Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
ΑΠΛΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ένα σύνθημα που μιλάει για σεξ & βία ενάντια στη ΝΕΚΡΗ ΜΑΝΑ ενός ποδοσφαιριστή; Επικοινωνείς αγόρι μου;

Άστο ρε φίλε...άστο.Είσαι απο αλλού εσύ....δεν νιώθεις μάλλον.

Κατσε βασικα γιατι τωρα τα πηρα και κανω τροποποιηση...για να καταλάβω μου πουλάς ήθος ρε βρωμομουνο Παοκτζη???
Εσεις θα επρεπε απλα να σκατε σε οτι εχει να κανει με ηθος κερκιδας?Γκεγκε βλαχαδερο?
Να σου θυμισω το [size=10pt]¨ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΡΟΤΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΡΟΤΙΔΑ"[/size]...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Άστο ρε φίλε...άστο.Είσαι απο αλλού εσύ....δεν νιώθεις μάλλον.

Κατσε βασικα γιατι τωρα τα πηρα και κανω τροποποιηση...για να καταλάβω μου πουλάς ήθος ρε βρωμομουνο Παοκτζη???
Εσεις θα επρεπε απλα να σκατε σε οτι εχει να κανει με ηθος κερκιδας?Γκεγκε βλαχαδερο?
Να σου θυμισω το [size=10pt]¨ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΡΟΤΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΡΟΤΙΔΑ"[/size]...

Άκου να σου πω μαλακιστήρι. Η διαφορά μας είναι η εξής: Και οι δικοί μου έχουν βγάλει αισχρά συνθήματα, και αυτό που λες & το "Θρύλε θυμήσου το '81..." κ.τ.λπ. Εγώ προσωπικά όμως όποτε έχω βρεθεί Τούμπα & έχει ακουστεί τέτοιο σύνθημα δεν το έχω επαναλάβει ΠΟΤΕ. Ενώ εσύ ένα αντίστοιχα δικό σας μαλακισμένο σύνθημα το επαναλαμβάνεις & το καραγουστάρεις απ' ό,τι βλέπω. Οπότε απλά εκπέμπουμε σε διαφορετικό μήκος κύματος, έχουμε άλλη ποιότητα πώς το λένε. Κι εγώ αρρωστάκι είμαι & το ξέρουν οι περισσότεροι εδώ μέσα αλλά στο συγκεκριμένο θέμα τη θέση μου την έχω ξεκαθαρίσει. Όπως την έχεις ξεκαθαρίσει κι εσύ που βρίζεις νεκρές μανάδες ανερυθρίαστα.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Τον ειδαμε και τον Βιειρινια ρε τη παιχταρα, τον βγαλατε ταλεντο επειδη παιζει μπαλα με Πανιωνιο και Ξανθη τρομερο....
Στο Καραισκακη καλες οι απειλες του με τα σουτ απο το κεντρο για να αιφνιδιασει...Οσο για το κωλοπαιδι ,τρομερη κινηση να δειχνει τη φανελα της μπουγατσας επιδεικτικα...τι εννοει, οτι θελει παρομοιο γλεντι οπως τα τελευταια 15 χρονια η ευελπιστουσε να σπασει το ρεκορ του Πανιωνιου για φετος ??Εσυ χολικ αν τον πιστευεις πραγματικα τον ασσο στη Τουμπα παλι δε θα μπορεις να κατσεις μετα για αυτο καλυτερα να προετοιμαζεσαι απο τωρα...

Α και τι ελεγε ο σπικερ πριν τον αγωνα ? Ενα απο τα καλυτερα αμυντικα διδυμα της Ευρωπης ? Για Βιτολο Γκαρσια ???????????????

Γελαει ο κοσμος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Γελαειιιιιιιιιιιιιιιιιι αντε μπουγατσες τραβατε σπιτι με το τριπλο ολο μεσα που σηκωνετε και κεφαλι σιχαμενοι ,αντε να παρετε κανα μακεδονικο πρωταθλημα αμα διοργανωσετε ,γιατι για λιμανι ειστε λιγοι και πρεπει μονο με σκυμενο κεφαλι .

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Τον ειδαμε και τον Βιειρινια ρε τη παιχταρα, τον βγαλατε ταλεντο επειδη παιζει μπαλα με Πανιωνιο και Ξανθη τρομερο....
Στο Καραισκακη καλες οι απειλες του με τα σουτ απο το κεντρο για να αιφνιδιασει...Οσο για το κωλοπαιδι ,τρομερη κινηση να δειχνει τη φανελα της μπουγατσας επιδεικτικα...τι εννοει, οτι θελει παρομοιο γλεντι οπως τα τελευταια 15 χρονια η ευελπιστουσε να σπασει το ρεκορ του Πανιωνιου για φετος ??Εσυ χολικ αν τον πιστευεις πραγματικα τον ασσο στη Τουμπα παλι δε θα μπορεις να κατσεις μετα για αυτο καλυτερα να προετοιμαζεσαι απο τωρα...

Α και τι ελεγε ο σπικερ πριν τον αγωνα ? Ενα απο τα καλυτερα αμυντικα διδυμα της Ευρωπης ? Για Βιτολο Γκαρσια ???????????????

Γελαειιιιιιιιιιιιιιιιιι αντε μπουγατσες τραβατε σπιτι με το τριπλο ολο μεσα που σηκωνετε και κεφαλι σιχαμενοι ,αντε να παρετε κανα μακεδονικο πρωταθλημα αμα διοργανωσετε ,γιατι για λιμανι ειστε λιγοι και πρεπει μονο με σκυμενο κεφαλι .

Ειδικά φέτος το θεωρώ σχεδόν βέβαιο. Άκου να σου πω, αυτά τα τραγελαφικά να πατάτε πάνω στις ανύπαρκτες ή προβληματικές διοικήσεις Βουλινού - Μπατατούδη - Γούμενου κ.λπ. & να παίρνετε διπλά στην Τούμπα σιγά - σιγά θα τα ξεχάσετε με την τωρινή υγιή διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ. & θα επανέλθουμε στις σωστές εποχές που είχες 22 χρόνια να πάρεις διπλό στην Τούμπα. Και άμα ξυπνήσει & ο Ζαγόρ & δει ότι με το σταυρό στο χέρι & την ένδειξη ανωτερότητας δεν πας μπροστά θα πρέπει να φοβάσαι ακόμη περισσότερο... Σου παραθέτω τον πίνακα που δείχνει ότι για 22 χρόνια το να πάρεις διπλό στην Τούμπα ήταν σαν ανέκδοτο:

Συνημμένα

• gay_30xronia_gomena.jpg
    gay_30xronia_gomena.jpg
    50,8 KB · Εμφανίσεις: 17

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

οπως επισης ειδαμε κ τον κοντοπουτανο τον φετφατζιδη
μας εκλασε μια μαντρα
μπαλα δεν σταυρωσε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Άκου να σου πω μαλακιστήρι. Η διαφορά μας είναι η εξής: Και οι δικοί μου έχουν βγάλει αισχρά συνθήματα, και αυτό που λες & το "Θρύλε θυμήσου το '81..." κ.τ.λπ. Εγώ προσωπικά όμως όποτε έχω βρεθεί Τούμπα & έχει ακουστεί τέτοιο σύνθημα δεν το έχω επαναλάβει ΠΟΤΕ. Ενώ εσύ ένα αντίστοιχα δικό σας μαλακισμένο σύνθημα το επαναλαμβάνεις & το καραγουστάρεις απ' ό,τι βλέπω. Οπότε απλά εκπέμπουμε σε διαφορετικό μήκος κύματος, έχουμε άλλη ποιότητα πώς το λένε. Κι εγώ αρρωστάκι είμαι & το ξέρουν οι περισσότεροι εδώ μέσα αλλά στο συγκεκριμένο θέμα τη θέση μου την έχω ξεκαθαρίσει. Όπως την έχεις ξεκαθαρίσει κι εσύ που βρίζεις νεκρές μανάδες ανερυθρίαστα.

Έννοια σου... Από τώρα ξέρουν ότι θα φάνε τρελή ψωλιά στον επαναληπτικό στην Τούμπα στο β' γύρο... Θα φροντίσουμε κι EMEIΣ τότε να τους παράσχουμε την καλύτερη φιλοξενία :2funny:
ΡΕ καραγκιοζη...ρε νουμερο...ρε τραβεστι ...ρε κομπλεξικε που γραφεις μονο για να γραψεις και θελεις και μαγκιες μαζι μου....
βρε αρχιμαλακα...δες τι γραφεις σε δυο διαφορετικα ποστ με διαφορα ωρων....
απο τη μια το παιζεις υπερανω και πουλας ηθικη και δε συμμαζευεται πως δεν βριζεις και δεν δειχνεις και δεν κανεις και απο την αλλη θα φροντισεις να μας παρασχεις φιλοξενια και κοκορευεσαι για αυτο...ποιος εσυ που καν δεν βριζεις....τοτε τι εννοεις μωρη ρομπα ξεκουμπωτη;;;χου ρε βλαχο κομπλεξικε κωλοπαοκτση που θελεις και κουλτουρα και θελεις να σε παρουμε και σοβαρα ρε μαλακα...νουμερο....
φαε ξανα λοιπον τα καβλια των απογονων και βουλωσε το....

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Εξω 1 μήνα και ο Μαλεζας, Κοντρέρας αμφίβολος,Σαβίνι εκτός, Σνάουτσερ εκτός, Λίνο εκτός,Βιτόλο εκτός, Ιβιτς εκτός.
Μήπως ήρθε η ώρα του Μπαλάφα;

Και μην ξεχνάτε, ΠΑΟΚ-Μπενετον απόψε στις 8, στο ιδιόκτητο κλειστό μας, το επονομαζόμενο και παλατάκι

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ λετε ο χοντρος των gay 7  να βγει και να διωξει τον διαιτητη του αρης-κερκυρα ...οπως και στο αρης παο η δεν πειραζει επειδη η κερκυρα δεν απειλει τους γκει στην φανταστικη τους πορεια για το πρωταθλημα....ρε ουσττττττ κωλοτρυπιδες....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Θα μας δωσουν και κανα πετσινο πεναλντυ με καναν ατρομητο και μετα θα λενε και ιστοριες :jerking: :jerking: :jerking: και τοτε ειναι που θα πρεπει να καταλαβουμε ποσο για τον πουτσο ειναι η ολη φαση...ουσττττττ χοντρελα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σαν φιλαθλος του θρυλου νοιωθω την αναγκη να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στο αγαπητο σωματειο παε παοκ που συνεχιζει να συμμετεχει στο πρωταθλημα ωστε αυτο να διεξαγεται με τον αναλογο αριθμο ομαδων ουτως ωστε να μας βοηθα στην πορεια μας για κατακτηση τιτλων και για συλλογη κουπων χωρις αυτη (η παε παοκ) στην ουσια να εχει κανενα οφελος απο αυτη της την συμμετοχη...
πραγματικα ευχαριστουμε για την γενναιοψυχια σας....
να ειστε παντα καλα και να συνεχισετε στον ιδιο ρυθμο!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
σαν φιλαθλος του θρυλου νοιωθω την αναγκη να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στο αγαπητο σωματειο παε παοκ που συνεχιζει να συμμετεχει στο πρωταθλημα ωστε αυτο να διεξαγεται με τον αναλογο αριθμο ομαδων ουτως ωστε να μας βοηθα στην πορεια μας για κατακτηση τιτλων και για συλλογη κουπων χωρις αυτη (η παε παοκ) στην ουσια να εχει κανενα οφελος απο αυτη της την συμμετοχη...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pablo-garcia-paok.png

MIRALLAS.png

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
οπως επισης ειδαμε κ τον κοντοπουτανο τον φετφατζιδη
μας εκλασε μια μαντρα
μπαλα δεν σταυρωσε

Μη βρίζεις ρε Deker το Φετφα, είναι καλό παιχτάκι, ανέτοιμος βέβαια ακόμα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
ΡΕ καραγκιοζη...ρε νουμερο...ρε τραβεστι ...ρε κομπλεξικε που γραφεις μονο για να γραψεις και θελεις και μαγκιες μαζι μου....
απο τη μια το παιζεις υπερανω και πουλας ηθικη και δε συμμαζευεται πως δεν βριζεις και δεν δειχνεις και δεν κανεις και απο την αλλη θα φροντισεις να μας παρασχεις φιλοξενια και κοκορευεσαι για αυτο...ποιος εσυ που καν δεν βριζεις....τοτε τι εννοεις μωρη ρομπα ξεκουμπωτη;;;χου ρε βλαχο κομπλεξικε κωλοπαοκτση που θελεις και κουλτουρα και θελεις να σε παρουμε και σοβαρα ρε μαλακα...νουμερο....

Ξαναδές τα posts μου αγράμματε που δεν ξέρεις καν να διαβάζεις. ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΗΛΙΘΙΕ γιατί το θεωρώ μαλακία. Αλλά όμως ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

Πόση ασυλία δίνει το διαδίκτυο σε όλα εσάς τα πουστράκια... Όσοι το παίζετε μάγκες εδώ πόσο βέβαιο είναι ότι θα κοτεύατε να μας πείτε face to face όλες αυτές τις μαλακίες... Τελικά το διαδίκτυο είναι Η ΟΑΣΗ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ...

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Πόση ασυλία δίνει το διαδίκτυο σε όλα εσάς τα πουστράκια... Όσοι το παίζετε μάγκες εδώ πόσο βέβαιο είναι ότι θα κοτεύατε να μας πείτε face to face όλες αυτές τις μαλακίες... Τελικά το διαδίκτυο είναι Η ΟΑΣΗ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ...

Ρε βλάκα Βουλγαρε σταμάτα να προκαλείς για f2f ...αφού είσαι hooligan του πληκτρολογίου και εσύ....όσοι το "έχουν" δεν το λένε ....gege τυρί?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αν εχεις αρχιδια (που αμφιβαλω) πες ηταν ο παοκ για 60 λεπτα καλυτερος;και ο σαπιος δεν υπηρχε στο γηπεδο;επρεπε να ειχε αποβληθει ο ντουντου;ηταν πεναλτυ του Σαλπιγγιδη;δεν εχεις τα προσοντα να εισαι αντρας για να παραδεχτεις καποια πραγματα.οποτε βουλωσε το.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
αν εχεις αρχιδια (που αμφιβαλω) πες ηταν ο παοκ για 60 λεπτα καλυτερος;και ο σαπιος δεν υπηρχε στο γηπεδο;επρεπε να ειχε αποβληθει ο ντουντου;ηταν πεναλτυ του Σαλπιγγιδη;δεν εχεις τα προσοντα να εισαι αντρας για να παραδεχτεις καποια πραγματα.οποτε βουλωσε το.

Τί να παραδεχτεί ρε η ντροπή του Πειραιά που ακόμη κι αν του πρόσφεραν το πρωτάθλημα απ' το Σεπτέμβρη χωρίς να παίξει ούτε έναν αγώνα θα το πανηγύριζε. Κανονικά οι παλιοί αληθινοί Πειραιώτες αυτόν τον τυπάκο έπρεπε να τον είχαν πετάξει έξω απ' το σινάφι τους, μη σου πω να τον έχουν κωλογαμήσει κιόλας.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Τί να παραδεχτεί ρε η ντροπή του Πειραιά που ακόμη κι αν του πρόσφεραν το πρωτάθλημα απ' το Σεπτέμβρη χωρίς να παίξει ούτε έναν αγώνα θα το πανηγύριζε. Κανονικά οι παλιοί αληθινοί Πειραιώτες αυτόν τον τυπάκο έπρεπε να τον είχαν πετάξει έξω απ' το σινάφι τους, μη σου πω να τον έχουν κωλογαμήσει κιόλας.
γιατι εχεις ποτε συναντησει γαυρο να παραδεχτει εστω και ενα πετσινο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom