sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
γαμιόλη πούστη ΠΑΟΚ, έχασα εξαιτίας σου 90 ευρώ στο στοίχημα , αν είχε έρθει Χ θα παντελόνιαζα 180 ευρώπουλα!!!
κ τι θα τα εκανες?γαμιόλη πούστη ΠΑΟΚ, έχασα εξαιτίας σου 90 ευρώ στο στοίχημα , αν είχε έρθει Χ θα παντελόνιαζα 180 ευρώπουλα!!!
κ τι θα τα εκανες?
θα τα ετρωγες
ποιο στρακι ειναι αυτο που βαραει το τυμπανο ;;;;αμα του ριξω κανα πουτσοσκαμπυλο θα δει αστερακια...αυτον τον εχετε για μαγκα και καλα;;;
Ότι πεις, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!ποιο στρακι ειναι αυτο που βαραει το τυμπανο ;;;;αμα του ριξω κανα πουτσοσκαμπυλο θα δει αστερακια...αυτον τον εχετε για μαγκα και καλα;;;
εγω ειμαι ο πελατης;;;Ότι πεις, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!
Ο καλύτερος, το σαραιτάβλι για βόλτες το έχω!εγω ειμαι ο πελατης;;;
που θα το βρεις ρε μαλακα εσυ αυτο που χρειαζεται για να ριξεις πουτσοσκαμπυλο???ποιο στρακι ειναι αυτο που βαραει το τυμπανο ;;;;αμα του ριξω κανα πουτσοσκαμπυλο θα δει αστερακια...αυτον τον εχετε για μαγκα και καλα;;;
παλι το ξεχασα στην κωλοτρυπιδα σου;;;;να μου το φερεις γρηγορα ακους;;;που θα το βρεις ρε μαλακα εσυ αυτο που χρειαζεται για να ριξεις πουτσοσκαμπυλο???
πατα ρε την μεταφραση στο γουγλη να το ριξει στα ελληνικα να συνεννοηθουμε...Ο καλύτερος, το σαραιτάβλι για βόλτες το έχω!
ποιο στρακι ειναι αυτο που βαραει το τυμπανο ;;;;αμα του ριξω κανα πουτσοσκαμπυλο θα δει αστερακια...αυτον τον εχετε για μαγκα και καλα;;;
γαμιόλη πούστη ΠΑΟΚ, έχασα εξαιτίας σου 90 ευρώ στο στοίχημα , αν είχε έρθει Χ θα παντελόνιαζα 180 ευρώπουλα!!!
βρε μαλακες σας εδωσε το ματσακι στο πιατο,και θελετε να τον δειρετε κιολας?σκεψου να σας αδικουσε κιολας.αντι να αποβαλει τον μαλακα τον κρεσιτς,αντε που μιλατε.ΡΕ ΣΩΤΗΡΗΜΗΧΑΝΑΚΙ64 σορυ που θα σου μιλησω ασχημα αλλα τραβα και γαμησουμε μαλακα,που θα παντελονιαζες και λεφτα με το χ της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.ΑΙΝΤΑ και γαμησουμε αλλη μια φορα να μαθεις να παιζεις σωστο στοιχημα γιατι αν δε μαθεις θα μεινεις ταπι....φιλικα παντα ,χαλαλι αν ειναι να παιζεις κοντρα και να κερδιζουμε και τους κορακες-και σου περισευουν γκαφρα -συνεχισε αγορι μου....
Υ.Σ προς παπαρα ΚΑΚΟ πουσταρα...ΣΕ βλεπω πολυ συντομα πρωτοσελιδο και ΜΩΒ...
ρε μαστερ-δοκτορα 21 και δε συμαζευται μαλλον δεν εχεις παρει χαμπαρι τη μηχανη που στηνει ο χοντροπουστας,αλλα καθοτι κυριακη και δεν παω να ψηφισω εχω χρονο να προσπαθησω να σου εξηγησω...βρε μαλακες σας εδωσε το ματσακι στο πιατο,και θελετε να τον δειρετε κιολας?σκεψου να σας αδικουσε κιολας.αντι να αποβαλει τον μαλακα τον κρεσιτς,αντε που μιλατε.
δεν πιστευω να ψηφισεις ψωμιαδη ερε μαστερ-δοκτορα 21 και δε συμαζευται μαλλον δεν εχεις παρει χαμπαρι τη μηχανη που στηνει ο χοντροπουστας,αλλα καθοτι κυριακη και δεν παω να ψηφισω εχω χρονο να προσπαθησω να σου εξηγησω...