Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τα τελευταια 3 χρονια εχεις ενα 3-1 επι μπαγεβιτς, 0-0 με παμποριδη εεε σορυ με σαντος και το τελευταιο 2-0 με σπα-να-θα (και καλα).... πως ειχα 4 χρονια να σε κερδισω?????  :think:
Μετράει και ο χρόνος που λείπατε στα κτήματα? :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Ο μπατμαν ΔΕΝ πληρωνε????? (παικτες-προπονητες?) θυμασαι τι σου ειχε φερει????
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟς που πιασανε στη λιβυη για χρεη....τι αλλο να πω τωρα ...τα λαμογια τα χω χεσμενα...1000φορες Δ εθνικη με πιτσιρικια παρα τσου λου με κλεμμενα...ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
στην αρχη........
ξεπλημα γινοταν ρε συ
παικτες των 5ε τους εφερνε με 10ε

Συμφωνω, αλλα ΕΦΕΡΕ... και βρυζα εφερε και γεωργιαδηδες εφερε και δε θυμαμαι τι αλλο εφερε..... και κυπελλα εφερε..... με κλεμμενα? χωρις να πληρωνει δημοσιο? ΕΦΕΡΕ......

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Εδώ κανάνε τον Παντελή Κων/νίδη τεχνικό διευθυντή.....

ΥΓ Οι υπερασπιστές του Μπερέτα-όταν τα έλεγα το καλοκαίρι-πού είναι τώρα?

Γιατί δεν βγαίνουν να τον υπερασπιστούν?

Πότε πρόλαβαν και τον έκριναν?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
αυτος μου θυμιζει εναν μαυριδερο τυπο με τσοκαρα στην ξηροκρινη που παω και παιρνω φιρμες ρολογια και κωλονιες...
ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ να ναι ο ελ ζαρ αυτος που χαρτζηλικωνεις για μαιμουδες????ισα που αλαζεις και ομαδα ξερα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
1000φορες Δ εθνικη με πιτσιρικια παρα τσου λου με κλεμμενα...ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ

Σωστό... Τί είμαστε εμείς Ολυμπιακός να αποδειχθεί όλη η ομάδα ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΟΥΣΚΑ & να συνεχίσουμε να υπάρχουμε με τις ευλογίες της πολιτείας; Ή ΜΗΠΩΣ Α.Ε.Κ. Ή ΑΡΗΣ ΝΑ ΥΠΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 44;;;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Σωστό... Τί είμαστε εμείς Ολυμπιακός να αποδειχθεί όλη η ομάδα ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΟΥΣΚΑ & να συνεχίσουμε να υπάρχουμε με τις ευλογίες της πολιτείας; Ή ΜΗΠΩΣ Α.Ε.Κ. Ή ΑΡΗΣ ΝΑ ΥΠΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 44;;;
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εδώ εσύ παρακαλούσες τον οδοντίατρο να κάνει τον πρόεδρο & τον αποθέωνες κιόλας & κάποια στιγμή τον έδιωξες ΝΥΧΤΑ...

Ανεφερα το "παρακαλουσες" για να σου θυμησω σε τι κατασταση σε ειχε φερει η "ευφορια της καλης εποχης μπατατουδη".......

"Εγω" εκανα τον οδοντιατρο προεδρο, μολις αρχισε τις μαλακιες τον "ΕΣΤΕΙΛΑ", "εφερα" αλλους και αν και οταν αρχισουν και αυτοι τις μαλακιες θα τους ξαναστειλω........ Αυτη ειναι η διαφορα μας..... Και προσεξε..... ΕΙΡΗΝΙΚΑ και με ΝΟΜΙΜΕΣ διαδικασιες... οχι με κοτρωνιδια και κλωτσομπουνια.......

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Εδώ κανάνε τον Παντελή Κων/νίδη τεχνικό διευθυντή.....

ΥΓ Οι υπερασπιστές του Μπερέτα-όταν τα έλεγα το καλοκαίρι-πού είναι τώρα?

Γιατί δεν βγαίνουν να τον υπερασπιστούν?

Πότε πρόλαβαν και τον έκριναν?
ΠΑΛΕ ο υπερασπιστης του μπερετα παραιτηθηκε αναγνωριζοντας το λαθος του...υπαρχει φιλε και τσιπα πλεον στην ομαδα....παραδεξου το

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μετράει και ο χρόνος που λείπατε στα κτήματα? :grin:

Θελει πολλα κιλα ΑΡΧΙΔΙΑ να εχεις παει στα "κτηματα" και δυο φορες κιολας........ φαντασου να το περασεις και συ, μονο φαντασου το.......

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Πού τους είχες δει ρε τους υπερασπιστές του Μπερέτα;;; Μας δουλεύεις τώρα;;;

εδώ γελάμε!!!!!

προπονητής από το Καμπιονάτο,και ξέρει ο Βρύζας και ξέρεις ρεε σύ καλύτερα από τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα και πήρε την Σιένα και την έσωσε!!!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ανεφερα το "παρακαλουσες" για να σου θυμησω σε τι κατασταση σε ειχε φερει η "ευφορια της καλης εποχης μπατατουδη".......

"Εγω" εκανα τον οδοντιατρο προεδρο, μολις αρχισε τις μαλακιες τον "ΕΣΤΕΙΛΑ", "εφερα" αλλους και αν και οταν αρχισουν και αυτοι τις μαλακιες θα τους ξαναστειλω........ Αυτη ειναι η διαφορα μας..... Και προσεξε..... ΕΙΡΗΝΙΚΑ και με ΝΟΜΙΜΕΣ διαδικασιες... οχι με κοτρωνιδια και κλωτσομπουνια.......

Κατ' αρχάς εγώ δεν αναφέρθηκα πουθενά σε "ευφορία χρυσής εποχής Μπατατούδη", εσύ το είπες... Κατά δεύτερον το θεωρώ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΥ που όλους τους προέδρους τους έχω διώξει με κλωτσομπουνίδια, τις σιχαίνομαι τις νόμιμες διαδικασίες εγώ... Και δε μου απάντησες ακόμα για το ΑΡΘΡΟ 44...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟς που πιασανε στη λιβυη για χρεη....τι αλλο να πω τωρα ...τα λαμογια τα χω χεσμενα...[glow=red,2,300]1000φορες Δ εθνικη με πιτσιρικια παρα τσου λου με κλεμμενα[/glow]...ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ

Ψιτ... τα 2 κυπελλακια, με τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ ειναι.... αλλα μια χαρα σου καθονται......

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

πως θα κανουν μαλακια φου κουμαντο κανει ο γιαννακης κ αυτοι που εχεις διοικηση δεν μιλαν καν?
ουτε τα μισα αρειανα δεν ξερουν την φατσα του προεδρου σου

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Θελει πολλα κιλα ΑΡΧΙΔΙΑ να εχεις παει στα "κτηματα" και δυο φορες κιολας........ φαντασου να το περασεις και συ, μονο φαντασου το.......

Δεν το ήξερα ότι θεωρείται & μαγκιά να πέσεις στη Β' Εθνική... Τώρα το έμαθα κι αυτό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom