Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Πέστε τα ρε αδέρφια γιατί είναι & βλάκες & εκτίθονται μόνοι τους. Έβαλα φίλο γάβρο να μου βρει εισιτήριο για Καραϊσκάκη & από την Τρίτη το πρωί ήδη είχαν απομείνει μόνο των 60 ευρώ, φύλλο & φτερό τα εισιτήρια...
γαμω τον παοκ σου μωρη πουτανα ξεκωλιαρα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εμείς θα την φάμε την μπουγάτσα μας, θα την φας όμως κι εσύ την πούτσα σου. Που μου εμφανιστήκατε ξαφνικά στο thread του Π.Α.Ο.Κ. όλοι οι ανύπαρκτοι απόγονοι του στόλου για να μας πρήξετε τ' αρχίδια παραμονές του μεταξύ μας αγώνα. Μου θυμίζετε την γκόμενα που φωνάζει λίγο πριν το βιασμό για να την ακούσουν μπας & τον αποφύγει...
γαμω το μπουρδελο σου ρε καριολη

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Πέστε τα ρε αδέρφια γιατί είναι & βλάκες & εκτίθονται μόνοι τους. Έβαλα φίλο γάβρο να μου βρει εισιτήριο για Καραϊσκάκη & από την Τρίτη το πρωί ήδη είχαν απομείνει μόνο των 60 ευρώ, φύλλο & φτερό τα εισιτήρια...
ρε βλαχο δε σου πε οτι πιο φθηνα που βγηκαν ειχαν 45?τριτη πρωι βγηκαν.....διαβαστε και κανα ελληνικο site  τα μετροσπορ και οι μαλακιες σας εχουν καψει τον εγκεφαλο

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Αχρηστίδη-7 εσένα αυτό που σου αξίζει να πάθεις είναι ό,τι & ο Ηλιόπουλος τότε στο πούλμαν σας... Κάτι φασιστογαυράκια σαν εσένα έπρεπε οι ίδιοι οι δικοί σας να σας πετάνε έξω απ' το γήπεδο της Τρούμπας & να σας ξεγράψουν γενικά γιατί είστε η ντροπή του Πειραιά. Που μου κάνεις το μάγκα με τις πλάτες του Σκυλίτση, του Γουλανδρή, του Κόκκαλη & όλων των πουσταράδων που σας έδιναν όλα τα πέτσινα πρωταθλήματα & σας καλλιέργησαν τη φασιστική νοοτροπία "τα παίρνω όλα με το έτσι θέλω" η οποία σας οδήγησε στο σημείο να πανηγυρίζετε πέναλτυ όπως το αλησμόνητο του Αλεξανδρή στην Καβάλα... Έτσι κατέστρεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο οι πρόεδροί σου. Πόσο θα γούσταρα ρε πουστράκι να σε έβλεπα κωλογαμημένο από 50 γυφτοπαοκτσήδες... Σε κάτι σκατόμυαλους σαν εσένα αυτό μόνο αξίζει.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αχρηστίδη-7 εσένα αυτό που σου αξίζει να πάθεις είναι ό,τι & ο Ηλιόπουλος τότε στο πούλμαν σας... Κάτι φασιστογαυράκια σαν εσένα έπρεπε οι ίδιοι οι δικοί σας να σας πετάνε έξω απ' το γήπεδο της Τρούμπας & να σας ξεγράψουν γενικά γιατί είστε η ντροπή του Πειραιά. Που μου κάνεις το μάγκα με τις πλάτες του Σκυλίτση, του Γουλανδρή, του Κόκκαλη & όλων των πουσταράδων που σας έδιναν όλα τα πέτσινα πρωταθλήματα & σας καλλιέργησαν τη φασιστική νοοτροπία "τα παίρνω όλα με το έτσι θέλω" η οποία σας οδήγησε στο σημείο να πανηγυρίζετε πέναλτυ όπως το αλησμόνητο του Αλεξανδρή στην Καβάλα... Έτσι κατέστρεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο οι πρόεδροί σου. Πόσο θα γούσταρα ρε πουστράκι να σε έβλεπα κωλογαμημένο από 50 γυφτοπαοκτσήδες... Σε κάτι σκατόμυαλους σαν εσένα αυτό μόνο αξίζει.
θα μου εξηγησεις ρε πουστη τι εννοεις λεγοντας απογονους;;;;γαμω τον παοκ σου και οτι σου εχει μεινει αγαμητο ....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
θα μου εξηγησεις ρε πουστη τι εννοεις λεγοντας απογονους;;;;γαμω τον παοκ σου και οτι σου εχει μεινει αγαμητο ....
an

αντε ρε μαλακα κ εσυ θυμασαι να μπαινεις στο θρεντ μας
κανε υπομονη κ θα φατε την πουτσα αυριο
μην το συνεχιζετε κ οι 2 σας

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

Θα σου πω. Όταν ο 6ος αμερικάνικος στόλος άραζε στο λιμάνι του Πειραιά (αν ξέρεις & ιστορία τόσο γίδι που είσαι) τα ναυτάκια καβλωμένα όπως ήταν ξεχύνονταν στους δρόμους της Τρούμπας & έψαχναν απεγνωσμένα να γαμήσουν. Η προσφορά στην Τρούμπα ήταν μεγάλη & ποτέ δεν έμεναν ανικανοποίητα... Μ' αυτό το δεδομένο λοιπόν κάτσε & σκέψου γιατί σας λέω απόγονους του στόλου. Δεν τα έχω με άλλα γαβράκια που θυμήθηκαν να ποστάρουν στο thread μας παραμονές του μεταξύ μας αγώνα, μ' εσένα ειδικά τα έχω γιατί είσαι μαλακιστήρι & κάτι γάβρους σαν εσένα τους σιχαίνομαι.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Θα σου πω. Όταν ο 6ος αμερικάνικος στόλος άραζε στο λιμάνι του Πειραιά (αν ξέρεις & ιστορία τόσο γίδι που είσαι) τα ναυτάκια καβλωμένα όπως ήταν ξεχύνονταν στους δρόμους της Τρούμπας & έψαχναν απεγνωσμένα να γαμήσουν. Η προσφορά στην Τρούμπα ήταν μεγάλη & ποτέ δεν έμεναν ανικανοποίητα... Μ' αυτό το δεδομένο λοιπόν κάτσε & σκέψου γιατί σας λέω απόγονους του στόλου. Δεν τα έχω με άλλα γαβράκια που θυμήθηκαν να ποστάρουν στο thread μας παραμονές του μεταξύ μας αγώνα, μ' εσένα ειδικά τα έχω γιατί είσαι μαλακιστήρι & κάτι γάβρους σαν εσένα τους σιχαίνομαι.
οχι δεν καταλαβαινω...δεν μπορεις να πεις στα ισια τι εννοεις;;;
βεβαια ρε πουστρακι  καλα ξηγιεσαι αφου σου το επιτρεπουν ....εγω δεν μπορω να κανω κατι...
αλλα εισαι αναρχιδο πουστρακι γιατι δεν εχεις να ψυχη να πεις στα ισα αυτο που θες...
να εισαι σιγουρος οτι εγω αν ηθελα να πω κατι για την μανα σου θα το ελεγα ευθεως....
καταλαβες ευνουχισμενο αρχιδι την διαφορα μας...
δεν εχεις αρχιδια να πεις στα ισα αυτο που θες....
καντο μωρη παλιοκαριολα μπαοκτσου τραβεστω να σε παραδεχτω...εχεις ψυχη;;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οντως ρε μαλακες αυτο με τον στολο εχει καταντησει κουραστικο.στην τρουμπα πηγαιναν μονο δεν γαμησαν ολο το πειραια.ας αφηνουμε υπονοουμενα για μαναδες εξω απο καθε συζητηση.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οντως ρε μαλακες αυτο με τον στολο εχει καταντησει κουραστικο.στην τρουμπα πηγαιναν μονο δεν γαμησαν ολο το πειραια.ας αφηνουμε υπονοουμενα για μαναδες εξω απο καθε συζητηση.
ειπαμε...δεν φταιει αυτος...αφου τον παιρνει να ξηγιεται ετσι καλα κανει....
οσο κανουν καποιοι οτι δεν καταλαβαινουν τι θελει να πει καποιος οταν λεει απογονοι ....καλα ξηγιεται... ;) ;) ;)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
καλα ειναι γνωστος ο χρηστιδης
αλλα ωρες ωρες εισαι και συ βρε αδερφε εκτος τοπου και χρονου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ειπαμε...δεν φταιει αυτος...αφου τον παιρνει να ξηγιεται ετσι καλα κανει....
οσο κανουν καποιοι οτι δεν καταλαβαινουν τι θελει να πει καποιος οταν λεει απογονοι ....καλα ξηγιεται... ;) ;) ;)
και εσυ ομως να σταματησεις να εισαι εριστικος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλα ειναι γνωστος ο χρηστιδης
αλλα ωρες ωρες εισαι και συ βρε αδερφε εκτος τοπου και χρονου
ασε τις μαλακιες και κοιταξτε να κερδισετε αυριο.ψοφιος ειναι ο αλλος και λειπουν και αρκετοι παιχτες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom