Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αν υπήρχε τότε αντι-ντόπινγκ,το ταβάνι θα ήταν άδειο!

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
οσο θα ζω τον τουρκο θα τον τρεχω θα τον κυνηγω σουτια θα τον ριχνω στα στενα θα του κλεβω ολα τα πανια της πολης ο ρουφιανος ειναι ο λαγος των μπατζων ειναι ο φιλος και ο κολιτος και το ξερουνε σε ολη τη γη πως οι τουρκοι ειν ............οσο θα ζω  τον τουρκο..............

φτερα και κρανη των μπατσων οι ρουφιανοι φτερα και κρανη των  μπατσων οι ρουφιανοι

πιο μαλακα πιο μαλακα μην τον πονατε τον παοκ παιδια πιο μαλακα μην τον πονατε τον παοκ παιδια

πουτσα στο μπασκετ πουτσα και στη μπαλα και εσυ λαε του παοκ στο πουτσο μας καβαλα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Σούλη ,καιρός να βγεις στην σύνταξη

ανέστησες τους πεθαμένους,που μοναδικό στόχο φέτος έχουν τη σωτηρία....

τί άμυνα ήταν αυτή,τί αδιαφορία και μαλθακότητα....κανένα πάθος

Καλά χαλάρωσε.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Σταματηστε ρε μαλακες την καζουρα,τα αυτονοητα εγιναν σημερα.Σα να νικαει η μπαρτσα την Λεβαντε...

Και τα αυτονόητα θα γίνουν & στον επαναληπτικό στο παλατάκι. Θα φας μία πούτσα από εδώ μέχρι τον Άρη. Μην ξεχνάς τους 35...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
αν υπήρχε τότε αντι-ντόπινγκ,το ταβάνι θα ήταν άδειο!

Χα χα... Πάλι καλά, για να μην τα λέω μόνο εγώ & γίνομαι γραφικός... Palermo στην Ευρώπη νομίζω υπήρχε το αντι-ντόπινγκ από τότε, έτσι; ΚΑΙ ΟΣΟ Ο ΡΟΥΛΗΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΤΡΩΓΕ ΠΟΥΤΣΑ, τα θυμάμαι καλά;;;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Το να μιλαει τουρκος για ΜΠΑΣΚΕΤ ειναι τοσο γελοιο οσο να μιλαει η Τζουλια (οχι του βορρα η κανονικη :2funny:) σε κατηχητικο εναντιον των προγαμιαιων σχεσεων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ποσο μαλλον για ευρωπαικο μπασκετ, ευρωλιγκα, κυπελλα και τιτλους γενικοτερα...... αλλα τι να πει το καημενο το λιμο το παοκι, που εχθες το λυπηθηκα αφανταστα....... προσπαθει να συμμαζεψει λιγο τη διαφορα.... παιρνει ταιμ αουτ.... και στο παγκο ειναι ο σταυροπουλος να εμψυχωσει τους παικτες........

Ρε με το σταυροπουλο ρε?? Ρε με το σταυροπουλο ρε??? Περιμενετε ο ανθρωπος που τα χυσια Γκαλη- Γιαννακη ειναι ακομα νωπα στο προσωπο του να πει στους παικτες, ΤΙ?????
Ημαρτον......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Χα χα... Πάλι καλά, για να μην τα λέω μόνο εγώ & γίνομαι γραφικός... Palermo στην Ευρώπη νομίζω υπήρχε το αντι-ντόπινγκ από τότε, έτσι; ΚΑΙ ΟΣΟ Ο ΡΟΥΛΗΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΤΡΩΓΕ ΠΟΥΤΣΑ, τα θυμάμαι καλά;;;

Γκεμπελς γκεμπελς οεοεοε οεοεοε οεοεοε
Γκεμπελς γκεμπελς οεοεοε οεοεοε οεοεοε
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τρια Final Four και μια φορα στους 4 του Κορατς(το χαμε αν δεν ειχε σπασει το χερι του ο μπαμπας σας!)ειναι η "πουτσα" στην ευρωπη?Την ιδια στιγμη που ο μοναδικος λογος υπαρξης σας ηταν να κανετε καμια ξωφαλτση νικη τις μερες που κοιμοταν ο Θεος?Ρε σεις μην γραφετε για πραγματα που δεν ζησατε και τρωτε τον παπα,γραψτε για κανα πλει στεισον καλυτερα...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.572
Πόντοι
6.495
Τρια Final Four και μια φορα στους 4 του Κορατς(το χαμε αν δεν ειχε σπασει το χερι του ο μπαμπας σας!)ειναι η "πουτσα" στην ευρωπη?Την ιδια στιγμη που ο μοναδικος λογος υπαρξης σας ηταν να κανετε καμια ξωφαλτση νικη τις μερες που κοιμοταν ο Θεος?Ρε σεις μην γραφετε για πραγματα που δεν ζησατε και τρωτε τον παπα,γραψτε για κανα πλει στεισον καλυτερα...
Και το επιπεδο των τοτε φαιναλ-4 ηταν πολυ ψηλοτερο απο αυτα της τελευταιας 15ετιας..Τοτε πολυ λιγοι Ευρωπαιοι πηγαιναν στο ΝΒΑ σε αντιθεση με το σημερα οπου στο ΝΒΑ επαιζε μεχρι και ο Γλυνιαδακης..

Ειχαμε ν'αντιμετωπισουμε πανισχυρες ομαδες οπως Γιουγκοπλαστικα ή Ποπ84 με Κουκοτς,Ρατζα,Πετροβιτς κτλ κτλ,Μπαρτσα με Σαν Επιφανιο,Βιγιακαμπα,Νορις κτλ,Μακαμπι(Τζαμσι,Μακαντου)..

Κατα τ'αλλα πουτσες τρωγαμε στην Ευρωπη... :jerking:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Και το επιπεδο των τοτε φαιναλ-4 ηταν πολυ ψηλοτερο απο αυτα της τελευταιας 15ετιας..Τοτε πολυ λιγοι Ευρωπαιοι πηγαιναν στο ΝΒΑ σε αντιθεση με το σημερα οπου στο ΝΒΑ επαιζε μεχρι και ο Γλυνιαδακης..

Ειχαμε ν'αντιμετωπισουμε πανισχυρες ομαδες οπως Γιουγκοπλαστικα ή Ποπ84 με Κουκοτς,Ρατζα,Πετροβιτς κτλ κτλ,Μπαρτσα με Σαν Επιφανιο,Βιγιακαμπα,Νορις κτλ,Μακαμπι(Τζαμσι,Μακαντου)..

Κατα τ'αλλα πουτσες τρωγαμε στην Ευρωπη... :jerking:
Τι να λεμε τωρα,μας μιλαν για πραγματα που ζησαμε.Θυμαμαι σε αγωνα ποδοσφαιρου της εθνικης στην Αθηνα(!) ολο το γηπεδο να φωναζει Αρης.Επισης τους μηνες που ειχε τα Αρης-παοκ δεν ζητουσα χαρτζιλικι απο τους δικους μου,να ναι καλα τα μπαουγκτσακια συμμαθητες με τα στοιχηματα τους...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ελεος ρε αλανια, καθεστε και ταλαιπωρειτε το keyboard σας για να απαντατε σε μαλακιες????????

Ημαρτον....

Αυτα μονο φρεσκοτουρκοσποροι μπορει να τα γραφουν και να τα πιστευουν, ακομα και οι παλιοι τα λενε, αλλα ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, απλα ειναι η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ τους......

Ετσι κανεις οταν υποστηριζεις την ομαδα της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ever.......

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

Κι εγώ σαν Π.Α.Ο.Κ. δύο φορές στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων, '91 & '92 εκ των οποίων τη μία το σήκωσα & όπως ξέρεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ θα το σήκωνα & την επόμενη σερί αν δεν έκανε εκείνη την τραγική μαλακία ο Φασούλας... Και τελικό Κυπέλλου Κόρατς το '94 όπου το πήρα μέσα στο Μιλάνο & το '96 πάλι φιναλίστ στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων... Σου φαίνονται λίγα αυτά;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κι εγώ σαν Π.Α.Ο.Κ. δύο φορές στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων, '91 & '92 εκ των οποίων τη μία το σήκωσα & όπως ξέρεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ θα το σήκωνα & την επόμενη σερί αν δεν έκανε εκείνη την τραγική μαλακία ο Φασούλας... Και τελικό Κυπέλλου Κόρατς το '94 όπου το πήρα μέσα στο Μιλάνο & το '96 πάλι φιναλίστ στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων... Σου φαίνονται λίγα αυτά;
Δεν μιλησα για το τι εκανες εσυ,αναφερθηκα στην "πουτσα" που τρωγαμε στην Ευρωπη,που την ειδες την πουτσα δεν μας ειπες.Κι εσυ ειχες επιτυχιες δεν λεω,αλλα την εποχη που εγω εφτανα Φαιναλ Φορ και ημιτελικα ΚΟρατς κι επαιζα με τα μεγαθηρια εσυ ειχες ως μονο στοχο να κλεψεις κανα ματσακι απο τον Αυτοκρατορα...Αν δεν ξερεις μπορεις να ρωτας τους μεγαλυτερους ομοιδεατες σου πριν γραψεις εδω μεσα,δεν ειναι κακο να ρωτας...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Δεν μιλησα για το τι εκανες εσυ,αναφερθηκα στην "πουτσα" που τρωγαμε στην Ευρωπη,που την ειδες την πουτσα δεν μας ειπες.Κι εσυ ειχες επιτυχιες δεν λεω,αλλα την εποχη που εγω εφτανα Φαιναλ Φορ και ημιτελικα ΚΟρατς κι επαιζα με τα μεγαθηρια εσυ ειχες ως μονο στοχο να κλεψεις κανα ματσακι απο τον Αυτοκρατορα...Αν δεν ξερεις μπορεις να ρωτας τους μεγαλυτερους ομοιδεατες σου πριν γραψεις εδω μεσα,δεν ειναι κακο να ρωτας...

Σ' αυτό ομολογώ πως έχεις δίκιο. Βασικά τότε δεν είχα ακόμη έτοιμη ομάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom