Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
ο ΚΑΚΟΣ-βρομεροπουστας εχτες εκανε οτι μπορουσε να Χ-αρει το ματσακιον για να θεσει και τους 2 επομενους αντιπαλους του γαυρου ΕΚΤΟΣ.καλα ως εδω?
ΜΕΤΑ βεβαια του χαλασε τα σχεδια ο κοντος πορτογαλος...
ΕΠΙΣΗΣ φορτωσε καρτες τις δυο ομαδες--που ολως τυχαιως παιζουν με τον---ναι καλα μαντεψες τον ΓΑΥΡΟ παλι....
ΑΝ ηθελε λοιπον χαζουλι να παρουμε το ματσ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ τον τζιμπουρ στο α ημιχρονιον και θα εδινε και το πεναλντυ μαρς του κοντου...και γεια σας.
ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ και δες για ποιον δουλευει ο κορακας....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
για να παω να ψηφισω-και μαλιστα  ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ  πρωτα να πιω τον κωλο μου-να γαμησω τουλαχιστον την ΤΖΟΥΛΙΑ(μια ειναι η τζουλια)με 2 φιλες της και μετα αφου τραβηξω και κανα 2 γραμμες χαχαχα(ντοστογιεφσκι εννοω)μπορει και να σκεφτω τοτε...να ριξω ΖΟΡΟ.νηφαλιος μαγκα μου ουτε απεξω.. :rockon: :rockon: :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Πέρα από το χαβαλέ πάντως  οφείλω να δωσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ ,κυρίως για το πάθος που έβγαλε σε μια επίσης παθιασμένη έδρα.Αυτό που θέλω όμως,είναι να δω το ίδιο πάθος και με τους βαζελόγαυρους...Κι επιτέλους να αποτινάξει το σύνδρομο της ηττοπάθειας ο ΠΑΟΚ, να μην ξεφουσκώσει και τερματίσει πρώτος φέτος.Εμείς,πάμε για του χρόνου πάλι...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
Πέρα από το χαβαλέ πάντως  οφείλω να δωσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ ,κυρίως για το πάθος που έβγαλε σε μια επίσης παθιασμένη έδρα.Αυτό που θέλω όμως,είναι να δω το ίδιο πάθος και με τους βαζελόγαυρους...Κι επιτέλους να αποτινάξει το σύνδρομο της ηττοπάθειας ο ΠΑΟΚ, να μην ξεφουσκώσει και τερματίσει πρώτος φέτος.Εμείς,πάμε για του χρόνου πάλι...
ΝΑΥΑΡΧΕ υπαρχουν 2 πολυ χοντροι λογοι για τους οποιους ο ΠΑΟΚ και καθε αλλη ομαδα απαγορευεται να παρει πρωταθλημα...Βλεπουμε κυριοι ενα πρωταθλημα ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
ΝΑΥΑΡΧΕ υπαρχουν 2 πολυ χοντροι λογοι για τους οποιους ο ΠΑΟΚ και καθε αλλη ομαδα απαγορευεται να παρει πρωταθλημα...Βλεπουμε κυριοι ενα πρωταθλημα ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ...
Το ξέρω φίλε...Δυστυχώς τα γνωρίζω γι'αυτό κι έχω πάψει να ασχολούμαι ενεργά πια...Και φυσικά αν κάποτε κάνετε κι εσείς την έκπληξη, θα πρέπει να περιμένετε καμια εικοσαριά χρόνια πάλι..Χούντα των ΚΟΚΚΙΝΩΝ και ΠΡΑΣΙΝΩΝ..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ο ΚΑΚΟΣ-βρομεροπουστας εχτες εκανε οτι μπορουσε να Χ-αρει το ματσακιον για να θεσει και τους 2 επομενους αντιπαλους του γαυρου ΕΚΤΟΣ.καλα ως εδω?
ΜΕΤΑ βεβαια του χαλασε τα σχεδια ο κοντος πορτογαλος...
ΕΠΙΣΗΣ φορτωσε καρτες τις δυο ομαδες--που ολως τυχαιως παιζουν με τον---ναι καλα μαντεψες τον ΓΑΥΡΟ παλι....
ΑΝ ηθελε λοιπον χαζουλι να παρουμε το ματσ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ τον τζιμπουρ στο α ημιχρονιον και θα εδινε και το πεναλντυ μαρς του κοντου...και γεια σας.
ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ και δες για ποιον δουλευει ο κορακας....
ρε ηλιθιε....κανονικα σε ηλιθιουε δεν απαντανε γιατι αδυνατουν να καταλαβουν...αλλα εγω θα κανω την εκπληξη στοκε και θα απαντησω...οχι σε σενα τον μπετοβλακα φυσικα αλλα...αλλα δεν ξερω σε ποιον ...βρε ζωντανο ηθελε να θεσει τους δυο ανυπαρκτους μαλακες εκτος στοχων την ιδια ωρα που με εσφαζε με τον κυριο αντιπαλο μου;;;;
για ποιο λογο να εκτεθει για να φερει χ δυο μαλακες την ιδια ωρα που μπορει να με καθαρισει εμενα ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ....
αντ'αυτου με εσφαξε και εβαλε τον κυριο αντιπα;λο μου στο κολπο και την αλλη κυριακη φροντισε να φερει χ τους δυο μαλακες για να με ''διευκολυνει''...σε τι;;;στην κατακτηση του τιτλου που ο ΙΔΙΟΣ μου εβαλε τρικλπποδια πριν μια βδομαδα;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
αληθεια σου μιλαω ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ...ΑΛΗΘΕΙΑ...

Y.Γ. Σε παρακαλω δεν ειναι αναγκη να απαντησεις ...μνην εκτεθεις παραπανω...κρατησου...πολεμα τις αδυναμιες και την μαλακια που σε βαραει...προσπαθησε να βελτιωθεις...ακομα μπορει να υπαρχει χρονος....

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
ρε ηλιθιε....κανονικα σε ηλιθιουε δεν απαντανε γιατι αδυνατουν να καταλαβουν...αλλα εγω θα κανω την εκπληξη στοκε και θα απαντησω...οχι σε σενα τον μπετοβλακα φυσικα αλλα...αλλα δεν ξερω σε ποιον ...βρε ζωντανο ηθελε να θεσει τους δυο ανυπαρκτους μαλακες εκτος στοχων την ιδια ωρα που με εσφαζε με τον κυριο αντιπαλο μου;;;;
για ποιο λογο να εκτεθει για να φερει χ δυο μαλακες την ιδια ωρα που μπορει να με καθαρισει εμενα ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ....
αντ'αυτου με εσφαξε και εβαλε τον κυριο αντιπα;λο μου στο κολπο και την αλλη κυριακη φροντισε να φερει χ τους δυο μαλακες για να με ''διευκολυνει''...σε τι;;;στην κατακτηση του τιτλου που ο ΙΔΙΟΣ μου εβαλε τρικλπποδια πριν μια βδομαδα;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
αληθεια σου μιλαω ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ...ΑΛΗΘΕΙΑ...

Y.Γ. Σε παρακαλω δεν ειναι αναγκη να απαντησεις ...μνην εκτεθεις παραπανω...κρατησου...πολεμα τις αδυναμιες και την μαλακια που σε βαραει...προσπαθησε να βελτιωθεις...ακομα μπορει να υπαρχει χρονος....

Μην ασχολείσαι με δαύτους - τους .. κατατρεγμένους από το σύστημα. Εχουν βγάλει και γλωσσίτσα βλέπω . Την άλλη κυριακή θα τρέχουν για κωλοράμματα .

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Μην ασχολείσαι με δαύτους - τους .. κατατρεγμένους από το σύστημα. Εχουν βγάλει και γλωσσίτσα βλέπω . Την άλλη κυριακή θα τρέχουν για κωλοράμματα .
Κατατρεγμένος από το σύστημα είναι ο γραφικός ο μπούλης ο πρόεδρός σου που έχει γίνει Σκόρδας Νο2 και γελάνε και οι λάσπες με τις δηλώσεις του.

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
96
Πόντοι
1
Την κυριακή άμα βρέξει θα γίνει το παιχνίδι?πάμε για το 2πλο μεσα στο εξοχικό μας στο προάστιο της αμερικής.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

στο χω ξαναπει και θα στο ξαναπω.η εισαι πολυ μαλακας η απειροαπιστευτοχοντρομαλακας.δεν εξηγηται η τοση ηλιθιοτητα.σε καθε αγωνα που παιζει ο σαπιος μας βγαζεις οτι τον αδικει.ρε μαλακα τι στο διαολο 300-0 θελεις να σε παιζει ο διαιτητης καθε φορα?ε δεν γινεται να σε παιζει σε ολα ετσι.κατσε καλα μην σε πηδηξει και σενα κανος αετος οπως τον δαφνωστεφανομενο...και μην ειναι και δικεφαλος κιολας.

roar7

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Την κυριακή άμα βρέξει θα γίνει το παιχνίδι?πάμε για το 2πλο μεσα στο εξοχικό μας στο προάστιο της αμερικής.....

1)ποιο εξοχικο σου ρε βλακα ..κατσε δες νικες ηττες..και μετα μιλα...
2)ποιο προαστιο της αμερικης ρε βλακα..διαβασε ιστορια και μετα μιλα και οχι αυτα που λενε στα καφενεια..εκτος και αν αποδεχεσαι οτι εισαι βουλγαρος..αντε ξυπνηστε ποια

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εχω χασει το μετρημα
ποσες σερι νικες εχει το αγορι μου
7?

Συνημμένα

• 111.jpg
    111.jpg
    38,6 KB · Εμφανίσεις: 31

roar7

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
εχω χασει το μετρημα
ποσες σερι νικες εχει το αγορι μου
7?

χαχα εχετε πλακα οχι 77 εχετε..τεσπαντων.τι πιστευεις για την κυριακη μπεσα ομως παντελονατα οχι τι θελεις..προσεξε τι σου λεω

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
χαχα εχετε πλακα οχι 77 εχετε..τεσπαντων.τι πιστευεις για την κυριακη μπεσα ομως παντελονατα οχι τι θελεις..προσεξε τι σου λεω
με Κοντρερας δινω 1 55% χ 35% 2 10%
χωρις            1  70% χ 25% 2 5%

roar7

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
με Κοντρερας δινω 1 55% χ 35% 2 10%
χωρις             1  70% χ 25% 2 5%

δεν νομιζω οτι ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα με contreras φιλε.παντως καπως ετσι ειναι.εισαι σωστος..μην ξεχνας οτι εχεις παρει βαθμους σερι πας τρενο και καπου θα σταματησεις..παντως αν μπεις οπως μπαινεις καθε χρονο(εκτος περσυ που ο γαβρος ηταν ανυπαρκτος) τοτε θα φας 3 με 4..παντως πρεπει να ρθειτε μια χρονια και να ανεβουμε και εμεις ..για να γουσταρουμε ολοι

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Με 50-50 κορακια μπορει να μην χασει ο παοκ,αλλα το βλεπω δυσκολο να υπαρξει τετοια περιπτωση...

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
[size=15pt]Αποκαθήλωση Νο1[/size]

[size=15pt]Αποκαθήλωση Νο2[/size]

[size=30pt]Τυχαίο??????
Δεν νομίζω!!