Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Γνώμη σου είναι αυτή αλλά μάλλον σε συμφέρει να με κατατάσσεις στην ίδια κατηγορία με την ομάδα σου, για να εξηψώνεις την τελευταία.  
Επειδή μάλλον δεν καταλαβαίνεις τί εννοώ, θα σου το γράψω και πάλι οτι για έναν οπαδό του ΠΑΟΚ σαν κι εμένα η 4η θέση είναι κάτι στάνταρ, δεν με χαροποιεί, όπως δεν με χαροποιεί και η Ευρώπη.

Το οτι δεν διεκδίκησα πρωτάθλημα είναι γεγονός, εγώ όμως σαν οπαδός του ΠΑΟΚ που καταλαβαίνω το μέγεθος της ομάδος την θέλω να διεκδικεί τίτλους γιατί αυτό αρμόζει στο μέγεθός της (το αποδεικνύει η θέση της στα εισητήρια τα τελευταία χρόνια παρά την αγωνιστική της κατάσταση)

Εσύ λές βλαχοπαοκτσή εμένα, εγώ θεωρώ βλαχοπαοκτσήδες αυτούς που έχουν ως στόχο να περάσουν τον Αρη

Βέβαια σε συμφέρει να μας παρομοιάζεις με τους τελευταίους...

Αυτά για το σοβαρό της υπόθεσης, το χαβαλέ εδώ μεσα είναι άλλη κατάσταση

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
μιλα μας & αλλο σοβαρα..
αααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
δεν παιζοσαστε λεμε..

3 μπαλάκια κάθονταν 

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
σορρυ, 3 πουλάκια ήθελα να πώ αλλά εκείνη την ώρα θυμόμουν κάτι ζεμπεκιές του Αβραάμ και του Άντζα που είδα χθες

Επισκέπτης
σορρυ, 3 πουλάκια ήθελα να πώ αλλά εκείνη την ώρα θυμόμουν κάτι ζεμπεκιές του Αβραάμ και του Άντζα που είδα χθες
ετσι-ετσι..
πρωταθλητης καλοκαιριου & τσαμπα μαγκας με ξενα αρχιδια..
πες μας & για την 7αρα απο την γιουβεντους..
μιλα μας σοβαρα..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Γνώμη σου είναι αυτή αλλά μάλλον σε συμφέρει να με κατατάσσεις στην ίδια κατηγορία με την ομάδα σου, για να εξηψώνεις την τελευταία.  
Επειδή μάλλον δεν καταλαβαίνεις τί εννοώ, θα σου το γράψω και πάλι οτι για έναν οπαδό του ΠΑΟΚ σαν κι εμένα η 4η θέση είναι κάτι στάνταρ, δεν με χαροποιεί, όπως δεν με χαροποιεί και η Ευρώπη.

Το οτι δεν διεκδίκησα πρωτάθλημα είναι γεγονός, εγώ όμως σαν οπαδός του ΠΑΟΚ που καταλαβαίνω το μέγεθος της ομάδος την θέλω να διεκδικεί τίτλους γιατί αυτό αρμόζει στο μέγεθός της (το αποδεικνύει η θέση της στα εισητήρια τα τελευταία χρόνια παρά την αγωνιστική της κατάσταση)

Εσύ λές βλαχοπαοκτσή εμένα, εγώ θεωρώ βλαχοπαοκτσήδες αυτούς που έχουν ως στόχο να περάσουν τον Αρη

πραγματικα ζεις στον κοσμο σου,τιποτε αλλο...οταν ξυπνησεις και συνηδειτοποιησεις το πραγματικο μεγεθος της ομαδας που υποστηριζεις τοτε τα ξαναλεμε,για την ωρα σε αφηνω βορα στους υπολοιπους...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
πραγματικα ζεις στον κοσμο σου,τιποτε αλλο...οταν ξυπνησεις και συνηδειτοποιησεις το πραγματικο μεγεθος της ομαδας που υποστηριζεις τοτε τα ξαναλεμε,για την ωρα σε αφηνω βορα στους υπολοιπους...
Σιγά ρε υποκριτή, εγώ ζω στον κόσμο μου ενώ εσύ είσαι ρεαλιστής κάνοντας δηλώσεις οτι πάς για πρωτάθλημα
Παίξατε 2 χρονιές Α' Εθνική και νομίζετε οτι γίνατε ομαδάρα
Εσύ βάζε οτι στόχους θέλεις για την ομαδούλα σου
Εγώ για τη δικιά μου βάζω κατάκτηση κυπέλλου και σπάσιμο τριάδας

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66

και βεβαια δε σε κατατασσω στην ιδια κατηγορια με την ομαδα μου αφου εμεις συμφωνα με τον προεδρο μας διεκδικουμε πρωταθλημα φετος.Θυμασαι βεβαια πως λοιδορουσες τη δηλωση αυτη...τωρα κανεις κι εσυ τα ιδια μετα απο ενα αποτελεσμα φιλικου...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Σιγά ρε υποκριτή, εγώ ζω στον κόσμο μου ενώ εσύ είσαι ρεαλιστής κάνοντας δηλώσεις οτι πάς για πρωτάθλημα
Παίξατε 2 χρονιές Α' Εθνική και νομίζετε οτι γίνατε ομαδάρα
Εσύ βάζε οτι στόχους θέλεις για την ομαδούλα σου
Εγώ για τη δικιά μου βάζω κατάκτηση κυπέλλου και σπάσιμο τριάδας
σιγα με πονεσεις απο το σπασιμο...ρε αντε καληνυχτα και καλη τυχη...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ετσι,
αλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε Mr. Gebels

Παραθέτω Αυγουστιάτικη φωτογραφία φιλικού Αγώνα απ' το λαό της μεγαλύτερης ομάδας της Β.Ελλάδος

Συνημμένα

• photo4.jpg
    photo4.jpg
    20,3 KB · Εμφανίσεις: 15

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ετσι,
αλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε Mr. Gebels

Παραθέτω Αυγουστιάτικη φωτογραφία φιλικού Αγώνα απ' το λαό της μεγαλύτερης ομάδας της Β.Ελλάδος
ετσι,τωρα πηγες στα ευκολα,κοσμος,ατμοσφαιρα,τραγουδια,υμνοι αντιπαλων για τον κοσμο,εισαι στα χωραφια σου τωρα...μονιμως οταν δεν εχετε να επιδειξετε αγωνιστικες επιτυχιες,εκει καταφευγετε.Ειπα κι εγω,θα τ'αναφερει,δε θα τ'αναφερει...

Επισκέπτης
ετσι,τωρα πηγες στα ευκολα,κοσμος,ατμοσφαιρα,τραγουδια,υμνοι αντιπαλων για τον κοσμο,εισαι στα χωραφια σου τωρα...μονιμως οταν δεν εχετε να επιδειξετε αγωνιστικες επιτυχιες,εκει καταφευγετε.Ειπα κι εγω,θα τ'αναφερει,δε θα τ'αναφερει...
Για πες μας και τις επιτυχίες του Άρη?
Μην αναφέρεις κάτι που ο παοκ είχε στανταρ τα προηγούμενα χρόνια την 4η θέση δηλαδή!
Για πες να δούμε!

Επισκέπτης
Tόση ώρα τις επιτυχίες του Άρη πληκτρολογείς? :grin:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Για πες μας και τις επιτυχίες του Άρη?
Μην αναφέρεις κάτι που ο παοκ είχε στανταρ τα προηγούμενα χρόνια την 4η θέση δηλαδή!
Για πες να δούμε!
Η επιτυχια ειναι οτι η ομαδα ξεφυγε απο τα χρεη,μεσα σε 2 χρονια απο το σκοταδι της Βητα βγαινει Ευρωπη και αποκλειει τη Σαραγοσα,για ενα γκολ στις καθυστερησεις χανει την προκριση απο ομιλλο,ξαναβγαινει Ευρωπη,φτανει τελικο κυπελλου,εχει να επιδειξει τεσσαρα με ενωση,προπερσι νικες μεσα-εξω με βαζελλο,ολοι ομολογουν οτι για 2 χρονια παιζει τη καλυτερη μπαλλα στην Ελλαδα,τι αλλο θελεις δηλαδη,αν διαβασεις πιο πανω αναφερω το ταβανι που εχουμε καλως η κακως στη Β.Ελλαδα(δε βλεπω φαντασματα οπως οι συμπολιτες).

Επισκέπτης
Η επιτυχια ειναι οτι η ομαδα ξεφυγε απο τα χρεη,μεσα σε 2 χρονια απο το σκοταδι της Βητα βγαινει Ευρωπη και αποκλειει τη Σαραγοσα,για ενα γκολ στις καθυστερησεις χανει την προκριση απο ομιλλο,ξαναβγαινει Ευρωπη,φτανει τελικο κυπελλου,εχει να επιδειξει τεσσαρα με ενωση,προπερσι νικες μεσα-εξω με βαζελλο,ολοι ομολογουν οτι για 2 χρονια παιζει τη καλυτερη μπαλλα στην Ελλαδα,τι αλλο θελεις δηλαδη,αν διαβασεις πιο πανω αναφερω το ταβανι που εχουμε καλως η κακως στη Β.Ελλαδα(δε βλεπω φαντασματα οπως οι συμπολιτες).
Αν αυτά θεωρείς επιτυχίες πάω πάσο!

Επισκέπτης
θυμισε μου τι ομαδα υποστηριζεις και τι επιτυχιες ειχε τα τελευταια χρονια και η δικια σου...
μαντσεσταρα απο τις μεγαλες & ζμπαουγκ-αεκ απο τις μικρες..ειναι πολλα κυβικα ο χοντρουλιακας & μοιραζει το παθος του σε πολλες αγαπες..

Επισκέπτης
Ασ'το θα βάλεις τα γέλια...πήρε πέρυσι ένα ηθικό πρωτάθλημα... :2funny:
Εσυ ρε τακούνια έχεις και άποψη?
Άιντε ετοίσαστε τα τρακτέρ για τις εκδρομές σας στο καινούργιο πρωτάθλημα και μην μιλάς!
Αγιαξ της ηπείρου! :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Εσυ ρε τακούνια έχεις και άποψη?
Άιντε ετοίσαστε τα τρακτέρ για τις εκδρομές σας στο καινούργιο πρωτάθλημα και μην μιλάς!
Αγιαξ της ηπείρου! :2funny:
Εγώ τουλάχιστον υποστηρίζω τη ομάδα της πόλης μου... :rockon: :rockon: :rockon:
Όχι σαν μερικούς μερικούς αλλού τρών' αλλού πίνουν κι αλλού πάνε και το δίνουν... :thefinge:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom