Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.454
Πόντοι
266
μεγαλε φτωχε λαε του παοκ μετα την επικειμενη ητα απο τον ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
πρεπει να διωξεις τον παυλακη-σκατουλακη
αντε λαε....
λαε λαε λαε μου

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επειδή είσαι φελός,άκου

1.η πλειοψηφία των διαρκείας είναι κας(σιγά μην έχουν κάρτες τα πρεζόνια της Θύρας 4)

2.οι δόσεις με πιστωτικές αφορούν τη Σίτιμπανκ.....δηλαδή με βάζει εμένα 6 άτοκες δόσεις,αλλά Η ΠΑΕ τα λεφτά πάει και τα παίρνει αμέσως από την τράπεζα(και φυσικά μετά η τράπεζα από τον πελάτη σε δόσεις μηνιαίες)........σε αυτό το θέμα πούλησαν παπά δηλαδή

3.σιγά μην δίνουν διαρκείας με επιταγές....Αποκλείεται αυτό,ούτε μία στο εκατομμύριο(αν σκάσει μετά ενώ έχω πάρει εγώ το διαρκείας?

4.Τί έγινε η προπονητάρα ο Δερμιτζάκης?Την κάνατε τώρα όλοι την κολοτούμπα για αυτόν τον αστείο με τα νεκροθάφτικα κουστούμια???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εισαι για κλαματα
με επιταγη πηρε ο πατερας μου διαρκειας φελε
με πιστωτικη πηρα εγω το πρεζονι της 4 οπως λες
κ οχι,δεν τα παιρνουν με τη μια

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
επειδή είσαι φελός,άκου

1.η πλειοψηφία των διαρκείας είναι κας(σιγά μην έχουν κάρτες τα πρεζόνια της Θύρας 4)

2.οι δόσεις με πιστωτικές αφορούν τη Σίτιμπανκ.....δηλαδή με βάζει εμένα 6 άτοκες δόσεις,[glow=red,2,300]αλλά Η ΠΑΕ τα λεφτά πάει και τα παίρνει αμέσως από την τράπεζα[/glow](και φυσικά μετά η τράπεζα από τον πελάτη σε δόσεις μηνιαίες)........σε αυτό το θέμα πούλησαν παπά δηλαδή

3.σιγά μην δίνουν [glow=red,2,300]διαρκείας με επιταγές[/glow]....Αποκλείεται αυτό,ούτε μία στο εκατομμύριο(αν σκάσει μετά ενώ έχω πάρει εγώ το διαρκείας?

4.Τί έγινε η προπονητάρα ο Δερμιτζάκης?Την κάνατε τώρα όλοι την κολοτούμπα για αυτόν τον αστείο με τα νεκροθάφτικα κουστούμια???

Πες τα γαμω την τρελα μου, με κανετε να συμφωνησω με παοκτση επιτελους..... ετσι γινεται με τις τραπεζες και τις πιστωτικες, δεν το ξερετε τοσα χρονια στις συναλλαγες σας?????????

Για επιταγες εχω μια μικρη επιφυλαξη, νομιζω οτι σε μερικες περιπτωσεις δεχονται (για καποιες ακριβες θεσεις και εφοσων μιλαμε για ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ)

Στον Αρη τουλαχιστον, εχω παρει παλιοτερα διαρκειας με δικη μου επιταγη....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ενταξει, 5 θες? 5 ειναι.....
Απληρωτοι ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ θες, απληρωτοι ειναι.....

Ε πως γινεται λοιπον και οι "απληρωτοι" που "δε γουσταρουν να παιζουν στον Αρη", να μην εχουν δημιουργησει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ σε σχεση με το οικονομικο, ουτε οι εξπερ της προπαγανδας κατα του Αρη να βρισκουν εναν τροπο να τον "τρυπησουν" για τους "απληρωτους"?????

Και τι να ακουω, πετρουλακη? Κι αυτος ο ΨΕΥΤΗΣ εβγαλε τον καμπορα "απληρωτο" και οτι θα παει στον παοκ....... 4 μηνες περασαν απο τοτε....... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.......

Οτι λες για μενα, για το Αρης fm, το ιδιο ισχυει για εσας για κατι παοκ24 και σια..... το θεμα δεν ειναι ΤΙ ακους και διαβαζεις, το θεμα ειναι κατα ποσο τα ΦΙΛΤΡΑΡΕΙΣ αυτα.....
γιατι να το βγαλουν αφου δεν ασχολουνται πλεον με την παρτη σας
ο καμπορα αντε πες δεν εφυγε γι αυτο το λογο
ο αμπρεου?
ο γκρασιαν?
δεν ειχατε να τους τα δωσετε κ μπουλαραν
τους παικτες που ειχατε περσυ δεν τους εχετε,εχετε πρβατακια φετος που σιγα μη μιλησουν
ο ναφτι ξαφνικα που περσυ εβγαζε ματια κ ηταν καλυτερος απο τον βιτολο γιατι δεν βλεπεται?
μηπως ειναι απο αυτους που εχουν σαν αρχη no money no honey?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εισαι για κλαματα
[glow=red,2,300]κ οχι,δεν τα παιρνουν με τη μια[/glow]

Εισαι λαθος εδω....  ;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εισαι λαθος εδω....  ;)
δεν ειμαι οπως δεν ειμαι κ για τα υπολοιπα
παλερμο,αν δεν το πιστευεις για επιταγες η για πιστωτικες θες στα δειξω μηπως?
κανε τωρα την κωλοτουμπα σου
ελεος πια

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εισαι για κλαματα
κ οχι,δεν τα παιρνουν με τη μια

δέχτηκαν ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επιταγή?

αδυνατώ να το πιστέψω....το πιο ΕΠΙΦΟΒΟ δηλαδή μέσο πληρωμής???....μου φαίνεται απίστευτο....εκτός αν είσαι πολύ πολύ γνωστός.....και πάλι δύσκολα

πέρα από αυτό,οι επιταγές ας ήταν 100,200,1000....

η συντριπτική πλειοψηφία είναι κας,αυτό είναι στάνταρ....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
α ρε αυτό το σωματείο,ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΕΤΣΙ.....

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.454
Πόντοι
266
γιατι να το βγαλουν αφου δεν ασχολουνται πλεον με την παρτη σας
ο αμπρεου?
ο γκρασιαν?
τους παικτες που ειχατε περσυ δεν τους εχετε,εχετε πρβατακια φετος που σιγα μη μιλησουν
ο ναφτι ξαφνικα που περσυ εβγαζε ματια κ ηταν καλυτερος απο τον βιτολο γιατι δεν βλεπεται?
καλα μαλακα
οτι να ναι.... :headbang: :headbang: :headbang:
ο αμπρεου εφυγε γιατι δεν τον γουσταρε ο κουπερ
κατε εμε μεγα ΛΑΘΟΣ
ο γκρασιαν γιατι αποδειχτηκε απατη
φανηκε και αργοτερα που δεν επιασε σε καμια ομαδα...
ο ναφτι δεν παιζει γιατι εχει ασχημη εξωγηπεδικη ζωη με δυο σπιτωμενες γκομενες σε περαια και κρηνη

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δέχτηκαν ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επιταγή?

αδυνατώ να το πιστέψω....το πιο ΕΠΙΦΟΒΟ δηλαδή μέσο πληρωμής???....μου φαίνεται απίστευτο....εκτός αν είσαι πολύ πολύ γνωστός.....και πάλι δύσκολα

πέρα από αυτό,οι επιταγές ας ήταν 100,200,1000....

η συντριπτική πλειοψηφία είναι κας,αυτό είναι στάνταρ....
τι σε νοιαζει ποσες δεχτηκαν κ ποιος ειναι ο πατερας μου κ του την δεχτηκαν
το θεμα ειναι οτι μπορω να σου δειξω οτι θες.....
κ πιστεψε με,ειναι πολλες οι επιταγες που πηρε ο ΠΑΟΚ
καποιες 4μηνες κ καποιες 6μηνες

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τι σε νοιαζει ποσες δεχτηκαν κ ποιος ειναι ο πατερας μου κ του την δεχτηκαν
το θεμα ειναι οτι μπορω να σου δειξω οτι θες.....
κ πιστεψε με,ειναι πολλες οι επιταγες που πηρε ο ΠΑΟΚ
καποιες 4μηνες κ καποιες 6μηνες

για τα έσοδα δεν μιλάμε?

και γιατί είναι οι παίκτες απλήρωτοι?

άμα οι επιταγές είναι 200 σε σύνολο 21.000 διαρκείας,τότε ΔΕΝ ισχύει ως δικαιολογία.....απλά πράγματα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
μεγαλε φτωχε λαε του παοκ μετα την επικειμενη ητα απο τον ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
πρεπει να διωξεις τον παυλακη-σκατουλακη
αντε λαε....
λαε λαε λαε μου

Γαμαικανέ τα ίδια λες κάθε φορά & κάθε φορά μετά το ματς δεν μπορείς να κάτσεις... Πέρσι γάμησες μετά από 4 χρόνια & με το Σπάθα να σου κρατάει το πουλάκι κιόλας :)

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
καλα μαλακα
οτι να ναι.... :headbang: :headbang: :headbang:
ο αμπρεου εφυγε γιατι δεν τον γουσταρε ο κουπερ
κατε εμε μεγα ΛΑΘΟΣ
ο γκρασιαν γιατι αποδειχτηκε απατη
φανηκε και αργοτερα που δεν επιασε σε καμια ομαδα...
ο ναφτι δεν παιζει γιατι εχει ασχημη εξωγηπεδικη ζωη με δυο σπιτωμενες γκομενες σε περαια και κρηνη
Το ξανθό απο το αεροδρόμιο που είναι? δεν με βολεύει περαία! :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
[glow=red,2,300]γιατι να το βγαλουν αφου δεν ασχολουνται πλεον με την παρτη σας[/glow]
ο αμπρεου?
ο γκρασιαν?

Κανεις λαθος, μια χαρα ασχολουνται με την παρτη μας, οταν προκειται να βγαλουν ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ (και δε χανουν ευκαιρια), το αλλο το γιδι σημερα, εβγαλε το Μανιατη να πει οτι "δεν εβρισε ρατσιστικα το Ναφτι"  :jerking: :jerking: (δε λεω οτι αυτο εγινε)... υπηρχε περιπτωση μια στο εκατομμυριο να πει "ναι, ειπα το Ναφτι σκυλαραπα"?????? δημοσιοκαφρια του κωλου....
Ο Αμπρεου εφυγε γιατι δεν τον ηθελε ο Κουπερ, ειδικα σε σχεση με τα λεφτα που επαιρνε......
Ο Γκρασιαν ως παλτο ολκης 'η για την ακριβεια ως παικτης που δεν προσεφερε το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, γιατι να συνεχισεις να τον κρατας και πληρωνεις???

Και στο φιναλε, δε με λες? Γιατι ολοι οι "απληρωτοι" και ο Ναφτι πρωτος δεν τραβανε μια ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ??????? Θα παρουν τα χρηματακια τους, θα βρουν και καλυτερο συμβολαιο, ο μαχαλας αμαν αμαν κανει.........

Και αν δεν υπαρχει σαλιο, πως εγιναν ΚΑΙ μεταγραφες το καλοκαιρι?? Εγω παικτη για 12.000 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ, δεν εχασα.....

Ελεος ρε κολκοπαιδα....(ΚΟΛΚΟπαιδα, εγραψα, οχι κωλοπαιδα, δε θελω παρεξηγησεις.....) :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
α ρε αυτό το σωματείο,ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΕΤΣΙ.....

Ναι ρε συ δίκιο έχεις... Πώς το κατάντησαν έτσι; Δε θυμάσαι τις χρυσές εποχές Βουλινού - Μπατατούδη - Γούμενου που πληρώνονταν όλοι στην ώρα τους; Χα χα χα palermo είσαι η κλασσική περίπτωση ΓΛΕΙΦΟΜΙΖΕΡΙΑ!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
:cum:
images

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ναι ρε συ δίκιο έχεις... Πώς το κατάντησαν έτσι; Δε θυμάσαι τις χρυσές εποχές Βουλινού - Μπατατούδη - Γούμενου που πληρώνονταν όλοι στην ώρα τους; Χα χα χα palermo είσαι η κλασσική περίπτωση ΓΛΕΙΦΟΜΙΖΕΡΙΑ!!!
Άλλο είναι το πρόβλημα του! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom