Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ τουλάχιστον υποστηρίζω τη ομάδα της πόλης μου... :rockon: :rockon: :rockon:
Όχι σαν μερικούς μερικούς αλλού τρών' αλλού πίνουν κι αλλού πάνε και το δίνουν... :thefinge:
Ποιά πόλη ρε? τα εισητήρια σε είδος τα πληρώνεται, 3 πρόβατα και 2 κιλά σιτάρι ένα εισητήριο για το πέταλο!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ποιά πόλη ρε? τα εισητήρια σε είδος τα πληρώνεται, 3 πρόβατα και 2 κιλά σιτάρι ένα εισητήριο για το πέταλο!
Μην μπερδεύεσαι με το travian.. :jerking:
Στα Γιάννενα δεν έχουμε στάρια...πρόβατα και γάλα... :grin:
Θες κάνα τενεκέ φέτα να σου στείλω??? :birdman:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
...συνεχίζουμε,κρατάμε μικρό καλάθι

Μικρό καλάθι και φλωριές...
οχι προς θεου,μην παρετε μικρο καλαθι,ετσι την πατησαμε και εμεις και τελικα δεν μπορεσαμε να παρουμε τον κουδα
ηταν μεγαλα τα αυτια και δεν χωραγαν στο καλαθι
www.imageshack.gr/view.php?file=gz8wy8xbjsmhdc6ydduk.jpg] [/URL]

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εσυ ρε τακούνια έχεις και άποψη?
Άιντε ετοίσαστε τα τρακτέρ για τις εκδρομές σας στο καινούργιο πρωτάθλημα και μην μιλάς!
Αγιαξ της ηπείρου! :2funny:
λιγα με την ομαδα μου και απο εδω και περα λεγεται σαντος της ηπειρου  :rockon: :rockon: :rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Για να μην ξεχνιόμαστε!!!

Συνημμένα

• BARAZ_1980_VOLOS_ARIS-osfp_0-2_PANO_2.jpg
    BARAZ_1980_VOLOS_ARIS-osfp_0-2_PANO_2.jpg
    273,6 KB · Εμφανίσεις: 19
  • BLOUZA_paok-osfp.jpg
    BLOUZA_paok-osfp.jpg
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 19
  • snews500.jpg
    snews500.jpg
    22,5 KB · Εμφανίσεις: 30

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Agnius δεν ξέρω τί μέρος του λόγου είσαι αλλά τουλάχιστον κάποια βασικά ελληνικά θα έπρεπε να τα καταλαβαίνεις

Ο στόχος του ΠΑΟΚτση κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να είναι το σπάσιμο του ΠΟΚ και το κύπελλο Ελλάδας.  Τωρα, εάν αυτοί που διοικούν και προπονούν κρίνουν οτι, βάση υλικού δικού μας ή των άλλων συλλόγων, η ομάδα δεν έχει τα εχέγγυα να το καταφέρει αυτό, είναι δικό τους πρόβλημα.  Εξάλλου αυτοί έχουν καλύτερη άποψη αφού είναι αυτοί που αξιολογούν  το δυναμικό (παίχτες) μας και των αντιπάλων.

Εγώ όμως σαν οπαδός της μεγαλύτερης ομάδας της Β.Ελλάδος έχω σαν στόχο να σπάσω το ΠΟΚ και να πάρω το κύπελλο

Με αυτά θα είμαι ευχαριστημένος, τίποτα άλλο

Εάν τα παραπάνω σου λένε οτι ο στόχος του ΠΑΟΚ φέτος είναι το πρωτάθλημα, πάσο

Και για να σου αναστρέψω την ερώτηση:  Οταν πέσατε στη Β', τις τελευταίες αγωνιστικές παλεύατε με στόχο να παραμείνετε κατηγορία.  Τί σημαίνει αυτό, οτι στόχος του Αρη και του Αρειανού πρέπει να είναι η παραμονή;  ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

Υ.Γ  Αναφέρομαι επίτηδες ειδικά σε σένα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Agnius δεν ξέρω τί μέρος του λόγου είσαι αλλά τουλάχιστον κάποια βασικά ελληνικά θα έπρεπε να τα καταλαβαίνεις

Ο στόχος του ΠΑΟΚτση κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να είναι το σπάσιμο του ΠΟΚ και το κύπελλο Ελλάδας.  Τωρα, εάν αυτοί που διοικούν και προπονούν κρίνουν οτι, βάση υλικού δικού μας ή των άλλων συλλόγων, η ομάδα δεν έχει τα εχέγγυα να το καταφέρει αυτό, είναι δικό τους πρόβλημα.  Εξάλλου αυτοί έχουν καλύτερη άποψη αφού είναι αυτοί που αξιολογούν  το δυναμικό (παίχτες) μας και των αντιπάλων.

Εγώ όμως σαν οπαδός της μεγαλύτερης ομάδας της Β.Ελλάδος έχω σαν στόχο να σπάσω το ΠΟΚ και να πάρω το κύπελλο

Με αυτά θα είμαι ευχαριστημένος, τίποτα άλλο

Εάν τα παραπάνω σου λένε οτι ο στόχος του ΠΑΟΚ φέτος είναι το πρωτάθλημα, πάσο

Και για να σου αναστρέψω την ερώτηση:  Οταν πέσατε στη Β', τις τελευταίες αγωνιστικές παλεύατε με στόχο να παραμείνετε κατηγορία.  Τί σημαίνει αυτό, οτι στόχος του Αρη και του Αρειανού πρέπει να είναι η παραμονή;  ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

Υ.Γ  Αναφέρομαι επίτηδες ειδικά σε σένα
συμφωνα με οσα λες,και αφου ως οπαδος περιμενεις σπασιμο τριαδας,περιμενω απο 4η θεση και κατω να βγεις να ξεφωνισεις τη διοικηση Ζαγορακη οτι ριχνει τον πηχη.ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
συμφωνα με οσα λες,και αφου ως οπαδος περιμενεις σπασιμο τριαδας,περιμενω απο 4η θεση και κατω να βγεις να ξεφωνισεις τη διοικηση Ζαγορακη οτι ριχνει τον πηχη.ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ.
Το "φέτος" που υπαινίσεσαι αποτελεί δική σου προσθήκη εξυπνάκια

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το "φέτος" που υπαινίσεσαι αποτελεί δική σου προσθήκη εξυπνάκια
μιλαμε για το διηνεκες δηλαδη...ρε τι παιρνετε και τα κρατατε για την παρτη σας...πες μου τι πιστευεις για φετος κι ασε τις μαλακιες,μεχρι κι ο παλερμο μιλαει πιο ντομπρα απο σενα,μη προσπαθεις να ξεγλυστισεις.Τι πιστευεις οτι θα γινει,οχι τι θα'θελες η τι ονειρευεσαι,εγω ονειρευομαι Τσαμπιονς Λιγκ τελικο με Μαντσεστερ αλλα δε το φωναζω κιολας...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ο φίλος thess συνηθίζει να ανοίγει ατέλειωτες κουβέντες με αναμασήματα των ίδιων πραγμάτων που δεν οδηγούν πουθενά...όπως χθες στο άλλο θρεντ και όπως αυτό...
από νίκες σε φιλικά έχουμε χορτάσει...επί Μπατατούδη πετούσαμε στα φιλικά έβερτον,σαουθάμπτον κλπ και μετά τίποτα...τα φιλικά είναι σα να μην υπάρχουν,τα επίσημα μετράνε...
το υλικό μας είναι πολύ βελτιωμένο και μπορούμε να κάνουμε καλή πορεία,το μέχρι που θα το δούμε...πρωταθλητές Αυγούστου μόνο γέλιο προκαλούν σε όλες τις ομάδες...

ΥΓ και φυσικά δεν ξέρουμε τι βοήθεια θα έχουμε από τον πάγκο...εγώ δεν τον πιστεύω τον Σάντος...με αυτό το υλικό και Άγγελο θα ήμουν φοβερά αισιόδοξος...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ο φίλος thess συνηθίζει να ανοίγει ατέλειωτες κουβέντες με αναμασήματα των ίδιων πραγμάτων που δεν οδηγούν πουθενά...όπως χθες στο άλλο θρεντ και όπως αυτό...
από νίκες σε φιλικά έχουμε χορτάσει...επί Μπατατούδη πετούσαμε στα φιλικά έβερτον,σαουθάμπτον κλπ και μετά τίποτα...τα φιλικά είναι σα να μην υπάρχουν,τα επίσημα μετράνε...
το υλικό μας είναι πολύ βελτιωμένο και μπορούμε να κάνουμε καλή πορεία,το μέχρι που θα το δούμε...πρωταθλητές Αυγούστου μόνο γέλιο προκαλούν σε όλες τις ομάδες...

ΥΓ και φυσικά δεν ξέρουμε τι βοήθεια θα έχουμε από τον πάγκο...εγώ δεν τον πιστεύω τον Σάντος...με αυτό το υλικό και Άγγελο θα ήμουν φοβερά αισιόδοξος...
οτι θα πατε καλυτερα απο περσι το ειπα κι εγω απο την αρχη,αλλο ομως να μιλει καποιος για σπασιμο 3δας απο τα φιλικα,αυτο θα ερθει(αν ερθει)στην πορεια και μετα απο πολυ αγωνα...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πάντως κάνατε πολύ καλές μεταγραφές, ίσως τις καλύτερες από οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα.
Δεν έχετε ευρωπαικές υποχρεώσεισεις και δε σας πολυ-υπολογίζουνε μετά την κακή περσυνή περίοδο.
έχετε καλό τερματοφύλακα επίσης. το μόνο κακό είναι ο προπονητής ο οποίος είναι μεν καλός αλλά ηττοπαθής στην κρίσιμη στιγμή. διακινδυνεύω να πω ότι θα πάτε πολύ καλά φέτος και φυσικά χρειάζεται αλλαγή νοοτρποίας. Ναι να πάτε για πρωτάθλημα να το χτυπήσετε στα ίσια, δε κατάλαβα δηλαδή γιατί όχι??

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Πάντως κάνατε πολύ καλές μεταγραφές, ίσως τις καλύτερες από οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα.
Δεν έχετε ευρωπαικές υποχρεώσεισεις και δε σας πολυ-υπολογίζουνε μετά την κακή περσυνή περίοδο.
[size=20pt]έχετε καλό τερματοφύλακα επίσης[/size]. το μόνο κακό είναι ο προπονητής ο οποίος είναι μεν καλός αλλά ηττοπαθής στην κρίσιμη στιγμή. διακινδυνεύω να πω ότι θα πάτε πολύ καλά φέτος και φυσικά χρειάζεται αλλαγή νοοτρποίας. Ναι να πάτε για πρωτάθλημα να το χτυπήσετε στα ίσια, δε κατάλαβα δηλαδή γιατί όχι??
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
skidoo...καλό ρε αυτό με τον τερματοφύλακα...κατά τ'αλλα σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου... ;)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ρε αγκιους και Παλέρμο, ποιός σας είπε θεωρώ πως στόχος είναι το πρωτάθλημα;
Και ποιός σας είπε οτι κρίνω από τα φιλικά;  Μόνοι σας το συμπεράνατε, γιατί ειδικά τους αντιΠΑΟΚτσήδες σας συνέφερε, προς χάρην της συζήτησης

Σου γράφω οτι για μένα ο ΠΑΟΚ πρέπει να σπάσει την τριάδα και να διεκδικήσει το κύπελλο, τώρα το τι λέτε εσείς και το τί πιστεύετε είναι δικό σας θέμα

Και για αυτό που είπες για κράξιμο στο Ζαγοράκη αγκιους, εξαρτάται

Κάποιοι φέτος πάνε για πρωτάθλημα, σου λέει τέταρτοι πέρυσι, γιατί όχι καλύτερα φέτος;

ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΜΩΣ ('Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ) ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΕΡΥΣΙ ΉΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ 9ο

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ελα ρε, ποιός Ζαγοράκης και Βρύζας.  Τί ξέρουν αυτοί από μπάλα;  Πέστα ρε παλέρμο
Ας φέρουν τον Άγγελο που ήθελε να έχει άποψη για όλα, να κάνει τον φροντιστή στ' αποδυτήρια και τη σφουγγαρίστρια στις τουαλέτες μετά την προπόνηση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom