Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό που γίνεται στο μπασκετ του ΠΑΟΚ δεν στέκει λογικα.
Με τόσα οικονομικά προβλήματα , με πήγαινε-έλα παικτών και αντί να παλεύει η ομάδα για την σωτηρία είναι 3η.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Με τόσα οικονομικά προβλήματα , με πήγαινε-έλα παικτών και αντί να παλεύει η ομάδα για την σωτηρία είναι 3η.
ισως ο χειροτερος ΠΑΟΚ ολων των εποχων ειναι τριτος στο πρωταθλημα
να ζησουμε να θυμομαστε το ελληνικο μπασκετακι

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Γιατι ο Μπουζας ποτε μεγαλουργησε?Ο,τι να ναι γραφεις,πως να σε παρει κανεις στα σοβαρα?Ποσο καιρο εχεις που ασχολεισαι με τα αθλητικα? :think: :think:

Η χρυσή εποχή του Μπούζα ήταν κυρίως απ' το '85 μέχρι το '95, αυτή η δεκαετία... Μη με βγάλεις και τρελό! Δες τα πρωτοσέλιδα του αντιαφιερώματος, αρχαία είναι, καμιά σχέση με τα φανατισμένα πρωτοσέλιδα που βγήκαν πολύ αργότερα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
τα ξαναλεω οπαδος δεν ειναι αυτος που ΔΕΝ ΕΧΕΙ πατησει το ποδι του στην τουμπα ποτε......ετσι τους μαθαν ετσι λενε μιας και η περισσοτεροι μεταναστες ειναι προσφυγες ....ξερουν ολοι αυτοι για το φιλικο της ομαδας τους την επαιτειο της γενικτονιας,την ημερα της θλιψης του ποντιακου ελληνισμου (μεταξυ των οποιων ειμαι κι εγω)....
εγω φροντιζω να τους ενημερωνω  ομως ,οπως ενημερωνω πως στον αρη δεν εχει παιξει κι ουτε προκειτε τουρκος ποδοσφαιριστης.........αυτα ολα δεν αρεσουν στους ομογενεις ξερεις......
φιλαρακι μην με κουραζεις ,στο εγω πει 100 φορες πως δεν εχω φιλους εδω,οι γνωριμιες μου ειναι τυχαιες,δεν ειμαι φοιτητης μιας και κοντευω τα 40   και πως οταν παιζει ελληνικη ομαδα ,το βλεπουν σαν γιορτη και πανε ολοι......πηγαν και αρειανοι στο μπαγιερν-παοκ ,πηγαν και μπαοκατζηδες στο φιναλ 4 στο μοναχο   το ξερω απο πρωτο χερι.....
και στο κυνηγι αποκλειετε να παρει καποιος ,καποιον αλλον γιατι πολυ απλα δεν ειναι μαμελουκοι σαν κι εσας ;)
φιλια

Άραγε τους έχεις ενημερώσει ότι στον Άρη έχει παίξει παίχτης με σκοπιανό διαβατήριο ο οποίος μάλιστα προκάλεσε όσο δεν πάει και εσείς τα ΧΑΠΑΤΑ τον ΑΝΕΧΤΗΚΑΤΕ;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

Καλά ναι όντως... 3η βέβαια με τεράστια διαφορά απ' τους δυο της Αθήνας απλά επειδή οι υπόλοιπες ομάδες είναι περισσότερο για τα μπάζα... Εν τω μεταξύ λέτε να ωφέλησε η φυγή του Λάζαρου; :think: :think: :think:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Άραγε τους έχεις ενημερώσει ότι στον Άρη έχει παίξει παίχτης με σκοπιανό διαβατήριο ο οποίος μάλιστα προκάλεσε όσο δεν πάει και εσείς τα ΧΑΠΑΤΑ τον ΑΝΕΧΤΗΚΑΤΕ;
Ποτε και πως προκαλεσε? :think: :think:
Αν δεν κανω λαθος σε εσας παιζει καποιος σκοπιανος στην ομαδα μπασκετ και τον χειροκροτειτε οσοι(?) πατε τελος παντων.Θα σου βγαλω κοκκινη καρτα,μας εχεις φλομωσει στη μαλακια τωρα τελευταια,ακου ο Μπουζας απο το 85!!!!Ασχολησου με Γιουροβιζιον,ασε τα αθλητικα για αυτους που τα κατεχουν...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Αgnus το κατα ποσο ειναι λογικο να λες να ασχολουνται με αλλα γιατι την μπαλα την κατεχεις εσυ και κατι
αλλοι ειδικοι ειναι τοσο λογικο οσο να υπεριφανευονται φιλαθλοι ομαδας που εχουν 95% ισπανοφονους  στην ομαδα τους οτι αυτοι ειναι ελληναραδες σε σχεση με μας τους τουρκους........ :jerking: :jerking:

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Κοίτα αν ζεις στο Κονγκό παίζει και να είστε περισσότεροι, ένας εσύ, κανείς δικός μας, ε ναι, είστε περισσότεροι... Αν ζεις όμως σε καμιά Γερμανία μην πεις καμιά μαλακία γιατί αφ' ενός θα εκτεθείς, αφ' ετέρου θα σε πάρουν στο κυνήγι οι παλιότεροι και κυρίως οι μετανάστες και τα παιδιά τους... Εσένα ο κύκλος σου μπορεί να είναι τίποτα φοιτητές αρειανοί και να έχει τύχει να έχετε μαζευτεί παρέα και να νομίζετε ότι είστε περισσότεροι, η πραγματικότητα όμως είναι πολύ στενάχωρη για εσάς και μάλλον γι' αυτό δε θέλετε να την παραδεχτείτε... Όπως έχω ξαναπεί από το λαό που μαζεύεται όποτε παίζει ο Π.Α.Ο.Κ. με γερμανική ομάδα μέχρι ντοκιμανταίρ που έχουν παιχτεί ξανά και ξανά στην ελληνική τηλεόραση συναινούν υπέρ αυτού...

Την περιπτωση να ζει στο Τελ Αβιβ και να νιωθει πληοψηφια δεν την ελαβες υπ οψην σου? :grin: :grin:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εχουμε μανουρα η να παω για καφε?  :grin:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αgnus το κατα ποσο ειναι λογικο να λες να ασχολουνται με αλλα γιατι την μπαλα την κατεχεις εσυ και κατι
αλλοι ειδικοι ειναι τοσο λογικο οσο να υπεριφανευονται φιλαθλοι ομαδας που εχουν 95% ισπανοφονους  στην ομαδα τους οτι αυτοι ειναι ελληναραδες σε σχεση με μας τους τουρκους........ :jerking: :jerking:
Σε μενα θα απαντας με βαση αυτα που λεω εγω και οχι οι αλλοι...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Αν δεν κανω λαθος σε εσας παιζει καποιος σκοπιανος στην ομαδα μπασκετ και τον χειροκροτειτε οσοι(?) πατε τελος παντων.Θα σου βγαλω κοκκινη καρτα,μας εχεις φλομωσει στη μαλακια τωρα τελευταια,ακου ο Μπουζας απο το 85!!!!Ασχολησου με Γιουροβιζιον,ασε τα αθλητικα για αυτους που τα κατεχουν...

Σε μενα θα απαντας με βαση αυτα που λεω εγω και οχι οι αλλοι...

Σε σενα απανταω.....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Σε σενα απανταω.....
Πλακα κανεις ετσι?Ειπα κατι εγω για τους παικτες του Αρη σε σχεση με αυτους του παουγκ?Συγκεκριμενος ημουν,απαντησα στη μαλακια που ειπωθηκε για σκοπιανο που επαιξε σε μας και προκαλεσε,μηπως θυμασαι να μου πεις?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

Κατ' αρχάς αν εσύ έμενες μόνιμα Αθήνα όπως εγώ, ούτε τα μισά δε θα ήξερες για το Ρούλη απ' αυτά που ξέρω εγώ για τον Π.Α.Ο.Κ. παρ' ότι είμαι μακριά απ' το σινάφι της Θεσ/νίκης, ένα το κρατούμενο. Δεύτερον δεν είπα ότι ο Μπούζας εμφανίστηκε το '85 αλλά ότι απ' το '85 μέχρι το '95 ήταν η περίοδος που είχε γίνει της μόδας και έβγαζε και τα κάφρικα πρωτοσέλιδα που γουστάραμε. Τρίτον στο μαυρούκο σας αναφέρομαι που είχε κάνει φωτογράφιση κρατώντας τη σκοπιανή σημαία και είχε κάνει και ανάλογες δηλώσεις... Αλλά βέβαια, η μνήμη σας όπως έχουμε ξαναπεί δε σας βοηθάει όταν μιλάμε για πράγματα που δε σας συμφέρουν... Γιατί τότε με τη φωτογράφηση είχε γίνει ολόκληρος ντόρος στη Θεσ/νίκη και το αποκλείω εσύ που κοκορεύεσαι ότι το κατέχεις το άθλημα να μην είχες πάρει χαμπάρι!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κατ' αρχάς αν εσύ έμενες μόνιμα Αθήνα όπως εγώ, ούτε τα μισά δε θα ήξερες για το Ρούλη απ' αυτά που ξέρω εγώ για τον Π.Α.Ο.Κ. παρ' ότι είμαι μακριά απ' το σινάφι της Θεσ/νίκης, ένα το κρατούμενο. Δεύτερον δεν είπα ότι ο Μπούζας εμφανίστηκε το '85 αλλά ότι απ' το '85 μέχρι το '95 ήταν η περίοδος που είχε γίνει της μόδας και έβγαζε και τα κάφρικα πρωτοσέλιδα που γουστάραμε. Τρίτον στο μαυρούκο σας αναφέρομαι που είχε κάνει φωτογράφιση κρατώντας τη σκοπιανή σημαία και είχε κάνει και ανάλογες δηλώσεις... Αλλά βέβαια, η μνήμη σας όπως έχουμε ξαναπεί δε σας βοηθάει όταν μιλάμε για πράγματα που δε σας συμφέρουν... Γιατί τότε με τη φωτογράφηση είχε γίνει ολόκληρος ντόρος στη Θεσ/νίκη και το αποκλείω εσύ που κοκορεύεσαι ότι το κατέχεις το άθλημα να μην είχες πάρει χαμπάρι!
Αντε παμε ξανα,μου φαινεται γουσταρεις απλα να με μπριζαρεις.Πρωτον,εχεις δικιο,αν εμενα αθηνα θα ηξερα τα μισα,μονο που αν δεν ηξερα τα αλλα μισα ΔΕΝ θα καθομουν να γραφω ο,τι μου κατεβει στο κεφαλι,θα ρωτουσα καναν αλλον που τα γνωριζει καλυτερα.Δευτερον,ο Μπουζας βασιλευε πολυ πριν το 85 και τα πρωτοσελιδα του ηταν τα ιδια και χειροτερα,ισα ισα που λογω μπασκετ τα ψιλογυρισε μπας και τον αγορασει και κανενας σοβαρος φιλαθλος.Τριτον,,βγες και γραψε τι ειπε ο Καστλ,αν αυτον εννοεις,μην τα μεταφραζεις οπως θελεις,εγω δεν θυμαμαι καμια μανουρα η προκλητικη δηλωση,και μιλας για εναν αθλητη με Α κεφαλαιο,πλυνε το στομα πρωτα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Αντε παμε ξανα,μου φαινεται γουσταρεις απλα να με μπριζαρεις.Πρωτον,εχεις δικιο,αν εμενα αθηνα θα ηξερα τα μισα,μονο που αν δεν ηξερα τα αλλα μισα ΔΕΝ θα καθομουν να γραφω ο,τι μου κατεβει στο κεφαλι,θα ρωτουσα καναν αλλον που τα γνωριζει καλυτερα.Δευτερον,ο Μπουζας βασιλευε πολυ πριν το 85 και τα πρωτοσελιδα του ηταν τα ιδια και χειροτερα,ισα ισα που λογω μπασκετ τα ψιλογυρισε μπας και τον αγορασει και κανενας σοβαρος φιλαθλος.Τριτον,,βγες και γραψε τι ειπε ο Καστλ,αν αυτον εννοεις,μην τα μεταφραζεις οπως θελεις,εγω δεν θυμαμαι καμια μανουρα η προκλητικη δηλωση,και μιλας για εναν αθλητη με Α κεφαλαιο,πλυνε το στομα πρωτα...

Δηλαδή τη φωτογράφηση με τη σκοπιανή σημαία δεν τη θυμάσαι, έτσι;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δηλαδή τη φωτογράφηση με τη σκοπιανή σημαία δεν τη θυμάσαι, έτσι;
Αφου επαιζε με την εθνικη τους ρε μπαγλαμα,τι σε χαλασε?Πες τις δηλωσεις που εκανε να δουμε αν ηταν προσβλητικες.Τον γνωρισα και προσωπικα και ειναι παιδι διαμαντι ο τυπος,θα ευχοσουν να ειχες τετοιους αθλητες στην ομαδα σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom