Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Δεν μιλησα για το τι εκανες εσυ,αναφερθηκα στην "πουτσα" που τρωγαμε στην Ευρωπη,που την ειδες την πουτσα δεν μας ειπες.Κι εσυ ειχες επιτυχιες δεν λεω,αλλα την εποχη που εγω εφτανα Φαιναλ Φορ και ημιτελικα ΚΟρατς κι επαιζα με τα μεγαθηρια εσυ ειχες ως μονο στοχο να κλεψεις κανα ματσακι απο τον Αυτοκρατορα...Αν δεν ξερεις μπορεις να ρωτας τους μεγαλυτερους ομοιδεατες σου πριν γραψεις εδω μεσα,δεν ειναι κακο να ρωτας...

Όσο για τις πούτσες που ανέφερα ίσως ήταν λίγο υπερβολή αλλά ρε φίλε όταν πηγαίνεις τόσες φορές σε final four, φτάνεις στην πηγή & δεν πίνεις νερό το λιγότερο που μπορώ να σε χαρακτηρίσω είναι looser. Και δεν το λέω εγώ, όλοι looser αποκαλούσαν τότε τον Ιωαννίδη & πιο μετά πάλι με τον Ολυμπιακό που πάλι δε σήκωσε κυπελλάκι στην Ευρώπη. Αναφέρεσαι συνέχεια & συνέχεια στις  ομάδες μεγαθήρια, δεν κοιτάς όμως το ότι τότε είχες στις τάξεις σου έναν απ' τους μεγαλύτερους σκόρερ της Ευρώπης ο οποίος δεν ήταν & μικρό χαρτί, πόσο μάλλον αν αναλογιστείς ότι τότε το μέλημα όλων των προπονητών στην Ευρώπη που παίζατε ήταν πώς θα σταματήσουν τον Γκάλη (γνωστές & οι ατάκες του στυλ "Βρήκα πώς θα σταματήσουμε τον Γκάλη, θα τον κλειδώσουμε στο ξενοδοχείο" κ.τ.λπ.). Όσο γι' αυτό το παραμύθι για την ηλικία έχω ξαναπεί ότι είμαι 27 & όχι πιτσιρικάς & το δέχομαι ως κατηγορία από άσχετους που μπαίνουν στο thread, από εσένα όμως όχι. Προτιμώ να με λες προπαγανδιστή αν θες :grin:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα στην ζωή μου απο διαιτητή! :tickedoff:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μακης χαβος οε οε οε
οε οε οε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
εχασε την μπαλα
θελω να πιστευω κατα λαθος
Ποιό καταλάθος ρε φίλε?
Ο άνθρωπος είναι εγκληματίας, καθαρό δόλο είχε.
Δεν γίνεται με τόσα τάκλιν να βγαίνουν 3 κάρτες ενω κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών και να μου λες ότι τα έκανε καταλάθος!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Όσο για τις πούτσες που ανέφερα ίσως ήταν λίγο υπερβολή αλλά ρε φίλε όταν πηγαίνεις τόσες φορές σε final four, φτάνεις στην πηγή & δεν πίνεις νερό το λιγότερο που μπορώ να σε χαρακτηρίσω είναι looser. Και δεν το λέω εγώ, όλοι looser αποκαλούσαν τότε τον Ιωαννίδη & πιο μετά πάλι με τον Ολυμπιακό που πάλι δε σήκωσε κυπελλάκι στην Ευρώπη. Αναφέρεσαι συνέχεια & συνέχεια στις  ομάδες μεγαθήρια, δεν κοιτάς όμως το ότι τότε είχες στις τάξεις σου έναν απ' τους μεγαλύτερους σκόρερ της Ευρώπης ο οποίος δεν ήταν & μικρό χαρτί, πόσο μάλλον αν αναλογιστείς ότι τότε το μέλημα όλων των προπονητών στην Ευρώπη που παίζατε ήταν πώς θα σταματήσουν τον Γκάλη (γνωστές & οι ατάκες του στυλ "Βρήκα πώς θα σταματήσουμε τον Γκάλη, θα τον κλειδώσουμε στο ξενοδοχείο" κ.τ.λπ.). Όσο γι' αυτό το παραμύθι για την ηλικία έχω ξαναπεί ότι είμαι 27 & όχι πιτσιρικάς & το δέχομαι ως κατηγορία από άσχετους που μπαίνουν στο thread, από εσένα όμως όχι. Προτιμώ να με λες προπαγανδιστή αν θες :grin:
Αρα δεν εζησες και πολλα ρε φιλε,αν εισαι 27,τι να θυμασαι απο 10ετια του 80?Ο,τι ακους δεξια κι αριστερα,αυτο σου λεω,δεν ειπα για την ηλικια σου,μακαρι να μουν 27 τωρα,μια χαρα εισαι.Οσο για το γιατι δεν πηραμε κατι,ας οψεται η μαλακια με τους ξενους,αλλη ομαδα σε Ελλαδα,αλλη σε Ευρωπη.Συν το οτι φορτωναμε τους παικτες με 100 κιλα αγχος,αυτα τα 2 για μενα ειναι τα βασικα,τι λουζερ και μαλακιες,ο ανθρωπος οταν εχανε δεν μιλιοταν κυριολεκτικα...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
5η σερι νικη το αγορι μου και μαλιστα με κοντρα διαιτησια
Μακης Χαβος οεοεοε-οεοεοε-οεοεοε

Συνημμένα

• 111.jpg
    111.jpg
    38,6 KB · Εμφανίσεις: 29

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Αρα δεν εζησες και πολλα ρε φιλε,αν εισαι 27,τι να θυμασαι απο 10ετια του 80?Ο,τι ακους δεξια κι αριστερα,αυτο σου λεω,δεν ειπα για την ηλικια σου,μακαρι να μουν 27 τωρα,μια χαρα εισαι.Οσο για το γιατι δεν πηραμε κατι,ας οψεται η μαλακια με τους ξενους,αλλη ομαδα σε Ελλαδα,αλλη σε Ευρωπη.Συν το οτι φορτωναμε τους παικτες με 100 κιλα αγχος,αυτα τα 2 για μενα ειναι τα βασικα,τι λουζερ και μαλακιες,ο ανθρωπος οταν εχανε δεν μιλιοταν κυριολεκτικα...

Όχι ό,τι ακούω, πιο πολύ διαβάζω. Για εξήγησέ μου αυτό με τους ξένους δεν το ξέρω, οι ξένοι σας δεν έπαιζαν στην Ευρώπη;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Όχι ό,τι ακούω, πιο πολύ διαβάζω. Για εξήγησέ μου αυτό με τους ξένους δεν το ξέρω, οι ξένοι σας δεν έπαιζαν στην Ευρώπη;
υπηρχε ενας ξενος για ελλαδα και ευρωπη και ενας αλλος για ευρωπη μονο
αλλα να παρεις ξενο παιχταρα μονο και μονο για την ευρωπη ηταν δυσκολο
γιαυτο ο δευτερος ηταν συνηθως για τον πουτσο

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
υπηρχε ενας ξενος για ελλαδα και ευρωπη και ενας αλλος για ευρωπη μονο
αλλα να παρεις ξενο παιχταρα μονο και μονο για την ευρωπη ηταν δυσκολο
γιαυτο ο δευτερος ηταν συνηθως για τον πουτσο

Ήταν απο τις μαλακιες που έκαναν απο τότε κακό στο μπάσκετ, όλες οι ομάδες είχαν πρόβλημα στην Ευρωπη.... Και η δική σας...

Όταν όλη η Ευρωπη είχε 2 και 3 παικταραδες Αμερικανους ΕΜΕΙΣ ακόμα ειχαμε ανγκαστικα έναν και αργότερα δυο στην Ελλαδα και έναν επιπλέον που έπαιζε Μονο στην Ευρωπη....
Και το πρόβλημα μερικές φορές δεν ήταν ότι είχες Καλά και σώνει για τον πουτσο  ΕΞΤΡΑ παίκτη, αλλα ότι ουσιαστικά είχες δυο διαφορετικές ομάδες απο Πεμπτη σε Σαββατο....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
ΘΕΛΩ με αφορμη το χτεσινο ματσακιον στην καβ(α)λα αυτη πολη -πραγματικα πανεμορφη-οτι ενας μουνοπανος κορακιος παραλιγο να τιναξει το ματσ στον αερα.ΑΥΤΟΙ οι ανυπαρκτοι διαιτητες στην ελλαδα ειναι για γελια...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γελιοι και ανυπαρκτοι παλαμακηδες συμφεροντων...ΟΤΑΝ δε φτασει ο κομπος στο χτενι και φανε και τιποτα φαπες αρχιζουν την κλαψα και ακουσον ακουσον απειλουν και με απεργια.ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ και εννοω ΜΟΥΝΙΑ με ολη τη σημασια της λεξης εμεις πρεπει να κανουμε απεργια και οι παικτες.ΔΕΝ μπορει ρε ΜΟΥΝΙΑ να παιζετε με την λογικη μας-την υπομονη μας και την σωματικη ακεραιοτητα των παικτων και ουσιαστικα την περιουσια των αγαπημενων μας ομαδων.ΟΠΟΙΟΣ δεν μπορει να παει να γαμηθει...σφυρατε σωστα αλλιως πουλο και ξενους διαιτητες σοβαρους-επιπεδου....ΞΕΒΡΩΜΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
ΘΕΛΩ με αφορμη το χτεσινο ματσακιον στην καβ(α)λα αυτη πολη -πραγματικα πανεμορφη-οτι ενας μουνοπανος κορακιος παραλιγο να τιναξει το ματσ στον αερα.ΑΥΤΟΙ οι ανυπαρκτοι διαιτητες στην ελλαδα ειναι για γελια...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γελιοι και ανυπαρκτοι παλαμακηδες συμφεροντων...ΟΤΑΝ δε φτασει ο κομπος στο χτενι και φανε και τιποτα φαπες αρχιζουν την κλαψα και ακουσον ακουσον απειλουν και με απεργια.ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ και εννοω ΜΟΥΝΙΑ με ολη τη σημασια της λεξης εμεις πρεπει να κανουμε απεργια και οι παικτες.ΔΕΝ μπορει ρε ΜΟΥΝΙΑ να παιζετε με την λογικη μας-την υπομονη μας και την σωματικη ακεραιοτητα των παικτων και ουσιαστικα την περιουσια των αγαπημενων μας ομαδων.ΟΠΟΙΟΣ δεν μπορει να παει να γαμηθει...σφυρατε σωστα αλλιως πουλο και ξενους διαιτητες σοβαρους-επιπεδου....ΞΕΒΡΩΜΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ....

:rockon: :rockon: :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μαρινακη δωσε τα μαγικα χαρτακια για να ερθουμε στο γαμοτιγανο σας να το πηδηξουμε....

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Οριστικά νοκ-άουτ ο Κοντρέρας

Χωρίς τον Πάμπλο Κοντρέρας θα υποδεχτεί την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, στο σαββατιάτικο ντέρμπι των Δικεφάλων. Ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε (αιμάτωμα στη γάμπα), δεν προπονήθηκε την Παρασκευή και ο Μάκης Χάβος τον απέκλεισε από την αποστολή.

Eτσι το δίδυμο στόπερ στο ντέρμπι θα απαρτίσουν οι Μπρούνο Τσιρίλο και Στέλιος Μαλεζάς.

:(

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κακο μπηνε πουτανας γιε....

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Κάκο γαμημένε, γαμώ το μουνί που σε πέταγε!
Παλίόπουστα μας έβγαλες την ψυχή, ο Τζιμπούρ έπρεπε να αποβληθεί απο το 35', δεν δίνεις πέναλτι στον Βιερίνια στο 88' και δίνεις ηλίθια αποβολή στον Μανωλά για να το αντισταθμίσεις!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Κάκο γαμημένε, γαμώ το μουνί που σε πέταγε!
Παλίόπουστα μας έβγαλες την ψυχή, ο Τζιμπούρ έπρεπε να αποβληθεί απο το 35', δεν δίνεις πέναλτι στον Βιερίνια στο 88' και δίνεις ηλίθια αποβολή στον Μανωλά για να το αντισταθμίσεις!
εχασε την μπαλα κ εκανε οτι να ναι
δεν υπηρχε

ο ΠΑΟΚ ηταν πολυ καλος κ πολυ καλυτερος της αεκ,πηρε το τριποντο γιατι το αξιζε
η αεκ εκτος απο το πεναλτυ κ ενα στημενο στις καθυστερησεις δεν εκανε τιποτα στο γηπεδο απο το να παιζει σκληρα κ πολλες φορες αντιαθλητικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom