Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ελα ρε, ποιός Ζαγοράκης και Βρύζας.  Τί ξέρουν αυτοί από μπάλα;  Πέστα ρε παλέρμο
Ας φέρουν τον Άγγελο που ήθελε να έχει άποψη για όλα, να κάνει τον φροντιστή στ' αποδυτήρια και τη σφουγγαρίστρια στις τουαλέτες μετά την προπόνηση

όποιος αμφισβητεί την προπονητική αξία του Άγγελου,ή μαλάκας και άσχετος είναι ή εμπαθής εναντίον του...

ΥΓ οι ίδιοι κομπλεξικοί που λένε ότι ο Μπάγεβιτς πήρε τόσα πρωταθλήματα επειδή είχε παικταράδες και πολύ πλούσιους πορέδρους,ότι ο Γκάλης δεν έπαιζε καλή...άμυνα κλπ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε αγκιους και Παλέρμο, ποιός σας είπε θεωρώ πως στόχος είναι το πρωτάθλημα;
Και ποιός σας είπε οτι κρίνω από τα φιλικά;  Μόνοι σας το συμπεράνατε, γιατί ειδικά τους αντιΠΑΟΚτσήδες σας συνέφερε, προς χάρην της συζήτησης

Σου γράφω οτι για μένα ο ΠΑΟΚ πρέπει να σπάσει την τριάδα και να διεκδικήσει το κύπελλο, τώρα το τι λέτε εσείς και το τί πιστεύετε είναι δικό σας θέμα

Και για αυτό που είπες για κράξιμο στο Ζαγοράκη αγκιους, εξαρτάται

Κάποιοι φέτος πάνε για πρωτάθλημα, σου λέει τέταρτοι πέρυσι, γιατί όχι καλύτερα φέτος;

ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΜΩΣ ('Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ) ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΕΡΥΣΙ ΉΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ 9ο
εξακολουθεις να αρνεισαι να τοποθετηθεις για τους φετεινους σας στοχους(ΟΧΙ αυτα που θες εσυ αλλα αυτα που μπορει η ομαδα).Εγω,με το θαρρος της γνωμης μου κι εχοντας εμπιστοσυνη στα ματακια μου παρα τις δηλωσεις του προεδρου μου σου ειπα για που μπορει να φτασει ο Αρης,εσυ γιατι το αποφευγεις?Μηπως φοβασαι οτι στα μεσα της σεζον θα χαρακτηριζεσαι ρομπα?

Επισκέπτης
εξακολουθεις να αρνεισαι να τοποθετηθεις για τους φετεινους σας στοχους(ΟΧΙ αυτα που θες εσυ αλλα αυτα που μπορει η ομαδα).Εγω,με το θαρρος της γνωμης μου κι εχοντας εμπιστοσυνη στα ματακια μου παρα τις δηλωσεις του προεδρου μου σου ειπα για που μπορει να φτασει ο Αρης,εσυ γιατι το αποφευγεις?Μηπως φοβασαι οτι στα μεσα της σεζον θα χαρακτηριζεσαι ρομπα?
αστους τωρα να πλακωθουν μονοι τους ρε..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ελα ρε, ποιός Ζαγοράκης και Βρύζας.  Τί ξέρουν αυτοί από μπάλα;  Πέστα ρε παλέρμο
Ας φέρουν τον Άγγελο που ήθελε να έχει άποψη για όλα, να κάνει τον φροντιστή στ' αποδυτήρια και τη σφουγγαρίστρια στις τουαλέτες μετά την προπόνηση
Ιωαννιδης,Αναστασιαδης,Χαριτωνιδης οι κορυφαιοι προπονητες που ανεδειξε η πολη,ειτε το θες ειτε οχι.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Τι νομίζεις;  Οτι έχω πρόβλημα να στο πώ;

Με θεωρείς άσχετο από ποδόσφαιρο;

Περιμένεις να δώ 2 ομάδες στα φιλικά, ΠΑΟΚ με Ουντινε και Αρη με Μπόλτον για να βγάλω συμπέρασμα;

Ή να κρίνω από τις μεταγραφες;

Τη μόνη κρίση που  μπορείς να κάνεις από τις μεταγραφές είναι το άν θα είσαι καλύτερος ή όχι από πέρυσι, και αυτό μόνο στις περιπτώσεις που έχεις κάνει σημαντικές κινήσεις (βλέπε ΠΑΟΚ και ΠΑΟ).

Σε κάθε περίπτωση θα σου πω μόλις αρχίσει το πρωτάθλημα (2-3 αγωνιστικές)

Άλλο αυτό όμως και άλλο το τί θα ήθελα και το τί θα με ευχαριστήσει σαν ΠΑΟΚτσή

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ιωαννιδης,Αναστασιαδης,Χαριτωνιδης οι κορυφαιοι προπονητες που ανεδειξε η πολη,ειτε το θες ειτε οχι.
Γιατί, ο Σάντος είναι από Θεσσαλονίκη και τον συγκρίνεις;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τι νομίζεις;  Οτι έχω πρόβλημα να στο πώ;

Με θεωρείς άσχετο από ποδόσφαιρο;

Περιμένεις να δώ 2 ομάδες στα φιλικά, ΠΑΟΚ με Ουντινε και Αρη με Μπόλτον για να βγάλω συμπέρασμα;

Ή να κρίνω από τις μεταγραφες;

Τη μόνη κρίση που  μπορείς να κάνεις από τις μεταγραφές είναι το άν θα είσαι καλύτερος ή όχι από πέρυσι, και αυτό μόνο στις περιπτώσεις που έχεις κάνει σημαντικές κινήσεις (βλέπε ΠΑΟΚ και ΠΑΟ).

Σε κάθε περίπτωση θα σου πω μόλις αρχίσει το πρωτάθλημα (2-3 αγωνιστικές)

Άλλο αυτό όμως και άλλο το τί θα ήθελα και το τί θα με ευχαριστήσει σαν ΠΑΟΚτσή
και οι 2 θα παλεψουμε για Ευρωπη,εσεις θα ειστε καλυτεροι απο περυσι κι εμεις πανω-κατω στα ιδια,μη το κουραζουμε τωρα με ονειρα και οπαδικα συνθηματα...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και ποιος λέει ότι Ζαγοράκης και Βρύζας έχουν άριστη γνώση του ποδοσφαίρου?...δεν είμαι και τόσο σίγουρος...έφεραν Σάντος,Χαλκιά,ίλιεφ,κνολ,φρούντζα,αναστασάκο κλπ πανωφόρια...

μπας και είσαι εκείνος ο περιπτεράς που αβαντάρει συνέχεια το Ζαγοράκη στα ραδιόφωνα?...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Γιατί, ο Σάντος είναι από Θεσσαλονίκη και τον συγκρίνεις;
Ξερεις,καμια φορα τον προπονητη πρεπει να τον συγκρινεις εχοντας ως δεδομενο την εκαστοτε ομαδα για την οποια γινεται λογος κι οχι ετσι αοριστα.Ο Σαντος στην πορτογαλλια μπορει(και ειναι)να ειναι καλο ονομα,για τον παοκ και δη για τον συγκεκριμενο παοκ,με τους συγκεκριμενους παιχτες,γνωμη μου ειναι οτι ο Αναστασιαδης χτυπουσε ως και πρωταθλημα,ενταξει τη γνωμη μου λεω,δε θελω να σε πεισω.Οπως πιστευω οτι ο Αρης χωρις Ιωαννιδη ισως να μην επαιρνε τοσους τιτλους.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
και ποιος λέει ότι Ζαγοράκης και Βρύζας έχουν άριστη γνώση του ποδοσφαίρου?...δεν είμαι και τόσο σίγουρος...έφεραν Σάντος,Χαλκιά,ίλιεφ,κνολ,φρούντζα,αναστασάκο κλπ πανωφόρια...

μπας και είσαι εκείνος ο περιπτεράς που αβαντάρει συνέχεια το Ζαγοράκη στα ραδιόφωνα?...
Ναι αυτός είμαι, με κατάλαβες

Για τον Σάντος μην συνεχίζεις, το έχουμε γράψει ξανά.  και ο ζαγόρ και ο ΝΤέμης τον προτίμησαν και του εμπιστεύτηκαν την ομάδα κατευθείαν μόλις ανέλαβαν.  Αν γνώριζες και παίχτες που συνεργάστηκαν μαζί του θα σου έλεγαν τα καλύτερα λόγια για την αξία του και ειδικά τη ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ.  

Για τον Αγγελο άστο, καμμένο χαρτί ο καημένος, ήθελε να τα κάνει όλα.  Καλός στην προπόνηση και στο διάβασμα του αντιπάλου (ειδικά κατά τη διάρκεια του αγώνα), εχυνε την καρδάρα με το γάλα όμως σε τομείς όπως η διαχείριση των αποδυτηρίων, η σχέση του με τους παίχτες, η σχέση του με τη διοίκηση.  Επίσης, επειδή μάλλον ξεχνάς εύκολα, σου θυμίζω οτι ο ΠΑΟΚτσής δεν του συγχωρεί το γεγονός οτι ήταν το δεκανίκι του Μπατατούδη και του Γούμενο, ειδικά του δεύτερου με κάτι περίεργες δηλώσεις

Για τις επιλογές Ζαγοράκη, συμφωνώ με τις περσινές οτι ήταν αποτυχημένες, απλά μην ξεχνάς οτι περυσι δεν υπήρχε Βρύζας (με τις γνωριμίες του στην αγορά), καθώς και η απειρία της διοίκησης + το γεγονός οτι ανέλαβαν μέση καλοκαιριού (περιορισμένος χρόνος)

Φέτος διαφωνώ μόνο με την επιλογή Χαλκιά, και αυτό το λέω τώρα διότι μέχρι και πριν 1 βδομάδα νόμιζα οτι προοριζόταν για δευτερη λύση (σαν αναπληρωματικός θα ήταν ιδανικός).  

Οι άλλοι παίχτες (Αναστασάκος, Μπακαγιόκο) κτλ είναι καλές λύσεις για αναπληρωματικοί

Εσύ τον κατακρίνεις για Αναστασάκο, όταν σου έχει φέρει για βασικό σεντερ φορ τον Μούσλι;

Δεν το καταλαβαίνω αυτό το σκεπτικό

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
για Σάντος δεν με ενδιαφέρει τί έκαναν Ντέμης και Ζαγοράκης...βλέπω την εικόνα στο γήπεδο...και ο Έρικσον έχει τεράστιο όνομα,αλλά είδαμε ότι μόνο τον τουρισμό και το μουνί σκέφεται...
για επιλογές απλά λέω ότι δεν είναι αλάνθαστοι και κάνουν πολλές μαλακίες είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω έλλειψης διασυνδέσεων και χρημάτων...το ότι αφήνουν την ομάδα γυμνή από τέρμα,είναι τεράστιο σφάλμα που θα το πληρώσουμε...
για Άγγελο στα είπα πιο πάνω...συν 2 φορές Ηρακλή,συν ΠΑΟ...όποιος τον αμφισβητεί τι να πω...

Επισκέπτης
πεστε μας & για το δωρακι που εδωσε ο αγγελος μετα απο ενα χρονο στον βοκωλο & τις αλλες ανοιχτομπουτες του γνωστου αγωνα με τον χορηγο σας..

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τράβα στην κουζίνα μωρή Βέφα...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εικόνα στο γήπεδο:  Ασε να τον κρίνεις φέτος που έχει ομάδα δική του, και όχι ότι παρέλαβε πέρυσι και χωρίς προετοιμασία
Θυμήσου εικόνα ΑΕΚ με Ζαγοράκη Ζήκο στα χαφ και Ντέμη στην επίθεση
Μην μου γράψεις για ΠΑΟ, θα σε προλάβω, μια ζωή ο ΠΑΟ είναι ομάδα του προέδρου με χαρτάκι ενδεκάδας (Φλάβιο Κονσεϊσάο στην Τούμπα και πάρτι 4-1)

Και σταμάτα να μου δίνεις παραδείγματα ομάδων του Άγγελου, ότι ξεκινούσε καλά στον αγωνιστικό τομέα, το χαλούσε με τα τερτίπια του.  Θυμίσου πως έφυγε απ' τον Ηρακλή και τον ΠΑΟ

Επισκέπτης
ετσι-ετσι..
γαργαρα για το πακετακι..
μια ζωη πουστηδες..
τωρα θα γινετε παλληκαρια???

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πέρα από τις πορείες του ΠΑΟΚ,δύο φορές Ευρώπη με Ηρακλή και πρόκριση από όμιλο Τσ.Λιγκ με ΠΑΟ που οι άλλοι την πρόκριση την βλέπουνε 10 χρόνια με κυάλια...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Nα γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ...
από τη χθεσινή ΣΠΟΡΝΤΕΙ

Ελάχιστους ομογενείς προσέλκυσε χθες η ομάδα του Τεν Κάτε στην Τιφλίδα.Δύο από αυτούς πήγαν στο γήπεδο με φανέλες της Εθνικής,ενώ αναρτήθηκαν και δύο πανό του ΠΑΟΚ στην κερκίδα απέναντι από τους επισήμους.Το ένα έφερε την υπογραφή της Θύρας 4 και το άλλο του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Συκεών.

ΠΑΟΚ παντού,και χρόνια μας πουλάνε το παραμύθι για το λαό του γκέι,που εκτός Ελλάδος δεν υπάρχει...

ΥΓ γαύρος παίζει τσάμπιονς λιγκ στη Γερμανία,στα κάγκελα κρεμασμένο πανό του ΠΑΟΚ....

Συνημμένα

• PAOK-Skouliki%202008_31_jpg.jpg
    PAOK-Skouliki%202008_31_jpg.jpg
    130,5 KB · Εμφανίσεις: 14
  • PAOK%20-%20Gay-ros%202008_06_JPG.jpg
    PAOK%20-%20Gay-ros%202008_06_JPG.jpg
    50,8 KB · Εμφανίσεις: 14

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
θα ήθελα να εκφράσω και εγώ τις απόψεις μου πάνω στα προηγούμενα θέματα όντας Παοκτσής και θέλοντας πάνω από όλα το καλό της ομάδας μου και τίποτα άλλο. Καταρχάς για το θέμα προπονητή είμαι υποστηρικτής της παραμονής Σάντος τουλάχιστον για όλη την τριετία. Ο άνθρωπος δεν νομίζω να έφτιαξε τυχαία τέτοιο όνομα. Μη ξεχνάτε τι έχει κάνει με την ΑΕΚ, τη Μπενφίκα, τη Πόρτο. Όσο αφορά τη περσινή χρονιά δε νομίζω να υπάρχει στον κόσμο προπονητής που θα έκανε κάτι καλύτερο με τους παίκτες που είχαμε (αν και για μένα βασικότερο πρόβλημα ήταν η έλλειψη επιθετικού, με Μίετσελ πιστεύω πως θα βγαίναμε τεταρτοπέμπτοι). Είμαι εναντίον σε οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία με τον Αγγελάρα. Τον αγαπάω, μου έχει χαρίσει πολλές καλές αλλά και κακές στιγμές, αλλά ότι ήταν να δώσει το έδωσε. Καλός προπονητής ακόμα καλύτερος ψυχολόγος και εμψυχωτής αλλά φτάνει. Πάει αυτο...

Πάμε τώρα στις προβλέψεις μου για φέτος. Πήραμε καλούς παίκτες (πραγματικά πόσες φορές στο παρελθόν ελληνική ομάδα έφερε συνολικά 3 ξένους παίκτες τους οποίους γνωρίζαμε από πριν;) Ο Μουσλίμοβιτς είναι παικταράς, ο Γκαρσία το ίδιο, ο Κοντρέρας το αυτό, Ίβιτς (από πέρσι τον ήθελα τον πήρε όμως ο  συμπολίτης), Βιερίνια, Βερόν. Πλέον ο προπονητής έχει πολύ δυνατό υλικό. Πιστεύω πως η τέταρτη θέση είναι ταυτόχρονα πάτωμα και ταβάνι για φέτος. Και φυσικά τα φιλικά δεν αποτελούν αξιόπιστη πηγή για τη μελλοντική πορεία μιας ομάδας. Το πρώτο τεστ είναι στη Κρήτη. Ας μη κερδίσουμε, το θέμα είναι να παίξουμε σαν ΠΑΟΚ. Και όλοι, ακόμα και οι Αρειανοί ξέρουν ότι ο καλός ΠΑΟΚ ιστορικά στη μπάλα είναι πολύ δυνατή και θεαματική για τα ελληνικά δεδομένα ομάδα.

¨Οσον αφορά τον Άρη θα ήθελα να πω ότι με τη φυγή Μπάγεβιτς μόνο χαμένοι θα βγουν αγωνιστικά. Έχουν μερικούς πολύ καλούς παίκτες (Κοκε, Ρεγκειρο, Νατσο, Γκιαρο) παίζουν καλούτσικη μπάλα αλλά δεν έχουν τη δυναμική του ΠΑΟΚ σε αυτό το άθλημα. Πάντως ακόμα και πέρυσι που παρακολούθησα σχεδόν όλα τα ματς τους μόνο προς τα τελευταία η ομάδα έδειχνε να ρολάρει και να έχει συνοχή. Πιστεύω ότι ήταν υπερβολική η άποψη περί καλύτερης μπάλας στην Ελλάδα. Δυστυχώς δε νομίζω να είναι καλύτεροι από πέρσι.

Τέλος πάντων η Θεσσαλονίκη χρειάζεται δυνατές ομάδες για να ανέβει το επίπεδο του πρωταθλήματος γενικότερα. Απλά βάλτε στο νου σας τι έκτρωμα μπάλα βλέπουμε τα τελευταία 6-7 χρόνια. Η κόντρα μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη είναι λογική. Αυτό όμως που μου τη ψιλοσπάει είναι η έπαρση που έχουν οι αρειανοί τον τελευταίο  1,5 χρόνο . Δεν κάνει καλό στην ομάδα σας. Το να βγεις Ευρώπη δεν είναι τίποτα σπουδαίο, το να πας τρεις τελικούς σε πέντε χρόνια και να τους χάσεις μάλλον μειονέκτημα είναι παρά δείγμα μεγάλης ομάδας. ¨Ολοι πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία μας. Δεν λέω να ενωθούμε εναντίον της Αθήνας, δεν το θέλω καν. Απλά μεγαλώστε λίγο τους ορίζοντές σας. Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ ο εχθρός σας, ούτε αν τον περάσετε είστε Μάντσεστερ. Σκόπός είναι να παίξετε καλή μπαλα και σιγά σιγά όλα θα έρθουν. Το ίδιο φυσικά αν και σε πολύ μικρότερη κλίμακα ισχύει και για εμάς.

ΥΓ1: Πρώτη φορά βλέπω επιθετικό του ΠΑΟΚ να παίζει με πλάτη και να βαράει σουτάρες. Μουσλι γερά....
ΥΓ2: Άντε Ζαγοράκη φέρε εισητήρια για το Καραισκάκη 
ΟΟΟΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ έχω  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: μες στο μυαλό.....................

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
¨Οσον αφορά τον Άρη θα ήθελα να πω ότι με τη φυγή Μπάγεβιτς μόνο χαμένοι θα βγουν αγωνιστικά. Έχουν μερικούς πολύ καλούς παίκτες (Κοκε, Ρεγκειρο, Νατσο, Γκιαρο) παίζουν καλούτσικη μπάλα αλλά δεν έχουν τη δυναμική του ΠΑΟΚ σε αυτό το άθλημα. Πάντως ακόμα και πέρυσι που παρακολούθησα σχεδόν όλα τα ματς τους μόνο προς τα τελευταία η ομάδα έδειχνε να ρολάρει και να έχει συνοχή. Πιστεύω ότι ήταν υπερβολική η άποψη περί καλύτερης μπάλας στην Ελλάδα. Δυστυχώς δε νομίζω να είναι καλύτεροι από πέρσι.
ενα ποσταν και γρηγορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom