Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (3 μέλη και 3 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ε λογικό είναι ρε συ... Αφού ήμουν & είμαι η μεγαλύτερη ομάδα στην πόλη :) Πάντως δεν έχεις δίκιο, ούτε ο Metropolis που είναι το νούμερο 1 ραδιόφωνο της πόλης, ούτε η Metrosport ήταν ποτέ βαμμένα ασπρόμαυρα... Μάλλον το αντίθετο...
Το Μετροπολις δεν ειναι παοκτσηδικο???Με Μπουζες,Γρηγοριαδηδες,Μανουσηδες,Τραπεζανιδηδες,Φοροπουλους,πλακα κανεις?Με Ανδρωνη?Ρε συ,ρωτα να μαθαινεις,μην γραφεις ετσι...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
ρε φιλε πλακα κανεις;
μιλησαμε για σπαθα εξι μηνες και εσεις ακομα θυμαστε τον σταυριδη;
διαβασε τι γραψατε αλλα μην μου λες για κλαψα και για προπαγανδα...
και αυτην την ιστορια με τα 30 χρονια παοκοκρατιας ξερω πολυ καλα γιατι την βγαλατε...
καπως επρεπε σας τραβηξουν ολους στον χαμπος εφ εμ στην αρχη και στον σουπερ3 εφ εμ μετα...
περυσι μεχρι το μεταξυ μας ματς στο βικελιδης σε καθε αωνιστικη ανακοινωση για την διαιτησια βγαζατε

Η περσινή διαιτησία - αλητεία του Σπάθα & το εργάκι που έστησε ο Ρούλης σε συνεργασία με το αφεντικό του τον Παναθηναϊκό δεν ξεχνιέται ΠΟΤΕ. Ποιο πανό στο Βόλο που ήταν για πικάρισμα & μαλακίες, το περσινό ήταν οργανωμένο έγκλημα.

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Το Μετροπολις δεν ειναι παοκτσηδικο???Με Μπουζες,Γρηγοριαδηδες,Μανουσηδες,Τραπεζανιδηδες,Φοροπουλους,πλακα κανεις?Με Ανδρωνη?Ρε συ,ρωτα να μαθαινεις,μην γραφεις ετσι...
τραπεζανιδης παοκτσης;
θα σου ριξει ο θεος σου φωτια να σε καψει

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

Τί να μαθαίνω ρε AGNIUS επειδή είμαι στην Αθήνα; Χρόνια τον άκουγα μέσω διαδικτύου. Ο.Κ. έχει & μερικούς "βαμμένους" ασπρόμαυρους ρεπόρτερς γιατί υποτίθεται ότι είναι & καλά αντικειμενικό ραδιόφωνο & πρέπει να έχει ρεπορτάζ για όλες τις ομάδες. Άμα προσέξεις όμως κλείνει το "ματάκι" στο Ρούλη... Όσο για τον Τραπεζανίδη πραγματικά γιατί τον ανέφερες;;;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Θες να πεις κι εσυ ο,τι λεει ο αλλος ο φιλος δηλαδη για το Μετροπολις?Για να ξερω...

Ρε το ματάκι το κλείνει στο Ρούλη λέμε ο Metropolis, τέλος... Ξέχασα & το άλλο επικό ραδιόφωνο το 98.7 Μου το καταστρέψατε, όταν ήμουν πριν 8 χρόνια στη Θεσ/νίκη για σπουδές άκουγα όλο οπαδικές εκπομπές στο τότε Ράδιο Σπορ 98.7 :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Θες να πεις κι εσυ ο,τι λεει ο αλλος ο φιλος δηλαδη για το Μετροπολις?Για να ξερω...
επειδη τους ακουγα για χρονια η αποψη μου ειναι οτι παντα προσπαθουσαν να τα εχουν μοιρασμενα τα κοζια ειδικα σε αυτον το σταθμο.
δεν πολεμησαν δηλαδη τον αρη και αβανταραν τον παοκ...
αλλα ο τραπεζανιδης παοκτσης;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε το ματάκι το κλείνει στο Ρούλη λέμε ο Metropolis, τέλος...
Μπορει να το γυρισε απο τοτε που κυκλοφορησαν τα αθλητικα νεα,δεν ξερω,εχω σταματησει να ακουω γιατι ειχα αηδιασει με τον τροπο που παρουσιαζαν τα θεματα του Αρη.Γενικα,απο ραδιοφωνο ακουω μονο μουσικη γιατι τον χουν παραγαμησει...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
αλλα ο τραπεζανιδης παοκτσης;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Έλα ντε, όταν τον βλέπω τρελαίνομαι. Και μετά κατηγορεί εμένα ως ανενημέρωτο ο AGNIUS. Και μια & αναφερθήκαμε στον Τραπεζανίδη, ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΒΑΝΤΑΡΙΖΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η ΕΤ-3;;; Η παρούσα ερώτηση δεν αποτελεί καν quiz, την απάντηση την ξέρουν μέχρι & οι πέτρες...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Έλα ντε, όταν τον βλέπω τρελαίνομαι. Και μετά κατηγορεί εμένα ως ανενημέρωτο ο AGNIUS. Και μια & αναφερθήκαμε στον Τραπεζανίδη, ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΒΑΝΤΑΡΙΖΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η ΕΤ-3;;; Η παρούσα ερώτηση δεν αποτελεί καν quiz, την απάντηση την ξέρουν μέχρι & οι πέτρες...
Αν εννοεις τον Αρη,πες μας και ποτε εγινε αυτη η αβαντα,μιλα με συγκεκριμενα γεγονοτα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Μπορει να το γυρισε απο τοτε που κυκλοφορησαν τα αθλητικα νεα,δεν ξερω,εχω σταματησει να ακουω γιατι ειχα αηδιασει με τον τροπο που παρουσιαζαν τα θεματα του Αρη.Γενικα,απο ραδιοφωνο ακουω μονο μουσικη γιατι τον χουν παραγαμησει...

AGNIUS ο Λαϊκός FM υπάρχει ακόμα στη Θεσ/νίκη; Είχα βρει την υγειά μου τότε που είχα ανέβει Θεσ/νίκη, στην Αθήνα τότε δεν είχαμε σταθμό που να παίζει λαϊκά ούτε για δείγμα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Αν εννοεις τον Αρη,πες μας και ποτε εγινε αυτη η αβαντα,μιλα με συγκεκριμενα γεγονοτα...

Τί να αναφέρω; Άρχισε να μετράς τους αθλητικογράφους της ΕΤ-3 για να δεις πόσους έχετε... Εξαίρεσε μόνο το Μίνωα :)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
AGNIUS ο Λαϊκός FM υπάρχει ακόμα στη Θεσ/νίκη; Είχα βρει την υγειά μου τότε που είχα ανέβει Θεσ/νίκη, στην Αθήνα τότε δεν είχαμε σταθμό που να παίζει λαϊκά ούτε για δείγμα.
Δεν μπορω να σε βοηθησω,δεν ακουω λαικα φιλε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom