Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
φιλαρακι το να πινεις μαλαματινες να τα σπας σε φιλικα και να τρεχεις πισω απο μια ομαδα και να φανατιζεσαι δεν σε κανει καλο οπαδο αλλα σε χαρακτηριζει ως αποτυχημενο ανθρωπο.μπορεις να μου πεις πολλες συλλογους που να εχοευν προταγωνιστησει σε παρα πολλα αθληματα??ολυμπιακος και μπασκετ και μπαλα και βολλευ και πολο εχει τρομερη παρουσια στην ευρωπη.με κουπες πορειες και γενικα σαν συλλογος πρωταγωνιστει.αμφιβαλλεις??
μην κουραζεσαι τα εχουμε ξαναπει αυτα
τα ξερει κατα βαθος αλλα δεν μπορει να τα αποδεχθει
οταν εχεις κουπες ευρωπαικες σε 3 απο τα 4 ομαδικα αθληματα και η μιση αποστολη στους ολυμπιακους ειναι αθλητες του δαφνοστεφανωμενου εφηβου τοτε δεν εισαι κατι αλλο απο ενας παγκοσμιος συλλογος

Επισκέπτης
φιλαρακι το να πινεις μαλαματινες να τα σπας σε φιλικα και να τρεχεις πισω απο μια ομαδα και να φανατιζεσαι δεν σε κανει καλο οπαδο αλλα σε χαρακτηριζει ως αποτυχημενο ανθρωπο.μπορεις να μου πεις πολλες συλλογους που να εχοευν προταγωνιστησει σε παρα πολλα αθληματα??ολυμπιακος και μπασκετ και μπαλα και βολλευ και πολο εχει τρομερη παρουσια στην ευρωπη.με κουπες πορειες και γενικα σαν συλλογος πρωταγωνιστει.αμφιβαλλεις??
Δεν αμφιβάλω. αλλά όπως έχω πεί και στον doriti και το κάνει γαργάρα η μαγκιά θα ήταν να το έκανες όπως η cska δηλαδή να έβγαζες αυτούς τους αθλητές απο της ακαδημίες σου απο τις υποδομές σου! Εσείς και στην ξιφασκία μεταγραφές κάνετε! Μήπως δεν είναι έτσι?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν αμφιβάλω. αλλά όπως έχω πεί και στον doriti και το κάνει γαργάρα η μαγκιά θα ήταν να το έκανες όπως η cska δηλαδή να έβγαζες αυτούς τους αθλητές απο της ακαδημίες σου απο τις υποδομές σου! Εσείς και στην ξιφασκία μεταγραφές κάνετε! Μήπως δεν είναι έτσι?
Εσυ ποσους παιχτες εβγαλες?Καλο ειναι να κρινουμε τουας αλλους σε τομεις οπου υπερεχουμε Ταρατσα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
η cska ειναι η μεγαλυτερη ομαδα της ρωσιας με τεραστιες υποδομες και εκατομμυρια πιτσιρικια
ειναι ατοπο να συγκρινεις μια χωρα 300εκ με την ελλαδα των 11εκ
συμφωνω σε αυτο που λες αλλα και το μαντσεστερακι σου δεν εχει 11 απο τις ακαδημιες του να παιζουν μπαλα,ολοι μεταγραφες ειναι και μαλιστα με την πρωτη ευκαιρια το φτυνουν για μεγαλυτερες ομαδες και με σοβαρους οπαδους που δεν σου παιρνουν τα αυτια απο το χρατσα χρουτσα με τα πατατακια

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6

τοτε λοιπον και η ρεαλ και η μπαρτσα στην μπαλα ή η μαντσεστερ δεν θα πρεπει να θεωρουνται ομαδες συμβολα.καθε χρονο εχουν μπατζετ μεταγγραφων εκατομμυριων.στην τελικη ο αθλητισμος ειναι επαγγελματικος.περα απ αυτο,η ελλαδα δεν εχει το μεγεθος της ρωσσιας ωστε να παραγει αθλητες(αναγκαστικα ο μεγαλος πληθυσμος βγαζει και ταλεντα) ενω και η σωματοδομη του ελληνα δεν οφελει ολα τα αθληματα.

Επισκέπτης
Εσυ ποσους παιχτες εβγαλες?Καλο ειναι να κρινουμε τουας αλλους σε τομεις οπου υπερεχουμε Ταρατσα.
Μα εγώ δεν λέω υπερβολές τέτοιου τύπου! Ποτέ κανείς δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο! Η μαγκία είναι να βγάζεις αθλητές και όχι να τους κάνει μεταγγραφές σε όλα τα αθλήματα! Αυτό κάνουν και καλά κάνουν απο την στιγμή που μπορούν! Αλλά αυτό που λένε είναι και ανυπόστατο και υπερβολικό!

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
η cska ειναι η μεγαλυτερη ομαδα της ρωσιας με τεραστιες υποδομες και εκατομμυρια πιτσιρικια
συμφωνω σε αυτο που λες αλλα και το μαντσεστερακι σου δεν εχει 11 απο τις ακαδημιες του να παιζουν μπαλα,ολοι μεταγραφες ειναι και μαλιστα με την πρωτη ευκαιρια το φτυνουν για μεγαλυτερες ομαδες και με σοβαρους οπαδους που δεν σου παιρνουν τα αυτια απο το χρατσα χρουτσα με τα πατατακια

συννενοημενοι ειμαστε ή κλωνοι???χαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
τοτε λοιπον και η ρεαλ και η μπαρτσα στην μπαλα ή η μαντσεστερ δεν θα πρεπει να θεωρουνται ομαδες συμβολα.καθε χρονο εχουν μπατζετ μεταγγραφων εκατομμυριων.στην τελικη ο αθλητισμος ειναι επαγγελματικος.περα απ αυτο,η ελλαδα δεν εχει το μεγεθος της ρωσσιας ωστε να παραγει αθλητες(αναγκαστικα ο μεγαλος πληθυσμος βγαζει και ταλεντα) ενω και η σωματοδομη του ελληνα δεν οφελει ολα τα αθληματα.
Ωραία κωλοτούμπα, να πάτε στους ολυμπιακούς στο ανσαμπλ!
Εσείς μιλάτε για σύλλογο γενικά και τώρα το γυρίσατε σε μεμονωμένο άθλημα. Ούτε εκεί σας συμφέρει γιατί όλες οι ομάδες ποδοσφαιρικά και όταν λέω όλες οι ελληνικές απλά δεν υπάρχουν στο ευρωπαικό στερέωμα!

Επισκέπτης
συννενοημενοι ειμαστε ή κλωνοι???χαχαχαχαχαχα
star_wars_clone_wars_poster.jpg

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ωραία κωλοτούμπα, να πάτε στους ολυμπικαούς στο ανσαμπλ!
Εσείς μιλάτε για σύλλογο γενικά και τώρα το γυρίσατε σε μεμονωμένο άθλημα. Ούτε εκεί σας συμφέρει γιατί όλες οι ομάδες ποδοσφαιρικά και όταν λέω όλες οι ελληνικές απλά δεν υπάρχουν στο ευρωπαικό στερέωμα!
ποια κωλοτουμπα ρε παπαρα?μιλαω γενικα
αν δεν μπορεις να καταλαβεις οτι πρωταγωνιστω σε πανω απο 10 αθληματα παγκοσμιως δεν φταιω εγω
και επιτελους ξυπνα ειμαστε στο 2008 με επαγγελματικο αθλητισμο ακομα και η cska με τοσα εκατομμυρια πιτσιρικια και τοσο ανεπτυγμενες υποδομες κανει μεταγραφες
συλλογος που να πρωταγωνιστει σε πολλα σπορ με αποκλειστικα γηγενεις αθλητες ειναι ουτοπια

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ωραία κωλοτούμπα, να πάτε στους ολυμπικαούς στο ανσαμπλ!

το αν υπαρχει ο ολυμπιακος δες τις συμμετοχες του εχει στο τσου λου.και μετα ελα να τα ξαναπουμε

Επισκέπτης
το αν υπαρχει ο ολυμπιακος δες τις συμμετοχες του εχει στο τσου λου.και μετα ελα να τα ξαναπουμε
Nαι έχεις δίκιο! Στον επαγγελματικό αθλητισμο μετράει η συμμετοχή! :2funny:
Αίντε να τις δω τις συμμετοχές, τα αποτελέσματα να τα δω η δεν κάνει?
Κάτι μου λέει πως άμα τα δω θα γελάσει ο κάθε πικραμένος! :cheesy:

Επισκέπτης
ποια κωλοτουμπα ρε παπαρα?μιλαω γενικα
αν δεν μπορεις να καταλαβεις οτι πρωταγωνιστω σε πανω απο 10 αθληματα παγκοσμιως δεν φταιω εγω
και επιτελους ξυπνα ειμαστε στο 2008 με επαγγελματικο αθλητισμο ακομα και η cska με τοσα εκατομμυρια πιτσιρικια και τοσο ανεπτυγμενες υποδομες κανει μεταγραφες
συλλογος που να πρωταγωνιστει σε πολλα σπορ με αποκλειστικα γηγενεις αθλητες ειναι ουτοπια
Με λένε ριζο και όπως θέλω τα γυρίζω!
Αυτή την γράμμη για τον μεγαλύτερο σύλλογο την ξεκινήσατε πριν απο 2 μήνες περίπου! Ποιος σας την έδωσε?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Με λένε ριζο και όπως θέλω τα γυρίζω!
Αυτή την γράμμη για τον μεγαλύτερο σύλλογο την ξεκινήσατε πριν απο 2 μήνες περίπου! Ποιος σας την έδωσε?
ο κοκκαλης και ο αιμιλιος παπαθανασιου μαζι με 10000 ευρω στον καθενα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Nαι έχεις δίκιο! Στον επαγγελματικό αθλητισμο μετράει η συμμετοχή! :2funny:
Αίντε να τις δω τις συμμετοχές, τα αποτελέσματα να τα δω η δεν κάνει?
Κάτι μου λέει πως άμα τα δω θα γελάσει ο κάθε πικραμένος! :cheesy:
καλυτερα συμμετοχη στο τσου λου παρα δεκατος και παραρτημα στην σουπρολιγκα.φιλαρακι εμενα προσωπικα μου αρκει να παιζω στο τσου λου καθε χρονο.γιατι πολυ απλα οταν θα ειμαι σε παρεα με βιομηχανους ξερω την θεση μου.συνεπως οταν εμεις παιζουμε με ποσα δεκατων εκατομυριων και οι υπολοιποι με δισεκατομυριων ειναι σαν να περιμενεις να ριξω αεροπλανο με σφεντονα.και μη μου πεις οτι δεν παιζει το μπατζετ μπαλα.αν εχεις καλο συνολο και δουλεμενη ομαδα κτλ.αλλα την δουλεμενη ομαδα με λιγα λεφτα την κανει ο προπονηταρας ο μουρινιο.αν την κανει.και ο μουρινιο μονος του κανει οσο ολος ο παοκ μαζι με το γηπεδο

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Βασικά αυτά που μου ανέφερες δωρητή δεν αποτελούν και κάτι εξωπραγματικό. Αν συνυπολογίσεις την διαφορετική κουλτούρα που έχουμε με τους βόρειους λαούς (είμαστε πιο εκδηλωτικοί) τότε θα καταλάβεις τι εννοώ. Και ο Μαραντόνα όταν ήρθε Τούμπα έμεινε εκστασιασμένος από εμάς αλλά δεν στηρίζομαι στα λεγόμενά του. Στηρίζομαι καθαρά σε αυτά που βλέπω με τα μάτια μου. Και βλέπω σε εμάς έναν λαό διψασμένο και από την άλλη εσάς που έχετε πάρει 10 πρωταθλήματα τα τελευταία 11 χρόνια. Από την άλλη σκέψου τον ΠΑΟΚ με επίπεδο ομάδας σαν την δικιά σου τι εκδρομές θα έκανε στο εξωτερικό. Και φυσικά όχι μόνο από Γερμανία αλλά και από Ελλάδα. Μη ξεχνάς τι έχουν δει τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια από διοικήσεις κλέφτες που μας έχουν  ξενερώσει αλλά και πάλι είμαστε παντού. Δεν αμφιβάλλω ότι και οι γαύροι είστε δυνατοί αλλά όχι στο βαθμό που λες και πιστεύεις. Αλλά βάλε καλά στο μυαλό σου ένα πράγμα. Η βία δε χωράει στα γήπεδα. Οι φωτογραφίες σου ήταν απαράδεκτες. Και εγώ μπορώ να βρω ακόμη περισσότερες, μπορώ να σου πω πολλές πραγματικές ιστορίες οπαδικής τρέλλας οι οποίες δεν ευνοούν τους οπαδούς της ομάδας σου αλλά είμαι εναντίον όλων αυτών. Εγώ προτιμώ τα έξυπνα συνθήματα, το πάθος για την ομάδα (και πίστεψέ με είμαι παθολογικά άρρωστος με τον ΠΑΟΚ) ακόμα και τις βρισιές, αλλά πότε στη ζωή μου δε πέταξα ούτε μπουκαλάκι νερό. Το θεωρώ απαράδεκτο.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Βασικά αυτά που μου ανέφερες δωρητή δεν αποτελούν και κάτι εξωπραγματικό. Αν συνυπολογίσεις την διαφορετική κουλτούρα που έχουμε με τους βόρειους λαούς (είμαστε πιο εκδηλωτικοί) τότε θα καταλάβεις τι εννοώ. Και ο Μαραντόνα όταν ήρθε Τούμπα έμεινε εκστασιασμένος από εμάς αλλά δεν στηρίζομαι στα λεγόμενά του. Στηρίζομαι καθαρά σε αυτά που βλέπω με τα μάτια μου. Και βλέπω σε εμάς έναν λαό διψασμένο και από την άλλη εσάς που έχετε πάρει 10 πρωταθλήματα τα τελευταία 11 χρόνια. Από την άλλη σκέψου τον ΠΑΟΚ με επίπεδο ομάδας σαν την δικιά σου τι εκδρομές θα έκανε στο εξωτερικό. Και φυσικά όχι μόνο από Γερμανία αλλά και από Ελλάδα. Μη ξεχνάς τι έχουν δει τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια από διοικήσεις κλέφτες που μας έχουν  ξενερώσει αλλά και πάλι είμαστε παντού. Δεν αμφιβάλλω ότι και οι γαύροι είστε δυνατοί αλλά όχι στο βαθμό που λες και πιστεύεις. Αλλά βάλε καλά στο μυαλό σου ένα πράγμα. Η βία δε χωράει στα γήπεδα. Οι φωτογραφίες σου ήταν απαράδεκτες. Και εγώ μπορώ να βρω ακόμη περισσότερες, μπορώ να σου πω πολλές πραγματικές ιστορίες οπαδικής τρέλλας οι οποίες δεν ευνοούν τους οπαδούς της ομάδας σου αλλά είμαι εναντίον όλων αυτών. Εγώ προτιμώ τα έξυπνα συνθήματα, το πάθος για την ομάδα (και πίστεψέ με είμαι παθολογικά άρρωστος με τον ΠΑΟΚ) ακόμα και τις βρισιές, αλλά πότε στη ζωή μου δε πέταξα ούτε μπουκαλάκι νερό. Το θεωρώ απαράδεκτο.

φίλε,μην προσπαθείς να βρεις άκρη με οπαδούς αποβράσματα της χειρότερης υποστάθμης...οι οπαδοί αυτού του συλλόγου έχουν στο DNA ακόμα και να δολοφονήσουν αντίπαλο προκείμένου να κερδίσουν έναν αγώνα...
βλέπε δολοφονικά στυλό,σιφόνια,Μιχάλης Καλόπουλος,νερά ΤΣΣΚΑ κλπ....είναι σκουπίδια,χωματερές γιατί έτσι μεγάλωσαν,έτσι ανατράφηκαν,μέσα στην γλύτσα,τα σκατά και τους υπονόμους...
αυτό το ξεχνάς?...δολοφόνησαν 2 οπαδούς του ΠΑΟΚ μετά τον τελικό στο μπάσκετ Πανιώνιος-ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ...

Συνημμένα

• 19910410ATIMWRHTOI_OI_DRASTES_TU_EGLHMATOSa_jpg.jpg
    19910410ATIMWRHTOI_OI_DRASTES_TU_EGLHMATOSa_jpg.jpg
    255,1 KB · Εμφανίσεις: 16
  • 19910410katares_stus_gay_jpg.jpg
    19910410katares_stus_gay_jpg.jpg
    28,8 KB · Εμφανίσεις: 16

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οταν λες βορειους ποιους εννοεις τους ιταλους?η τους αργεντινους?
οταν εμεις ειμασταν στα πετρινα μηπως δεν πηγαιναμε γηπεδο η μηπως ειχαμε λιγοτερο παθος?αυτα ειναι δικαιολογιες εξαλλου οπως λετε δεν γινατε παοκ για τους τιτλους ουτε για τους πλουσιους προεδρους οποτε πολυ αστοχη η δικαιολογια περι διοικησεων ανυπαρκτων και ελλειψης τιτλων
και εμεις ειχαμε περασει τα ιδια και τα ξεπερασαμε το οτι εσεις ειστε ακομη 30 χρονια πισω φταιτε και οι οπαδοι
κοιτα οτι και να σου πω οτι και να σου δωσω να διαβασεις απο τριτους αμεροληπτους εσυ παλι θα πιστευεις οτι θελεις για την ομαδα σου
θεμιτο,ο καθε οπαδος πιστευει οτι θελει για την ομαδα του και δικαιωμα του
οσο για την βια και εγω ειμαι κατα και δεν εχω εμπλακει ποτε σε επεισοδια απλα αυτα που ποσταρα ηταν για τον φιλο μου τον παλερμο,ετσι επικοινωνουμε εμεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom