Βασικά αυτά που μου ανέφερες δωρητή δεν αποτελούν και κάτι εξωπραγματικό. Αν συνυπολογίσεις την διαφορετική κουλτούρα που έχουμε με τους βόρειους λαούς (είμαστε πιο εκδηλωτικοί) τότε θα καταλάβεις τι εννοώ. Και ο Μαραντόνα όταν ήρθε Τούμπα έμεινε εκστασιασμένος από εμάς αλλά δεν στηρίζομαι στα λεγόμενά του. Στηρίζομαι καθαρά σε αυτά που βλέπω με τα μάτια μου. Και βλέπω σε εμάς έναν λαό διψασμένο και από την άλλη εσάς που έχετε πάρει 10 πρωταθλήματα τα τελευταία 11 χρόνια. Από την άλλη σκέψου τον ΠΑΟΚ με επίπεδο ομάδας σαν την δικιά σου τι εκδρομές θα έκανε στο εξωτερικό. Και φυσικά όχι μόνο από Γερμανία αλλά και από Ελλάδα. Μη ξεχνάς τι έχουν δει τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια από διοικήσεις κλέφτες που μας έχουν ξενερώσει αλλά και πάλι είμαστε παντού. Δεν αμφιβάλλω ότι και οι γαύροι είστε δυνατοί αλλά όχι στο βαθμό που λες και πιστεύεις. Αλλά βάλε καλά στο μυαλό σου ένα πράγμα. Η βία δε χωράει στα γήπεδα. Οι φωτογραφίες σου ήταν απαράδεκτες. Και εγώ μπορώ να βρω ακόμη περισσότερες, μπορώ να σου πω πολλές πραγματικές ιστορίες οπαδικής τρέλλας οι οποίες δεν ευνοούν τους οπαδούς της ομάδας σου αλλά είμαι εναντίον όλων αυτών. Εγώ προτιμώ τα έξυπνα συνθήματα, το πάθος για την ομάδα (και πίστεψέ με είμαι παθολογικά άρρωστος με τον ΠΑΟΚ) ακόμα και τις βρισιές, αλλά πότε στη ζωή μου δε πέταξα ούτε μπουκαλάκι νερό. Το θεωρώ απαράδεκτο.
οταν λες βορειους ποιους εννοεις τους ιταλους?η τους αργεντινους?
οταν εμεις ειμασταν στα πετρινα μηπως δεν πηγαιναμε γηπεδο η μηπως ειχαμε λιγοτερο παθος?αυτα ειναι δικαιολογιες εξαλλου οπως λετε δεν γινατε παοκ για τους τιτλους ουτε για τους πλουσιους προεδρους οποτε πολυ αστοχη η δικαιολογια περι διοικησεων ανυπαρκτων και ελλειψης τιτλων
και εμεις ειχαμε περασει τα ιδια και τα ξεπερασαμε το οτι εσεις ειστε ακομη 30 χρονια πισω φταιτε και οι οπαδοι
κοιτα οτι και να σου πω οτι και να σου δωσω να διαβασεις απο τριτους αμεροληπτους εσυ παλι θα πιστευεις οτι θελεις για την ομαδα σου
θεμιτο,ο καθε οπαδος πιστευει οτι θελει για την ομαδα του και δικαιωμα του
οσο για την βια και εγω ειμαι κατα και δεν εχω εμπλακει ποτε σε επεισοδια απλα αυτα που ποσταρα ηταν για τον φιλο μου τον παλερμο,ετσι επικοινωνουμε εμεις