Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

roar7

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Με 50-50 κορακια μπορει να μην χασει ο παοκ,αλλα το βλεπω δυσκολο να υπαρξει τετοια περιπτωση...

ρε πλακα κανετε ρε..τι λετε.βλεπετε μπαλα?μακαρι να ειναι..50-50 και να μην μου σφυρανε παλι οφσαιτ και να μην μου ακυρωνουν γκολ οπως χθες..ειστε πολυ χλωμοι μαγκες ξυπνηστε για να μην χαλαστειτε την κυριακη..απ τη ζελα κανα χ μπορει να παρεις.το ματσακι την κυριακη ειναι 1 απο ημιχρονο ..αν θελετε παιχτε το να κονομησετε

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ρε πλακα κανετε ρε..τι λετε.βλεπετε μπαλα?μακαρι να ειναι..50-50 και να μην μου σφυρανε παλι οφσαιτ και να μην μου ακυρωνουν γκολ οπως χθες..ειστε πολυ χλωμοι μαγκες ξυπνηστε για να μην χαλαστειτε την κυριακη..απ τη ζελα κανα χ μπορει να παρεις.το ματσακι την κυριακη ειναι 1 απο ημιχρονο ..αν θελετε παιχτε το να κονομησετε
αν ηταν 50-50 θα τελιωνε το ματσακι οπως σε μας στην Φλωρινα η περσι στα Γιαννενα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Σε αρειανο μιλας,μην μπερδευεσαι,μαζι σου θα μαι,αλλα να τα λεμε οπως εχουν.Και περσυ ετσι πηγες να το παρεις με τις πτωσεις του Ντιογκο αλλα ελεω Δαλουκα δεν σου εκατσε...

roar7

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
[size=15pt]Αποκαθήλωση Νο1[/size]

[size=15pt]Αποκαθήλωση Νο2[/size]

[size=30pt]Τυχαίο??????
Δεν νομίζω!!
[/size]

Πάντα Σέρβοι σας γαμάνε!

233529-normal_080106_paok-partizan_119.jpg

πως και δεν εβαλες κανα ματσακι στο μπασκετ απο το 70 ρε μεγαλε..χαχαχα εχετε πλακα γιατι ξεφτιλιζεστε μονοι σας .αποκαθηλωση 1 λεει..χαχαχα...φρεσκα κουλουρια ρεεε...στη μπαλα οκ με κερδισες γιατι περισυ δεν υπηρχα ως ομαδα με τοσα προβληματα..αλλα σε κερδισα κ γω στη τουμπα ως συνηθως...οσο για τους σερβους μαθε καποια πραγματα πρωτα και μετα γραψε..

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
δεν επρεπε καν να αρχισει φιλε
μαζι σου
αν ο αγωνιστικος χωρος ειναι χωραφι και δεν μπορεις να παιξεις μπαλα τοτε δεν πρεπει να αρχισει το ματς
αλλα εμεις φετος παιξαμε στην Φλωρινα για να μην πω για περσυ με τα Γιαννενα
μονο οι δικοι σας παιχτες κινδυνευουν απο τραυματισμους?

roar7

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σε αρειανο μιλας,μην μπερδευεσαι,μαζι σου θα μαι,αλλα να τα λεμε οπως εχουν.Και περσυ ετσι πηγες να το παρεις με τις πτωσεις του Ντιογκο αλλα ελεω Δαλουκα δεν σου εκατσε...

οχι φιλε οπως ειναι τα λεμε ο μπουζουκοdiogo εκανε τις παπαριες του οκ.εμεις τον βριζαμε πρωτοι μεσα στο γηπεδο.αλλα και παλι ετσι οπως ηταν η ομαδα περισυ εγω εσυ και αλοι 10 φιλοι μας να παιζαμε τον ειχαμε το γαβρο.αφου ηταν χαλια η ομαδα.και δεν με πατησε ο μπαοκ

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
πως και δεν εβαλες κανα ματσακι στο μπασκετ απο το 70 ρε μεγαλε..χαχαχα εχετε πλακα γιατι ξεφτιλιζεστε μονοι σας .αποκαθηλωση 1 λεει..χαχαχα...φρεσκα κουλουρια ρεεε...στη μπαλα οκ με κερδισες γιατι περισυ δεν υπηρχα ως ομαδα με τοσα προβληματα..αλλα σε κερδισα κ γω στη τουμπα ως συνηθως...οσο για τους σερβους μαθε καποια πραγματα πρωτα και μετα γραψε..
Στο μπασκετ δεν σήκωσες κεφάλι ακόμα μπούλη!

roar7

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
μαζι σου
αν ο αγωνιστικος χωρος ειναι χωραφι και δεν μπορεις να παιξεις μπαλα τοτε δεν πρεπει να αρχισει το ματς
αλλα εμεις φετος παιξαμε στην Φλωρινα για να μην πω για περσυ με τα Γιαννενα
μονο οι δικοι σας παιχτες κινδυνευουν απο τραυματισμους?

οχι βεβαια μαζι σου 100% ειμαι .και ειδικα εσυ που δεν εχεις την πολυτελεια του παγκου που εχω εγω..εχεις δικιο.αλλα τα κορακια ειναι κατευθυνομενες κοτες..

roar7

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Στο μπασκετ δεν σήκωσες κεφάλι ακόμα μπούλη!

ναι ενω εσυ πρωταγωνιστης ρε σοθπερ σταρ χαχαχαχαχα ρε μην ξεφτιλιζεστε μονοι σας ρεεεε...ακομα στον κορφα εχετε μεινει νουμερααα...αντε και ασε τα βλακοβιντεακια μπεμπη πιτσιρικος εισαι..και καντε καμμια καλη εκδρομη και στο νοτο οχι 500 ατομα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ρε μαγκες τι ποσταρετε πλακα κανετε??..χαρηκαμε.. με εμενα φυσικο ειναι να ρθειτε οσοι ειναι να ερθετε ..κ γω αντιστοιχα ειχα κανει καλη εκδρομη στη τουμπα τοτε..αλλου εκτος απο το γαβρο?εγω περισυ τι κοσμο ειχα καβαλα??προχθες στο παγκρητιο?και μην μου πειτε πειτε σερρες καβαλα ξανθη εσεις..γιατι κ γω κορινθο  χαλκιδα θηβα που ειναι διπλα πανε τσουρμο κοσμος
η
Ημουν μεσα σε αυτην την εκδρομη χαλαρα ημασταν, το γηπεδο εκκλησια. Και εμεις ημασταν σαν να πηγαμε σε καμια τσιμπουκοχωρα να γαμησουμε πολυ λαιτ.. Η καλυτερη εκδρομη στην αθηνα που εχασα 3 κιλα απο την ζεστη, και το τραγουδι, το 1-2 με την αεκ στο γηπεδο της  νεας φιλαδελφειας με γκολ του βρυζα εκει βγαλαμε γουστα μεσα στον ηλιο ημασταν σαν λιαστο χταποδι και πολυ σκονη. Μακραν το χειροτερο γηπεδο της ελλαδος..ΥΓ.. Εκει που ειχα πεθανει στο γελιο ειναι που οι οπαδοι της αεκ πηγαν στα επισημα και κατι πολυθρονες για κολομπαρα και τις ξηλωσαν χααχαχαχ πολυ πλακα α ξεχασα και τον ζουμπουλι τον παιχταρα που καρφωσε το ενα..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ρε Παοκια δεν μπορω να βρω πουθενα τα στιγμιοτυπα του αγωνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-2 που ειχαμε κανει ανατροπη και στο 3 γκολ του ΠΑΟΚ επεσαν 2 παληκαρια κατω, ακριβως στην εισοδο της θ4 ειμουν 2 μετρα μπροστα απο τα παιδια.Εκεινα τα στιγμιοτυπα με τα γκολ δεν τα εχω δει, βρει. Τωρα δεν θυμαμαι, αν υπηρχε απαγορευση για τις καμερες και δεν τα ειδα πουθενα...  

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Ρε Παοκια δεν μπορω να βρω πουθενα τα στιγμιοτυπα του αγωνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-2 που ειχαμε κανει ανατροπη και στο 3 γκολ του ΠΑΟΚ επεσαν 2 παληκαρια κατω, ακριβως στην εισοδο της θ4 ειμουν 2 μετρα μπροστα απο τα παιδια.Εκεινα τα στιγμιοτυπα με τα γκολ δεν τα εχω δει, βρει. Τωρα δεν θυμαμαι, αν υπηρχε απαγορευση για τις καμερες και δεν τα ειδα πουθενα...  

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ευχαριστω μαν. Αν και δε το φορτωνει με τιποτα. Και οταν το φορτωσει, παιζει μονο 14 δευτερολεπτα..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Πέρα από το χαβαλέ πάντως  οφείλω να δωσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ ,κυρίως για το πάθος που έβγαλε σε μια επίσης παθιασμένη έδρα.Αυτό που θέλω όμως,είναι να δω το ίδιο πάθος και με τους βαζελόγαυρους...Κι επιτέλους να αποτινάξει το σύνδρομο της ηττοπάθειας ο ΠΑΟΚ, να μην ξεφουσκώσει και τερματίσει πρώτος φέτος.Εμείς,πάμε για του χρόνου πάλι...

Με το γαύρο ΠΑΝΤΑ έβγαζε πάθος ακόμα & τα μαύρα χρόνια Βουλινού - Μπατατούδη - Γούμενου κ.λπ. Με το βάζελο παίζονταν περίεργα παιχνίδια που θέλω να πιστεύω ότι έληξαν πέρσι με τη θριαμβευτική νίκη μες την Τούμπα. Όσο για το "σύνδρομο ηττοπάθειας" στο οποίο αναφέρεσαι μας έχει τελειώσει από πέρσι...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Μην ασχολείσαι με δαύτους - τους .. κατατρεγμένους από το σύστημα. Εχουν βγάλει και γλωσσίτσα βλέπω . Την άλλη κυριακή θα τρέχουν για κωλοράμματα .

Κι εσύ θα βγάλεις γλωσσίτσα την Κυριακή για να μου τον γλείψεις. Όπως έβγαλες 3 φορές πέρσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom