Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
γραψε λαθος σε λεω...
αλλο σταμπουλης αλλο πακλατζης...
στον τασο κολλησα

Ρε μαλάκα όντως κι εγώ έτσι την πάτησα :) Ο Πακλατζής είναι ο σκουληκομαλάκας που δουλεύει σε libero, ΕΡΑ ΣΠΟΡ & ΕΤ-3 :)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Παλι καλα που το χατε πιστεψει κιολας το διπλο και ηρθατε φορτσατοι εσεις....
Αντε και με την ιδια δυναμη στη Τουμπα μηπως καταφερετε και σπασετε τη κυριαρχια του θρυλου σε αυτο το γηπεδο τα τελευταια 11 (?) χρονια .

Δες εδώ βλακάκο τη μεγαλύτερη παράδοση στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

Συνημμένα

• gay_30xronia_gomena.jpg
    gay_30xronia_gomena.jpg
    50,8 KB · Εμφανίσεις: 15

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε μαλάκα όντως κι εγώ έτσι την πάτησα :) Ο Πακλατζής είναι ο σκουληκομαλάκας που δουλεύει σε libero, ΕΡΑ ΣΠΟΡ & ΕΤ-3 :)
Καλοι μαλακες και οι δυο,με βαλατε και ξεσηκωσα το μισο google...
Για Ετ3 γενικα,παω πασο,πραγματι αρειανοκρατειται,μου το ειπε φιλαρακι αθλητικογραφος απο κει μεσα(παοκι)...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν θα κατσω να διαβασω τις μαλακιες που θα εχουν γραφτει κ δεν εγραψα γιατι ειχα προβλημα σοβαρο οπως επισης κ δεν θα μπορω να γραψω κ για τις επομενες μερες....
δεν ξερω πως ειδατε εσεις το παιχνιδι αλλα ειδα εναν ΠΑΟΚ να παταει τον γαυρο στο πρωτο ημιχρονο,ακομα κ οταν φαγαμε το γκολ βγηκαμε μπροστα κ δεν περσαμε ψυχολογικα.
στην αρχη του δευτερου ημοχρονου μπηκαμε δυνατα αλλα με μια ηλιθια κινηση του ιβιτς χασαμε το παιχνιδι απο το 60'.
δεν μας φταιει ουτε ο μπουφος που νομιζει οτι ειναι διαιτητης ουτε κανενας αλλος,το παιχνιδι κατα τα 2/3 του το ειχαμε κομμενο κ ραμμενο στα μετρα μας κ το χασαμε απο λαθη μας....
τα πραγματα ειναι απλα.
παιξαμε πολυ ωραια μπαλιτσα μακαρι,να ειμασταν πιο τυχεροι κ αποτελεσματικοι.
φανταζομαι οτι ακομα κ οι γαυροι καταλαβαν οτι τους ειχαμε για πλακα στην αρχη κ μετα απλα τους εκατσε...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Γκαρ-τρία και τα μυαλά στα κάγκελα!!! :rockon:

pablo-garcia-paok.png
ας το φιλε
ο γερος γκαρσια οπως λετε,σας εκανε πλακα εκει μεσα.
μεχρι κ με τακουνακια τους περνουσε κ αν πεις πως δεν εγινε ετσι μαλλον εβλεπες αλλο παιχνιδι.
μακαρι να επαιζε καθαρα κ ο ντουντου κ οχι πουστικα κ με χτυπηματα τα οποια ηξερε οτι δεν θα εχουν επιπτωσεις κ για τον ιδιο κ για την ομαδα σας κ να μην προκαλουσε τοσο....
αρκει να δεις τι εκανε οταν ηταν ξαπλωμενος κατω μετα απο μαρκαρισμα του γκαρσια,η κλωτσια μπροστα στα μουτρα του παμποριδη κατευθειαν στο ψαχνω πανω στον γκαρσια,οπως κ πολλα αλλα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Καλοι μαλακες και οι δυο,με βαλατε και ξεσηκωσα το μισο google...
Για Ετ3 γενικα,παω πασο,πραγματι αρειανοκρατειται,μου το ειπε φιλαρακι αθλητικογραφος απο κει μεσα(παοκι)...

Με συγκινείς που τον εμπιστεύτηκες :)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
δεν θα κατσω να διαβασω τις μαλακιες που θα εχουν γραφτει κ δεν εγραψα γιατι ειχα προβλημα σοβαρο οπως επισης κ δεν θα μπορω να γραψω κ για τις επομενες μερες....
δεν ξερω πως ειδατε εσεις το παιχνιδι αλλα ειδα εναν ΠΑΟΚ να παταει τον γαυρο στο πρωτο ημιχρονο,ακομα κ οταν φαγαμε το γκολ βγηκαμε μπροστα κ δεν περσαμε ψυχολογικα.
στην αρχη του δευτερου ημοχρονου μπηκαμε δυνατα αλλα με μια ηλιθια κινηση του ιβιτς χασαμε το παιχνιδι απο το 60'.
δεν μας φταιει ουτε ο μπουφος που νομιζει οτι ειναι διαιτητης ουτε κανενας αλλος,το παιχνιδι κατα τα 2/3 του το ειχαμε κομμενο κ ραμμενο στα μετρα μας κ το χασαμε απο λαθη μας....
τα πραγματα ειναι απλα.
παιξαμε πολυ ωραια μπαλιτσα μακαρι,να ειμασταν πιο τυχεροι κ αποτελεσματικοι.
φανταζομαι οτι ακομα κ οι γαυροι καταλαβαν οτι τους ειχαμε για πλακα στην αρχη κ μετα απλα τους εκατσε...

Έννοια σου... Από τώρα ξέρουν ότι θα φάνε τρελή ψωλιά στον επαναληπτικό στην Τούμπα στο β' γύρο... Θα φροντίσουμε κι εμείς τότε να τους παράσχουμε την καλύτερη φιλοξενία :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
οπως κ εσυ θα θελες βιειρινια κ γκαρσια

Ντρέπονται να το παραδεχτούν αλλά όλοι ξέρουμε πως τους βλέπουν & ξερογλείφονται. Έχουν κάτι παλτά στις θέσεις αυτών των δύο οι ομάδες της Αθήνας...

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ντρέπονται να το παραδεχτούν αλλά όλοι ξέρουμε πως τους βλέπουν & ξερογλείφονται. Έχουν κάτι παλτά στις θέσεις αυτών των δύο οι ομάδες της Αθήνας...
καλοι και οι δυο αρχηγε μου (και το βιερινια τον ηθελα), αλλα ριερα και ντουντου παλτα δε τους λες....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
τον βιερινια θα τον ηθελα
τον γκαρσια με καμοια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τον βιερινια θα τον ηθελα
τον γκαρσια με καμοια
τον γκαρσια ειναι που θα ηθελες....σαν τρελος
ο ανθρωπος βγαζει μια ηρεμια στην ομαδα
αν προσεξες χθες στο κεντρο δεν υπηρχατε μεχρι να μεινω με 10

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Εσένα σκατόψυχε αν σε είχα στα χέρια μου θα σου άνοιγα το κεφάλι στα δύο είτε γνωρίζεις ότι η μάνα του Γκαρσία πέθανε πέρσι (πράγμα που σημαίνει ότι το μυαλό σου είναι αρρωστημένο για να πεις τέτοια κουβέντα & χρήζεις ψυχιατρικής βοήθειας) είτε όχι & ξεστόμισες τέτοιο πράγμα από άγνοια. Αν ήταν πραγματικά περηφανος ο λαός του "Θρύλου" κάτι κωλόπαιδα σαν εσάς που δεν έχετε ιερό & όσιο θα σας είχε πετάξει έξω απ' το ναό της Τρούμπας καιρό τώρα.

Kαλα μια ζωη γαμάτε με το στόμα εσείς ρε Βουλγαρια....
Ενα απλό χθεσινό γηπεδικό σύνθημα και το έκανες κοινωνική ανάλυση...μπουγατσο-βλακα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Kαλα μια ζωη γαμάτε με το στόμα εσείς ρε Βουλγαρια....
Ενα απλό χθεσινό γηπεδικό σύνθημα και το έκανες κοινωνική ανάλυση...μπουγατσο-βλακα.

ΑΠΛΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ένα σύνθημα που μιλάει για σεξ & βία ενάντια στη ΝΕΚΡΗ ΜΑΝΑ ενός ποδοσφαιριστή; Επικοινωνείς αγόρι μου;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Για πες μου ποιον έχεις στη θέση του που είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΣ...
φιλε το εχουμε ξανασυζητησει
δε με ενδιαφερει ποιον εχω .με ενδιαφερει οτι εγω μουνακια και πουστροπεδα δε τα θελω στην ομαδα
πως να το κανουμε

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
φιλε το εχουμε ξανασυζητησει
δε με ενδιαφερει ποιον εχω .με ενδιαφερει οτι εγω μουνακια και πουστροπεδα δε τα θελω στην ομαδα
πως να το κανουμε

Α Ο.Κ. δε θυμόμουν ότι ήσουν εσύ που είχαμε αυτήν την κουβέντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom