Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
ομορφιές σήμερα στη Ξάνθη, όποιος ξέρει από μπαλίτσα καταλαβαίνει, ούτε μια σωστή μπαλιά, οι σέντρες στο γάμο του Καραγκιόζη ή στην αγκαλιά του τερματζί, βουτιές μέσα στη περιοχή να πάρουμε το πέναλντι και άσσος έδινε `4'.
Καλοφάγωτα παιδιά εμείς είμαστε κορόϊδα που δεν πιστεύαμε να ξεφτιλιστείτε τόσο και ποντάραμε στο `Χ` γιατί για διπλό ούτε μου πέρασε από το μυαλό... 

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
[move]ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ[/move]

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ομορφιές σήμερα στη Ξάνθη, όποιος ξέρει από μπαλίτσα καταλαβαίνει, ούτε μια σωστή μπαλιά, οι σέντρες στο γάμο του Καραγκιόζη ή στην αγκαλιά του τερματζί, βουτιές μέσα στη περιοχή να πάρουμε το πέναλντι και άσσος έδινε `4'.
Καλοφάγωτα παιδιά εμείς είμαστε κορόϊδα που δεν πιστεύαμε να ξεφτιλιστείτε τόσο και ποντάραμε στο `Χ` γιατί για διπλό ούτε μου πέρασε από το μυαλό...  

αυτή η μαλακία με τη  καχυποψία για το στοίχημα είναι πραγματικά για γέλια!!!

επειδή εσύ έπαιξες 10 ευρώ και ο θείος σου ο Βαγγέλης από τα Τρίκαλα έπαιξε άλλα 20 ευρώ,κάθησαν να το στήσουν!!!!
ωραία λογική....

στα παπάρια τους σε έχουν γραμμένο οι μπουκ και εσένα και εμένα και όλους!!!

ΥΓ Για το ματς τα είπα 100 φορές ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ

Δεν υπάρχει προπονητής Δερμιτζάκης,είναι για γέλια και πλέον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τον ΠΑΟΚ....

Δεν υπάρχει μέλλον με αυτόν τον τύπο τον γραφικό

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
αυτή η μαλακία με τη  καχυποψία για το στοίχημα είναι πραγματικά για γέλια!!!

επειδή εσύ έπαιξες 10 ευρώ και ο θείος σου ο Βαγγέλης από τα Τρίκαλα έπαιξε άλλα 20 ευρώ,κάθησαν να το στήσουν!!!!
ωραία λογική....

στα παπάρια τους σε έχουν γραμμένο οι μπουκ και εσένα και εμένα και όλους!!!
δεν θα σου ανοίξω εγώ τα μάτια, διάβασε καλά αυτά που έγραψα και αν κατάλαβες - κατάλαβες...
Και για να σε βοηθήσω, το λογαριασμό του μάνατζερ, ποδοσφαιριστές - προπονητές - και διαιτητές του τον είχαν φουσκώσει...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
[move]ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ[/move]

Γαμαικανέ αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για την ομάδα σου που έρχεται Τούμπα, δεν ξέρω αν με πιάνεις... Εγώ βέβαια σχεδίαζα ν' ανέβω & δε θ' ανέβω τελικά γιατί ξενέρωσα, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ 'ΣΕΝΑ...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Παίδες για να βάλω λίγη φωτιά στο thread... Ποιοι είναι ενάντια στο να φύγει ο Δερμιτζάκης & να έρθει Μπάγεβιτς στην Τούμπα τώρα που τελείωσε από Α.Ε.Κ. & ποιοι υπέρ;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν υπάρχει προπονητής Δερμιτζάκης,είναι για γέλια και πλέον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τον ΠΑΟΚ....

Δεν υπάρχει μέλλον με αυτόν τον τύπο τον γραφικό
μην χαλιέσαι ρε μαλάκα, υπάρχει μέλλον

ΑΡΗΣ

και νεκρούς ανασταίνει

αααααααααααααχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααα

καλημέρα πουστράκια

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
Γαμαικανέ αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για την ομάδα σου που έρχεται Τούμπα, δεν ξέρω αν με πιάνεις... Εγώ βέβαια σχεδίαζα ν' ανέβω & δε θ' ανέβω τελικά γιατί ξενέρωσα, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ 'ΣΕΝΑ...
στα ισια δεν μπορεις να με παρεις...
εισαι χαλια εφετος
ειναι Χ
αν ξεθαψετε τον σταυριδη θα το παρετε....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
στα ισια δεν μπορεις να με παρεις...
εισαι χαλια εφετος
ειναι Χ
αν ξεθαψετε τον σταυριδη θα το παρετε....
ΜΙΛΑΣ και συ που πηρες τον τελη(επαιζε με 10)στο 93....ΘΑ ειναι και οκτωμβρη το παιχνιδι μην ξεχνας ,αχρειαστος θα ναι ο σταυριδης,κανε κανα ευχελαιο γιατι θα παιζει και ο μουσλι...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ εριξα 4 στο γαυρο σε τελικο κυπελλου στην αθηνα-δεν ξεχνω-αλλα οι προπονητες δεν ειναι πουκαμισα...αφηστε ρε μαγκες μεχρι την παρελαση και βλεπουμε...αλλωστε μια νικη μπροστα ειναι ο πρωτος...το καραισκακη το χουμε για εδρα μας... :rockon: :rockon:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
ΜΙΛΑΣ και συ που πηρες τον τελη(επαιζε με 10)στο 93....ΘΑ ειναι και οκτωμβρη το παιχνιδι μην ξεχνας ,αχρειαστος θα ναι ο σταυριδης,κανε κανα ευχελαιο γιατι θα παιζει και ο μουσλι...
εσυ την τριπολη δεν πηρες με 10 που επαιζε...
που ειναι και χειροτερη ομαδα απο τον τελη...
αντε με τον παυλακη...
ξερω ειναι τελικος για εσας....
προς το παρων κοιτα την βαθμολογια και κλαψε....
ειμαστε τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
Σιγά βρε υπερομάδα! :2funny:
δεν ειμαι υπερομαδα
εσυ φετος εισαι για τα αναθεμα...
δεν φοβιζει ο φετεινος παοκ...
εκτος αν εχει διαιτητηκη ευνοια η αλλαξει τον παυλακη...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
AYTH στιγμη ειμαι υπο,αλλα γενικα ειμαι το μεγαλο αφεντικο,χωρις βεβαια αυτο να με νοιαζει καθολου...ΑΥΤΟ ΠΟΥ θελω ειναι να εχω ομαδα που να παιζει μπαλα και ας χανει,αλλα πανω απο ολα μπαλα,μπαλα,μπαλα -ΑΥΤΟ που παιζω τωρα ειναι οτι ναναι....θα ειμαι υπο μεχρι την κυριακη...

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
εσυ την τριπολη δεν πηρες με 10 που επαιζε...
που ειναι και χειροτερη ομαδα απο τον τελη...
αντε με τον παυλακη...
ξερω ειναι τελικος για εσας....
προς το παρων κοιτα την βαθμολογια και κλαψε....
ειμαστε τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ
AYTH στιγμη ειμαι υπο,αλλα γενικα ειμαι το μεγαλο αφεντικο,χωρις βεβαια αυτο να με νοιαζει καθολου...ΑΥΤΟ ΠΟΥ θελω ειναι να εχω ομαδα που να παιζει μπαλα και ας χανει,αλλα πανω απο ολα μπαλα,μπαλα,μπαλα -ΑΥΤΟ που παιζω τωρα ειναι οτι ναναι....θα ειμαι υπο μεχρι την κυριακη...

Άλλος ένας λόγος που δεν πρόκειται να δει κανείς χαΐρι σε αυτή την μπουρδελόπολη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom