Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.402
Πόντοι
2.606
μαλακακιδη στα αρχιδια μου τα πρωταθληματα....αν ειναι να ερθουν θα ερθουν...αν δεν ερθουν παλι ΠΑΟΚ θα μαι μαλακα....εσυ να δω πως θα την βγαλεις καθαρη βλημα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μαλακακιδη στα αρχιδια μου τα πρωταθληματα....αν ειναι να ερθουν θα ερθουν...αν δεν ερθουν παλι ΠΑΟΚ θα μαι μαλακα....εσυ να δω πως θα την βγαλεις καθαρη βλημα.
ακριβως μαλακα...παοκ θα εισαι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και εγω θρυλος....αυτη ειναι η διαφορα...τα υπερανω και τις μαγκιες αστα σε μενα....
ολοι θελουν να ειναι πρωτοι...αυτη ειναι η αληθεια...και πρωτος εδω ειμαι ΕΓΩ μαλακα....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.402
Πόντοι
2.606
ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΒΛΗΜΑ...ΑΝ δεν ησουν τοσο ηλιθιος θα ηξερες-η καλυτερα θα καταλαβαινες τι εστι ΠΑΟΚ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ...εστω δεν μπορω να νικησω εναν ηλιθιο -θα γινω ολυμπιακος και θα βαψω και το καυλι μου κοκκινο ασπρο...εισαι ενταξει με αυτο βλαμμενε?παντως οτι και να ξαναγραψεις οπαδε του στησιματος δε σου απανταω....τραβα ριξε καμια πηχτη  :jerking:και ΚΥΡΙΑΚΗ κοντη γιορτη...πουλο και νανι τωρα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΒΛΗΜΑ...ΑΝ δεν ησουν τοσο ηλιθιος θα ηξερες-η καλυτερα θα καταλαβαινες τι εστι ΠΑΟΚ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ...εστω δεν μπορω να νικησω εναν ηλιθιο -θα γινω ολυμπιακος και θα βαψω και το καυλι μου κοκκινο ασπρο...εισαι ενταξει με αυτο βλαμμενε?παντως οτι και να ξαναγραψεις οπαδε του στησιματος δε σου απανταω....τραβα ριξε καμια πηχτη  :jerking:και ΚΥΡΙΑΚΗ κοντη γιορτη...πουλο και νανι τωρα...
κομπλεξικε μαλακα...παοκ σημαινει ενα αρχιδι και μισο για τον ελληνισμο...μαλακα...κατι μαλακες σαν και σενα πιστευουν τετοιες μαλακιες....προς το παρον συνεχισε να συμπληρωνεις τις συμμετοχες μαλακα στα πρωταθληματα που παιρνω....ηλιθιε σε ευχαριστω....ειναι και αυτο μια προσφορα......χου ρε νουμερο....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μην μιλάτε έτσι σε γαύρους, είναι δύσκολο για αυτούς να μην ξέρουν τον βιολογικό πατέρα τους και να έχουν περάσει την μάνα τους 6 καράβια απο πάνω τους... όσο να΄ναι αφήνει ψυχολογικά προβλήματα!
σβησε ρε καραγκιοζη το ποστ...μαλακα...που θα μιλησεις για μαναδες αρχιδι....

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Το σβήνω για να μην ρίχνω λάδι στη φωτιά!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Το σβήνω για να μην ρίχνω λάδι στη φωτιά!
αμα δεν αντεχεις αντεγκλησεις μην συμμετεχεις καθολου,,,κανε τον μαλακα....
ενταξει ολοι την εχουμε κανει την συγκεκριμενη μαλακια ...το θεμα ειναι να την διορθωνουμε  ;) ;)

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
αμα δεν αντεχεις αντεγκλησεις μην συμμετεχεις καθολου,,,κανε τον μαλακα....
ενταξει ολοι την εχουμε κανει την συγκεκριμενη μαλακια ...το θεμα ειναι να την διορθωνουμε  ;) ;)
Στα 44 και δεν έχω βάλει μυαλό ακόμα, μου γυρνάνε τα μυαλά εύκολα!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ολοι εεεεεεεεεεεεεεεεε

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
κομπλεξικε μαλακα...παοκ σημαινει ενα αρχιδι και μισο για τον ελληνισμο...μαλακα...κατι μαλακες σαν και σενα πιστευουν τετοιες μαλακιες....προς το παρον συνεχισε να συμπληρωνεις τις συμμετοχες μαλακα στα πρωταθληματα που παιρνω....ηλιθιε σε ευχαριστω....ειναι και αυτο μια προσφορα......χου ρε νουμερο....
μαμαλακαμαλακα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Στα 44 και δεν έχω βάλει μυαλό ακόμα, μου γυρνάνε τα μυαλά εύκολα!
εγω σε καταλαβαινω...ψυχοθεραπεια ειναι .....δεν πιστευω οτι κανεις το εννοει αυτο που λεει οπως το λεει...και σιγα τωρα μην ειναι ολοι οι γαυροι ιδιοι η ολοι οι παοκτζηδες ...η μηπως ξερεις τον αλλο προσωπικα και το λες;;;παπαρια...ξεσπας γιατι φορτωσες...αλλα...δεν ειναι για ετσι...τι να κανουμε... :dunno: :dunno:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
τι φορα να παρω ρε κακομοιρο που στην ελλαδα που ζουμε το ασπρο γινεται μαυρο και θεωρειται και φυσιολογικο...
ειμαι γαυρος και εισαι μπαουκτσης και μου λες να παρω φορα;;; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:ανυπαρκτε μπροστα μου....γινεται πρωτα ρε νουμερο αφεντικο στην συν-πρωτευουσα :2funny: :2funny: :2funny:και μετα σηκωσε το κεφαλακι σου πιο ψηλα να δεις και μενα....

Κλασσικά πουστράκια οι γάβροι... Πέρσι που κοντράραμε τους βάζελους για τον τίτλο ΜΑΣ ΕΓΛΕΙΦΑΝ σε τέτοιο βαθμό που είχαν γίνει ένθερμοι φιλοπαοκτσήδες (τον κακό τους τον καιρό...) Θυμάμαι έβλεπα το Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός με την γκολάρα του Γκαρσία σε μια καφετέρια στο Μικρολίμανο & είχα γεμίσει σάλια απ' το γλείψιμο που μου έριχναν επειδή απ' την πρώτη στιγμή δήλωσα ότι είμαι παοκτσής... Φέτος που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι αναστήθηκαν επανήλθαν στα φυσιολογικά τους... Γι' αυτό μια ζωή θα τους λέμε απογόνους του στόλου. ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ, ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
ναι ναι ναι ναι
μπλα μπλα μπλα μπλα
γι αυτο θα κανεις σολντ αουτ βρε?
γιατι δεν με υπολογιζεις καν?

εισαι ουφο τελικα

Πέστε τα ρε αδέρφια γιατί είναι & βλάκες & εκτίθονται μόνοι τους. Έβαλα φίλο γάβρο να μου βρει εισιτήριο για Καραϊσκάκη & από την Τρίτη το πρωί ήδη είχαν απομείνει μόνο των 60 ευρώ, φύλλο & φτερό τα εισιτήρια...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
τελικά είστε επιστήμονες εσείς τα παόκια,
πυρηνικοί φυσικοί.
αντί να χαρείς που με τον διπλό στο οάκα με τον βάζελο ο γαύρος σου χάριζε κορυφή και εσύ πήγες και έχασες βαθμούς, κάθεσαι και χαίρεσαι που έκανες νίκες χωρίς νόημα.

Δεν πήγα και έχασα. Μου τους κόψανε με το ζόρι με προμελετημένο έγκλημα - χειρουργείο στο Χαριλάου. Από εκεί & μετά με πήρε η κάτω βόλτα & έχασα & από Α.Ε.Κ. - Λάρισα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
δε τρως μια μπουγατσα να ρθεις στα ισα σου ?

Εμείς θα την φάμε την μπουγάτσα μας, θα την φας όμως κι εσύ την πούτσα σου. Που μου εμφανιστήκατε ξαφνικά στο thread του Π.Α.Ο.Κ. όλοι οι ανύπαρκτοι απόγονοι του στόλου για να μας πρήξετε τ' αρχίδια παραμονές του μεταξύ μας αγώνα. Μου θυμίζετε την γκόμενα που φωνάζει λίγο πριν το βιασμό για να την ακούσουν μπας & τον αποφύγει...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
ρε νουμερο σολντ αουτ κανω σχεδον σε ολα....δηλαδη αν επαιζα μεθαυριο με πανθηρα πιστευεις οτι θα εμενε εισητηριο απουλητο;;;
και δεν μου λες ρε μπαγλαμα...στα πλειωχ περσι παλι σολντ αουτ εκανα;;; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
συνεχιστε να μας διασκεδαζετε νουμερα...σας το εχω ξαναπει...ειναι απαραιτητη η παρουσια σας για να συμπληρωνει το πρωταθλημα συμμετοχες και να το παιρνω εγω αντε και καμμια φορα ο βαζελος...ξυπνατε ρεεεεεεε
ειστε σαν τους μαλακες στα καφενεια που οταν δεν ειναι αρκετοι παιχτες τους βαζουν μονο και μονο για να συμπληρωσουν το καρε...αιντε γιδιααααααααααααααααααααααααααα..............

Πάλι σολντ άουτ θα έκανες με τον Π.Α.Ο.Κ. ρε κακομοίρη αν δεν πόναγαν τα μάτια σου με το χειρότερο Ολυμπιακό της τελευταίας 15ετίας που από 2ος στην κανονική διάρκεια κατάφερε να τερματίσει 5ος. Γελοίε, ε γελοίε. Ούτε να επιχειρηματολογήσεις δεν ξέρεις μούλικο της Τρούμπας...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

Έτσι ακριβώς. Εμείς γάβροι δεν είμαστε ακριβώς γιατί δεν είμαστε πουστόπαιδα να πανηγυρίζουμε το πέναλτυ - καραγκιοζιλίκι του Αλεξανδρή με την Καβάλα. Αυτός είναι πρωταθλητισμός για τις αδερφές.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

Συνημμένα

• ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ.jpg
    ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ.jpg
    26,5 KB · Εμφανίσεις: 9

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Παοκτζή πόσταρε κι άλλες φωτό , μας έκανες τα μούτρα κρέας.

Ανύπαρκτοι
rollss.gif

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Kαθε  μερα μπαινω εδω και βλεπω τι γραφουν για την ομαδα μου αλλα δεν πολυγραφω
γιατι θα μου ανεβασει την πιεση κανα σκολιξ η κανας γαυρος και το αποφευγω συστηματικα.
Η απορια μου σημερα ειναι η εξης, που στον πουτσο βρεθηκαν ξαφινκα ολα αυτα το γαυρακια
και γραφουν στο thread του Π.Α.Ο.Κ. ; Κατα τα αλλα δεν καιγονται για το ματς της κυριακης ......

( μια ζωη βρωμογαυρακια ρε πουστημ )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom