Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16

γαμιόλη πούστη ΠΑΟΚ, έχασα εξαιτίας σου 90 ευρώ στο στοίχημα , αν είχε έρθει Χ θα παντελόνιαζα 180 ευρώπουλα!!! :headbang: :headbang: :headbang:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Γκαρσία: «Παίζαμε εναντίον δώδεκα»

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα και έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν.

«Ευχαριστώ για το βραβείο. Το αξίζει όλη η ομάδα για το δύσκολο παιχνίδι που κερδίσαμε», είπε στον Κώστα Λαγωνίδη που τον βράβευσε. Στους εκπροσώπους του Τύπου είπε ότι σήμερα νιώθω λίγο πιο γέρος από πριν. Είμαι χαρούμενος γιατί ήταν δύσκολος αγώνας, παίξαμε εναντίον δώδεκα. Μετά την κόκκινη κάρτα της ΑΕΚ εκείνοι έμειναν με έντεκα. Πέταξα τη μπάλα επειδή ήμουν θυμωμένος. Αν μιλούσα θα δεχόμουν κόκκινη κάρτα. Ευτυχώς που δεν με πέταξαν έξω και γι’ αυτό. Ο ΠΑΟΚ βρίσκει το ρυθμό του. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η νίκη», δήλωσε 

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ποιο στρακι ειναι αυτο που βαραει το τυμπανο ;;;;αμα του ριξω κανα πουτσοσκαμπυλο θα δει αστερακια...αυτον τον εχετε για μαγκα και καλα;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ότι πεις, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο! :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ποιο στρακι ειναι αυτο που βαραει το τυμπανο ;;;;αμα του ριξω κανα πουτσοσκαμπυλο θα δει αστερακια...αυτον τον εχετε για μαγκα και καλα;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
που θα το βρεις ρε μαλακα εσυ αυτο που χρειαζεται για να ριξεις πουτσοσκαμπυλο??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ρε μάγκες τί κάβλα & ηδονή ήταν αυτή χθες... Κι εσείς κάθεστε & ασχολείστε με την ψωνάρα τον Κάκο που είναι εμπαθής με τον Π.Α.Ο.Κ. Στ' αρχίδια μας ρε μαλάκες, έχουμε ομάδα για να κερδίζει ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ όπως είχε πει κι ένας μεγάλος... Κόκκινη στον Τζιμπούρ στο πρώτο που δε βγήκε, το αεκάκι να μην έχει πατήσει περιοχή & να προηγείται με πέναλτυ, έβλεπα το 1-1 & τρελαινόμουν... Και τρελάθηκα ακόμη περισσότερο όταν είδα το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτυ στο Βιερίνια... Αλλά πήγε ο παλίκαρος & τους το κάρφωσε στην κωλάρα στο 93' & είδαν τον ουρανό σφοντύλι οπότε ΜΟΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΚΑΚΟ! Όποιος είδε το σημερινό παιχνίδι κατάλαβε ποιος άξιζε τη νίκη. Άντε γιατί πολύ τα είχα πάρει στο κρανίο με την κωλοομάδα που μου έπαιρνε αποτελέσματα μες την Τούμπα, οι ανύπαρκτοι. Πρώτη νίκη σε ντέρμπι για φέτος & Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ! Θυμηθήκαμε σήμερα τον καλό περσινό Π.Α.Ο.Κ. που & μπάλα έπαιζε & χαρακτήρα έδειχνε, κοινώς τον Π.Α.Ο.Κ. που έκανε πρωταθλητισμό... Τώρα ετοιμαζόμαστε για το ματς με τον ΠΕΛΑΤΗ...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

Βούλωσ' το & πλύνε το στόμα σου πελάτη για να υποδεχτείς την πούτσα μου την Κυριακή.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
γαμιόλη πούστη ΠΑΟΚ, έχασα εξαιτίας σου 90 ευρώ στο στοίχημα , αν είχε έρθει Χ θα παντελόνιαζα 180 ευρώπουλα!!! :headbang: :headbang: :headbang:

ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ. Άλλη φορά να πιστεύεις στην ΠΑΟΚΑΡΑ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
ΡΕ ΣΩΤΗΡΗΜΗΧΑΝΑΚΙ64 σορυ που θα σου μιλησω ασχημα αλλα τραβα και γαμησουμε μαλακα,που θα παντελονιαζες και λεφτα με το χ της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.ΑΙΝΤΑ και γαμησουμε αλλη μια φορα να μαθεις να παιζεις σωστο στοιχημα γιατι αν δε μαθεις θα μεινεις ταπι....φιλικα παντα ,χαλαλι αν ειναι να παιζεις κοντρα και να κερδιζουμε και τους κορακες-και σου περισευουν γκαφρα -συνεχισε αγορι μου....
Υ.Σ  προς παπαρα ΚΑΚΟ πουσταρα...ΣΕ βλεπω πολυ συντομα πρωτοσελιδο και ΜΩΒ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΡΕ ΣΩΤΗΡΗΜΗΧΑΝΑΚΙ64 σορυ που θα σου μιλησω ασχημα αλλα τραβα και γαμησουμε μαλακα,που θα παντελονιαζες και λεφτα με το χ της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.ΑΙΝΤΑ και γαμησουμε αλλη μια φορα να μαθεις να παιζεις σωστο στοιχημα γιατι αν δε μαθεις θα μεινεις ταπι....φιλικα παντα ,χαλαλι αν ειναι να παιζεις κοντρα και να κερδιζουμε και τους κορακες-και σου περισευουν γκαφρα -συνεχισε αγορι μου....
Υ.Σ  προς παπαρα ΚΑΚΟ πουσταρα...ΣΕ βλεπω πολυ συντομα πρωτοσελιδο και ΜΩΒ...
βρε μαλακες σας εδωσε το ματσακι στο πιατο,και θελετε να τον δειρετε κιολας?σκεψου να σας αδικουσε κιολας.αντι να αποβαλει τον μαλακα τον κρεσιτς,αντε που μιλατε.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
ΑΧΡΙΣΤΙΔΗ 7 καλο μελετα και ερχεται η πουτσα... :rockon: :rockon: και μετα μαλα-κακο σε φανταζομαι να πηδας μεσα με αλλα επιστημονικα ατομα και να κυνηγας -αλλα δημοπουλο -τον κακομοιρη τον πουστερ και το λοιπο σκυλολοι σου....ουστ καταστροφεις του ελληνικου ποδοσφαιρου...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
βρε μαλακες σας εδωσε το ματσακι στο πιατο,και θελετε να τον δειρετε κιολας?σκεψου να σας αδικουσε κιολας.αντι να αποβαλει τον μαλακα τον κρεσιτς,αντε που μιλατε.
ρε μαστερ-δοκτορα 21 και δε συμαζευται μαλλον δεν εχεις παρει χαμπαρι τη μηχανη που στηνει ο χοντροπουστας,αλλα καθοτι κυριακη και δεν παω να ψηφισω εχω χρονο να προσπαθησω να σου εξηγησω...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε μαστερ-δοκτορα 21 και δε συμαζευται μαλλον δεν εχεις παρει χαμπαρι τη μηχανη που στηνει ο χοντροπουστας,αλλα καθοτι κυριακη και δεν παω να ψηφισω εχω χρονο να προσπαθησω να σου εξηγησω...
δεν πιστευω να ψηφισεις ψωμιαδη ε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom