Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο ΠΑΟΚ είναι αδικημένος, όπως και ο ΑΡΗΣ.

Δεν επιτρέπεται ομάδες με τόσο κόσμο, παλμό και ιστορία, να είναι ουσιαστικά ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ από το πρωτάθλημα και λόγω αυτού, σε οικονομική ένδεια.

Είναι ντροπή να μιλάνε οι γαύροι, οι διορισμένοι χαρτινοπέτσινοι πρωταθλητές του κόλου, για έκτροπα.

Οι εκμαυλιστές δεν δικαιούνται να μιλάνε για ηθική.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

Δεν επιτρέπεται ομάδες με τόσο κόσμο, παλμό και ιστορία, να είναι ουσιαστικά ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ από το πρωτάθλημα και λόγω αυτού, σε οικονομική ένδεια.

Είναι ντροπή να μιλάνε οι γαύροι, οι διορισμένοι χαρτινοπέτσινοι πρωταθλητές του κόλου, για έκτροπα.

τι γλυκοτσουτσουνος ειμαι ρε...ολες οι πουτανες μου κανουνε κομμα και ειναι μαζι...ετσι σας θελω κοπελλιες..ολες μαζι απεναντι μου....βγαλτε πραμα....ετσουξε το χτεσινο...το ειχατε πιστεψει ολοι....τωρα...φιλακια...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.504
Πόντοι
2.606
Επειδη διαβαζω διαφορα απλα να θυμισω...
ΜΕ τον αστερα κακη εμφανιση-χαλια γηπεδο-πολλες κλωτσιες-ακυρωθεν γκολ οριακο του σαλπι-Χ και -2 βαθμοι...
-ΜΕ την ξανθη μετρια εμφανιση -παλι δεν μας δοθηκε πεναλντυ καραμπινατο-γραψε 1 και -3βαθμοι...
-ΜΕ τον παπαρη -καλο πρωτο ημιχρονο -3 πεναλντυ δεν μας εδωσε ουτε 1-στραβοκλωτσια στο β και 2πλο γραψε -3...
-Με καβαλα πολυ καλη εμφανιση -σωρεια ευκαιριων- πεναλντυ μαρς που δεν δοθηκε-τελικα 2πλο με τα χιλια ζορια...
-ΜΕ αεκ πολυ καλη εμφανιση-κοκκινη στον τζιμπουρ-πεναλντυ μαρς στο 87 που δεν δοθηκε-γκολ επειδη ο θεος αγαπα τον κλεφτη(κορακι)αλλα καμια φορα και τον νοικοκυρη ...1 στην εκπνοη...
-ΜΕ τους GAY 7  πολυ καλη μπαλα-2 τουλαχιστον πεναλντυ μαρς -μια κοκκινη στον αβρααμ-τελικα 3-0 γραψε -3...
ΑΦΟΥ λοιπον εκανα μια γρηγορη αναδρομη και θυμισα τους 11 βαθμους που μου κλεψανε μολις σε 11αγωνιστικες,πρεπει να πω οτι τα αντανακλαστικα του ενος χοντρου σε λαθος πεναλντυ που καταλογιστηκε υπερ του αλλου ιπποποταμου 1αγωνιστικη ειχαν σαν αποτελεσμα να εξαφανιστει ενα κορακι δια παντος....(τυχαιο)...ενω στο ντερμυ των αιωνιων αναλογο πεναλντυ με αυτο του σαλπιγγιδη στον σισε δοθηκε και αποβληθη ο αβρααμ και το ματς εγινε 2-1 χαλαρα...
ΑΥΤΑ ολα μας κανουν να καταλαβουμε οτι ο πιλαβιος εχει παρει το μαγικο μολυβι και γραφει πρωταθλημα για 2 ελεφαντες...
Α!!!! μην ξεχασω και το ματς ΑΕΚ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ στειλανε το μυνημα ξεκαθαρα...οι παπαρες ΟΥΣΤΤΤ κοπροσκυλα

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πόσα γκολ έχει φάει ο γαύρος στο CL τα τελευταία 11 χρόνια;  :think:  :think:  :think:

:2funny:  :2funny:  :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε παίκτες του ΠΑΟΚ και οπαδούς του Ολυμπιακού σημειώθηκε μετά το τέλος του αγώνα στο Καραϊσκάκη, αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων η φωτιά σβήστηκε σχεδόν αμέσως... Αρχικά δημιουργήθηκε επεισόδιο ανάμεσα στους Τσιρίλο, Μουσλίμοβιτς, Χαλκιά με οπαδούς του Ολύμπιακού και άνθρωπο της ασφαλείας των πειραιωτών, καθώς οι τελευταίοι έκαναν χειρονομίες στους παίκτες του ΠΑΟΚ και εκείνοι ανταπέδωσαν!Ανάλογη κατάσταση, σημειώθηκε και στο πάρκινγκ του φαληρικού γηπέδου, όταν μερικοί οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν κοντά στο πούλμαν και έκαναν χειρονομίες βρίζοντας τους παίκτες του Δικεφάλου.Τότε, οι Βιτόλο, Τσιρίλο και Μπουσλίμοβιτς δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους και κατέβηκαν από το πούλμαν για να απαντήσουν...Τελικά, την φωτιά έσβησαν οι αστυνομικοί που επενέβησαν και συγκράτησαν τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ!

Εμένα μ' αρέσει που έγιναν αυτά. Για να τους ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο β' γύρο... Πλέον θα εγκαινιάσουμε τη νέα 25 ετία χωρίς νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα. Για όσους ξέρουν...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Εμένα μ' αρέσει που έγιναν αυτά. Για να τους ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο β' γύρο... Πλέον θα εγκαινιάσουμε τη νέα 25 ετία χωρίς νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα. Για όσους ξέρουν...
ρουφα....τα υγρα των απογονων.....βεντουζααααααααααααααααααααα...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Επειδη διαβαζω διαφορα απλα να θυμισω...
ΜΕ τον αστερα κακη εμφανιση-χαλια γηπεδο-πολλες κλωτσιες-ακυρωθεν γκολ οριακο του σαλπι-Χ και -2 βαθμοι...
-ΜΕ την ξανθη μετρια εμφανιση -παλι δεν μας δοθηκε πεναλντυ καραμπινατο-γραψε 1 και -3βαθμοι...
-ΜΕ τον παπαρη -καλο πρωτο ημιχρονο -3 πεναλντυ δεν μας εδωσε ουτε 1-στραβοκλωτσια στο β και 2πλο γραψε -3...
-Με καβαλα πολυ καλη εμφανιση -σωρεια ευκαιριων- πεναλντυ μαρς που δεν δοθηκε-τελικα 2πλο με τα χιλια ζορια...
-ΜΕ αεκ πολυ καλη εμφανιση-κοκκινη στον τζιμπουρ-πεναλντυ μαρς στο 87 που δεν δοθηκε-γκολ επειδη ο θεος αγαπα τον κλεφτη(κορακι)αλλα καμια φορα και τον νοικοκυρη ...1 στην εκπνοη...
-ΜΕ τους GAY 7  πολυ καλη μπαλα-2 τουλαχιστον πεναλντυ μαρς -μια κοκκινη στον αβρααμ-τελικα 3-0 γραψε -3...
ΑΦΟΥ λοιπον εκανα μια γρηγορη αναδρομη και θυμισα τους 11 βαθμους που μου κλεψανε μολις σε 11αγωνιστικες,πρεπει να πω οτι τα αντανακλαστικα του ενος χοντρου σε λαθος πεναλντυ που καταλογιστηκε υπερ του αλλου ιπποποταμου 1αγωνιστικη ειχαν σαν αποτελεσμα να εξαφανιστει ενα κορακι δια παντος....(τυχαιο)...ενω στο ντερμυ των αιωνιων αναλογο πεναλντυ με αυτο του σαλπιγγιδη στον σισε δοθηκε και αποβληθη ο αβρααμ και το ματς εγινε 2-1 χαλαρα...
ΑΥΤΑ ολα μας κανουν να καταλαβουμε οτι ο πιλαβιος εχει παρει το μαγικο μολυβι και γραφει πρωταθλημα για 2 ελεφαντες...
Α!!!! μην ξεχασω και το ματς ΑΕΚ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ στειλανε το μυνημα ξεκαθαρα...οι παπαρες ΟΥΣΤΤΤ κοπροσκυλα
Μονο 3?Εγω εχω να θυμαμαι καμια δεκαρια πεναλτυ και αλλα δεκα ανυπαρκτα οφ σαιτ!!Ξεχασες ομως και τα γκολ οφ σαιτ υπερ σου με Πανιωνιο-Εργοτελη.Τελικα,το να αποβαλεις απο μπαουγκτση το αισθημα του αδικημενου,ειναι το ιδιο δυσκολο με το να μαθεις μια γατα να αγαπαει το νερο...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015

+1000000 :rockon: :rockon: :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.504
Πόντοι
2.606
μιλας και συ ρε γαυροκολλητε....για θυμισου εχτες την κερκυρα και κοιταξου στον καθρεφτη...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μιλας και συ ρε γαυροκολλητε....για θυμισου εχτες την κερκυρα και κοιταξου στον καθρεφτη...
Αν μιλας σε μενα,πιανεσαι αδιαβαστος,τα ειπα πιο πανω,δεν καθομαι να μυξοκλαιω σαν κι εσενα,γραφω ο,τι βλεπω...

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
«Στη δεύτερη κίτρινη, πήγα για την μπάλα, πίστευα ότι θα την προλάβω, ο παίκτης του Ολυμπιακού την τσίμπησε και του βρήκα το πόδι. Την πρώτη κίτρινη δεν την συγχωρώ στον εαυτό μου. Ο διαιτητής έχει σφυρίξει φάουλ, είμαι πεσμένος κάτω, ο Ντουντού κλώτσησε επίτηδες τη μπάλα στο κεφάλι μου και πήγα προς τα πάνω του. Πήρα τσάμπα κάρτα και γι΄ αυτό δέχομαι οποιοδήποτε πρόστιμο, μου επιβάλει η διοίκηση. Αυτά πρέπει να τιμωρούνται και δέχομαι να γίνει η αρχή από μένα. Θα έλεγα ότι πρέπει η διοίκηση να μου ρίξει πρόστιμο. Δεν το λέω για να δικαιολογηθώ, έκανα λάθος και είμαι έτοιμος να το πληρώσω».

Πάλι καλά που κατάλαβε την μαλακία του.
Εχει παραγίνει η μαλακία με τις τζάμπα κάρτες.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.504
Πόντοι
2.606
αυτοι λοιπον που κανονιζουν πρωταθληματα και μοιραζονται τα γκαφρα καθε χρονο ζητανε και αξιομαχο πρωταθλημα..... :jerking: :jerking: :jerking: ναι ρε μαλακες θα παρουμε παικτες με πορδες....αστο διαολο χαμουρες....ΖΑΓΟΡΑΚΗ πουλα τους ολους βαλε τα λεφτα πισω στους μετοχους και κατεβαζε την εφηβικη---ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ---ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Μονο 3?Εγω εχω να θυμαμαι καμια δεκαρια πεναλτυ και αλλα δεκα ανυπαρκτα οφ σαιτ!!Ξεχασες ομως και τα γκολ οφ σαιτ υπερ σου με Πανιωνιο-Εργοτελη.Τελικα,το να αποβαλεις απο μπαουγκτση το αισθημα του αδικημενου,ειναι το ιδιο δυσκολο με το να μαθεις μια γατα να αγαπαει το νερο...

Άσ' το AGNIUS μη μας προκαλείς τώρα... Εσείς έχετε ανάγει την γκρίνια & τη μιζέρια σε επιστήμη & μάλιστα & επισήμως μέσω ανακοινώσεων της Π.Α.Ε. κ.τ.λπ. Και τη ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ επιπλέον...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.504
Πόντοι
2.606
θα ΠΡΟΤΕΙΝΑ μαλιστα να κανουνε τα ιδια και ολοι οι αλλοι συλλογοι...ερασιτεχνικο και ασε τα ελεφαντια να μαλλωνουν....να καταλαβουν οτι τους γραφουμε στα παπαρια μας....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Άσ' το AGNIUS μη μας προκαλείς τώρα... Εσείς έχετε ανάγει την γκρίνια & τη μιζέρια σε επιστήμη & μάλιστα & επισήμως μέσω ανακοινώσεων της Π.Α.Ε. κ.τ.λπ. Και τη ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ επιπλέον...
Εσυ τι να τις κανεις τις ανακοινωσεις?Εχεις Μινο,να κυνηγαει τα κορακια μεχρι το σπιτι τους,Βασιλοπουλους,Μπουζες κλπ,το κλαμα που χετε ριξει δεν το χουν ριξει ολες οι χηρες μαζεμενες...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.504
Πόντοι
2.606
ΜΕΓΑΛΕ ευτυχως που τους κυνηγαει μονο ο μινΟς....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom