Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
το θρεντ σας ειναι ηδη πολυ βρωμικο γιατι ειστε τουρκογυφτοι και το εχετε κανει τσαντιρι
τα χουνερια που εχεις φαει απο την 7 και τα γκολ απο τον θρυλο ειναι ακομα σφηνωμενα στον φαρυγγα και το παχυ σου εντερο
καποτε αξιζατε το ξυλο που τρωγατε τωρα ουτε αυτο,πλεον ερχεστε ηδη δαρμενοι απο τα αρειανα και σε μας ειστε ψοφιμια
ουτε δυναμη να βουτηξετε στο λιμανι δεν εχετε

είμαι κατά της βίας...το μόνο που θέλω είναι να ξεφτυλίζεται η βρώμικη ομάδα του ελληνικού δημοσίου και οι υπάνθρωποι οπαδοί της...
καλό βράδυ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
είμαι κατά της βίας...το μόνο που θέλω είναι να ξεφτυλίζεται η βρώμικη ομάδα του ελληνικού δημοσίου και οι υπάνθρωποι οπαδοί της...
καλό βράδυ
και εγω ειμαι κατα της βιας
www.imageshack.gr/view.php?file=p0lom22vt13d83o9hltj.jpg] [/URL]
www.imageshack.gr/view.php?file=cbjzjr5mkw0ihta2hhy8.jpg] [/URL]
www.imageshack.gr/view.php?file=0sqe9sysguhmrcjom3rv.jpg] [/URL]
www.imageshack.gr/view.php?file=xvw5ddvt8l6gsa9252gn.jpg] [/URL]
παρε και ενα καθαρα ποδοσφαιρικο βιντεακι ετσι για να μην ξεχνας την ξεφτιλοομαδα σου
[youtube=425,350]qhlNrTTjOsI&feature=related[/youtube]

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ μαγκιά φιλαράκο. Απορώ αν έχεις πάει έστω και μια φορά γήπεδο. Χαίρεσαι με αυτά που έβγαλες ή απλά βγάζεις το κόμπλεξ ότι ποτέ στα χρονικά δεν έχετε αναφερθεί ως ο πιο φανατικός λαός της Ελλάδος;

leonkoum

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι πανιγυριζουμε για την Ουντινεζε?
Ο πανσεραικοσ 4-1 τους νικησε...εμεις μεσα στο καμινι μονο 3-1 :idiot:
Και η κουνελα ο χαλκιας το επνιξε παλι..... :jerking:
Δεν μας βλεπω καλα και φετος, μικρο καλαθι γιατι εδω θα κατσουμε παλι και ολοι θα μας φταινε :birdman:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Γιατι πανιγυριζουμε για την Ουντινεζε?
Ο πανσεραικοσ 4-1 τους νικησε...εμεις μεσα στο καμινι μονο 3-1 :idiot:
Και η κουνελα ο χαλκιας το επνιξε παλι..... :jerking:
Δεν μας βλεπω καλα και φετος, μικρο καλαθι γιατι εδω θα κατσουμε παλι και ολοι θα μας φταινε :birdman:
βλεπεις μπροστα εσυ...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Σου αρέσει να σου χαϊδεύουν τ' αυτιά, έτσι;

Τί έγινε με τον μεγάλο αρχηγό Νεμπε;
Αμφισβητεις οτι ενα μεγαλο μερος των οπαδων  σας δε σκεφτεται οπως εσυ?Τα βλεπεις μπροστα σου,μαλλον εσυ αρεσκεσαι απο καποιους(τυπος,ραδια)να σου χαιδευουν αυτια για αυτο και ολα τα βρισκεις τελεια στον Νεο παοκ του ζαγορακη.Χθες ολοι βγαινατε και λεγατε τι χωριο ειναι αυτη η Μπρυζ προκειμενου να μειωσετε την εμφανιση(εστω και φιλικη)του Αρη.Να σου πω την αληθεια,επειδη ημουνα στη Τουμπα και ειδα το ματς,την ιδια εικονα σχηματισα και για τους Ιταλους,ομως δεν εγραψα κατι τετοιο κρατωντας επιπεδο,το ματς στις Σερρες ομως ηρθε να με επιβεβαιωσει.Το συμπερασμα απ'ολα αυτα,σου το'χω πει απο προχθες.Μικρο καλαθι...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Πολύ μαγκιά φιλαράκο. Απορώ αν έχεις πάει έστω και μια φορά γήπεδο. Χαίρεσαι με αυτά που έβγαλες ή απλά βγάζεις το κόμπλεξ ότι ποτέ στα χρονικά δεν έχετε αναφερθεί ως ο πιο φανατικός λαός της Ελλάδος;
οντως ακομα δεν εχω παει γηπεδο,ελπιζω φετος να τα καταφερω να ζησω και εγω μια φορα την ατμοσφαιρα του γηπεδου
οσο για το αλλο που λες παλι εχεις δικιο,ποτε δεν εχουμε αναφερθει ως ο πιο φανατικος λαος της ελλαδας,απο ευρωπη και πανω παιζουμε εμεις
γνωστοι σε ολο τον κοσμο και μεσα στο τοπ τεν παγκοσμιως,τωρα για την μπαοκ και το τσουρμο που αποκαλειται λαος της δεν εχω ακουσει κατι,περα απο το οτι ειστε καλοι στα μακροβουτια και στους τσαμπουκαδες σε οικογενειες και παιδακια

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για πες μου μια ευρωπαική ομάδα που ασχολείται μαζί σας. Μόνο όταν έρθει η ώρα της κλήρωσης και όλες οι ομάδες θέλουν εσάς στον όμιλό τους. Οι λόγοι ευνόητοι...

Όσο για κάτι φωτογραφίες που κατέβασες δείχνουν και το επίπεδό σου.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Για πες μου μια ευρωπαική ομάδα που ασχολείται μαζί σας. Μόνο όταν έρθει η ώρα της κλήρωσης και όλες οι ομάδες θέλουν εσάς στον όμιλό τους. Οι λόγοι ευνόητοι...

Όσο για κάτι φωτογραφίες που κατέβασες δείχνουν και το επίπεδό σου.
μιλαγες για κοσμο,τωρα το πας στο αγωνιστικο δεν βγαζω ακρη μαζι σου
απο κοσμο ειμαστε οι καλυτεροι της ευρωπης και απο τους καλυτερους στον κοσμο εκει που εσυ εισαι ανυπαρκτος
απο ομαδα ειμαστε τα αφεντικα στην ελλαδα και σιγουρα πιο γνωστοι απο σας στο εξωτερικο
σε καλυψα?αν βρεις κοτσια να απαντησεις καντο επι της ουσιας,μην μου πεις για κατεστημενα και για τους ελοχιμ που δεν αφηνουν την μπαουκαρα να σαρωσει τα τσαμπιονς λιγκ

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλέ μου φίλε δεν έχω καμία διάθεση να γράψω για κατεστημένα,αυτά τα ξέρεις από μόνος σου.

Το προηγούμενο μήνυμά μου είχε μέσα πέρα από το αγωνιστικό και το θέμα του κόσμου. Πότε ήταν η τελευταία φορά που στην Ευρώπη πήγες εκτός και έκανες τους παίκτες σου να αισθάνονται γηπεδούχοι; Μη μου πεις Ιταλία γιατί εκεί και η γιαγιά μου πάει . Εγώ όποτε έπαιξα Ευρώπη εκτός ήμουν εκεί. Σίγουρα δεν έχω παίξει Ευρώπη όσες και εσύ, κάτι που είναι λογικό αφού έχεις καλύτερη ομάδα. Θέλω να μου πεις που βγάζεις ότι είστε ο καλύτερος λαός της Ευρώπης.

Αγωνιστικά εννοείται ότι είστε χρόνια μπροστά από εμάς δεν αντιλέγω. Επίσης πιστεύω ότι ακόμα και φέτος θα το πάρετε. Αλλά με τη μη ύπαρξη ανταγωνισμού εντός, κάτι για το οποίο ευθύνονται κυρίως εσεις και οι βάζελοι με παραρτήματα ομάδες μικρομεσαίες, με τιμωρία Καλαμαριάς (πως είναι δυνατον η ομοσπονδία να βγάζει άκυρο το δελτίο ενός ποδοσφαιριστή που η ίδια είχε επικυρώσει), διαιτησίες, κτλ. κτλ. φαίνεται και η δικιά σας ανυπαρξία στας Ευρώπας. Εμείς τουλάχιστον έχουμε να επιδείξουμε και μεγάλους αποκλεισμούς. Εσείς;;;;;;;;;;;;;;;

Θυμίσου την απάντηση του φεργκιουσον στην ερώτηση πριν ένα ματς μαντσεστερ ρεαλ πόσο έχει προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσει τους γκαλακτικος. Είπε λοιπόν ότι είτε παίζεις με τη ρεαλ είτε παίζεις με τον ολυμπιακό το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο και θέλει προσοχη.  :2funny: 

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλέ μου φίλε δεν έχω καμία διάθεση να γράψω για κατεστημένα,αυτά τα ξέρεις από μόνος σου.

Το προηγούμενο μήνυμά μου είχε μέσα πέρα από το αγωνιστικό και το θέμα του κόσμου. Πότε ήταν η τελευταία φορά που στην Ευρώπη πήγες εκτός και έκανες τους παίκτες σου να αισθάνονται γηπεδούχοι; Μη μου πεις Ιταλία γιατί εκεί και η γιαγιά μου πάει . Εγώ όποτε έπαιξα Ευρώπη εκτός ήμουν εκεί. Σίγουρα δεν έχω παίξει Ευρώπη όσες και εσύ, κάτι που είναι λογικό αφού έχεις καλύτερη ομάδα. Θέλω να μου πεις που βγάζεις ότι είστε ο καλύτερος λαός της Ευρώπης.

Αγωνιστικά εννοείται ότι είστε χρόνια μπροστά από εμάς δεν αντιλέγω. Επίσης πιστεύω ότι ακόμα και φέτος θα το πάρετε. Αλλά με τη μη ύπαρξη ανταγωνισμού εντός, κάτι για το οποίο ευθύνονται κυρίως εσεις και οι βάζελοι με παραρτήματα ομάδες μικρομεσαίες, με τιμωρία Καλαμαριάς (πως είναι δυνατον η ομοσπονδία να βγάζει άκυρο το δελτίο ενός ποδοσφαιριστή που η ίδια είχε επικυρώσει), διαιτησίες, κτλ. κτλ. φαίνεται και η δικιά σας ανυπαρξία στας Ευρώπας. Εμείς τουλάχιστον έχουμε να επιδείξουμε και μεγάλους αποκλεισμούς. Εσείς;;;;;;;;;;;;;;;

Θυμίσου την απάντηση του φεργκιουσον στην ερώτηση πριν ένα ματς μαντσεστερ ρεαλ πόσο έχει προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσει τους γκαλακτικος. Είπε λοιπόν ότι είτε παίζεις με τη ρεαλ είτε παίζεις με τον ολυμπιακό το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο και θέλει προσοχη.  :2funny: 
βλεπω οτι μαζι σου εχει αξια να σου απαντησω κανονικα
αγωνιστικα:στην ευρωπη χωλαινουμε ολοι,ενας αποκλεισμος η μια πορεια δεν λεει κατι,θα μπορουσα να σου πω οτι περσι πηγα καλα αλλα δεν λεει κατι για μενα αυτο,εγω θελω να καθιερωθω σταθερα στις καλυτερες ομαδες οπως εκανε για παραδειγμα η λυων και καποια στιγμη να προσεξουν την ομαδα μου εξω γιατι θα παιζει καλη μπαλα και θα ειναι αξιομαχος αντιπαλος(λυων,βαλενθια κτλ)
οπαδικα:θυμασαι την δηλωση του φεργκιουσον για την αγωνιστηκοτητα του ολυμπιακου αλλα ξεχνας δηλωσεις ολων των υπολοιπων και του φεργκιουσον που λενε για το καμινι και την κολαση της αθηνας(πειραια  η οπου παιζουμε τελος παντων)
στην ιταλια πηγαμε 11000 με λατσιο και να εισαι σιγουρος οτι πολλοι μειναν απεξω
και οταν λεω πηγαμε δεν εννοω 10000 μεταναστες φοιτητες και 1000 απο ελλαδα αλλα το αντιθετο
τελος παντων ιταλια δεν σου αναφερω αλλες γιατι οπως λες ειναι κοντα(ρωμη,τορινο)
οπου εχω παιξει πηγαμε οσα εισητηρια πηραμε επισημα και ακομη παραπανω
με σαχταρ καναμε την μεγαλυτερη εκδρομη που εχουν δει ποτε οι ουκρανοι οταν τον ιδιο χρονο οι λαγοι στειλαν 4 ατομα στην ουκρανια για αγωνα ουεφα(μην μου πεις οτι ειναι κοντα?)
και τελος με ροζενμποργκ πηγαμε 1500 ατομα στο τροντχαιμ(βορειος πολος) οταν η εθνικη μαζεψε με το ζορι 1000 ατομα σε αγωνα στο οσλο
λοιπον μην μου λες που πηγαμε και τι εκδρομες εχουμε κανει,ειμαστε κορυφη στην ευρωπη σε μετακινησεις οπαδων και το οτι καταφεραμε να μπουμε στο οπαδικο τοπ τεν παγκοσμιως με εδρα την ριζουπολη λεει πολλα

Επισκέπτης
βλεπω οτι μαζι σου εχει αξια να σου απαντησω κανονικα
αγωνιστικα:στην ευρωπη χωλαινουμε ολοι,ενας αποκλεισμος η μια πορεια δεν λεει κατι,θα μπορουσα να σου πω οτι περσι πηγα καλα αλλα δεν λεει κατι για μενα αυτο,εγω θελω να καθιερωθω σταθερα στις καλυτερες ομαδες οπως εκανε για παραδειγμα η λυων και καποια στιγμη να προσεξουν την ομαδα μου εξω γιατι θα παιζει καλη μπαλα και θα ειναι αξιομαχος αντιπαλος(λυων,βαλενθια κτλ)
οπαδικα:θυμασαι την δηλωση του φεργκιουσον για την αγωνιστηκοτητα του ολυμπιακου αλλα ξεχνας δηλωσεις ολων των υπολοιπων και του φεργκιουσον που λενε για το καμινι και την κολαση της αθηνας(πειραια  η οπου παιζουμε τελος παντων)
στην ιταλια πηγαμε 11000 με λατσιο και να εισαι σιγουρος οτι πολλοι μειναν απεξω
και οταν λεω πηγαμε δεν εννοω 10000 μεταναστες φοιτητες και 1000 απο ελλαδα αλλα το αντιθετο
τελος παντων ιταλια δεν σου αναφερω αλλες γιατι οπως λες ειναι κοντα(ρωμη,τορινο)
οπου εχω παιξει πηγαμε οσα εισητηρια πηραμε επισημα και ακομη παραπανω
με σαχταρ καναμε την μεγαλυτερη εκδρομη που εχουν δει ποτε οι ουκρανοι οταν τον ιδιο χρονο οι λαγοι στειλαν 4 ατομα στην ουκρανια για αγωνα ουεφα(μην μου πεις οτι ειναι κοντα?)
και τελος με ροζενμποργκ πηγαμε 1500 ατομα στο τροντχαιμ(βορειος πολος) οταν η εθνικη μαζεψε με το ζορι 1000 ατομα σε αγωνα στο οσλο
λοιπον μην μου λες που πηγαμε και τι εκδρομες εχουμε κανει,ειμαστε κορυφη στην ευρωπη σε μετακινησεις οπαδων και το οτι καταφεραμε να μπουμε στο οπαδικο τοπ τεν παγκοσμιως με εδρα την ριζουπολη λεει πολλα
Άσχετο, εσύ ρε παπάρα μου είπες πως το poker.gr είναι τζάμπα! Αυτό ζητάνε λεφτά ρε!  :jerking:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

εκανα λαθος πριν αλλα με τον πρωτο χρονο στο καραισκακη πηραμε την 9 θεση
πλεον μετα τα περσινα coreo θα εχουμε φτασει πολυ πιο ψηλα

διαβασε τι λενε οι ρωμαιοι για τους 5000 ολυμπιακους
βαθμολογια 9,5 γιατι πολυ απλα δεν βαζουν 10 ποτε

Επισκέπτης

εκανα λαθος πριν αλλα με τον πρωτο χρονο στο καραισκακη πηραμε την 9 θεση
πλεον μετα τα περσινα coreo θα εχουμε φτασει πολυ πιο ψηλα

διαβασε τι λενε οι ρωμαιοι για τους 5000 ολυμπιακους
βαθμολογια 9,5 γιατι πολυ απλα δεν βαζουν 10 ποτε
Συγκίνηθηκα!
Πέταξε και ένα απο αυτά τα ωραία που λες για τον μεγγαλύτερο σύλλογο παγκοσμίος να γελάσουμε λίγο γιατι πρέπει να φύγω!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Συγκίνηθηκα!
Πέταξε και ένα απο αυτά τα ωραία που λες για τον μεγγαλύτερο σύλλογο παγκοσμίος να γελάσουμε λίγο γιατι πρέπει να φύγω!

φιλαρακι το να πινεις μαλαματινες να τα σπας σε φιλικα και να τρεχεις πισω απο μια ομαδα και να φανατιζεσαι δεν σε κανει καλο οπαδο αλλα σε χαρακτηριζει ως αποτυχημενο ανθρωπο.μπορεις να μου πεις πολλες συλλογους που να εχοευν προταγωνιστησει σε παρα πολλα αθληματα??ολυμπιακος και μπασκετ και μπαλα και βολλευ και πολο εχει τρομερη παρουσια στην ευρωπη.με κουπες πορειες και γενικα σαν συλλογος πρωταγωνιστει.αμφιβαλλεις??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom