studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
To θετικό αυτό ήταν, πάθος και διάθεση!σου ελειψα γαμουλη;
καλημερα αδερφια και στρακια
επιτελους εβγαλαν λιγο ψυχη οι κεραταδες χτες
To θετικό αυτό ήταν, πάθος και διάθεση!σου ελειψα γαμουλη;
ήσασταν μπριόζες δηλαδίς?To θετικό αυτό ήταν, πάθος και διάθεση!
ολο σκερτσο και ναζιήσασταν μπριόζες δηλαδίς?
έκανες και χορευτικά πάνω στα τσιμέντα? Τράβηξες κανα βιντεάκι?ολο σκερτσο και ναζι
δεν πηγαέκανες και χορευτικά πάνω στα τσιμέντα? Τράβηξες κανα βιντεάκι?
πω ρε πούστη σπάσιμοδεν πηγα
αποκοιμηθηκα και ξυπνησα 9 και 50
[shadow=red,left][glow=red,2,300]ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ[/glow][/shadow]σου ελειψα γαμουλη;
Δασκάλα στον Τοτό:
- Τοτέ, γιατί είσαι ΠΑΟΚ ?
-Επειδή κυρία, είναι ο μπαμπάς μου ΠΑΟΚ, η μαμά μου ΠΑΟΚ και η αδερφή μου ΠΑΟΚ !
- Δηλαδή, ρε Τοτέ, αν ήταν ο μπαμπάς σου πούστης, η μαμά σου κι η αδερφή σου πουτάνες τι θα ήσουν ?
- άρης κυρία... !
Και δεν χαίρεσαι?μεγάλη τραγωδία ο χθεσινός ΠΑΟΚ
πρώτη φορά στη ζωή μου είδα την ομάδα μέσα στην Τούμπα να μην κάνει ούτε μία ευακιρία-κυριολεκτικά!
ξεπέρασαν και την εποχή Βουλινού με Παπουλίδη,Παλάσκα,Γιόβιτς και Γιουκούδη!
στα μείον ότι ο κ.Ζαγοράκης αρχίζει να πετυχαίνει το ακατόρθωτο....να αδειάσει την Τούμπα
αλήθεια γιατί δεν ήταν γεμάτη?μεγάλη τραγωδία ο χθεσινός ΠΑΟΚ
πρώτη φορά στη ζωή μου είδα την ομάδα μέσα στην Τούμπα να μην κάνει ούτε μία ευακιρία-κυριολεκτικά!
στα μείον ότι ο κ.Ζαγοράκης αρχίζει να πετυχαίνει το ακατόρθωτο....να αδειάσει την Τούμπα
Γιατί είχε να κερδίσει 1 μήνα και το όνομα του αντιπάλου δεν τραβάει κόσμο!αλήθεια γιατί δεν ήταν γεμάτη?
Palermo καλημερα και σε ολους τους φιλαθλους της ΠΑΟΚΑΡΑΣ και καλο μηνα.Υπενθυμιζω στα αρειανα οτι μπηκαμε στον οκτωβρη-αρα χλωμα σας βλεπω.Που λες παλε κατανοω την μουρτζουφλιαση που σε διακατεχει γιατι μαλλον εισαι τυπος που βλεπει το ποτηρι μισοαδειο παρα μισογεματο.ΔΕΝ μπορεις ομως να παραβλεψεις οτι εχθες η ομαδα -παρα το γεγονος οτι δεν τους εκλεισε στα καρε τους-εβγαλε ενεργεια και ειχε νευρο ως το 90.Η γαμω-τη δυναμο απεδειξε καθαρα οτι -α.ο βαζελος ειναι για τον πουτσο(τρωει παικτες)μεγάλη τραγωδία ο χθεσινός ΠΑΟΚ
τον ΑΡΗθα πάμε αύριο σε Ατρόμητο,Εργοτέλη κλπ....ποιον θα κερδίσουμε με τέτοια χάλια?
Κρέσιτς (Κροάτης), Μπουσαιντί (Τυνήσιος), Τσιρίλο (Ιταλός), Κοντρέρας (Χιλιανός), Σνάουτσνερ (Πολωνός), Γκαρσία (Ουρουγουανός), Βιτόλο (Ισπανός), Ελ Ζαρ (Μαροκινός), Ίβιτς (Σέρβος), Βιειρίνια (Πορτογάλος), Μουσλίμοβιτς (Βόσνιος).
το ίδιο με τους ξένους ισχύει για όλες τις ομάδες
γίναμε βαβέλ