AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Σιγα μην τους κυνηγαει ο Κυριακου,ο Μινος ειπαμε...ΜΕΓΑΛΕ ευτυχως που τους κυνηγαει μονο ο μινως....
Μετα απο Μινο και αθλητικη κυριακη,καθε ανακοινωση μοιαζει περιττη...
Σιγα μην τους κυνηγαει ο Κυριακου,ο Μινος ειπαμε...ΜΕΓΑΛΕ ευτυχως που τους κυνηγαει μονο ο μινως....
Εσυ τι να τις κανεις τις ανακοινωσεις?Εχεις Μινο,να κυνηγαει τα κορακια μεχρι το σπιτι τους,Βασιλοπουλους,Μπουζες κλπ,το κλαμα που χετε ριξει δεν το χουν ριξει ολες οι χηρες μαζεμενες...
Ρε πουστη μου,ειστε πραγαματικα ωρες ωρες...τι να πω.Μιλας για ΜΜΕ που καλα δεν κλεισαν χρονο,ενω εσυ μονοπωλουσες για καμια 30 χρονια με τους ΜπουζοΒασιλοΓρηγοριΝικολακηδες...Μου φαίνεται ξεχνάς τεχνιέντως το πόσα Μ.Μ.Ε. έχεις "ιδρύσει" τα τελευταία χρόνια στην πόλη για να εξυπηρετήσουν την προπαγάνδα σου... ΨΩΡΙ-ΑΡΗΣ FM, εφημερίδα "Αθλητικά Νέα" κ.τ.λπ.
Ρε συ Agnius μην εκτίθεσαι έτσι.Εσυ τι να τις κανεις τις ανακοινωσεις?Εχεις Μινο,να κυνηγαει τα κορακια μεχρι το σπιτι τους,Βασιλοπουλους,Μπουζες κλπ,το κλαμα που χετε ριξει δεν το χουν ριξει ολες οι χηρες μαζεμενες...
Γιατι ρε φιλε,ποτε εκλαψα εγω?Σε συγκριση με σενα ειδικα,θα ελεγα καθολου.Τι να πρωτοθυμηθω,το μπασκετ του 80,ολα τα ματς με γαυρο,ΟΛΑ τα ματς που χανετε απο μας,αν τα βαλεις κατω,θα δεις πως δεν εχετε χασει ποτε στα ισα...ΜΙλατε ενα χρονο για τον Σπαθα,που σφυριξε οπως με σφυριζει εμενα στην τουμπα απο τοτε που βλεπω μπαλα,που το χεις δει το κλαμα απο μερους μας?Και με 2 πτωσεις στις οποιες απλα παρακολουθουσα ως λαος τις εξελιξεις και το παρασκηνιο μεσα κι εξω απο την ομαδα,τι λες τωρα?Ρε συ Agnius μην εκτίθεσαι έτσι.
Πες 'οτι έχετε καλύτερη ομάδα, πες ότι έχετε καλύτερη κερκίδα πες κάτι άλλο, αλλά για κλάμα ,σαν οπαδός του Αρη, μη μιλάς.
Να έχουμε και λίγο ντροπή.
ο Ολυμπιακος δεν μου αρεσε καθολουΜια ήττα ήταν και πέρασε.. παίξαμε καλά πιστεύω.. απλά και το αποτέλεσμα ήταν άδικο.
καλη συνέχεια να έχουμε.. ο Ολυμπιακός φέτος δεν θα πιαστεί, ήταν ξεκάθαρο αυτό.
η κλαψα υπηρχε σε μας και αυτο δεν μας αφηνε να βλεπουμε τα προβληματα μας στην σωστη διαστασηΓιατι ρε φιλε,ποτε εκλαψα εγω?Σε συγκριση με σενα ειδικα,θα ελεγα καθολου.Τι να πρωτοθυμηθω,το μπασκετ του 80,ολα τα ματς με γαυρο,ΟΛΑ τα ματς που χανετε απο μας,αν τα βαλεις κατω,θα δεις πως δεν εχετε χασει ποτε στα ισα...ΜΙλατε ενα χρονο για τον Σπαθα,που σφυριξε οπως με σφυριζει εμενα στην τουμπα απο τοτε που βλεπω μπαλα,που το χεις δει το κλαμα απο μερους μας?Και με 2 πτωσεις στις οποιες απλα παρακολουθουσα ως λαος τις εξελιξεις και το παρασκηνιο μεσα κι εξω απο την ομαδα,τι λες τωρα?
Υπαρχει μια διαφορα,η δικη σας κλαψα ειχε επεκταθει σχεδον σε ολο τον λαο,ενω οι δικοι μας τα ακουν και απο εμας αμα λαχει...η κλαψα υπηρχε σε μας και αυτο δεν μας αφηνε να βλεπουμε τα προβληματα μας στην σωστη διασταση
τα τελευταια χρονια υπαρχει μεγαλη βελτιωση σε αυτο τον τομεα σε μας
αντιθετα με σας που οταν ανελαβε η FAMILIA αρχισαν τις δικες μας μαλακιες
για ολα τα δεινα του Αρη φταιει ο ΠΑΟΚ ΕΠΟ Αθηνα μπλαμπλα
ρε φιλε πλακα κανεις;Γιατι ρε φιλε,ποτε εκλαψα εγω?Σε συγκριση με σενα ειδικα,θα ελεγα καθολου.Τι να πρωτοθυμηθω,το μπασκετ του 80,ολα τα ματς με γαυρο,ΟΛΑ τα ματς που χανετε απο μας,αν τα βαλεις κατω,θα δεις πως δεν εχετε χασει ποτε στα ισα...ΜΙλατε ενα χρονο για τον Σπαθα,που σφυριξε οπως με σφυριζει εμενα στην τουμπα απο τοτε που βλεπω μπαλα,που το χεις δει το κλαμα απο μερους μας?Και με 2 πτωσεις στις οποιες απλα παρακολουθουσα ως λαος τις εξελιξεις και το παρασκηνιο μεσα κι εξω απο την ομαδα,τι λες τωρα?
πλακα κανεις ετσι;Υπαρχει μια διαφορα,η δικη σας κλαψα ειχε επεκταθει σχεδον σε ολο τον λαο,ενω οι δικοι μας τα ακουν και απο εμας αμα λαχει...
Ρε πουστη μου,ειστε πραγαματικα ωρες ωρες...τι να πω.Μιλας για ΜΜΕ που καλα δεν κλεισαν χρονο,ενω εσυ μονοπωλουσες για καμια 30 χρονια με τους ΜπουζοΒασιλοΓρηγοριΝικολακηδες...
καλως τα μας 3-0
Διαφωνω με οσα λες αλλα δεν θα επεκταθω για παρτη σου,που με αφορμη το ποστ μου εκανες επανεμφανιση...ρε φιλε πλακα κανεις;
μιλησαμε για σπαθα εξι μηνες και εσεις ακομα θυμαστε τον σταυριδη;
διαβασε τι γραψατε αλλα μην μου λες για κλαψα και για προπαγανδα...
και αυτην την ιστορια με τα 30 χρονια παοκοκρατιας ξερω πολυ καλα γιατι την βγαλατε...
καπως επρεπε σας τραβηξουν ολους στον χαμπος εφ εμ στην αρχη και στον σουπερ3 εφ εμ μετα...
περυσι μεχρι το μεταξυ μας ματς στο βικελιδης σε καθε αωνιστικη ανακοινωση για την διαιτησια βγαζατε
Γιατι ρε φιλε,ποτε εκλαψα εγω?Σε συγκριση με σενα ειδικα,θα ελεγα καθολου.Τι να πρωτοθυμηθω,το μπασκετ του 80,ολα τα ματς με γαυρο,ΟΛΑ τα ματς που χανετε απο μας,αν τα βαλεις κατω,θα δεις πως δεν εχετε χασει ποτε στα ισα...ΜΙλατε ενα χρονο για τον Σπαθα,που σφυριξε οπως με σφυριζει εμενα στην τουμπα απο τοτε που βλεπω μπαλα,που το χεις δει το κλαμα απο μερους μας?Και με 2 πτωσεις στις οποιες απλα παρακολουθουσα ως λαος τις εξελιξεις και το παρασκηνιο μεσα κι εξω απο την ομαδα,τι λες τωρα?
τι εγινε στην Καβαλα;Πως παει η κλαψα απο εδω για τον κακο Παμποριδη...???