Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν το ήξερα ότι θεωρείται & μαγκιά να πέσεις στη Β' Εθνική... Τώρα το έμαθα κι αυτό...

Μαγκια δεν ειναι να πεσεις στη Β' Εθνικη.... μαγκια ειναι να εισαι ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ, ΑΚΟΜΑ πιο δυνατος......

πως το λεει ο τσεγκεβαρας, επιτρεπεται να πεσεις ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ????

Κατι τετοιο.....

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
εσύ μπορεί να παίρνεις χαρτζηλίκι από τη γυναίκα σου,αλλά εγώ πραγματικά δεν το έχω ανάγκη

είμαι πολύ καλά και οικονομικά και κοινωνικά και κυρίως δεν έχω σχέση με τον ΠΑΟΚ παρά μόνο ως φίλαθλος
σε αυτο λεει την αληθεια

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και πάρτε το χαμπάρι

ΜΙΖΕΡΙΑ είναι να μην κάνεις κριτική,να είσαι πρόβατο

να αποθεώνεις Ζουέλες και Δερμτζάκηδες και Φρούτζες

να βλέπεις τον γάυρο να σηκώνει κούπες και εσύ να λες "ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ Ο ΣΠΑΘΑΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!"....να τα ρίχνεις όλα στο κατεστημένο

μια ζωή να λες "υπομονή,χτίζουμε!!!"

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εγινε, ενταξει, ακουστηκες φιλος, κλεισε να προλαβω να παρω μια γραμμη ακομα.........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
α ναι?
μαλλον καταλαβαινεις οτι εχω δικιο κ το κανεις φλοκο
αλλα τι να πεις?
πολυ θα θελα να γινει ενα γκαλοπ κ να ρωτησουν ασπονδυλα οπαδακια αν ξερουν ποιος απο τις 10 φωτο που θα τους δειξουν ειναι ο προεδρος τους
εκει εχει να πεσει το γελιο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
εσύ μπορεί να παίρνεις χαρτζηλίκι από τη γυναίκα σου,αλλά εγώ πραγματικά δεν το έχω ανάγκη

είμαι πολύ καλά και οικονομικά και κοινωνικά και κυρίως δεν έχω σχέση με τον ΠΑΟΚ παρά μόνο ως φίλαθλος

Ε αφού είσαι αποψάκιας φίλαθλος άσε μας εμάς τους χουλιγκάνους να λέμε τα δικά μας & μην μπαίνεις στα χωράφια μας. Κρίμα να ρίχνεις & το ΦΟΒΕΡΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ...

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16

Γατάκιιιιιι???? ψιψινο????
Νιάου!
:2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Όποιος θυμάται τις πολεμικές ανακοινώσεις παραμονές του τελικού κυπέλλου του 2001 ΞΕΡΕΙ ότι το κύπελλο το 2001 μόνο αγορασμένο δεν ήταν... Όσο για το κύπελλο του 2003, αν ο μαυρούκος σου στα τελευταία λεπτά δεν είχε βρει το δοκάρι αλλά τα δίχτυα ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΩΡΑ;;; Ρε μην εκτίθεστε... Το ξέρουμε ότι σας πονάει...

Ρε συ, αυτο θελεις να ακουσεις? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ που εχω 40 χρονια χωρις τιτλο, οπως σε πονανε και σενα οι απανωτες σφαλιαρες στο μπασκετ, που δε μπορουσες να σηκωσεις κεφαλι... απλα πραγματα ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.......

Το κλεμμενο παει στο οτι ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα πηρες με τις λαμογιες και το ξεπλυμα του μπατατουδη που ηρθαν εκ των υστερων με τα 40 χαρτια χρεη........ με επιασες τωρα?? Δεν ειπα οτι ηταν αγορασμενα τα παιχνιδια........

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
α ναι?
μαλλον καταλαβαινεις οτι εχω δικιο κ το κανεος φλοκο
αλλα τι να πεις?
πολυ θα θελα να γινει ενα γκαλοπ κ να ρωτησουν ασπονδυλοα οπαδακια αν ξερουν ποιος απο τις 10 φωτο που θα τους δειξουν ειναι ο προεδρος τους
Δες ποιόν έχουν για πρόεδρο?

0035.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
και πάρτε το χαμπάρι

ΜΙΖΕΡΙΑ είναι να μην κάνεις κριτική,να είσαι πρόβατο

να αποθεώνεις Ζουέλες και Δερμτζάκηδες και Φρούτζες

να βλέπεις τον γάυρο να σηκώνει κούπες και εσύ να λες "ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ Ο ΣΠΑΘΑΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!"....να τα ρίχνεις όλα στο κατεστημένο

μια ζωή να λες "υπομονή,χτίζουμε!!!"
κανουμε κριτικη
αλλα οχι μονο αρνητικη κ κακοβουλη οπως εσυ
κ στο ξαναλεω
αν τα βλεπεις μια ζωη ολα στραβα καπου θα δικαιωθεις κ εσυ...κατι δεν θα παει καλα κ ξαφνικα θα βγαινεις κ θα λες...
΄σας τα ελεγα εγω΄

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ε αφού είσαι αποψάκιας φίλαθλος άσε μας εμάς τους χουλιγκάνους να λέμε τα δικά μας & μην μπαίνεις στα χωράφια μας. Κρίμα να ρίχνεις & το ΦΟΒΕΡΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ...
Άσε το γατάκι να εκφραστεί, 35 χρόνια στο γήπεδο τους έχω συνηθίσει τους πιανόλες! :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
α ναι?
μαλλον καταλαβαινεις οτι εχω δικιο κ το κανεος φλοκο
αλλα τι να πεις?
πολυ θα θελα να γινει ενα γκαλοπ κ να ρωτησουν ασπονδυλοα οπαδακια αν ξερουν ποιος απο τις 10 φωτο που θα τους δειξουν ειναι ο προεδρος τους

Ε αμα μου λες τις πιπες του Ραπτοπουλου, τι θελεις να σου απαντησω? Ο Αθανασιαδης ειναι ιδιοκτητης μιας απο τις μεγαλυτερες κατασκευαστικες της πολης, ο Τζαμπαζης επισης, το υπολοιπο συμβουλιο εχει μεσαιομεγαλους επιχειρηματιες της πολης και ΟΛΟΙ αυτο ειναι πιονια του Σαουριδη...... εγινε ρε συ... οκ....

Δηλαδη ο καλος προεδρος ειναι ο ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΣ???? αντε κι αυτο το ακουσαμε......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom