Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. δε σκύβει ποτέ ούτε το πάνω ούτε το κάτω κεφάλι... Ίσα - ίσα που είναι μονίμως σηκωμένο για να γαμάει τα αρειανά που είναι ΠΑΝΤΟΤΕ σκυμμένα & τον περιμένουν... :zfuck: :zfuck: :zfuck:
ΔΩΣΕΕΕΕΕ.... :fuck2: :fuck2: :fuck2:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Γαμαικανέ τα ίδια λες κάθε φορά & κάθε φορά μετά το ματς δεν μπορείς να κάτσεις... Πέρσι γάμησες μετά από 4 χρόνια & με το Σπάθα να σου κρατάει το πουλάκι κιόλας :)

Και πριν απο 3 χρονια παλι με 3μπαλο εφυγες, χαλαρο και εκεινο, οπως και το "σπα-να-θενιο", με κατεβασμενα χερια, μην τρελαινεσαι, σημερα γραφεις "μετα απο 4 χρονια" σε κανενα μηνα θα γραφεις οτι ειχα να σε κερδισω καμια δεκαετια...... κλασσικα παοκ.....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ο Βουλινός είχε 350 διαρκείας

στον πάγκο Τσίρο Μπλάζεβιτς(αν τον ξέρεις) και παίκτες Μαγκντί,αφοί Χασάν,Μητσιμπόνα κλπ

τώρα με 21.000 διαρκείας οι αντίστοιχοι είναι Δερμιτζάκης,Μπουσαιντί και Ζουέλα....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
α ρε αυτό το σωματείο,ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΕΤΣΙ.....
ΩΠΑ φιλε ,το σωματειο το πηρε ο ζαγορ λορδεμπου και χειροτερο.ΠΕΣ μου εναν που εχασε λεφτα...ακομα και αυτος ο ατσιγαρος ο μπερετα θα παρει φταλε...ΕΧΕ λοιπον υποψη πως αυτο μετραει πολυ πλεον στην αγορα και καλοι παικτες θα ερθουν στον ΠΑΟΚ γιατι πλεον το σωματειο πληρωνει...εχει προσωπο...νταξει κανουν και λαθη....ποιος δεν κανει....για θυμησου πως ειμασταν πριν τον ζαγορ....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ο Βουλινός είχε 350 διαρκείας

στον πάγκο Τσίρο Μπλάζεβιτς(αν τον ξέρεις) και παίκτες Μαγκντί,αφοί Χασάν,Μητσιμπόνα κλπ

τώρα με 21.000 διαρκείας οι αντίστοιχοι είναι Δερμιτζάκης,Μπουσαιντί και Ζουέλα....

Ναι μωρέ... Κι ένας Γκαρσία, ένας Βιερίνια, ένας Ελ Ζαρ φέτος... Μέχρι πέρσι Σάντος προπονητής... Γεμίσαμε άμπαλους... Πόσο μ' αρέσει που αγχώνεσαι να τα παρουσιάσεις όλα μαύρα αλλά δε σου βγαίνει & εκτίθεσαι!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ναι ρε συ δίκιο έχεις... Πώς το κατάντησαν έτσι; Δε θυμάσαι τις χρυσές εποχές Βουλινού - [glow=red,2,300]Μπατατούδη - Γούμενου[/glow] που πληρώνονταν όλοι στην ώρα τους; Χα χα χα palermo είσαι η κλασσική περίπτωση ΓΛΕΙΦΟΜΙΖΕΡΙΑ!!!

Πολυ απλα σας γραφει οτι ζειτε παλι τις ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ μπατμαν και γουμενου, με τις μεταγραφες τα ΚΥΠΕΛΛΑΚΙΑ και πληρωμες πουθενα και μετα σας ηρθε η τσαπου με τα 40 εκατομμυρια χρεη........ και ο θοδωρας ετσι θα φυγει και μαλλον πιο συντομα απο οτι νομιζα.... εδω θα ειμαστε, ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ..... και θα δουμε.......

Οταν με μπατμαν και γουμενο επαιρνες τα κυπελλακια, για τα οποια ΚΟΚΟΡΕΥΕΣΤΕ σημερα, ονειρευοσουν, φανταζοσουν που θα εφτανες, οταν παρακαλουσες τον θοδωρακο να ΚΑΝΕΙ τον προεδρο?????

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εμένα μου αρέσει στο tv100 που βγαίνει ο Χρύσανθος και μας ενημερώνει για τα θέματα του παοκ!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Και πριν απο 3 χρονια παλι με 3μπαλο εφυγες, χαλαρο και εκεινο, οπως και το "σπα-να-θενιο", με κατεβασμενα χερια, μην τρελαινεσαι, σημερα γραφεις "μετα απο 4 χρονια" σε κανενα μηνα θα γραφεις οτι ειχα να σε κερδισω καμια δεκαετια...... κλασσικα παοκ.....
να τα ναι και ψεματα θα χες δικιο...μονος σου τα λες

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

Όχι ρε 4 χρόνια νομίζω ότι είναι... Χωρίς πλάκα, δε θέλω να λέω μαλακίες αλλά 4 θυμάμαι... Αλλά & 3 να είναι... ΣΕ ΤΙΜΑΕΙ;;;

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ναι μωρέ... Κι ένας Γκαρσία, ένας Βιερίνια, ένας Ελ Ζαρ φέτος... Μέχρι πέρσι Σάντος προπονητής... Γεμίσαμε άμπαλους... Πόσο μ' αρέσει που αγχώνεσαι να τα παρουσιάσεις όλα μαύρα αλλά δε σου βγαίνει & εκτίθεσαι!
Κόπηκε το χαρτζιλίκι μάστορα και κλωτσάει! ;)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

τον Ελ Ζαρ γιατί τον έβαλες???

είναι ποδοσφαιριστής ή από το τσίρκο της Ν.Ευκαρπίας βγήκε?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
αυτος μου θυμιζει εναν μαυριδερο τυπο με τσοκαρα στην ξηροκρινη που παω και παιρνω φιρμες ρολογια και κωλονιες...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ΩΠΑ φιλε ,το σωματειο το πηρε ο ζαγορ λορδεμπου και χειροτερο.ΠΕΣ μου εναν που εχασε λεφτα...ακομα και αυτος ο ατσιγαρος ο μπερετα θα παρει φταλε...ΕΧΕ λοιπον υποψη πως αυτο μετραει πολυ πλεον στην αγορα και καλοι παικτες θα ερθουν στον ΠΑΟΚ γιατι [glow=red,2,300]πλεον το σωματειο πληρωνει[/glow]...[glow=red,2,300]εχει προσωπο[/glow]...νταξει κανουν και λαθη....ποιος δεν κανει....για θυμησου πως ειμασταν πριν τον ζαγορ....

Ο μπατμαν ΔΕΝ πληρωνε????? (παικτες-προπονητες?) θυμασαι τι σου ειχε φερει????

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
+1000
ζαγορακη να το ξερεις το πρωταθλημα εσυ θα μας το φερεις.....και να μην το παρω παλι ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
αυτος μου θυμιζει εναν μαυριδερο τυπο με τσοκαρα στην ξηροκρινη που παω και παιρνω φιρμες ρολογια και κωλονιες...
Έτσιιιιιιι αθυεντικό παοκτσάκι ο Ελ Ζαρ, με την αφίσα του Λεοντιάδη μεγάλωσε! :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Όχι ρε 4 χρόνια νομίζω ότι είναι... Χωρίς πλάκα, δε θέλω να λέω μαλακίες αλλά 4 θυμάμαι... Αλλά & 3 να είναι... ΣΕ ΤΙΜΑΕΙ;;;

Τα τελευταια 3 χρονια εχεις ενα 3-1 επι μπαγεβιτς, 0-0 με παμποριδη εεε σορυ με σαντος και το τελευταιο 2-0 με σπα-να-θα (και καλα).... πως ειχα 4 χρονια να σε κερδισω?????  :think:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Φανταζοσουν που θα εφτανες, οταν παρακαλουσες τον θοδωρακο να ΚΑΝΕΙ τον προεδρο?????

Εδώ εσύ παρακαλούσες τον οδοντίατρο να κάνει τον πρόεδρο & τον αποθέωνες κιόλας & κάποια στιγμή τον έδιωξες ΝΥΧΤΑ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom