Απλά να σου θυμίσω ότι στα τρία σημαντικότερα ματς σου πέρσι (Μπαγερν, ΠΑΟΚ εκτός και τελικό) έφαγες 11 και εβαλες 0. Επίσης όσον αφορά την δυναμική θα σου θυμίσω τις δυο πτώσεις σου , τον πρόσφατο μεταξύ μας τελικό κυπελλου, τον αριθμό των εισητηρίων τα τελευταία 40 χρόνια, τα ποσοστά νικών στα μεταξύ μας παιχνίδια τα ίδια αυτά χρόνια, τους ευρωπαικούς αγώνες των δύο ομάδων, τα ονόματα των παικτών που αγωνίστηκαν στις δυο ομάδες. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως δεν θα μπω σε διαδικασία αποδείξεως των υπαρκτών γεγονότων, αριθμών και δεδομένων, απλά σου κάνω μια μικρή υπενθύμιση.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Απλά να σου θυμίσω ότι στα τρία σημαντικότερα ματς σου πέρσι (Μπαγερν, ΠΑΟΚ εκτός και τελικό) έφαγες 11 και εβαλες 0. Επίσης όσον αφορά την δυναμική θα σου θυμίσω τις δυο πτώσεις σου , τον πρόσφατο μεταξύ μας τελικό κυπελλου, τον αριθμό των εισητηρίων τα τελευταία 40 χρόνια, τα ποσοστά νικών στα μεταξύ μας παιχνίδια τα ίδια αυτά χρόνια, τους ευρωπαικούς αγώνες των δύο ομάδων, τα ονόματα των παικτών που αγωνίστηκαν στις δυο ομάδες. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως δεν θα μπω σε διαδικασία αποδείξεως των υπαρκτών γεγονότων, αριθμών και δεδομένων, απλά σου κάνω μια μικρή υπενθύμιση.
φίλε έχεις απόλυτο δίκιο...όταν λες δυναμική εννοείς φανέλα,η οποία δεν κερδίζεται ούτε αγοράζεται...άλλο ρούλης,άλλο ΠΑΟΚ...
στην καλύτερη χρονιά του συντρίβεται από τον ΠΑΟΚ που είναι στο χαμηλότερο σημείο της ιστορίας του...κόβει το 1/3 των εισιτηρίων του...του φεύγουν πρωτοκλασάτα στελέχη παίκτες και προπονητές λέγοντας πως με τέτοια οπαδικά μυαλά δεν πάμε πουθενά....ψήνουν αρνιά πριν το τελικό αλλά στο τέλος τρώνε τα αμελέτητα μόνο....
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
συμαντικο για μενα ηταν η Μπολτον και ο τελικος η Μπαγερν ηταν πολυ δυσκολο ματς οσο για το μεταξυ μας παιχνιδι ηταν ενα απο τα σημαντικοτερα;;;;; μαρεσει το χιουμορ σου, μη ξεχνας οτι και στο Βικελιδγης εσεις φαγατε 3 αρα τα συμαντικοτερα σου Μπραουνσβιγκ, Θρασυβουλα και ΑΡΗ εφαγες 14 και εβαλες 3Απλά να σου θυμίσω ότι στα τρία σημαντικότερα ματς σου πέρσι (Μπαγερν, ΠΑΟΚ εκτός και τελικό) έφαγες 11 και εβαλες 0. Επίσης όσον αφορά την δυναμική θα σου θυμίσω τις δυο πτώσεις σου , τον πρόσφατο μεταξύ μας τελικό κυπελλου, τον αριθμό των εισητηρίων τα τελευταία 40 χρόνια, τα ποσοστά νικών στα μεταξύ μας παιχνίδια τα ίδια αυτά χρόνια, τους ευρωπαικούς αγώνες των δύο ομάδων, τα ονόματα των παικτών που αγωνίστηκαν στις δυο ομάδες. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως δεν θα μπω σε διαδικασία αποδείξεως των υπαρκτών γεγονότων, αριθμών και δεδομένων, απλά σου κάνω μια μικρή υπενθύμιση.
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ειστε λιγο περισσοτεροι η ποσοτητα παντα παει στην μποχα απο ποιοτητα λιγοι, οι πιο πολυ δεν ξερουν γιατι γινανε μπαουκ καζαντιδης και μπαουκ, φτωχολογια και μπαουκ, ξανθοπουλος και βουρτση και μπαουκ τα αρχιδια μας και μπαουκ
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
καποτε η προηγουμενη γενια σας ηταν οι και καλα επαναστατες εβγαζε συνθημα οτι να ναι και βριζανε το κατεστημενο κ κυριως τον Ολυμπιακο (τοσο ξερανε τοσο λεγανε,αν εχεις αρχιδια σαν ομαδα γινε σαν αυτους το λεγα και το λεω παντα) αλλα απο πισω ηταν κωλος και βρακι αδερφο σωματειο κτλ κτλ τα χρονια περασαν σας εξαγορασε ο Βγενο και αλλαξατε γκομενο τπτ αλλο μια ζωη γιουσουφακια
Λυπάμαι που δεν έχετε επιχειρήματα. Πάντως εγώ δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση γιατί δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Η ιστορία έχει γραφτεί και συνεχίζει να γράφεται. Αντίθετα προσδωκώ σε έναν πραγματικά μεγάλο Άρη. Όπως προείπα μόνο αν δυναμώσουν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα δυναμώσει και το πρωτάθλημα. Καταλαβαίνω πως δεν μπορείτε εύκολα να χωνέψετε την αλήθεια. Αλλά έτσι είναι. Αν δεν ήταν σημαντικό το περσινό ματς δε θα μας σπάγατε τα @@ για τον εξάμηνο τραυματισμό του Καράμπελα ούτε για τη διαιτησία. Ήταν η μόνη φορά που ήρθατε με αξιώσεις στη Τούμπα πριν ξεκινλησει το ματς μετά από 15 χρόνια. Αυτό που έχω να προτείνω είναι να υποστηρίξετε την ομάδα σας και μόνο έτσι θα προχωρήσετε. Αερολογώντας το μόνο που προκαλείτε είναι το γέλιο. Εδώ πειστήκατε ότι ήταν καλύτερα που έφυγε ο Μπάγεβιτς. Σταματήστε να τρώτε κουτόχορτο. Ξυπνήστε...
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
το ποιος τρωει κουτοχορτο απο τα ΜΜΕ της πολης ειναι γνωστο γιατι εσας γλυφουν και μονο εσας εμας και τις γριες στο κραξιμο, τον αν ηταν καλο που εφυγε ο Ντουσαν ο Ιβιτς και ο Αβρααμ θα δειξει ο καιρος για τον Χαλκια απο οτι ειδα με Πιερικο και Ουντινεζε ηταν πολυ καλη κινηση. Η ιστορια εχει δειξει οτι ειμαι περιφανος που ειμαι Αρειανος γιατι ΠΟΤΕ δεν εκαψα πανο μου για να φυγω και ποτε δεν απλωσα ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΟ πανο δες τα και πανω σου και κρατα την περιφανεια σου απαντηση 4938Λυπάμαι που δεν έχετε επιχειρήματα. Πάντως εγώ δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση γιατί δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Η ιστορία έχει γραφτεί και συνεχίζει να γράφεται. Αντίθετα προσδωκώ σε έναν πραγματικά μεγάλο Άρη. Όπως προείπα μόνο αν δυναμώσουν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα δυναμώσει και το πρωτάθλημα. Καταλαβαίνω πως δεν μπορείτε εύκολα να χωνέψετε την αλήθεια. Αλλά έτσι είναι. Αν δεν ήταν σημαντικό το περσινό ματς δε θα μας σπάγατε τα @@ για τον εξάμηνο τραυματισμό του Καράμπελα ούτε για τη διαιτησία. Ήταν η μόνη φορά που ήρθατε με αξιώσεις στη Τούμπα πριν ξεκινλησει το ματς μετά από 15 χρόνια. Αυτό που έχω να προτείνω είναι να υποστηρίξετε την ομάδα σας και μόνο έτσι θα προχωρήσετε. Αερολογώντας το μόνο που προκαλείτε είναι το γέλιο. Εδώ πειστήκατε ότι ήταν καλύτερα που έφυγε ο Μπάγεβιτς. Σταματήστε να τρώτε κουτόχορτο. Ξυπνήστε...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
συγνωμη που σας σπασαμε και τα αρχ...επειδη δεν αποβληθηκε ο δολοφονος απο τα πρωτα λεπτα και το σκορ του αγωνα ελεω Σταυριδη ηταν τελειως πλασματικο,δε θα ξαναγινει.Ολα οσα λετε,να τα λετε αδερφιστικα μεταξυ σας,ο εξω κοσμος ξερει οτι χρονια τωρα με Ασλανιδηδες,Γκαγκατσηδες εχετε εξελιχθει σε ρουφιανοι της Β.Ελλαδας και αντι να ντρεπεστε για αυτο πανηγυριζετε.Αντε,παρτε τωρα δανεικο απο τον ολυμπιακο τον Βασιλειαδη,για να θυμηθειτε πιος ειναι το πραγματικο αφεντικο σας(Ο Βγενο ειναι προσωρινη λυση)Λυπάμαι που δεν έχετε επιχειρήματα. Πάντως εγώ δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση γιατί δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Η ιστορία έχει γραφτεί και συνεχίζει να γράφεται. Αντίθετα προσδωκώ σε έναν πραγματικά μεγάλο Άρη. Όπως προείπα μόνο αν δυναμώσουν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα δυναμώσει και το πρωτάθλημα. Καταλαβαίνω πως δεν μπορείτε εύκολα να χωνέψετε την αλήθεια. Αλλά έτσι είναι. Αν δεν ήταν σημαντικό το περσινό ματς δε θα μας σπάγατε τα @@ για τον εξάμηνο τραυματισμό του Καράμπελα ούτε για τη διαιτησία. Ήταν η μόνη φορά που ήρθατε με αξιώσεις στη Τούμπα πριν ξεκινλησει το ματς μετά από 15 χρόνια. Αυτό που έχω να προτείνω είναι να υποστηρίξετε την ομάδα σας και μόνο έτσι θα προχωρήσετε. Αερολογώντας το μόνο που προκαλείτε είναι το γέλιο. Εδώ πειστήκατε ότι ήταν καλύτερα που έφυγε ο Μπάγεβιτς. Σταματήστε να τρώτε κουτόχορτο. Ξυπνήστε...
Ο λαός ποτέ δεν ήταν με τους γαύρους. Το πανό το σήκωσαν δυο άτομα. Για εμένα αυτό δεν λέει τίποτα. Εκτός αν μετράει σε εσένα να σας υποστηρίζαμε. Δεν παίζει........... Εμείς ήμαστε μόνο ΠΑΟΚ τίποτα άλλο. Μάθε οπαδική ιστορία να καταλάβεις την σχέση μας με τους γαύρους. Μακάρι φυσικά να μην υπήρχε ποτέ βία.
Θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Εγώ πιστεύω ότι τους δουλέψαμε και τους πουλήσαμε 2 παίκτες αξίας και οι δύο μαζί 1.500.000 € το πολύ για 5.000.000€ + 5.000.000€ διαφήμιση. Εσύ όμως μας λες τσιράκια του Βγενό. Με τη λογική σου όμως και εσείς που πουλήσατε παίκτη αξίας το πολύ 600.000€ στο γαύρο 2.500.000€ είστε τσιράκια του θείου;;;;;;
Επίσης μάθε για τη δεκαετία του 80 που σπάσατε τη διαμαρτυρία εναντίον του ΠΟΚ και σας χλεύαζε όλη η Ελλάδα, θυμίσου τα 5 που φάγατε πριν 6-7 χρόνια στο Χαριλαόυ απο γαύρο και πήρε τελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα και θύμισε μου μια φορά που στηθήκαμε σε γαύρο ή βάζελο.
Θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Εγώ πιστεύω ότι τους δουλέψαμε και τους πουλήσαμε 2 παίκτες αξίας και οι δύο μαζί 1.500.000 € το πολύ για 5.000.000€ + 5.000.000€ διαφήμιση. Εσύ όμως μας λες τσιράκια του Βγενό. Με τη λογική σου όμως και εσείς που πουλήσατε παίκτη αξίας το πολύ 600.000€ στο γαύρο 2.500.000€ είστε τσιράκια του θείου;;;;;;
Επίσης μάθε για τη δεκαετία του 80 που σπάσατε τη διαμαρτυρία εναντίον του ΠΟΚ και σας χλεύαζε όλη η Ελλάδα, θυμίσου τα 5 που φάγατε πριν 6-7 χρόνια στο Χαριλαόυ απο γαύρο και πήρε τελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα και θύμισε μου μια φορά που στηθήκαμε σε γαύρο ή βάζελο.
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ρε συ μη χαθουμε οταν θα εχω τις μαυρες μου να τα λεμε, τις φωτο τις ειδες η τις περασες στο ντουκου;και θύμισε μου μια φορά που στηθήκαμε σε γαύρο ή βάζελο.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
ασ'το,μαλλον δεν εχεις καλη γνωση της ιστοριας της ομαδας σου,οποτε τζαμπα συζηταμε,ακου δεν στηθηκες στο βαζελο...θες να σου απαντησουν οι γαυροι και να σου τα θυμισουν?Να σου μιλησω για στησιμο στον γαυρο για να μεινει ο Αρης στην απ'εξω?Ασ'τα,μαλλον δεν τα ξερεις καλα...Ο λαός ποτέ δεν ήταν με τους γαύρους. Το πανό το σήκωσαν δυο άτομα. Για εμένα αυτό δεν λέει τίποτα. Εκτός αν μετράει σε εσένα να σας υποστηρίζαμε. Δεν παίζει........... Εμείς ήμαστε μόνο ΠΑΟΚ τίποτα άλλο. Μάθε οπαδική ιστορία να καταλάβεις την σχέση μας με τους γαύρους. Μακάρι φυσικά να μην υπήρχε ποτέ βία.
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ελα ρε κακοβουλε ετυχεασ'το,μαλλον δεν εχεις καλη γνωση της ιστοριας της ομαδας σου,οποτε τζαμπα συζηταμε,ακου δεν στηθηκες στο βαζελο...θες να σου απαντησουν οι γαυροι και να σου τα θυμισουν?Να σου μιλησω για στησιμο στον γαυρο για να μεινει ο Αρης στην απ'εξω?Ασ'τα,μαλλον δεν τα ξερεις καλα...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
μαθηματα ιστοριας αλλη φορα...βαριεμαι τωρα να τα ξαναλεω,ασε να στα πουν αλλοι.Πες τα μου όμως.......
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
εχεις τοσο ασθενη μνημη η κι εσυ(τι συμπτωση!)κανεις τον χαζο?Ναι,για μπασκετ μιλαμε...Για το μπάσκετ εννοείς; Νομίζω πως εκείνη τη χρονιά πήρα πρωτάθλημα οπότε τα περί στησίματος εναντίον του άρεως δεν ευσταθούν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K