Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
AGNIUS ο Λαϊκός FM υπάρχει ακόμα στη Θεσ/νίκη; Είχα βρει την υγειά μου τότε που είχα ανέβει Θεσ/νίκη, στην Αθήνα τότε δεν είχαμε σταθμό που να παίζει λαϊκά ούτε για δείγμα.
ναι υπαρχει

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε μαλακες,αυτος δεν γραφει το ρεπορταζ της ομαδας σας στην γυφτοφυλλαδα?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
ρε φιλε πλακα κανεις;

Θέλω να πιστεύω ότι κάνει πλάκα... Αλλιώς σημαίνει ότι η προπαγάνδα των σκουληκιών έχει φτάσει μέχρι το κόκκαλο, πέρα από κάθε φαντασία & δεν το έχω πάρει χαμπάρι...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρωτησα κατι απλο,γραφει η δεν γραφει?Μην με κανετε και αγοραζω Βασιλοπουλο μεσημεριατικα...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
τι μαλακα ειμαι
αχαχαχαχαχαχαχαχχα
πολυ μαλακα ειμαι
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
πολυ μαλακα ειμαι
αχαχαχαχαχαχαχχα
σορυ φιλος γραψε χ και κραξε με οσο θελεις

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλα ρε,που ειναι οι παοκτσηδες που διαβαζουν τα Σπορ να βγουν να μιλησουν?Ποιος γραφει το ρεπορταζ της ομαδας τους?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Στο α μέρος έγινε ωραίο ματς,με τον Πάοκ λίγο καλύτερο στα σημεία από το 15-40.
Ο Ολυμπιακός χωρίς Ιμπαγάσα,Τόρο,Μπράβο ήταν κομμένος στα 2.Ο Πάοκ κρατούσε άνετα
τη μπάλα στο κέντρο.
Στο β ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος.Ο Πάοκ μπήκε στο παιχνίδι των νεύρων και έχασε.
Το σκορ αδικεί ελαφρώς τον Πάοκ.Δίκαια έχασε όμως.
Η διαιτησία ΔΕΝ διαμόρφωσε κανένα αποτέλεσμα.Στο α που μπορούσατε να είστε μπροστά δε
μπρέσατε να το κάνετε.Ατομικά λάθη και εκνευρισμοί σας έβαλαν πίσω μαζί με Μιραλάς-Ρόμενταλ.
Ο Βαλβέρδε ξύπνησε νωρίς ευτυχώς.Ο Πάοκ χρειάζεται κανονικό προπονητή.Αυτά.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Θέλω να πιστεύω ότι κάνει πλάκα... Αλλιώς σημαίνει ότι η προπαγάνδα των σκουληκιών έχει φτάσει μέχρι το κόκκαλο, πέρα από κάθε φαντασία & δεν το έχω πάρει χαμπάρι...

Σου παραθετω το σχολιο του "Αρειανου" που γραφει το ρεπορταζ της ομαδας σου στα Σπορ...για σενα που μιλας για προπαγανδα...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Καλα ρε,που ειναι οι παοκτσηδες που διαβαζουν τα Σπορ να βγουν να μιλησουν?Ποιος γραφει το ρεπορταζ της ομαδας τους?
γραψε λαθος σε λεω...
αλλο σταμπουλης αλλο πακλατζης...
στον τασο κολλησα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Και κατι τελευταιο για να το κλεισουμε το θεμα...

Υπεύθυνοι Παραγωγής
Την ευθύνη της παραγωγής και εμπορικής διακίνησης του DVD έχει αναλάβει με πρωτοβουλία του ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, με την υποστήριξη και συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Η 6μελής Επιτροπή που στελεχώνεται από Βετεράνους Ποδοσφαιριστές (Γ. Κούδας – Κ. Αποστολίδης – Κ. Ορφανός – Ν. Σπανδωνίδης – Κ. Λαγωνίδης – Σ. Παντελίδης) και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ηλία Βιολίδη έχει αναθέσει την ιστορική καταγραφή του συλλόγου και την δημιουργία των DVD σε μια ομάδα η οποία απαρτίζεται από άτομα με εμπειρία, με γνώση, με επαγγελματισμό αλλά και εξειδίκευση σε τηλεοπτικές αθλητικές παραγωγές.

Αναλυτικά:
Η ευθύνη συγγραφής του σεναρίου του ιστορικού DVD έχει ανατεθεί στο δημοσιογράφο Ντίνο Καραμητρούση, σε συνεργασία με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Αντωνόπουλο και τον ιστορικό Μιλτιάδη Κανώτα.
Η σκηνοθεσία της ταινίας έχει ανατεθεί σε σκηνοθετική ομάδα, επικεφαλής της οποίας είναι ο σκηνοθέτης και γενικός προϊστάμενος της ΤV 100, Σάκης Γιαννίκης.
Η μουσική της ταινίας έχει ανατεθεί στο μουσικοσυνθέτη Βασίλη Παπαγεωργίου.
Η ανεύρεση των τηλεοπτικών ντοκουμέντων και στιγμιότυπων μέσω των αρχείων της Δημόσιας Τηλεόρασης, των Ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών και συλλεκτών, έχει ανατεθεί στην εταιρία FILES Εκδόσεις Ε.Π.Ε.
Η οργάνωση της παραγωγής έχει ανατεθεί στον Δημήτρη Κόμνο, ο οποίος διαθέτει την εξειδίκευση σε αθλητικές παραγωγές.
Η ομάδα συμβούλων ιστορικής τεκμηρίωσης στελεχώνεται από τους δημοσιογράφους: Απόστολο Αβδελά, Δημήτρη Μπούζα, Βασίλη Κοφσανίδη, Κλεάνθη Βαλαρούτσο, Νίκο Τζατζαρά, Μάκης Βοϊτσίδης.
Η ομάδα επικοινωνίας απαρτίζεται από τους δημοσιογράφους: Γιώργο Καστάνη, Κώστα Πετρωτό, Χρήστο Παυλίδη, Τάσο Σταμπουλή, Δημήτρη Τζορμπατζόγλου, Σάββα Τσιομπάνογλου, Άρης Νικολάκης, Σταύρος Κόλκας. Συντονιστής της ομάδος, στη θέση του αποχωρήσαντος λόγω φόρτου εργασίας Κώστα Βασιλόπουλου, ο Γιώργος Καστάνης.
Το φωτογραφικό υλικό επιμελείται ο συλλέκτης Λάζαρος Καλεμκερίδης.
Η επιμέλεια των κειμένων έχει ανατεθεί στο δημοσιογράφο Ντίνο Καραμητρούση και στον πρώην Γ.Γ.Αθλητισμού Γιώργο Λυσαρίδη.
Την νομική υποστήριξη έχουν αναλάβει οι νομικοί σύμβουλοι του συνδέσμου Δημήτρης Μόκκας (πρώην αθλητής και δικηγόρος του ΠΑΟΚ), Αχιλλέας Μαυρομμάτης και Χρήστος Παπαθωμάς (νομικοί σύμβουλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
Την ευθύνη της ανανέωσης υλικού διαδικτυακού κόμβου () έχει ο δημοσιογράφος Γιώργος Βένης.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Παλι καλα που το χατε πιστεψει κιολας το διπλο και ηρθατε φορτσατοι εσεις....
Αντε και με την ιδια δυναμη στη Τουμπα μηπως καταφερετε και σπασετε τη κυριαρχια του θρυλου σε αυτο το γηπεδο τα τελευταια 11 (?) χρονια .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom