vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
που χαθηκες;
αρραβωνιαστηκες;
οποιος χανεται αμεσως τον παντρευεις η τον αρραβωνιαζεις
που χαθηκες;
αρραβωνιαστηκες;
ομορφιές σήμερα στη Ξάνθη, όποιος ξέρει από μπαλίτσα καταλαβαίνει, ούτε μια σωστή μπαλιά, οι σέντρες στο γάμο του Καραγκιόζη ή στην αγκαλιά του τερματζί, βουτιές μέσα στη περιοχή να πάρουμε το πέναλντι και άσσος έδινε `4'.
Καλοφάγωτα παιδιά εμείς είμαστε κορόϊδα που δεν πιστεύαμε να ξεφτιλιστείτε τόσο και ποντάραμε στο `Χ` γιατί για διπλό ούτε μου πέρασε από το μυαλό...
δεν θα σου ανοίξω εγώ τα μάτια, διάβασε καλά αυτά που έγραψα και αν κατάλαβες - κατάλαβες...αυτή η μαλακία με τη καχυποψία για το στοίχημα είναι πραγματικά για γέλια!!!
επειδή εσύ έπαιξες 10 ευρώ και ο θείος σου ο Βαγγέλης από τα Τρίκαλα έπαιξε άλλα 20 ευρώ,κάθησαν να το στήσουν!!!!
ωραία λογική....
στα παπάρια τους σε έχουν γραμμένο οι μπουκ και εσένα και εμένα και όλους!!!
[move]ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ[/move]
μην χαλιέσαι ρε μαλάκα, υπάρχει μέλλονΔεν υπάρχει προπονητής Δερμιτζάκης,είναι για γέλια και πλέον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τον ΠΑΟΚ....
Δεν υπάρχει μέλλον με αυτόν τον τύπο τον γραφικό
στα ισια δεν μπορεις να με παρεις...Γαμαικανέ αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για την ομάδα σου που έρχεται Τούμπα, δεν ξέρω αν με πιάνεις... Εγώ βέβαια σχεδίαζα ν' ανέβω & δε θ' ανέβω τελικά γιατί ξενέρωσα, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ 'ΣΕΝΑ...
ΜΙΛΑΣ και συ που πηρες τον τελη(επαιζε με 10)στο 93....ΘΑ ειναι και οκτωμβρη το παιχνιδι μην ξεχνας ,αχρειαστος θα ναι ο σταυριδης,κανε κανα ευχελαιο γιατι θα παιζει και ο μουσλι...στα ισια δεν μπορεις να με παρεις...
εισαι χαλια εφετος
ειναι Χ
αν ξεθαψετε τον σταυριδη θα το παρετε....
εσυ την τριπολη δεν πηρες με 10 που επαιζε...ΜΙΛΑΣ και συ που πηρες τον τελη(επαιζε με 10)στο 93....ΘΑ ειναι και οκτωμβρη το παιχνιδι μην ξεχνας ,αχρειαστος θα ναι ο σταυριδης,κανε κανα ευχελαιο γιατι θα παιζει και ο μουσλι...
Σιγά βρε υπερομάδα!στα ισια δεν μπορεις να με παρεις...
εισαι χαλια εφετος
ειναι Χ
αν ξεθαψετε τον σταυριδη θα το παρετε....
δεν ειμαι υπερομαδαΣιγά βρε υπερομάδα!
Ωραία η αποβολή χθες!δεν ειμαι υπερομαδα
εσυ φετος εισαι για τα αναθεμα...
δεν φοβιζει ο φετεινος παοκ...
εκτος αν εχει διαιτητηκη ευνοια η αλλαξει τον παυλακη...
Ωραία η αποβολή χθες!
μην τρελαίνεσαι. Μια χαρα αποβολη ηταν. Και γλιτωσανε πολλες ακομα καρτεςΩραία η αποβολή χθες!
εσυ την τριπολη δεν πηρες με 10 που επαιζε...
που ειναι και χειροτερη ομαδα απο τον τελη...
αντε με τον παυλακη...
ξερω ειναι τελικος για εσας....
προς το παρων κοιτα την βαθμολογια και κλαψε....
ειμαστε τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ
AYTH στιγμη ειμαι υπο,αλλα γενικα ειμαι το μεγαλο αφεντικο,χωρις βεβαια αυτο να με νοιαζει καθολου...ΑΥΤΟ ΠΟΥ θελω ειναι να εχω ομαδα που να παιζει μπαλα και ας χανει,αλλα πανω απο ολα μπαλα,μπαλα,μπαλα -ΑΥΤΟ που παιζω τωρα ειναι οτι ναναι....θα ειμαι υπο μεχρι την κυριακη...