Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Άλλος ένας λόγος που δεν πρόκειται να δει κανείς χαΐρι σε αυτή την μπουρδελόπολη!
ΑΥΤΟ ξαναπεστο...κοιταμε μονο τι θα κανει ο αλλος λες και παιζουμε κανα τοπικο...και για να πω την αληθεια ,ειδικα πιο παλια το χα τσιμπησει το παραμυθι...ΤΩΡΑ στα παπαρια μου μονο για να γραφω καμια μλκια στα ρδελα να περναει η ωρα επειδη τα ξυνω ολημερης.ΜΠΟΡΩ να παιζω καλη μπαλα και να πεθανουν ολοι οι τουρκοι...μονο αυτο με νοιαζει... :rockon:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κοιτα που τα παοκια την Κυριακη θα ευχονατι νικη του Αρη για να ρθει ο πριγκηπας...

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γαμαικανέ αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για την ομάδα σου που έρχεται Τούμπα, δεν ξέρω αν με πιάνεις... Εγώ βέβαια σχεδίαζα ν' ανέβω & δε θ' ανέβω τελικά γιατί ξενέρωσα, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ 'ΣΕΝΑ...
Womanholic αν και αρειανος συμφωνω μαζι σου,την Κυριακη με τον ενα ή με τον αλλον τροπο θα  χασουμε.Δυστυχως απο πλευρας προσωπικοτητας στην ομαδα εχω γατακια.Απο τωρα βλεπω πρωτοσελιδο στον μουστακουλακη(και μου γυρνανε τα εντερα):Ο Παυλαρας πηρε τα σκαλπ του ΚΟΥΠΕΡ.Αλλα να ξερεις κατι,αυτο το αποτελεσμα δεν θα κανει καλο,μα καθολου καλο στην ομαδα σου.Σκεψου το.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

Συνημμένα

• Πούτσαυλος.jpg
    Πούτσαυλος.jpg
    182,6 KB · Εμφανίσεις: 13

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
εσυ την τριπολη δεν πηρες με 10 που επαιζε...
που ειναι και χειροτερη ομαδα απο τον τελη...
αντε με τον παυλακη...
ξερω ειναι τελικος για εσας....
προς το παρων κοιτα την βαθμολογια και κλαψε....
ειμαστε τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Πάλι πρσπαθείτε ρε αρειανά να πείσετε τους εαυτούς σας ότι είστε τα αφεντικά;

Συνημμένα

• CUCwnw813344-02.jpg
    CUCwnw813344-02.jpg
    45,4 KB · Εμφανίσεις: 8

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Womanholic αν και αρειανος συμφωνω μαζι σου,την Κυριακη με τον ενα ή με τον αλλον τροπο θα  χασουμε.Δυστυχως απο πλευρας προσωπικοτητας στην ομαδα εχω γατακια.Απο τωρα βλεπω πρωτοσελιδο στον μουστακουλακη(και μου γυρνανε τα εντερα):Ο Παυλαρας πηρε τα σκαλπ του ΚΟΥΠΕΡ.Αλλα να ξερεις κατι,αυτο το αποτελεσμα δεν θα κανει καλο,μα καθολου καλο στην ομαδα σου.Σκεψου το.

Να σου πω ότι έχεις άδικο; Δεν μπορώ. Εδώ ακόμα παραληρώ για τη νίκη στην Πόλη & έχω χάσει τα αυγά & τα πασχάλια σαν ομάδα...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
Ξέχασες αγορίνα την 4άρα που είχες φάει ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΚΟΥΛΗΚΟΦΩΛΙΑ;;; Θα σε μαλώσω...
αν δεν μπορεσεις να αποφυγεις εναν βιασμο
κατσε και απολαυσε το...
φιλικη συμβουλη ;) ;) ;
τα ζωναρια σφιγκουν

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
αν δεν μπορεσεις να αποφυγεις εναν βιασμο
κατσε και απολαυσε το...
φιλικη συμβουλη ;) ;) ;
τα ζωναρια σφιγκουν
Φόρα το εσύ το ζωνάρι για να είναι το κωλαράκι σου πιο σφιχτό την Κυριακή... Έχεις γίνει πλαδαρός τώρα τελευταία :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
Φόρα το εσύ το ζωνάρι για να είναι το κωλαράκι σου πιο σφιχτό την Κυριακή... Έχεις γίνει πλαδαρός τώρα τελευταία :2funny: :2funny: :2funny:
την κυριακη το βραδυ απελευθερωνουμε την πολη απο τους ταταρους...
ΑΡΗΣ Ο ΠΟΡΘΗΤΗΣ

Συνημμένα

• 604.jpg
    604.jpg
    193,5 KB · Εμφανίσεις: 9

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

Συνημμένα

• 080212_03.jpg
    080212_03.jpg
    203,4 KB · Εμφανίσεις: 15

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ρε μαλάκες τί μπουρδέλο είναι αυτός ο βάζελος; Ο περσινός Π.Α.Ο.Κ. του Σάντος χαλαρά θα στεκόταν πολύ πιο αξιοπρεπώς στο Champions' League απ' αυτό το τσίρκο... Πρωταθλητής σου λέει μετά...

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
"Δεν υπάρχει θέμα με ΠΑΟΚ" :jerking:

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με σημερινές (29/9) του δηλώσεις στην ιστοσελίδα "novosti.rs" έβαλε τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει τα ηνία του ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει θέμα συνεργασίας με τον "Δικέφαλο", ενώ έκανε γνωστό πως το προσεχές διάστημα θα απέχει από τα γήπεδα.

Συγκεκριμένα είπε:

"Κάθε φορά που είμαι ελεύθερος τα ΜΜΕ βγάζουν φήμες για το όνομά μου, αλλά θα πρέπει να τα απογοητεύσω. Όχι, δεν αναλαμβάνω τον ΠΑΟΚ, ούτε και ξέρω ποιος έβγαλε αυτή την ιστορία", δήλωσε αρχικά ο 62χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: "Αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο. Για πόσο καιρό, δεν ξέρω αυτή τη στιγμή. Δεν βιάζομαι και αυτό που χρειάζομαι είναι μία διακοπή. Το ποδόσφαιρο δεν είναι το παν. Υπάρχουν κι άλλες απολαύσεις στη ζωή".

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
96
Πόντοι
1
Στα αρχιδια μου τον γράφω τον Αρούλη,στα αρχιδια μου την κιτρινη φυλή,εμεις ποτέ δεν πέσαμε μαλακες εκει στην Β εθνική .(2 φορές)

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Έζησε το όνειρό του

http://[URL unfurl="true"]www.paok24.com/dbimg/news/2748_front.jpg[/img[/URL]]
Μέχρι το μεσημέρι, ήξερε ότι το παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα δει από την κερκίδα. Ξαφνικά ενημερώθηκε για τον τραυματισμό του Λίνο, μπήκε στην 18άδα και όταν τραυματίστηκε και ο Μπουσαϊντί, μπήκε και στο παιχνίδι!

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου, έζησε το όνειρό του σήμερα το βράδυ στην Τούμπα! «Ήταν κάτι εκπληκτικό, η δύναμη και το πάθος, που μου έδωσε ο κόσμος, είναι κάτι που δεν το έχω ξαναζήσει, είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος γι΄ αυτό, που έζησε», είπε ο νεαρός μπακ από την Αθήνα, που αγωνίστηκε 75 κόντρα στην Ντιναμό.

«Αν και πρέπει ανά πάσα στιγμή να είμαστε έτοιμοι όλοι, δεν το περίμενα να παίξω, άλλωστε τελευταία στιγμή μπήκα στην αποστολή. Μετράει η νίκη, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, η ομάδα έχει πολλούς παίκτες στο ρόστερ, η σεζόν είναι μεγάλη και χρειάζονται όλοι. Θα συνεχίζω να κάνω αυτό, που πρέπει, να δουλεύω κάθε μέρα, για να είμαι αντάξιος των απαιτήσεων, που έχει ο ΠΑΟΚ από μένα» συμπλήρωσε ο Σακελλαρίου, που κρατούσε σφιχτά τη φανέλα, που φόρεσε στο παιχνίδι με την Ντιναμό.

«Ήταν το πρώτο μου ματς με τον ΠΑΟΚ, φόρεσα για πρώτη φορά αυτή τη φανέλα και την κρατάω, είναι το δώρο για τη μητέρα μου, που έχει στηρίξει τόσο πολύ» εξήγησε...
[URL unfurl="true"]http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=2748[/URL]

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τέσσερις μήνες εκτός ο Λίνο

Ο Ντορβαλίνο Άλβες θα χάσει τους επόμενους τέσσερις μήνα. Ο Βραζιλιάνος ενημερώθηκε από τον γιατρό της ομάδας Γιάννη Ράλλη πως το πρόβλημα που αντιμετώπιζσε στο ποδοκνημική το περασμένο καλοκαίρι, διογκώθηκε.

Ο Βραζιλιάνος, έμαθε το άσχημο νέο στα αποδυτήρια και ξέσπασε σε λυγμούς, αφού δεν μπορούσε να χωνέψει το ότι έχει ξεκινήσει η χρονιά τόσο άσχημα.
Ο Λίνο, δέχτηκε ένα χτύπημα στη χθεσινή προπόνηση, εξετάστηκε το μεσημέρι γιατί παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και το πόρισμα ήταν πολύ κακό.
Ο Παύλος Δερμιτζάκης από την πλευρά του, θα πρέπει να βρει λύσεις για να καλύψει το κενό του βραζιλιάνου και μάλιστα άμεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom