Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Δεν μιλησα για το τι εκανες εσυ,αναφερθηκα στην "πουτσα" που τρωγαμε στην Ευρωπη,που την ειδες την πουτσα δεν μας ειπες.Κι εσυ ειχες επιτυχιες δεν λεω,αλλα την εποχη που εγω εφτανα Φαιναλ Φορ και ημιτελικα ΚΟρατς κι επαιζα με τα μεγαθηρια εσυ ειχες ως μονο στοχο να κλεψεις κανα ματσακι απο τον Αυτοκρατορα...Αν δεν ξερεις μπορεις να ρωτας τους μεγαλυτερους ομοιδεατες σου πριν γραψεις εδω μεσα,δεν ειναι κακο να ρωτας...
Όσο για τις πούτσες που ανέφερα ίσως ήταν λίγο υπερβολή αλλά ρε φίλε όταν πηγαίνεις τόσες φορές σε final four, φτάνεις στην πηγή & δεν πίνεις νερό το λιγότερο που μπορώ να σε χαρακτηρίσω είναι looser. Και δεν το λέω εγώ, όλοι looser αποκαλούσαν τότε τον Ιωαννίδη & πιο μετά πάλι με τον Ολυμπιακό που πάλι δε σήκωσε κυπελλάκι στην Ευρώπη. Αναφέρεσαι συνέχεια & συνέχεια στις ομάδες μεγαθήρια, δεν κοιτάς όμως το ότι τότε είχες στις τάξεις σου έναν απ' τους μεγαλύτερους σκόρερ της Ευρώπης ο οποίος δεν ήταν & μικρό χαρτί, πόσο μάλλον αν αναλογιστείς ότι τότε το μέλημα όλων των προπονητών στην Ευρώπη που παίζατε ήταν πώς θα σταματήσουν τον Γκάλη (γνωστές & οι ατάκες του στυλ "Βρήκα πώς θα σταματήσουμε τον Γκάλη, θα τον κλειδώσουμε στο ξενοδοχείο" κ.τ.λπ.). Όσο γι' αυτό το παραμύθι για την ηλικία έχω ξαναπεί ότι είμαι 27 & όχι πιτσιρικάς & το δέχομαι ως κατηγορία από άσχετους που μπαίνουν στο thread, από εσένα όμως όχι. Προτιμώ να με λες προπαγανδιστή αν θες