Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
sergiokokeed2.jpg

[move] :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:[/move]
[move] :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:[/move]
[move] :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:[/move]

Επισκέπτης
Υπήρξε κάποιος προπονητής με τον οποίο είχες άριστη συνεργασία; Με τον κ. Μπάγεβιτς, ας πούμε;
"Εγώ ήλθα στον Αρη πριν από τον Μπάγεβιτς. Και όταν έφυγε, ξέρω ότι είπε πως “φεύγω επειδή δεν κρατήσατε τον παίκτη που ήθελα εγώ, δηλαδή τον Ιβιτς".

Για να ξέρουμε τι λέμε δλδ..

" Η προσωπική γνώμη μου είναι ότι ο κ. Δαλούκας είναι ένας από τους καλύτερους διαιτητές"

Πόσο κομπλεξικιά είσαι μωρή Σέρβα???

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Υπήρξε κάποιος προπονητής με τον οποίο είχες άριστη συνεργασία; Με τον κ. Μπάγεβιτς, ας πούμε;
"Εγώ ήλθα στον Αρη πριν από τον Μπάγεβιτς. Και όταν έφυγε, ξέρω ότι είπε πως “φεύγω επειδή δεν κρατήσατε τον παίκτη που ήθελα εγώ, δηλαδή τον Ιβιτς".

Για να ξέρουμε τι λέμε δλδ..

" Η προσωπική γνώμη μου είναι ότι ο κ. Δαλούκας είναι ένας από τους καλύτερους διαιτητές"

Πόσο κομπλεξικιά είσαι μωρή Σέρβα???

Καλή Σερβόπουστα κι αυτός...

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ΑΡΗ γερα και σκισε τους γαυρους του βορρα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλα ρε αδερφες παλι στα παιδακια την πεσατε χθες?Τι ειστε σεις οι μπαουκτζηδες ρε παιδι μου...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υπάρχει τουλάχιστον & μία σκατόρατσα χειρότερη απ'τη δικιά μας..

τον κακό σου τον καιρό μωρή αμερικανοτσιμπουκοπνίχτρα που συγκρίνεις τους σέρβους με το ελλεηνιδαριό.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
αμα ψηφίζει και ΠΑΣΟΚ τότε να κοιμάμαι ήσυχος.

Όχι ρε μαλάκα... είχε πάρει από την κυβέρνηση μπούλη επίδομα ως πυρόπληκτος της Ηλείας

Κλααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom