Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
ρε συ
ασχετο,αλλα εσυ δεν ειχες πιο πολλα ποστ?
τωρα πως εγιναν μονο 1500?
αιντα....
τωρα το καταλαβες εσυ ρε...
ξανακανα λογαριασμο γιατι υπηρχε προβλημα με το ακαουντ και το πας οταν εκανε ανακαινιση το σαιτ

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ρε συ, αυτο θελεις να ακουσεις? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ που εχω 40 χρονια χωρις τιτλο, οπως σε πονανε και σενα οι απανωτες σφαλιαρες στο μπασκετ, που δε μπορουσες να σηκωσεις κεφαλι... απλα πραγματα ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.......

Το κλεμμενο παει στο οτι ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα πηρες με τις λαμογιες και το ξεπλυμα του μπατατουδη που ηρθαν εκ των υστερων με τα 40 χαρτια χρεη........ με επιασες τωρα?? Δεν ειπα οτι ηταν αγορασμενα τα παιχνιδια........

Ρε έπαιξα μπάλα & τα πήρα τα παιχνίδια με την αξία μου; και μάλιστα φτάνοντας στον τελικό αποκλείοντας τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας σε αντίθεση με την ομάδα σου που όποτε έφτασε το κατάφερε γιατί είχε κληρωθεί με όλα τα καφενεία; Τί με λες τώρα... Εκτός αν είσαι της λογικής του γάβρου που πήρε πρωτάθλημα στα χαρτιά... Εσύ να λες ότι έπρεπε να το χάσω στα χαρτιά... Όσο για το μπάσκετ είμαι απλά ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για τη μεγάλη ομάδα μπάσκετ που έφτιαξα & με την οποία πήρα & τίτλους σε αντίθεση με την ομάδα ποδοσφαίρου σου που είναι άτιτλη & το μέγεθός της δε συγκρίνεται με τίποτα με το μέγεθος που είχε ο τότε μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. Και τίμια ε; Όχι με ΝΤΟΠΑ (έτσι για να σε κάνω & λίγο φουρνέλο...) Ευρώπη που υπήρχε το αντι-ντόπινγκ κοντρόλ πάτος ο Ρούλης, με το που θεσπίστηκε & στο ελληνικό πρωτάθλημα κι εκεί πάτος... Και μοναδικό ευρωπαϊκό τίτλο στη δύση σου τον οποίο βέβαια πήρες με τρελή μαγκιά... Μη μουρλένεσαι πάντως, κάνω & λίγο σπέκουλα τώρα :)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Άσε το γατάκι να εκφραστεί, 35 χρόνια στο γήπεδο τος έχω συνηθίσει τους [glow=red,2,300]πιανόλες[/glow]! :2funny:

Μπααααααα?????? Υπαρχουν και τετοιοι στο παοκ??? γιατι νομιζα οτι εκει ειναι ολα μελι γαλα, κουμαντο κανει ο θοδωρακης και μονο σε μας ο σαουριδης τα παιρνει και ανεβοκατεβαζει οδοντιατρους και ασημους πορεδρους......

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οχι ρε φιλε
ειναι τραγικο αυτο
Δες και αυτό! :2funny: :2funny: :2funny:

0004.jpg

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ε αμα μου λες τις πιπες του Ραπτοπουλου, τι θελεις να σου απαντησω? Ο Αθανασιαδης ειναι ιδιοκτητης μιας απο τις μεγαλυτερες κατασκευαστικες της πολης, ο Τζαμπαζης επισης, το υπολοιπο συμβουλιο εχει μεσαιομεγαλους επιχειρηματιες της πολης και ΟΛΟΙ αυτο ειναι πιονια του Σαουριδη...... εγινε ρε συ... οκ....

Δηλαδη ο καλος προεδρος ειναι ο ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΣ???? αντε κι αυτο το ακουσαμε......
αυτο καταλαβες να λεω?
μαλλον αυτο ηθελες να πεις μιας κ ξερεις καλα να τα γυρνας ετσι οπως τα γυρισες τωρα
ο δικος σου ο προεδρος δεν εχει βγει μια φορα να πει ενα καλημερα ρε φιλε
εγω ας πουμε δεν τον ξερω φατσικα
εσυ ομως τον δικο μου τον παραξερεις...ειναι βλεπεις που δεν ασχολειστε εσεις κ εγω καιγομαι για το μπουρδελο που νομιζετε οτι λεγεται ομαδα,για την δικια σας μιλαω....
επισης φιλαρακια αρειανα δεν εχουν ιδεα πως ειναι ο προεδρος του κ το εχουν παραπονο
δεν θα ηταν κακο να βγαινει που κ που να μας δειχνει τα μουτρακια του κ να λεει κ καμια μαλακια οπως κ ο δικος μας συμφωνα με τα λεγομενα σας
ειναι κ αρνητικο για σας να νομιζουν πολλοι οτι προεδρος ειναι ο κοντης

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μπααααααα?????? Υπαρχουν και τετοιοι στο παοκ??? γιατι νομιζα οτι εκει ειναι ολα μελι γαλα, κουμαντο κανει ο θοδωρακης και μονο σε μας ο σαουριδης τα παιρνει και ανεβοκατεβαζει οδοντιατρους και ασημους πορεδρους......
Με μεγαλύτερους πιανόλες Μανάβη και Νικόλα που μόλις κόπηκαν τα δωράκια άρχισαν τα όργανα...μέχρι και τα σημαιάκια τους πειράζουν! :grin:
Αν με πιάνεις! ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

Ο οποίος τα ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Ξέρω & παιχνίδι που έχασαν τα αρειανά επειδή τα είχε πιάσει, μου το είχε πει φίλος αθλητικογράφος της Sportday...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Με μεγαλύτερους πιανόλες Μανάβη και Νικόλα που μόλις κόπηκαν τα δωράκια άρχισαν τα όργανα...μέχρι και τα σημαιάκια τους πειράζουν! :grin:
Αν με πιάνεις! ;)

Δυστυχώς δεν έχεις & άδικο...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

άστον θέλει να κάνει αισθητή την (ανύπαρκτη) παρουσία του με παπαριές....

για να υπάρχει πιανόλας,πρέπει να υπάρχει κάποιος πρόθυμος να τον πληρώσει προκειμένου να κάνει τη δουλειά του.....

στον ΠΑΟΚ αυτό τώρα που κολλάει?....άμα πεις ότι ο Ζουέλα είναι μεταγραφή του κώλου,σημαίνει ότι έχεις συμφέρον?.....

σε τί άραγε?.....να φέρεις δικό σου παίκτη???

ΥΓ η κριτική κάνει καλό,η έλλειψη κριτικής ποτέ

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
[move]ΚΟΝΤΗΣ ΦΟΡ ΠΡΕΣΙΝΤΕΝΤ (για να το καταλαβαίνουν και οι δυτικοί όπως εγώ) :2funny:[/move]

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ρε έπαιξα μπάλα & τα πήρα τα παιχνίδια με την αξία μου; και μάλιστα φτάνοντας στον τελικό αποκλείοντας τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας σε αντίθεση με την ομάδα σου που όποτε έφτασε το κατάφερε γιατί είχε κληρωθεί με όλα τα καφενεία; Τί με λες τώρα... Εκτός αν είσαι της λογικής του γάβρου που πήρε πρωτάθλημα στα χαρτιά... Εσύ να λες ότι έπρεπε να το χάσω στα χαρτιά... Όσο για το μπάσκετ είμαι απλά ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για τη μεγάλη ομάδα μπάσκετ που έφτιαξα & με την οποία πήρα & τίτλους σε αντίθεση με την ομάδα ποδοσφαίρου σου που είναι άτιτλη & το μέγεθός της δε συγκρίνεται με τίποτα με το μέγεθος που είχε ο τότε μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. Και τίμια ε; Όχι με ΝΤΟΠΑ (έτσι για να σε κάνω & λίγο φουρνέλο...) Ευρώπη που υπήρχε το αντι-ντόπινγκ κοντρόλ πάτος ο Ρούλης, με το που θεσπίστηκε & στο ελληνικό πρωτάθλημα κι εκεί πάτος... Και μοναδικό ευρωπαϊκό τίτλο στη δύση σου τον οποίο βέβαια πήρες με τρελή μαγκιά... Μη μουρλένεσαι πάντως, κάνω & λίγο σπέκουλα τώρα :)

Δε μουρλενομαι, μη μασας, ξερω οτι μπορει να γραφουμε επι ΧΡΟΝΙΑ και να μη συμφωνησουμε ΠΟΤΕ...... αν και το παρακανες λιγο με ντοπες-Αρη στην Ευρωπη κ.λ.π. το ξερεις, το ξερουμε οτι εκεινη η ομαδα ηταν 10 κλασεις πανω απο τη δευτερη και οι δυο μαζι 20 απο τον τριτο, ο Γκαλης ειχε λιγο παραπανω αβαντα ενιοτε απο κορακια, αλλα ηταν λιγη μπροστα στην αξια του, οσο για Ευρωπη ΚΑΙ εκει διεπρεψε κι ας μη μπορεσε να παρει το ΚΑΛΟ το Ευρωπαικο, αλλοι καιροι, ψωροκωσταινα ειμασταν εμεις μπροστα στην Ευρωπη, που να χτυπησεις ματς νοκ αουτ εκεινες τις ομαδαρες.......

Στο αλλο θεμα, για να με καταλαβεις..... ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, το χοντραινω και λιγο.... φερνω αυριο, μεσσι-τσαβι-ινιεστα-φορλαν και οτι αλλο θελεις, επι μια 5ετια ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ εφοριες-δημοσιο, πιστολιαζω οσο μπορω και κανενα παικτη, φερνω και καλυτερους....... και τα ΣΑΡΩΝΩ ΟΛΑ..... και μετα το χαος........ συνεχιζω κανονικα, ξανακανω μια νορμαλ ομαδα,ερχεται ο λογαριασμος της 5ετιας,ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ να μην πληρωσω τοκους, το κεφαλαιο ΣΕ 100 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ και να ξεχαστουν ολα......

Εισαι ΟΚ μ' αυτο?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αν με πιάνεις! ;)

Και πολλους συνδεσμιτες, προεδρικους και μη προεδρικους ΑΝΕΚΑΘΕΝ..... αν εμας το προβλημα ειναι ο ενας "σαουριδης", εσας ειναι οι πολλοι "σαουριδηδες"....

Σε πιανω και αρχιζουμε και συννενοουμαστε.....  ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
αυτο καταλαβες να λεω?
μαλλον αυτο ηθελες να πεις μιας κ ξερεις καλα να τα γυρνας ετσι οπως τα γυρισες τωρα
ο δικος σου ο προεδρος δεν εχει βγει μια φορα να πει ενα καλημερα ρε φιλε
εγω ας πουμε δεν τον ξερω φατσικα
εσυ ομως τον δικο μου τον παραξερεις...ειναι βλεπεις που δεν ασχολειστε εσεις κ εγω καιγομαι για το μπουρδελο που νομιζετε οτι λεγεται ομαδα,για την δικια σας μιλαω....
επισης φιλαρακια αρειανα δεν εχουν ιδεα πως ειναι ο προεδρος του κ το εχουν παραπονο
δεν θα ηταν κακο να βγαινει που κ που να μας δειχνει τα μουτρακια του κ να λεει κ καμια μαλακια οπως κ ο δικος μας συμφωνα με τα λεγομενα σας

Χεστηκα ποιος ειναι που, ποιος φαινεται και τι..... γινεται να βλεπω στο βικελιδης αυτο με την Ατλετικο ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ??? Αυτο ειναι το ΘΕΜΑ.... ολα τα αλλα, ειναι για να σκοτωνουμε την ωρα μας στο forum......

Τουλαχιστον ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ετσι το βλεπω......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ο οποίος τα ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Ξέρω & παιχνίδι που έχασαν τα αρειανά επειδή τα είχε πιάσει, μου το είχε πει φίλος [glow=red,2,300]αθλητικογράφος[/glow] της Sportday...

Σωθηκες τωρα....... δεν ΞΕΡΩ αν τα πιανει 'η οχι, αλλα το συγκεκριμενο "επαγγελμα" μου προκαλει περισσοτερο εμετο ακομα και απο τα μουτρα του πεικοιλυδει........  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom