Καλέ μου φίλε δεν έχω καμία διάθεση να γράψω για κατεστημένα,αυτά τα ξέρεις από μόνος σου.
Το προηγούμενο μήνυμά μου είχε μέσα πέρα από το αγωνιστικό και το θέμα του κόσμου. Πότε ήταν η τελευταία φορά που στην Ευρώπη πήγες εκτός και έκανες τους παίκτες σου να αισθάνονται γηπεδούχοι; Μη μου πεις Ιταλία γιατί εκεί και η γιαγιά μου πάει . Εγώ όποτε έπαιξα Ευρώπη εκτός ήμουν εκεί. Σίγουρα δεν έχω παίξει Ευρώπη όσες και εσύ, κάτι που είναι λογικό αφού έχεις καλύτερη ομάδα. Θέλω να μου πεις που βγάζεις ότι είστε ο καλύτερος λαός της Ευρώπης.
Αγωνιστικά εννοείται ότι είστε χρόνια μπροστά από εμάς δεν αντιλέγω. Επίσης πιστεύω ότι ακόμα και φέτος θα το πάρετε. Αλλά με τη μη ύπαρξη ανταγωνισμού εντός, κάτι για το οποίο ευθύνονται κυρίως εσεις και οι βάζελοι με παραρτήματα ομάδες μικρομεσαίες, με τιμωρία Καλαμαριάς (πως είναι δυνατον η ομοσπονδία να βγάζει άκυρο το δελτίο ενός ποδοσφαιριστή που η ίδια είχε επικυρώσει), διαιτησίες, κτλ. κτλ. φαίνεται και η δικιά σας ανυπαρξία στας Ευρώπας. Εμείς τουλάχιστον έχουμε να επιδείξουμε και μεγάλους αποκλεισμούς. Εσείς;;;;;;;;;;;;;;;
Θυμίσου την απάντηση του φεργκιουσον στην ερώτηση πριν ένα ματς μαντσεστερ ρεαλ πόσο έχει προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσει τους γκαλακτικος. Είπε λοιπόν ότι είτε παίζεις με τη ρεαλ είτε παίζεις με τον ολυμπιακό το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο και θέλει προσοχη.