Κατ' αρχάς εγώ δεν αναφέρθηκα πουθενά σε "ευφορία χρυσής εποχής Μπατατούδη", εσύ το είπες... Κατά δεύτερον το [glow=red,2,300]θεωρώ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΥ που όλους τους προέδρους τους έχω διώξει με κλωτσομπουνίδια, τις σιχαίνομαι τις νόμιμες διαδικασίες εγώ[/glow]... [glow=red,2,300]Και δε μου απάντησες ακόμα για το ΑΡΘΡΟ 44[/glow]...
Ελεος ρε συ.... 2010 εχουμε.... παει το 1970.....
Βαριεμαι να σου εξηγω ΠΑΛΙ το 44.... μπορω να σου απντησω συντομα ομως..... γιατι δε μπηκες και εσυ στο 44????? Μηπως επειδη ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ???? Αν προσπαθουσες, δε θα σε εβαζαν??? παοκ εισαι.... μηπως ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ????? Γιατι τα τοτε τσακαλακια σου, ΨΑΧΤΗΚΑΝ με τον Γρολλιο, ειναι γνωστο αυτο.... αλλα δεν ειχες τις προυποθεσεις του ΝΟΜΟΥ, λογω χρεων προς το ΔΗΜΟΣΙΟ και οχι προς τριτους, οπως οριζε ο ΝΟΜΟΣ......
Ελεος μ' αυτη την καραμελα του 44, κοντευουν να τελειωσουν οι δοσεις (το 2014) και ακομα αυτο πιπιλατε.....
Χωρια που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ με τα λαμογια που εχετε και σε παε και σε ΑΣ να δεχοταν καποιοι απ αυτους ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ τους, οπως εκαναν οι δικοι μας, εδω ο θοδωρακης 4 χρονια φετος ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ προεδρος ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ......