studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Στο ποδόσφαιρο δεν παίρνετε τίποτα επειδή δεν έχετε ταβάνι στο γήπεδο?
Ενω οι δικοι σας οι τιτλοι στη μπαλα δεν εχουν μερος αποθηκευσηςΣτο ποδόσφαιρο δεν παίρνετε τίποτα επειδή δεν έχετε ταβάνι στο γήπεδο?
Ε όσο να΄ναι ένα ράφι το καλύπτουμεΕνω οι δικοι σας οι τιτλοι στη μπαλα δεν εχουν μερος αποθηκευσης
αρχισατε παλι..σε ευχαριστουμε που μας ορισες και τον στοχο μας στο μπασκετ φετος..καληνυχτααν υπήρχε τότε αντι-ντόπινγκ,το ταβάνι θα ήταν άδειο!
αν υπήρχε τότε αντι-ντόπινγκ,το ταβάνι θα ήταν άδειο!
Σούλη ,καιρός να βγεις στην σύνταξη
ανέστησες τους πεθαμένους,που μοναδικό στόχο φέτος έχουν τη σωτηρία....
τί άμυνα ήταν αυτή,τί αδιαφορία και μαλθακότητα....κανένα πάθος
Σταματηστε ρε μαλακες την καζουρα,τα αυτονοητα εγιναν σημερα.Σα να νικαει η μπαρτσα την Λεβαντε...
αν υπήρχε τότε αντι-ντόπινγκ,το ταβάνι θα ήταν άδειο!
Χα χα... Πάλι καλά, για να μην τα λέω μόνο εγώ & γίνομαι γραφικός... Palermo στην Ευρώπη νομίζω υπήρχε το αντι-ντόπινγκ από τότε, έτσι; ΚΑΙ ΟΣΟ Ο ΡΟΥΛΗΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΤΡΩΓΕ ΠΟΥΤΣΑ, τα θυμάμαι καλά;;;
Τρια Final Four και μια φορα στους 4 του Κορατς(το χαμε αν δεν ειχε σπασει το χερι του ο μπαμπας σας!)ειναι η "πουτσα" στην ευρωπη?Την ιδια στιγμη που ο μοναδικος λογος υπαρξης σας ηταν να κανετε καμια ξωφαλτση νικη τις μερες που κοιμοταν ο Θεος?Ρε σεις μην γραφετε για πραγματα που δεν ζησατε και τρωτε τον παπα,γραψτε για κανα πλει στεισον καλυτερα...Χα χα... Πάλι καλά, για να μην τα λέω μόνο εγώ & γίνομαι γραφικός... Palermo στην Ευρώπη νομίζω υπήρχε το αντι-ντόπινγκ από τότε, έτσι; ΚΑΙ ΟΣΟ Ο ΡΟΥΛΗΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΤΡΩΓΕ ΠΟΥΤΣΑ, τα θυμάμαι καλά;;;
Και το επιπεδο των τοτε φαιναλ-4 ηταν πολυ ψηλοτερο απο αυτα της τελευταιας 15ετιας..Τοτε πολυ λιγοι Ευρωπαιοι πηγαιναν στο ΝΒΑ σε αντιθεση με το σημερα οπου στο ΝΒΑ επαιζε μεχρι και ο Γλυνιαδακης..Τρια Final Four και μια φορα στους 4 του Κορατς(το χαμε αν δεν ειχε σπασει το χερι του ο μπαμπας σας!)ειναι η "πουτσα" στην ευρωπη?Την ιδια στιγμη που ο μοναδικος λογος υπαρξης σας ηταν να κανετε καμια ξωφαλτση νικη τις μερες που κοιμοταν ο Θεος?Ρε σεις μην γραφετε για πραγματα που δεν ζησατε και τρωτε τον παπα,γραψτε για κανα πλει στεισον καλυτερα...
Τι να λεμε τωρα,μας μιλαν για πραγματα που ζησαμε.Θυμαμαι σε αγωνα ποδοσφαιρου της εθνικης στην Αθηνα(!) ολο το γηπεδο να φωναζει Αρης.Επισης τους μηνες που ειχε τα Αρης-παοκ δεν ζητουσα χαρτζιλικι απο τους δικους μου,να ναι καλα τα μπαουγκτσακια συμμαθητες με τα στοιχηματα τους...Και το επιπεδο των τοτε φαιναλ-4 ηταν πολυ ψηλοτερο απο αυτα της τελευταιας 15ετιας..Τοτε πολυ λιγοι Ευρωπαιοι πηγαιναν στο ΝΒΑ σε αντιθεση με το σημερα οπου στο ΝΒΑ επαιζε μεχρι και ο Γλυνιαδακης..
Ειχαμε ν'αντιμετωπισουμε πανισχυρες ομαδες οπως Γιουγκοπλαστικα ή Ποπ84 με Κουκοτς,Ρατζα,Πετροβιτς κτλ κτλ,Μπαρτσα με Σαν Επιφανιο,Βιγιακαμπα,Νορις κτλ,Μακαμπι(Τζαμσι,Μακαντου)..
Κατα τ'αλλα πουτσες τρωγαμε στην Ευρωπη...
Τρια Final Four και μια φορα στους 4 του Κορατς(το χαμε αν δεν ειχε σπασει το χερι του ο μπαμπας σας!)ειναι η "πουτσα" στην ευρωπη?Την ιδια στιγμη που ο μοναδικος λογος υπαρξης σας ηταν να κανετε καμια ξωφαλτση νικη τις μερες που κοιμοταν ο Θεος?Ρε σεις μην γραφετε για πραγματα που δεν ζησατε και τρωτε τον παπα,γραψτε για κανα πλει στεισον καλυτερα...
Δεν μιλησα για το τι εκανες εσυ,αναφερθηκα στην "πουτσα" που τρωγαμε στην Ευρωπη,που την ειδες την πουτσα δεν μας ειπες.Κι εσυ ειχες επιτυχιες δεν λεω,αλλα την εποχη που εγω εφτανα Φαιναλ Φορ και ημιτελικα ΚΟρατς κι επαιζα με τα μεγαθηρια εσυ ειχες ως μονο στοχο να κλεψεις κανα ματσακι απο τον Αυτοκρατορα...Αν δεν ξερεις μπορεις να ρωτας τους μεγαλυτερους ομοιδεατες σου πριν γραψεις εδω μεσα,δεν ειναι κακο να ρωτας...Κι εγώ σαν Π.Α.Ο.Κ. δύο φορές στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων, '91 & '92 εκ των οποίων τη μία το σήκωσα & όπως ξέρεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ θα το σήκωνα & την επόμενη σερί αν δεν έκανε εκείνη την τραγική μαλακία ο Φασούλας... Και τελικό Κυπέλλου Κόρατς το '94 όπου το πήρα μέσα στο Μιλάνο & το '96 πάλι φιναλίστ στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων... Σου φαίνονται λίγα αυτά;
Δεν μιλησα για το τι εκανες εσυ,αναφερθηκα στην "πουτσα" που τρωγαμε στην Ευρωπη,που την ειδες την πουτσα δεν μας ειπες.Κι εσυ ειχες επιτυχιες δεν λεω,αλλα την εποχη που εγω εφτανα Φαιναλ Φορ και ημιτελικα ΚΟρατς κι επαιζα με τα μεγαθηρια εσυ ειχες ως μονο στοχο να κλεψεις κανα ματσακι απο τον Αυτοκρατορα...Αν δεν ξερεις μπορεις να ρωτας τους μεγαλυτερους ομοιδεατες σου πριν γραψεις εδω μεσα,δεν ειναι κακο να ρωτας...