Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τολμάς και μιλάς για εύνοια του ΠΑΟΚ?
Κοσκωτάς,γήπεδο Καραισκάκη,ΝΕΤ τηλεοπτικά συν βέβαια τα κάλπικα πρωταθλήματα με τους στημένους διαιτητές...έλεος θα μιλήσουν και για ισονομία οι χρησιμοποιημένες καπότες της τρούμπας...
το αδερφακι σου τελικα πρεπει να εφαγε πολυ ξυλο προχθες,μα καλα πως μπηκε με τον λογαριασμο σου?εσπασε τον κωδικο σου η σε πηρε ο υπνος καθως διαβαζες τα σπορ του βορρα και ονειρευοσουν οτι φετος θα παρεις πρωταθλημα?
[move]λευτερια στον αδερφο του παλερμο[/move]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonkoum

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εγω παντος ειμαι πικραμενος πολυ...ο Αρης πεταει εστω και για 70λεπτα αλλα εμεις ειμαστε τα παλτα!!!!
Πανηγυριζουμε που νικησαμε την ομαδαρα την Ουντινεζε 3-1 και την παρα αλλη μερα παει και τρωει [size=20pt]4-αρα[/size] απο τον Πανσερραικο :tickedoff:
Ενα σοβαρο παιγνιδι δωσαμε αυτο με την Λατσιο και μας κανανε γιογιο!@!! >:(  :-
Πηραμε και την κουνελα τον Χαλκια-δεν μας βλεπω καλαααααα  :jerking:
Τι κοροιδευουμε τον Αρουλη? :think:
Εμεις που παιζαμε χθες και με ποιον?
Oικογενειαkο διπλο οταν οι αλλοι παιζανε UEFA?  :idiot: :headbang: >:(
Φετος ετοιμαστητε για πικρες μεγαλες...και οσο σκεφτομε τα κοροιδα που δωσανε τα ωραια τους λεφτα για διαρκειας... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Αμφιβάλλω αν είσαι παοκτσής.
Δε νομίζω να μας έκανε γιογιο όπως λες η Λάτσιο , δες τις τελικές αν αμφιβάλλεις , απλά εμείς δε μπορούσαμε να κάνουμε ευκαιρίες και ειμασταν κακοί.
Για το Χαλκιά συμφωνώ.Τα μέχρι τώρα δείγματα του αποδεικνύουν πως χρειαζόμαστε ενα τερματοφύλακα.
Ο παοκτης έχει αποδείξει οτι δεν παίρνει διαρκείας για να δει καλή μπάλα αλλά για να στηρίξει την ομάδα.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Πηραμε και την κουνελα τον Χαλκια-δεν μας βλεπω καλαααααα  :jerking:

Πρώτη φορά βλέπω τςρματοφύλακα να πέφτει δεξιά και να προσπαθεί να αποκρούσει μόνο με το αριστερό χέρι. :headbang:

leonkoum

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αμφιβάλλω αν είσαι παοκτσής.
Δε νομίζω να μας έκανε γιογιο όπως λες η Λάτσιο , δες τις τελικές αν αμφιβάλλεις , απλά εμείς δε μπορούσαμε να κάνουμε ευκαιρίες και ειμασταν κακοί.
Για το Χαλκιά συμφωνώ.Τα μέχρι τώρα δείγματα του αποδεικνύουν πως χρειαζόμαστε ενα τερματοφύλακα.
Ο παοκτης έχει αποδείξει οτι δεν παίρνει διαρκείας για να δει καλή μπάλα αλλά για να στηρίξει την ομάδα.

Δεν σου επιτρεπω να αμφιβαλεις τα αισθηματα μου για τον
ΠΑοΚ.
Και εγω λεω οτι εισαι ρουφιανος του γαυρου
Επιτελους η κακια νοοτροποια οποιος 'δεν συμφωνει με εμενα ειναι αντιπαλος' επιτελους να σταματιση! .Αρκετα μας εκανε κακο!!!!
Να ανοιξετε τα ματια σας και μην τρωτε κουτοχορτο! Φετος δεν θα παμε πολυ καλυτερα.Και θα ακουσουμε και παλι τις γνωστες δικαιολογιες. Και για τα διαρκειας?
Πεταμενα λεφτα-τα κοροιδα πληρωνουν!!!!!
Και αν βγει μαπα το καρπουζι-που θα βγει-θα παρουν τα λεφτα τους πισω?
'Η θα παρουν κανενα παπαρι?

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Δεν σου επιτρεπω να αμφιβαλεις τα αισθηματα μου για τον
ΠΑοΚ.
Και εγω λεω οτι εισαι ρουφιανος του γαυρου
Επιτελους η κακια νοοτροποια οποιος 'δεν συμφωνει με εμενα ειναι αντιπαλος' επιτελους να σταματιση! .Αρκετα μας εκανε κακο!!!!
Να ανοιξετε τα ματια σας και μην τρωτε κουτοχορτο! Φετος δεν θα παμε πολυ καλυτερα.Και θα ακουσουμε και παλι τις γνωστες δικαιολογιες. Και για τα διαρκειας?
Πεταμενα λεφτα-τα κοροιδα πληρωνουν!!!!!
Και αν βγει μαπα το καρπουζι-που θα βγει-θα παρουν τα λεφτα τους πισω?
'Η θα παρουν κανενα παπαρι?

Δεν εχω πρόβλημα να υπάρχει και η αντίθετη άποψη αρκεί να είναι σωστά τεκμηριωμένη.Θα μου επιτρέψεις όμως να αμφιβάλλω για το αν είσαι παοκτσής διότι απο τα λεγομένα σου καταλαβαίνω οτι δε γνωρίζεις την κατάσταση που επικραττεί και οι απόψεις σου δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα.
Στο είπα και πριν , ο παοκτσής έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές οτι δε γεμίζει το γήπεδο επειδή βλέπει καλό θέαμα αλλά επειδή πάει να γίνει κάτι καλό και πρέπει να στηρίξει. Οπότε σταμάτα την καραμέλα με τα διαρκείας , και στην τελική αμα δε γουστάρεις μη παίρνεις , δε σε υποχρεώνει κανείς. Και δεν είναι όπως αναφέρεις "πεταμένα λεφτά" γιατι με αυτά τα λεφτά έχουν κλείσει πολλές τρύπες στον ΠΑΟΚ.
Αν βγει μάπα το καρπούζι όπως λες φυσικά και θα υπάρξει δυσαρέσκεια απο το κόσμο αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο καθώς με βάση τις μεταγραφές που κάναμε και σε σχέση με τις κινήσεις των άλλων ομάδων, κατα τη γνώμη μου δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε χειρότερα.

Η 4η θέση ειναι η πρόγνωση μου.

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καινούργια ομάδα ο ΠΑΟΚ με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΑΕΚ έχουν καινούργια ομάδα επίσης και ο ΑΡΗΣ χάλασε τον κορμό του και την άμυνα του αποκτώντας καινούργιους παίχτες, θα δούμε καλό πρωτάθλημα. Μην ξεχνάτε τον κανόνα του ποδοσφαίρου ότι όποιος πάει καλά στα φιλικά το καλοκαίρι θα κλαίει το χειμώνα. (θυμηθείτε και το Ρόμα- Πανιώνιως 2-5 που ο Πανιώνιος μετά το χειμώνα έκανε πολύ άσχημη χρονιά). Κοντός ψαλμός αλληλούια. Τα λέμε στις 30 Αυγούστου.

ΕΠΙΘΕΣΗ: ZLATAN MOUSLIMOVIC /ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ/ANASTASAK- BAKAYOKO/IVIC

ΧΑΦ: VIERINIA/ΣΒΟΥΡΑΣ-GARCIA/ΗΛΙAΔΗΣ-VERON/ΜΠΑΛΑΦΑΣ-CONECAO/LAKIS

AMΗNA: ΔΑΡΛΑΣ/ΓΕΩΡΓΙΟΥ-  ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ/(ο αμυντικός που θα έρθει από εβδομάδα)- MARCUS/MALEZAS – ARAMPATZIS/ SNAUTZER

TERMA: XALKIAS/ ? (δεν ξέρουμε τίποτα για τον Ρίζο που δοκιμάστηκε για 1 μήνα από τον προπονητή τερματοφυλάκων Justino)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
τολμάς και μιλάς για εύνοια του ΠΑΟΚ?
Κοσκωτάς,γήπεδο Καραισκάκη,ΝΕΤ τηλεοπτικά συν βέβαια τα κάλπικα πρωταθλήματα με τους στημένους διαιτητές...έλεος θα μιλήσουν και για ισονομία οι χρησιμοποιημένες καπότες της τρούμπας...
εδω τολμας  και μιλας εσυ ρε ανυπαρκτε για τον θρυλο ,ρε γραφικε μπουγατσοκιμα ,που αν ειχες κατακτησει το 110 απο αυτα που εχει κατακτησει ο θρυλος θα ειχες πεθανει απο τη χαρα σου ρε κακομοιρη ''συμπρωτευουσιανε'' :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Μάλλον απο την ντροπή μας θα είχαμε πεθάνει αμα τους πέρναμε τους τίτλους σαν το γαύρο

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
κι εγώ διαφωνώ σε πολλά με τη διοίκηση ζαγοράκη,αλλά φέτος στις μεταγραφές κινήθηκε αρκετά καλά μπορώ να πω...φυσικά ελλείψεις υπάρχουν με πρώτη του τερματοφύλακα,όπου όχι μόνο δεν έχουμε δεύτερο αλλά νομίζω ούτε καν πρώτο τερματοφύλακα...και απορώ γιατί τέτοια αδράνεια,τι σκέφτονται άραγε...
όπως και με την επιμονή σε ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό...καλύτερα στο κέντρο ή στα άκρα να παίρναμε έναν παίκτη...
εδώ πάντως και 20 χρόνια το μεγάλο μας πρόβλημα είναι η κυκλοφορία,δηλαδή το κέντρο...και από αυτά που είδα ο ίβιτς και ο βερόν δεν μπορούν να το λύσουν 100%....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
κι εγώ διαφωνώ σε πολλά με τη διοίκηση ζαγοράκη,αλλά φέτος στις μεταγραφές κινήθηκε αρκετά καλά μπορώ να πω...φυσικά ελλείψεις υπάρχουν με πρώτη του τερματοφύλακα,όπου όχι μόνο δεν έχουμε δεύτερο αλλά νομίζω ούτε καν πρώτο τερματοφύλακα...και απορώ γιατί τέτοια αδράνεια,τι σκέφτονται άραγε...
όπως και με την επιμονή σε ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό...καλύτερα στο κέντρο ή στα άκρα να παίρναμε έναν παίκτη...
εδώ πάντως και 20 χρόνια το μεγάλο μας πρόβλημα είναι η κυκλοφορία,δηλαδή το κέντρο...και από αυτά που είδα ο ίβιτς και ο βερόν δεν μπορούν να το λύσουν 100%....
το μεγαλο σας προβλημα ειναι οτι εχετε μπουγατσα για μυαλο

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

Ο Αρης πήρε τον Σηφάκη για πάγκο και εσείς πάτε να την βγάλετε με Χαλκιά,έχετε να φάτε γκολ αλλα ουντινέζε με το τσουβάλι φέτος.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ο Αρης πήρε τον Σηφάκη για πάγκο και εσείς πάτε να την βγάλετε με Χαλκιά,έχετε να φάτε γκολ αλλα ουντινέζε με το τσουβάλι φέτος.

εδώ στην αγγλία που φημίζεται για τους κακούς τερματοφύλακες που έχει,βγήκε ο χειρότερος στη χώρα...

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
εδώ στην αγγλία που φημίζεται για τους κακούς τερματοφύλακες που έχει,βγήκε ο χειρότερος στη χώρα...

Κάνει και πατατιές ο ζαγο μαλακία μεταγραφή και χωρίς περιθώρια βελτίωσης.Ο βρύζας δεν μπόρεσε να ανακαλύψει ένα τέρμα τόσα κελεπούρια  έχει φέρει η Ξάνθη και ο Ηρακλής πέρσι με τον Παρντο άριστη επιλογή.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Να τα μας!!Πρωτα ο Χαλκιας,τωρα ο Ιβιτς,σιγα σιγα ερχεστε στα λογια μας παλερμο,θυμησου τι σας λεγαμε οταν ανακοινωθηκαν οι μεταγραφες και καποιοι απο εσας πανηγυριζαν που μας"κλεψαν"τους παιχτες.Ειδες τι συμβαινει οταν κοιτας τα πραγματα και λιγακι ρεαλιστικα κι οχι παρασυρμενος απο οπαδικο εγωισμο?Αντε βρε,μεγια σας!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Να τα μας!!Πρωτα ο Χαλκιας,τωρα ο Ιβιτς,σιγα σιγα ερχεστε στα λογια μας παλερμο,θυμησου τι σας λεγαμε οταν ανακοινωθηκαν οι μεταγραφες και καποιοι απο εσας πανηγυριζαν που μας"κλεψαν"τους παιχτες.Ειδες τι συμβαινει οταν κοιτας τα πραγματα και λιγακι ρεαλιστικα κι οχι παρασυρμενος απο οπαδικο εγωισμο?Αντε βρε,μεγια σας!!
τωρα θα τα γυρισει παλι και θα λεει τις μαλακιες του
αστους ρε μην τους ανοιγεις τα ματια

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αυτοί που κάνουν τις μεταγραφές ή διοικούν τις ομάδες έχουν κάτι κολλήματα και εμμονές...πράγματα που τα βλέπουν όλοι εκτός από αυτούς...θα χάσουμε πολλούς βαθμούς από αυτόν...χίλιες φορές το μαύρο το τέρας τον Εμπέντε που νομίζω έψαχνε και ομάδα και είχε μικρό κασέ...αυτός σε κάποια ματς κατέβαζε τα ρολά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom