Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Πλάκα κάνεις;

Με Βερόν, Κοντρέρας, Γκαρσία, Μούσλι, Κονσεισάο τί καλάθι θα κρατήσεις;

Σε λίγο θα μας πείς οτι έχουμε και ως στόχο τη σωτηρία (σόρυ απ' τους συμπολίτες αν ξυπνάω αναμνήσεις)
ο αιωνιος βλαχοπαοκτσης,πρωταθλητης των φιλικων...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μην αρχίζεις τα κομπλεξικά τώρα, αυτά που χαρακτηρίζουν οπαδούς γνωστής ομάδας συνοικίας της πόλης μας...
Δεν υπάρχουν μόνο τα 2 άκρα, υπάρχει και η μέση λύση

Μικρό καλάθι και φλωριές...
Κράτα μεγάλο καλάθι να μαζεύεις τα μπαλάκια

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πως έπαιξε ρε παιδια η ομαδα;
ο χαλκιάς το έπνιξε;

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
650
Πόντοι
4.255
Η ομαδα εδειξε καλα στοιχεια.........ενθαρυτικα......βεβαια να μην ξεγελιομαστε κιολας....Ας ελπισουμε οτι θα παει καλα φετος....Εγω νομιζω οτι θα παμε καλα......

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν ξέρω αλλά είμαι πολυ αισιόδοξος.
ο κονσεισάο έκανε τίποτα;
16.400 τα διαρκείας. τα εικονικά πάντα, τα πραγματικά είναι περίπου τα μισά

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν ξέρω αλλά είμαι πολυ αισιόδοξος.
ο κονσεισάο έκανε τίποτα;
16.400 τα διαρκείας. τα εικονικά πάντα, τα πραγματικά είναι περίπου τα μισά
Επαιξες για μιση ωρα συνολο καλη μπαλλα αλλα μη τρελλαινεσαι σαν τους αλλους,οτι θα πας καλυτερα απο περσι ειναι σιγουρο,απο κει και περα κρατα μικρο καλαθι κι ασε τους βλαχοπαοκτσηδες να εκετειθενται.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Επαιξες για μιση ωρα συνολο καλη μπαλλα αλλα μη τρελλαινεσαι σαν τους αλλους,οτι θα πας καλυτερα απο περσι ειναι σιγουρο,απο κει και περα κρατα μικρο καλαθι κι ασε τους βλαχοπαοκτσηδες να εκετειθενται.
που το είδες ότι τρελαινομαι;
διακοπες είμαι δεν είδα καν το ματς. τώρα είμαι σε νετ στο ξενοδοχείο και χαζεύω λίγο τις φυλλάδες.
γι αυτό ρωτάω και για χαλκιά, κονσεισαο.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ναι αλλά στο novasports που άκουγα λίγο αναμετάδοση λεγανε ότι έκανε και δυο φοβερές αποκρούσεις
το γκολ που εφαγε ειναι απο τα γκολ που δε χρειαζεσαι ριπλει,ειναι ριπλει απο μονο του.Απο το γεμισμα ακομα ολοι φωναζαν οτι θα την κανει τη μαλακια...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εμένα μου άρεσε η ομάδα αλλά κρατάω μικρό καλάθι

Στόχος κάτι παραπάνω από την περσινή ένατη θέση, εξάλλου γι αυτό ήρθαν όλοι αυτοί οι παιχταράδες, για να κερδίζουν Λάρισες, Λεβαδειακούς και Θρασύμβουλους που δεν μπορούσαμε πέρυσι

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
το γκολ που εφαγε ειναι απο τα γκολ που δε χρειαζεσαι ριπλει,ειναι ριπλει απο μονο του.Απο το γεμισμα ακομα ολοι φωναζαν οτι θα την κανει τη μαλακια...
δεν το έχω δει .
ας τα κάνει τώρα στα φιλικά και μετά θα είμαι ο πρώτος που θα κράξει.
έχω και πρόβλημα στη μέση, που να κάνω κωλοτούμπες.
ο αβραμίκος καλός χτες; αυτόν τον είδα λίγο στον αγώνα.
σας έκλεψαν οι γαύροι, τέτοιο παιχταρά κωψοχρονιά τον πήρανε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εμένα μου άρεσε η ομάδα αλλά κρατάω μικρό καλάθι

Στόχος κάτι παραπάνω από την περσινή ένατη θέση, εξάλλου γι αυτό ήρθαν όλοι αυτοί οι παιχταράδες, για να κερδίζουν Λάρισες, Λεβαδειακούς και Θρασύμβουλους που δεν μπορούσαμε πέρυσι
πως αλλαζεις τοσο γρηγορα την αποψη σου,πριν το μικρο καλαθι ηταν φλωρια,τωρα ξαφνικα προσγειωθηκες...ποιο Θρασυβουλο ρε,για Τσαμπιονς Λιγκ λεμε τωρα...διευκρινησε τελικα τον φετεινο σας στοχο...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
πως αλλαζεις τοσο γρηγορα την αποψη σου,πριν το μικρο καλαθι ηταν φλωρια,τωρα ξαφνικα προσγειωθηκες...ποιο Θρασυβουλο ρε,για Τσαμπιονς Λιγκ λεμε τωρα...διευκρινησε τελικα τον φετεινο σας στοχο...
  :2funny: :2funny:

δεν το έχω δει .
ας τα κάνει τώρα στα φιλικά και μετά θα είμαι ο πρώτος που θα κράξει.
έχω και πρόβλημα στη μέση, που να κάνω κωλοτούμπες.
ο αβραμίκος καλός χτες; αυτόν τον είδα λίγο στον αγώνα.
σας έκλεψαν οι γαύροι, τέτοιο παιχταρά κωψοχρονιά τον πήρανε
μεχρι και καρτα εφαγε! πολυ καλος ο Αβρααμ τα γκολ απο τυχη μπηκανε η μπαλα κυλουσε μονη της

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ψαρώνεις εύκολα ή είναι ιδέα μου;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Και για να σου μιλήσω σοβαρά, στόχος του ΠΑΟΚ είναι ΠΑΝΤΑ το να μπει στη πρώτη τριάδα του Πρωταθλήματος και να διεκδικήσει το κύπελλο.

Αυτό επιτάσσει το μέγεθός του, η ιστορία του και ο κόσμος του.

Αν μερικοί οπαδοί, επηρεασμένοι από το γεγονός οτι πέρυσι βγήκαμε ένατοι, θεωρούν πως πρέπει να έχουμε στόχους ίσους με Λάρισα Πανιώνιο και Αρη, μάλλον δεν έχουν καταλάβει ποια ομάδα υποστηρίζουν

Όποιος συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο είναι "μικρός ως ΠΑΟΚτσής" και μάλλον δεν έχει ζήσει (ή δεν θυμάται) στιγμές του παρελθόντος...

Τα "μικρά καλάθια", τα "βήμα βήμα προχωράμε" και τα "τα παιχνίδια ένα ένα" είναι για αυτούς που εμπλέκονται ενεργά με την ομάδα και δεσμεύονται λόγω ρόλου και θέσης (βλέπε προπονητές, παίχτες και διοίκηση)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Τους (κατά τη γνώμη μου) στόχους τους παρέθεσα μόλις πριν

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Και για να σου μιλήσω σοβαρά, στόχος του ΠΑΟΚ είναι ΠΑΝΤΑ το να μπει στη πρώτη τριάδα του Πρωταθλήματος και να διεκδικήσει το κύπελλο.

Αυτό επιτάσσει το μέγεθός του, η ιστορία του και ο κόσμος του.

Αν μερικοί οπαδοί, επηρεασμένοι από το γεγονός οτι πέρυσι βγήκαμε ένατοι, θεωρούν πως πρέπει να έχουμε στόχους ίσους με Λάρισα Πανιώνιο και Αρη, μάλλον δεν έχουν καταλάβει ποια ομάδα υποστηρίζουν

Όποιος συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο είναι "μικρός ως ΠΑΟΚτσής" και μάλλον δεν έχει ζήσει (ή δεν θυμάται) στιγμές του παρελθόντος...

Τα "μικρά καλάθια", τα "βήμα βήμα προχωράμε" και τα "τα παιχνίδια ένα ένα" είναι για αυτούς που εμπλέκονται ενεργά με την ομάδα και δεσμεύονται λόγω ρόλου και θέσης (βλέπε προπονητές, παίχτες και διοίκηση)
αν οντως πιστευεις αυτα που λες,θα εισαι απο τους πρωτους που θα στενοχωρηθουν (και)φετος.Αυτη ειναι η αξια του μικρου καλαθιου,εχεις καλη ομαδα ομως οχι καλυτερη απο καποιους αλλους,για αυτο προχωρας ταπεινα και οπου σε βγαλει.Αν μπορεις να θυμηθεις και να μου πεις την τελευταια χρονια που διεκδικησες πρωταθλημα(προσεχε,ΟΧΙ που πηρες,αλλα διεκδικησες)τοτε ισως συμφωνησω μαζι σου.Απλα εγω ξερω οτι η ομαδες μας εδω και πολλα χρονια εχουν παψει να διεκιδκουν πρωταθληματα,κανα κυπελλακι αν τους κατσει κι αυτο.Για αυτο σε χαρακτηρισα "βλαχοπαοκτση",οι αλλοι τουλαχιστον δε πετανε στα συννεφα μετα απο μια νικη σε φιλικο αγωνα.

Επισκέπτης
Και για να σου μιλήσω σοβαρά, στόχος του ΠΑΟΚ είναι ΠΑΝΤΑ το να μπει στη πρώτη τριάδα του Πρωταθλήματος
ααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
μιλα μας & αλλο σοβαρα..
αααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
δεν παιζοσαστε λεμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom