Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dhmosthenhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εξω δεν ξερω τη εγεινε μεσα στο γυπεδο ομως παιδια παντα υπαρχουν οι ανεγκεφαλη και εσεισ το ξερεται καλλα  παντος να σε βριζουν απ την κερκιδα καπιοι ειναι συνιθεσ φονομενο  σε ολλο τον κοσμο.τωρα για να διορθοσεισ την χΑΖΟΜΑΡΑΣΟΥ να λεσ και να μεγαλωνεισ πραγματα που δεν εγειναν.με τοσεσ προκλισεισ απ τουσ παιχτες πραγματικα μονο να βρεισουναι καπιοι δεν πιστευω οτι εγειναν τιποτα  

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
ΚΑΙ για να γινω κατανοητος μου τη βαραει που παρακαλαμε να ρθει κανας αραβικος οικονομικος γιγαξ για να παρουμε τον μουρινιο και τον ροναλντο μπας και δουμε προκοπη...το αντιθετο πρεπει να γινει....ΠΡΕΠΕΙ αυτο το σαπιο οικοδομημα που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο να το γκρεμισουμε,οχι να συνεχισουμε να το στηριζουμε....ΟΞΩΩΩΩ

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Εσυ τι να τις κανεις τις ανακοινωσεις?Εχεις Μινο,να κυνηγαει τα κορακια μεχρι το σπιτι τους,Βασιλοπουλους,Μπουζες κλπ,το κλαμα που χετε ριξει δεν το χουν ριξει ολες οι χηρες μαζεμενες...

Μου φαίνεται ξεχνάς τεχνιέντως το πόσα Μ.Μ.Ε. έχεις "ιδρύσει" τα τελευταία χρόνια στην πόλη για να εξυπηρετήσουν την προπαγάνδα σου... ΨΩΡΙ-ΑΡΗΣ FM, εφημερίδα "Αθλητικά Νέα" κ.τ.λπ.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μου φαίνεται ξεχνάς τεχνιέντως το πόσα Μ.Μ.Ε. έχεις "ιδρύσει" τα τελευταία χρόνια στην πόλη για να εξυπηρετήσουν την προπαγάνδα σου... ΨΩΡΙ-ΑΡΗΣ FM, εφημερίδα "Αθλητικά Νέα" κ.τ.λπ.
Ρε πουστη μου,ειστε πραγαματικα ωρες ωρες...τι να πω.Μιλας για ΜΜΕ που καλα δεν κλεισαν χρονο,ενω εσυ μονοπωλουσες για καμια 30 χρονια με τους ΜπουζοΒασιλοΓρηγοριΝικολακηδες...

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Εσυ τι να τις κανεις τις ανακοινωσεις?Εχεις Μινο,να κυνηγαει τα κορακια μεχρι το σπιτι τους,Βασιλοπουλους,Μπουζες κλπ,το κλαμα που χετε ριξει δεν το χουν ριξει ολες οι χηρες μαζεμενες...
Ρε συ Agnius μην εκτίθεσαι έτσι.
Πες 'οτι έχετε καλύτερη ομάδα, πες ότι έχετε καλύτερη κερκίδα πες κάτι άλλο, αλλά για κλάμα ,σαν οπαδός του Αρη, μη μιλάς.
Να έχουμε και λίγο ντροπή.

patentakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μια ήττα ήταν και πέρασε.. παίξαμε καλά πιστεύω.. απλά και το αποτέλεσμα ήταν άδικο.

καλη συνέχεια να έχουμε.. ο Ολυμπιακός φέτος δεν θα πιαστεί, ήταν ξεκάθαρο αυτό.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε συ Agnius μην εκτίθεσαι έτσι.
Πες 'οτι έχετε καλύτερη ομάδα, πες ότι έχετε καλύτερη κερκίδα πες κάτι άλλο, αλλά για κλάμα ,σαν οπαδός του Αρη, μη μιλάς.
Να έχουμε και λίγο ντροπή.
Γιατι ρε φιλε,ποτε εκλαψα εγω?Σε συγκριση με σενα ειδικα,θα ελεγα καθολου.Τι να πρωτοθυμηθω,το μπασκετ του 80,ολα τα ματς με γαυρο,ΟΛΑ τα ματς που χανετε απο μας,αν τα βαλεις κατω,θα δεις πως δεν εχετε χασει ποτε στα ισα...ΜΙλατε ενα χρονο για τον Σπαθα,που σφυριξε οπως με σφυριζει εμενα στην τουμπα απο τοτε που βλεπω μπαλα,που το χεις δει το κλαμα απο μερους μας?Και με 2 πτωσεις στις οποιες απλα παρακολουθουσα ως λαος τις εξελιξεις και το παρασκηνιο μεσα κι εξω απο την ομαδα,τι λες τωρα?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Μια ήττα ήταν και πέρασε.. παίξαμε καλά πιστεύω.. απλά και το αποτέλεσμα ήταν άδικο.

καλη συνέχεια να έχουμε.. ο Ολυμπιακός φέτος δεν θα πιαστεί, ήταν ξεκάθαρο αυτό.
ο Ολυμπιακος δεν μου αρεσε καθολου
καμια συνοχη στις γραμμες
αλλα επειδη στην Ελλαδα το πρωταθλημα παιζεται μεταξυ γαυροβαζελων και οι βαζελοι ειναι για τα πανηγυρια μαλλον θα το σηκωσουν οι γαυροι

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Γιατι ρε φιλε,ποτε εκλαψα εγω?Σε συγκριση με σενα ειδικα,θα ελεγα καθολου.Τι να πρωτοθυμηθω,το μπασκετ του 80,ολα τα ματς με γαυρο,ΟΛΑ τα ματς που χανετε απο μας,αν τα βαλεις κατω,θα δεις πως δεν εχετε χασει ποτε στα ισα...ΜΙλατε ενα χρονο για τον Σπαθα,που σφυριξε οπως με σφυριζει εμενα στην τουμπα απο τοτε που βλεπω μπαλα,που το χεις δει το κλαμα απο μερους μας?Και με 2 πτωσεις στις οποιες απλα παρακολουθουσα ως λαος τις εξελιξεις και το παρασκηνιο μεσα κι εξω απο την ομαδα,τι λες τωρα?
η κλαψα υπηρχε σε μας και αυτο δεν μας αφηνε να βλεπουμε τα προβληματα μας στην σωστη διασταση
τα τελευταια χρονια υπαρχει μεγαλη βελτιωση σε αυτο τον τομεα σε μας
αντιθετα με σας που οταν ανελαβε η FAMILIA αρχισαν τις δικες μας μαλακιες
για ολα τα δεινα του Αρη φταιει ο ΠΑΟΚ ΕΠΟ Αθηνα μπλαμπλα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
η κλαψα υπηρχε σε μας και αυτο δεν μας αφηνε να βλεπουμε τα προβληματα μας στην σωστη διασταση
τα τελευταια χρονια υπαρχει μεγαλη βελτιωση σε αυτο τον τομεα σε μας
αντιθετα με σας που οταν ανελαβε η FAMILIA αρχισαν τις δικες μας μαλακιες
για ολα τα δεινα του Αρη φταιει ο ΠΑΟΚ ΕΠΟ Αθηνα μπλαμπλα
Υπαρχει μια διαφορα,η δικη σας κλαψα ειχε επεκταθει σχεδον σε ολο τον λαο,ενω οι δικοι μας τα ακουν και απο εμας αμα λαχει...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε πλακα κανεις;
μιλησαμε για σπαθα εξι μηνες και εσεις ακομα θυμαστε τον σταυριδη;
διαβασε τι γραψατε αλλα μην μου λες για κλαψα και για προπαγανδα...
και αυτην την ιστορια με τα 30 χρονια παοκοκρατιας ξερω πολυ καλα γιατι την βγαλατε...
καπως επρεπε σας τραβηξουν ολους στον χαμπος εφ εμ στην αρχη και στον σουπερ3 εφ εμ μετα...
περυσι μεχρι το μεταξυ μας ματς στο βικελιδης σε καθε αωνιστικη ανακοινωση για την διαιτησια βγαζατε

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ρε πουστη μου,ειστε πραγαματικα ωρες ωρες...τι να πω.Μιλας για ΜΜΕ που καλα δεν κλεισαν χρονο,ενω εσυ μονοπωλουσες για καμια 30 χρονια με τους ΜπουζοΒασιλοΓρηγοριΝικολακηδες...

Ε λογικό είναι ρε συ... Αφού ήμουν & είμαι η μεγαλύτερη ομάδα στην πόλη :) Πάντως δεν έχεις δίκιο, ούτε ο Metropolis που είναι το νούμερο 1 ραδιόφωνο της πόλης, ούτε η Metrosport ήταν ποτέ βαμμένα ασπρόμαυρα... Μάλλον το αντίθετο...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρε φιλε πλακα κανεις;
μιλησαμε για σπαθα εξι μηνες και εσεις ακομα θυμαστε τον σταυριδη;
διαβασε τι γραψατε αλλα μην μου λες για κλαψα και για προπαγανδα...
και αυτην την ιστορια με τα 30 χρονια παοκοκρατιας ξερω πολυ καλα γιατι την βγαλατε...
καπως επρεπε σας τραβηξουν ολους στον χαμπος εφ εμ στην αρχη και στον σουπερ3 εφ εμ μετα...
περυσι μεχρι το μεταξυ μας ματς στο βικελιδης σε καθε αωνιστικη ανακοινωση για την διαιτησια βγαζατε
Διαφωνω με οσα λες αλλα δεν θα επεκταθω για παρτη σου,που με αφορμη το ποστ μου εκανες επανεμφανιση...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Πως παει η κλαψα απο εδω για τον κακο Παμποριδη...??? :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

Κλαις μονίμως επειδή θεωρείς εαυτόν "ριγμένο" απ' τον Π.Α.Ο.Κ. Για να μην αναφερθώ στη συνομωσιολογία που μόνο στους σιωνιστές δεν έχετε αποδόσει την υπεροχή του Π.Α.Ο.Κ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom