Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
δεν νομιζω οτι ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα με contreras φιλε.παντως καπως ετσι ειναι.εισαι σωστος..μην ξεχνας οτι εχεις παρει βαθμους σερι πας τρενο και καπου θα σταματησεις..παντως αν μπεις οπως μπαινεις καθε χρονο(εκτος περσυ που ο γαβρος ηταν ανυπαρκτος) τοτε θα φας 3 με 4..παντως πρεπει να ρθειτε μια χρονια και να ανεβουμε και εμεις ..για να γουσταρουμε ολοι

Όλοι αυτό θέλουμε αλλά βλέπεις εσείς οι νότιοι στα πλαίσια της "εξυγίανσης" (ας γελάσω) του ποδοσφαίρου που υπηρετείτε έχετε σταματήσει κάτι χρόνια τώρα να δίνετε εισιτήρια στις ομάδες της Θεσ/νίκης & όταν ακόμα δίνετε για τα μάτια του κόσμου βάζει stop η αστυνομία αφού πρώτα σας έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της γι' αυτό... Οπότε έτσι δε γίνεται δουλειά.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
[size=15pt]Αποκαθήλωση [/size]

Α ρε φίλε τί μας θυμίζεις... Εποχές αθωότητας, τότε που ΟΣΦΠ - ΠΑΟ δεν είχαν ακόμη διαλύσει το ελληνικό μπάσκετ & τουλάχιστον ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ σε μία ομάδα της Θεσ/νίκης να είναι φιναλίστ...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Σε αρειανο μιλας,μην μπερδευεσαι,μαζι σου θα μαι,αλλα να τα λεμε οπως εχουν.Και περσυ ετσι πηγες να το παρεις με τις πτωσεις του Ντιογκο αλλα ελεω Δαλουκα δεν σου εκατσε...

:grouphug: Έτσι σας θέλω να επιβεβαιώνετε τον έρωτα που συνδέει τα δύο σωματεία παλαιόθεν... Κάτι όμως δε μου έκατσε καλά ρε Agnius & σε είχα για διαβασμένο... Αυτό με το Δαλούκα τί το ανέφερες;;;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
οχι φιλε οπως ειναι τα λεμε ο μπουζουκοdiogo εκανε τις παπαριες του οκ.εμεις τον βριζαμε πρωτοι μεσα στο γηπεδο.αλλα και παλι ετσι οπως ηταν η ομαδα περισυ εγω εσυ και αλοι 10 φιλοι μας να παιζαμε τον ειχαμε το γαβρο.αφου ηταν χαλια η ομαδα.και δεν με πατησε ο μπαοκ

3 φορές σε κέρδισα πέρσι, μας δουλεύεις;;;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
η
Ημουν μεσα σε αυτην την εκδρομη χαλαρα ημασταν, το γηπεδο εκκλησια. Και εμεις ημασταν σαν να πηγαμε σε καμια τσιμπουκοχωρα να γαμησουμε πολυ λαιτ.. Η καλυτερη εκδρομη στην αθηνα που εχασα 3 κιλα απο την ζεστη, και το τραγουδι, το 1-2 με την αεκ στο γηπεδο της  νεας φιλαδελφειας με γκολ του βρυζα εκει βγαλαμε γουστα μεσα στον ηλιο ημασταν σαν λιαστο χταποδι και πολυ σκονη. Μακραν το χειροτερο γηπεδο της ελλαδος..ΥΓ.. Εκει που ειχα πεθανει στο γελιο ειναι που οι οπαδοι της αεκ πηγαν στα επισημα και κατι πολυθρονες για κολομπαρα και τις ξηλωσαν χααχαχαχ πολυ πλακα α ξεχασα και τον ζουμπουλι τον παιχταρα που καρφωσε το ενα..

Για ποια χρονιά μιλάς γι' αυτό με την Α.Ε.Κ.;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
:grouphug: Έτσι σας θέλω να επιβεβαιώνετε τον έρωτα που συνδέει τα δύο σωματεία παλαιόθεν... Κάτι όμως δε μου έκατσε καλά ρε Agnius & σε είχα για διαβασμένο... Αυτό με το Δαλούκα τί το ανέφερες;;;
Ειναι δεδομενο,οτι θα ειμαι με τον γαυρο,τι στον π...ο αιωνιοι ειμαστε ρε?Οσο για Δαλουκα,θυμησου απλα πως σας επαιξε,με Κασναφερη ο γαυρος σας επαιρνε το σκαλπ,2 βουτιες του Ντιογκο θα ηταν αρκετες...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.402
Πόντοι
2.606
ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΑΥΡΟΙ- ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ...ΜΟΥΝΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ....ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΜΑΣ...ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΛΟΡΔΕΜΠΟΥ...ΓΡΑΦΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ...ΕΙΣΤΕ ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ....ΜΑΚΡΑΝ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.402
Πόντοι
2.606
Στο διαλο εκνευριστηκα πρωι πρωι.ΑΣ ευθυμησουμε λοιπον ...οι βελγοι ζητησαν εισητηρια για το ματς ....χαχαχαχαχα
ΤΟ ασχημο βεβαια ειναι οτι πρεπει να τα δωσουμε και θα μεινουν 3000 θεσεις ολακερες αδειες...
γραψε μειον λοιπον στο ταμειο...αφου 10 ατομα θα ερθουν με το ζορι...δεν τους περνουμε να παμε κανα μπουζουκι να γουσταρουμε και μεις και αυτοι .... :rockon: :rockon: :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ειναι δεδομενο,οτι θα ειμαι με τον γαυρο,τι στον π...ο αιωνιοι ειμαστε ρε?Οσο για Δαλουκα,θυμησου απλα πως σας επαιξε,με Κασναφερη ο γαυρος σας επαιρνε το σκαλπ,2 βουτιες του Ντιογκο θα ηταν αρκετες...

Αυτό είναι το πρόβλημα, θεωρείς αιώνιο αντίπαλό σου τον Π.Α.Ο.Κ. (όπως κι εγώ θεωρώ εσένα) αλλά δε θεωρείς αιώνιο αντίπαλό σου το γάβρο (όπως ισχύει για 'μένα & θα 'πρεπε να ισχύει το ίδιο για 'σένα). Να φανταστείς εμένα μου τα έχουν χώσει δικοί μου άπειρες φορές επειδή στα μεταξύ σας παιχνίδια με το γάβρο υποστηρίζω, οριακά βέβαια, την ομάδα της Τρούμπας... Εσείς βέβαια όταν παίζουμε εμείς με το γάβρο το θεωρείτε απόλυτα φυσιολογικό να υποστηρίζετε τον Ολυμπιακό...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΑΥΡΟΙ- ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ...ΜΟΥΝΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ....ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΜΑΣ...ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΛΟΡΔΕΜΠΟΥ...ΓΡΑΦΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ...ΕΙΣΤΕ ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ....ΜΑΚΡΑΝ

Εδώ είσαι λάθος. Πιο βυθισμένη στην πουστιά ναι, αλλά όχι πιο μαλακισμένη.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Στο διαλο εκνευριστηκα πρωι πρωι.ΑΣ ευθυμησουμε λοιπον ...οι βελγοι ζητησαν εισητηρια για το ματς ....χαχαχαχαχα
ΤΟ ασχημο βεβαια ειναι οτι πρεπει να τα δωσουμε και θα μεινουν 3000 θεσεις ολακερες αδειες...
γραψε μειον λοιπον στο ταμειο...αφου 10 ατομα θα ερθουν με το ζορι...δεν τους περνουμε να παμε κανα μπουζουκι να γουσταρουμε και μεις και αυτοι .... :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα παραχωρήσει τη διαχείριση του δημοτικού κολυμβητηρίου της Αλάνας της Τούμπας στον… ΠΑΟΚ διότι «όλη η περιοχή ΠΑΟΚ είναι. Δεν μπορεί τετρακόσια παιδιά να γυμνάζονται και να  κολυμπάμε σε μια… χαβούζα κάτω από τις εξέδρες», είπε χαρακτηριστικά. Επίσης θα βοηθήσει στη συντήρηση του γήπεδο της Τούμπας καθώς και στην παραχώρηση παράπλευρων οικοπέδων από το μετοχικό ταμείο του στρατού, προκειμένου να δημιουργηθούν «περισσότερες θέσεις για τον λαό του δικεφάλου που είναι ένα στολίδι για τη Θεσσαλονίκη».

Μπουταρη εχω σε λεω
:rockon: :rockon: :rockon:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα παραχωρήσει τη διαχείριση του δημοτικού κολυμβητηρίου της Αλάνας της Τούμπας στον… ΠΑΟΚ διότι «όλη η περιοχή ΠΑΟΚ είναι. Δεν μπορεί τετρακόσια παιδιά να γυμνάζονται και να  κολυμπάμε σε μια… χαβούζα κάτω από τις εξέδρες», είπε χαρακτηριστικά. Επίσης θα βοηθήσει στη συντήρηση του γήπεδο της Τούμπας καθώς και στην παραχώρηση παράπλευρων οικοπέδων από το μετοχικό ταμείο του στρατού, προκειμένου να δημιουργηθούν «περισσότερες θέσεις για τον λαό του δικεφάλου που είναι ένα στολίδι για τη Θεσσαλονίκη».

Μπουταρη εχω σε λεω
:rockon: :rockon: :rockon:
Ειναι ο "αρειανος δημαρχος" αυτος που λενε καποιοι?Τετοιοι "αρειανοι" μας εχουν ατιτλους εδω και χρονια...

Ermenegildos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
:2funny:

Συνημμένα

• tempnoname.jpg
    tempnoname.jpg
    44,8 KB · Εμφανίσεις: 9

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αυτό είναι το πρόβλημα, θεωρείς αιώνιο αντίπαλό σου τον Π.Α.Ο.Κ. (όπως κι εγώ θεωρώ εσένα) αλλά δε θεωρείς αιώνιο αντίπαλό σου το γάβρο (όπως ισχύει για 'μένα & θα 'πρεπε να ισχύει το ίδιο για 'σένα). Να φανταστείς εμένα μου τα έχουν χώσει δικοί μου άπειρες φορές επειδή στα μεταξύ σας παιχνίδια με το γάβρο υποστηρίζω, οριακά βέβαια, την ομάδα της Τρούμπας... Εσείς βέβαια όταν παίζουμε εμείς με το γάβρο το θεωρείτε απόλυτα φυσιολογικό να υποστηρίζετε τον Ολυμπιακό...
Κοιτα,ειτε θελετε να το παραδεχτειτε ειτε οχι,ο αιωνιος αντιπαλος ειναι ο Αρης(θυμησου τις δηλωσεις Σαντος για το τι του λεγαν τα παοκια οταν ανελαβε).Και για να σε πεισω,απλα θα σου πω το εξης.Καθησε και σκεψου ποσο περισσοτερο θα σε πληγωσει αν παρει(λεμε τωρα!)το πρωταθλημα ο Αρης απο το να το παρει ο γαυρος.Αν εισαι ειλικρινης θα συμφωνησεις μαζι μου...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ειναι ο "αρειανος δημαρχος" αυτος που λενε καποιοι?Τετοιοι "αρειανοι" μας εχουν ατιτλους εδω και χρονια...
O Μπουταρης δεν τα εχωσε χοντρα για να φτιαξει ο Αρης την ομαδα μπασκετ του 80?
ετσι νομιζω

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
O Μπουταρης δεν τα εχωσε χοντρα για να φτιαξει ο Αρης την ομαδα μπασκετ του 80?
ετσι νομιζω
Ηταν ενας απο αυτους που τα χωναν τοτε,χωρις αμφιβολια.Κι επισης ενας απο αυτους που εξαφανιστηκαν οταν ελαβε τελος η λεζαντα της μεγαλης ομαδας...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ....καλως να ερθετε...τα περσινα ομως ξεχαστε τα..γαμησι και γκολ και οτι αλλο χρειαστει... ;) ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
στο χω ξαναπει και θα στο ξαναπω.η εισαι πολυ μαλακας η απειροαπιστευτοχοντρομαλακας.δεν εξηγηται η τοση ηλιθιοτητα.σε καθε αγωνα που παιζει ο σαπιος μας βγαζεις οτι τον αδικει.ρε μαλακα τι στο διαολο 300-0 θελεις να σε παιζει ο διαιτητης καθε φορα?ε δεν γινεται να σε παιζει σε ολα ετσι.κατσε καλα μην σε πηδηξει και σενα κανος αετος οπως τον δαφνωστεφανομενο...και μην ειναι και δικεφαλος κιολας.
σαλτα μωρη αδερφη απο εδω που θελεις ΠΑΛΙ διαλογο μαζι μου...ποτε θα παρεις χαμπαρι οτι αυτο δεν θα γινει ΠΟΤΕ;;;;;

ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ....ΝΤΟΛΜΑ...........

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Κοιτα,ειτε θελετε να το παραδεχτειτε ειτε οχι,ο αιωνιος αντιπαλος ειναι ο Αρης(θυμησου τις δηλωσεις Σαντος για το τι του λεγαν τα παοκια οταν ανελαβε).Και για να σε πεισω,απλα θα σου πω το εξης.Καθησε και σκεψου ποσο περισσοτερο θα σε πληγωσει αν παρει(λεμε τωρα!)το πρωταθλημα ο Αρης απο το να το παρει ο γαυρος.Αν εισαι ειλικρινης θα συμφωνησεις μαζι μου...

Μόνο θα συμφωνήσω; 1000%!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom