνω απολυτα πως η καζουρα χωρις προσβολες και βρισιες ειναι καλη φαση....
ειναι λογικο να εχω παοκτσηδες η λαρισαιους η καβαλιωτες φιλους,το να μην τους κανβ=ω παρεα ειναι αν μη τι αλλο αρρωστο......
και τωρα που γραφω αυτα που γραφω ειναι γιατι τα πιστευω αλλα ΚΥΡΙΩΣ
τωρα που καθομαι σπιτι μου πινοντας ρουμι με κολα και τρωγωντας τσιπς το ευχαριστιεμαι να σας να σας βαζω στην μπριζα....και να σας εκνευριζω.....
προσωπικα πιστευω (και ειναι λογικο) η καζουρα να ειναι αυτη που εκανα σε παοκτσηδες, ηταν δυο μερες μετα το 0-1 στην τουμπα και αλλες δυο μερες επειδη αποκλειστηκατε απο την αεκ...
στα οπαδικα με σουτια......εφαγα ξυλο απο δυο τυπους οταν ημουν 15 χρονων απο 2 25ρηδες και μου πηραν και το κασκολ...εκδικηση??? καμμια ,ο ενας πηγε απο ναρκωτικα και ο αλλος ειναι μπες βγες φυλακη......εδειρα μια φορα εναν παοκτση πισω απο το παλε απο την ερτ μερια ,ετσι χωρις λογο (μετα απο ματς στο μπασκετ στο οποιο χασαμε.....περασαν 15 χρονια απο τοτε κι ακομη ντρεπομαι για αυτο και μακαρι να εβρισκα αυτον τον παοκτση φιλο να του ζητησω συγγνωμη εστω και τωρα γιατι δεν το ξεχναω και το εχω τυψη στην συνειδηση μου......απο κει και περα μονο "εσωζα" παοκτσηδες απο σιγουρο ξυλο οποτε μπορουσα......
υ.γ. γνωρισα εναν παοκτση χτες....σοβαρα...ετσι τα ποσοστα σας στο εξωτερικο ανεβαινουν θεαματικα......................................
φιλαρακι ,λινκ με τον τιτλο
δεν προκειτε να τον ανοιξω που να χτυπιεσαι.......
ανοιξτε τον εσεις που πιστευετε στα παραμυθια......
εχετε και γκεμπελς στο dna σας....
Γιατι ο Μπουζας ποτε μεγαλουργησε?Ο,τι να ναι γραφεις,πως να σε παρει κανεις στα σοβαρα?Ποσο καιρο εχεις που ασχολεισαι με τα αθλητικα?Απλά θα σου πω ότι γι' αυτά που γράφει έχει και εξώφυλλα αθλητικών εφημερίδων της εποχής που τα ενισχύουν (μιλάμε για δεκαετίες '70 και '80 για να σε προλάβω μη νομίζεις ότι έχει πρωτοσέλιδα του Μπούζα) και φωτογραφικό υλικό... Εκτός αν νομίζεις ότι είναι και τα πρωτοσέλιδα και οι φωτογραφίες κατασκευασμένες! ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ; ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ...
τα ξαναλεω οπαδος δεν ειναι αυτος που ΔΕΝ ΕΧΕΙ πατησει το ποδι του στην τουμπα ποτε......ετσι τους μαθαν ετσι λενε μιας και η περισσοτεροι μεταναστες ειναι προσφυγες ....ξερουν ολοι αυτοι για το φιλικο της ομαδας τους την επαιτειο της γενικτονιας,την ημερα της θλιψης του ποντιακου ελληνισμου (μεταξυ των οποιων ειμαι κι εγω)....Κοίτα αν ζεις στο Κονγκό παίζει και να είστε περισσότεροι, ένας εσύ, κανείς δικός μας, ε ναι, είστε περισσότεροι... Αν ζεις όμως σε καμιά Γερμανία μην πεις καμιά μαλακία γιατί αφ' ενός θα εκτεθείς, αφ' ετέρου θα σε πάρουν στο κυνήγι οι παλιότεροι και κυρίως οι μετανάστες και τα παιδιά τους... Εσένα ο κύκλος σου μπορεί να είναι τίποτα φοιτητές αρειανοί και να έχει τύχει να έχετε μαζευτεί παρέα και να νομίζετε ότι είστε περισσότεροι, η πραγματικότητα όμως είναι πολύ στενάχωρη για εσάς και μάλλον γι' αυτό δε θέλετε να την παραδεχτείτε... Όπως έχω ξαναπεί από το λαό που μαζεύεται όποτε παίζει ο Π.Α.Ο.Κ. με γερμανική ομάδα μέχρι ντοκιμανταίρ που έχουν παιχτεί ξανά και ξανά στην ελληνική τηλεόραση συναινούν υπέρ αυτού...
Πότε έγινε αυτό φίλε;....ξερουν ολοι αυτοι για το φιλικο της ομαδας τους την επαιτειο της γενικτονιας,την ημερα της θλιψης του ποντιακου ελληνισμου (μεταξυ των οποιων ειμαι κι εγω)....