Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ....καλως να ερθετε...τα περσινα ομως ξεχαστε τα..γαμησι και γκολ και οτι αλλο χρειαστει... ;) ;) ;)

Γιατί κάτι μου λέει πως από Δευτέρα θα εξαφανιστείς απ' το thread μας;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Α μάγκες και κάτι άλλο: Είδατε ΦΩΤΑΚΗ χθες με την Εθνική;;; Για κάποιους που χλεύαζαν την κλήση του από το Σάντος... Εν τω μεταξύ το παλικάρι διανύει περίοδο τρελής φόρμας. Άντε να μπαίνει & κανένα παόκι στη βαζελοκρατούμενη Εθνική... Όχι ότι με νοιάζει γι' αυτήν την ομάδα, αλλά πολύ μας είχαν πρήξει τ' αρχίδια οι βάζελοι & με το που μπήκε το παοκτσήδικο στοιχείο σ' αυτή (προπονητής Σάντος - Σαλπιγγίδης - Φωτάκης) άρχισε να πετάει πάλι...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Πως είπες, "από τότε που μπήκε ο Φετφατζίδης";; :rockon:

Ο Φετφατζίδης πού κολλάει τώρα; Γαβράκια μας τα έχετε πρήξει με ένα παιχτάκι που εσείς οι ίδιοι είχατε τόσον καιρό στο ψυγείο & δεν τον βάζατε να παίξει... Αλλά ας όψεται η μαλακία μας που δεν τον τσακώσαμε όταν ο παοκτσής πατέρας του τον είχε φέρει στις ακαδημίες μας...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.402
Πόντοι
2.606
ρε μαλα-κακο αχριστιδι 17 δεν εχει φορουμ για την τραβελομαδα σου 14χρονε μπιμπικο μαλακα?ΣΤΑΜΑΤΑ πια να μας ζαλιζεις τον πουτσο.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
o xristidis ειναι ωραιος τυπος...
απλα του αρεσει να καλλιεργει πολεμικο κλιμα :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.402
Πόντοι
2.606
θα του προτεινα να μαθει να καλλιεργει αγγουρια και ντοματες γιατι ετσι οπως πανε τα πραγματα μπορει σε 2-3-4 χρονακια που θα κλεισει τα 18 και δε θα βρισκει δουλεια να του φανει πιο χρησιμο...ασε που θα βαζει και κανενα στο κωλο του -κρυφα... :rockon: :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλα-κακο αχριστιδι 17 δεν εχει φορουμ για την τραβελομαδα σου 14χρονε μπιμπικο μαλακα?ΣΤΑΜΑΤΑ πια να μας ζαλιζεις τον πουτσο.
to καλτσον...το νου σου...θα χασεις ποντο...
ειχατε καλομαθει απο περσι ετσι;;;με τους τσε γκεβαρα παμπλο γκαρσια και ιβιτς και τα ρεστα...για να σας δω την κυριακη απεναντι στον αυτοκρατορα του ελληνικου ποδοσφαιρου...τεταρτο πεμπτοεκτοι μαλακες....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
θα του προτεινα να μαθει να καλλιεργει αγγουρια και ντοματες γιατι ετσι οπως πανε τα πραγματα μπορει σε 2-3-4 χρονακια που θα κλεισει τα 18 και δε θα βρισκει δουλεια να του φανει πιο χρησιμο...ασε που θα βαζει και κανενα στο κωλο του -κρυφα... :rockon: :rockon: :rockon:
στον κωλο τον δικο σου πουσταρα μπορει... ;) ;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
to καλτσον...το νου σου...θα χασεις ποντο...
ειχατε καλομαθει απο περσι ετσι;;;με τους τσε γκεβαρα παμπλο γκαρσια και ιβιτς και τα ρεστα...για να σας δω την κυριακη απεναντι στον αυτοκρατορα του ελληνικου ποδοσφαιρου...τεταρτο πεμπτοεκτοι μαλακες....
δεν τα λες καλα κ το ξερεις

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τι φορα να παρω ρε κακομοιρο που στην ελλαδα που ζουμε το ασπρο γινεται μαυρο και θεωρειται και φυσιολογικο...
ειμαι γαυρος και εισαι μπαουκτσης και μου λες να παρω φορα;;; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:ανυπαρκτε μπροστα μου....γινεται πρωτα ρε νουμερο αφεντικο στην συν-πρωτευουσα :2funny: :2funny: :2funny:και μετα σηκωσε το κεφαλακι σου πιο ψηλα να δεις και μενα....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι φορα να παρω ρε κακομοιρο που στην ελλαδα που ζουμε το ασπρο γινεται μαυρο και θεωρειται και φυσιολογικο...
ειμαι γαυρος και εισαι μπαουκτσης και μου λες να παρω φορα;;; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:ανυπαρκτε μπροστα μου....γινεται πρωτα ρε νουμερο αφεντικο στην συν-πρωτευουσα :2funny: :2funny: :2funny:και μετα σηκωσε το κεφαλακι σου πιο ψηλα να δεις και μενα....
τι να το κανω το χωριο μου?
ολο στην φαπα το εχω οπως θα εχω κ εσενα για δευτερη συνεχομενη χρονια
περσυ πρεπει να σε ετσουξε η κωλοτρυπιδα σου με το 3 στα 4 που σε εκανα
δεν πειραζει,θα το θυμασαι για καιρο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τι να το κανω το χωριο μου?
ολο στην φαπα το εχω οπως θα εχω κ εσενα για δευτερη συνεχομενη χρονια
περσυ πρεπει να σε ετσουξε η κωλοτρυπιδα σου με το 3 στα 4 που σε εκανα
δεν πειραζει,θα το θυμασαι για καιρο
περσι με πειραξε γενικα γιατι ημουνα μπουρδελο εγω και γαμαγε οποιος γουσταρε...οχι ειδικα για σενα...δεν αισθανομαι καμμια ιδιαιτερη κοντρα μαζι σου...αντε λιγο παραπανω αποτι με κανα αστερα και κανα πανιωνιο...
να πω για βαζελο αντε με λιγο ζορι και χανουμα ναι θα με πειραζε ιδιαιτερα...αλλα με σενα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μεγαλη ιδεα εχεις...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
περσι με πειραξε γενικα γιατι ημουνα μπουρδελο εγω και γαμαγε οποιος γουσταρε...οχι ειδικα για σενα...δεν αισθανομαι καμμια ιδιαιτερη κοντρα μαζι σου...αντε λιγο παραπανω αποτι με κανα αστερα και κανα πανιωνιο...
να πω για βαζελο αντε με λιγο ζορι και χανουμα ναι θα με πειραζε ιδιαιτερα...αλλα με σενα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μεγαλη ιδεα εχεις...
ναι ναι ναι ναι
μπλα μπλα μπλα μπλα
γι αυτο θα κανεις σολντ αουτ βρε?
γιατι δεν με υπολογιζεις καν?
εισαι ουφο τελικα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ναι ναι ναι ναι
μπλα μπλα μπλα μπλα
γι αυτο θα κανεις σολντ αουτ βρε?
γιατι δεν με υπολογιζεις καν?
εισαι ουφο τελικα
τελικά είστε επιστήμονες εσείς τα παόκια,
πυρηνικοί φυσικοί.
αντί να χαρείς που με τον διπλό στο οάκα με τον βάζελο ο γαύρος σου χάριζε κορυφή και εσύ πήγες και έχασες βαθμούς, κάθεσαι και χαίρεσαι που έκανες νίκες χωρίς νόημα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τελικά είστε επιστήμονες εσείς τα παόκια,
πυρηνικοί φυσικοί.
αντί να χαρείς που με τον διπλό στο οάκα με τον βάζελο ο γαύρος σου χάριζε κορυφή και εσύ πήγες και έχασες βαθμούς, κάθεσαι και χαίρεσαι που έκανες νίκες χωρίς νόημα.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
σε μενα εκανες χαρη ε?
τελικα ειστε ντουβαρια εσεις τα γαυρακια

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
μεγαλη ιδεα εχεις...
τι ασχολεισαι ρε με τους τεταρτους?ελεος...ολα τα ματς στο ναο εχουν 28 με 30 χιλ κοσμο αυτο θα χει 32 και κατι εγινε...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι ασχολεισαι ρε με τους τεταρτους?ελεος...ολα τα ματς στο ναο εχουν 28 με 30 χιλ κοσμο αυτο θα χει 32 και κατι εγινε...
ποσα εχουν?
θα κλαψω απο τα γελια ρε καραγκιοζακια
2 φορες να μπει ο καθενας σας τοσους δεν μαζευατε περσυ κ φετος
να μην πιασουμε το θεμα του τηλεβοα γιατι αλλιως δεν θα ακουγοσασταν καθολου

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ποσα εχουν?
θα κλαψω απο τα γελια ρε καραγκιοζακια
2 φορες να μπει ο καθενας σας τοσους δεν μαζευατε περσυ κ φετος
να μην πιασουμε το θεμα του τηλεβοα γιατι αλλιως δεν θα ακουγοσασταν καθολου
δε τρως μια μπουγατσα να ρθεις στα ισα σου ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom