Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
φίλε,μην προσπαθείς να βρεις άκρη με οπαδούς αποβράσματα της χειρότερης υποστάθμης...οι οπαδοί αυτού του συλλόγου έχουν στο DNA ακόμα και να δολοφονήσουν αντίπαλο προκείμένου να κερδίσουν έναν αγώνα...
βλέπε δολοφονικά στυλό,σιφόνια,Μιχάλης Καλόπουλος,νερά ΤΣΣΚΑ κλπ....είναι σκουπίδια,χωματερές γιατί έτσι μεγάλωσαν,έτσι ανατράφηκαν,μέσα στην γλύτσα,τα σκατά και τους υπονόμους...
αυτό το ξεχνάς?...δολοφόνησαν 2 οπαδούς του ΠΑΟΚ μετά τον τελικό στο μπάσκετ Πανιώνιος-ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ...
ο παλερμο ο φιλος μου που ελεγα  :jerking: :jerking:

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί να δικαιολογηθώ; Είναι ή δεν είναι η Τούμπα η πιο δυνατή έδρα στην Ελλάδα; Είμαστε ή δεν είμαστε η μόνη ομάδα που οι μανάδες δεν αφήνουν τα παιδιά τους να πάνε στο γήπεδο όταν παίζει η ομάδα τους με εμάς;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Γιατί να δικαιολογηθώ; Είναι ή δεν είναι η Τούμπα η πιο δυνατή έδρα στην Ελλάδα; Είμαστε ή δεν είμαστε η μόνη ομάδα που οι μανάδες δεν αφήνουν τα παιδιά τους να πάνε στο γήπεδο όταν παίζει η ομάδα τους με εμάς;
ναι οντως γιατι μπορει να δειρετε τα παιδακια
τι  :jerking: εισαι ρε κλωνε καθομαι και μιλαω σοβαρα με ζμπαουκτση που δηλωνει και εναντια στη βια
μια ζωη στην πουτσα θα ειστε αγωνιστικα και μια ζωη στην φαπα οπαδικα :birdman:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
σε λαό φίλε,δεν υπάρχει σύγκριση ΠΑΟΚ και γαύρου...είμαστε ανώτεροι,ιδίως στο εξωτερικό είμαστε συντριπτική πλειοψηφία σε μέρη με Έλληνες Γερμανία,Αμερική,Αυστραλία,Κεντρική Ευρώπη,παντού ασπρόμαυρα...και χωρίς τίτλους,χωρίς ψεύτικα πρωταθλήματα...
είπαμε όταν κάνουν τέτοια εκδρομή,ας ξαναμιλήσουν...

Συνημμένα

• paok-gayros_jpg.jpg
    paok-gayros_jpg.jpg
    75,6 KB · Εμφανίσεις: 18
  • gaypaok2002bjpg1pa3.jpg
    gaypaok2002bjpg1pa3.jpg
    67,7 KB · Εμφανίσεις: 13
  • 1997okt_3_sta_3_gia_tus_gay.jpg
    1997okt_3_sta_3_gia_tus_gay.jpg
    26,7 KB · Εμφανίσεις: 21

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Και λες πως εισαι εναντιον της βιας...ρε μπας και ησουνα στις Σερρες?Εκει οντως κυνηγουσατε παιδακια,μεχρι εκει ειστε αλλωστε...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Και λες πως εισαι εναντιον της βιας...ρε μπας και ησουνα στις Σερρες?Εκει οντως κυνηγουσατε παιδακια,μεχρι εκει ειστε αλλωστε...
πραγματικα και να θελεις να μιλησεις σοβαρα εδω μεσα δεν γινεται
μονο μπινελικι θα υπαρχει απο εδω και περα,αυτο αξιζει στους τουρκογυφτους
υπουλοι,βρωμικοι και κοτες

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ναι οντως γιατι μπορει να δειρετε τα παιδακια
τι  :jerking: εισαι ρε κλωνε καθομαι και μιλαω σοβαρα με ζμπαουκτση που δηλωνει και εναντια στη βια
μια ζωη στην πουτσα θα ειστε αγωνιστικα και μια ζωη στην φαπα οπαδικα :birdman:
Είπα αυτό που ισχύει. ¨Οτι θεωρούμαστε ο πιο φανατικός λαός. Αυτο φυσικά δεν το λέω μόνο εγώ αλλά είναι κοινά αποδεκτό. Πουθενά στην απάντησή μου δε προκύπτει ότι είμαι υπέρ της βίας. Απλά καταλαβαίνω ότι τα βρήκες λίγο σκούρα και δεν έχεις και πολλά να μου πεις. Δε πειράζει είναι που η πλειοψηφία των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ δεν μπορούν να σε απαντήσουν επειδή είναι αμόρφωτοι και στόκοι..... Τώρα άλλα βλέπω.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αποβράσματα της τρούμπας,τρωκτικά των υπονόμων μας κάνουν και μάθημα επιπέδου....ουστ από δω
καστίγιο,ανατολάκης,κόκκαλης,τσουκαλάς,λούβαρης,γαβαθιώτης,πουρουππουπου,αναστασιάδης,γουλανδρής,σαλιαρέλης,κοσκωτάς κλπ ζητάνε επίπεδο

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Είπα αυτό που ισχύει. ¨Οτι θεωρούμαστε ο πιο φανατικός λαός. Αυτο φυσικά δεν το λέω μόνο εγώ αλλά είναι κοινά αποδεκτό. Πουθενά στην απάντησή μου δε προκύπτει ότι είμαι υπέρ της βίας. Απλά καταλαβαίνω ότι τα βρήκες λίγο σκούρα και δεν έχεις και πολλά να μου πεις. Δε πειράζει είναι που η πλειοψηφία των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ δεν μπορούν να σε απαντήσουν επειδή είναι αμόρφωτοι και στόκοι..... Τώρα άλλα βλέπω.
Με ποια μοναδα μετρησης υπολογιζεις το φανατισμο με την ομαδα?Λες δηλαδη οτι εσυ(προσωπικα)εισαι πιο φανατισμενος απο μενα για τις ομαδες μας?Που στηριζεται αυτο?Θα σου πω εγω,στο παραμυθι που σας ταιζουν χρονια τωρα οι δημοσιογραφοι για να πουλανε.Ειστε πιο πολλοι,αυτο δεν το αμφισβητει κανενας(ειπαμε πως γεννοβολαν τα τσαντηρια)αλλα το ποιος ειναι πιο φανατικος απο τον αλλον με την ομαδα του,ξεχασε το,δεν υπαρχει τετοια μαλακια που αναφερεις.Αν πραγματικα το πιστευεις ειναι γιατι βολευεσαι ετσι με τα παραμυθια.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
γιατί στον τελικό της ζωής σας,πήγατε χεράκι χεράκι με γκόμενες και βγάζατε φωτογραφίες...ποιος να ζει σε 38 χρόνια...και για αυτό

Συνημμένα

• proti_2.jpg
    proti_2.jpg
    12,9 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Skoulikia%20Kosmoplimira!_jpg.jpg
    Skoulikia%20Kosmoplimira!_jpg.jpg
    123,9 KB · Εμφανίσεις: 18

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Προσωπικά δεν διαβάζω τοπικές εφημερίδες. Προσωπικά έχω πάει σε άπειρα ματς στη Τούμπα και σε αρκετά στο Χαριλάου. Προσωπικά αυτό που έχω δει στη Τούμπα δεν παίζει αλλού (μόνο ΑΕΚ). Ποτέ δε θυμάμαι παίκτη αντίπαλης ομάδας να λέει θα παίξουμε στο καυτό χαριλάου.  Ποτέ όμως...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
γιατί στον τελικό της ζωής σας,πήγατε χεράκι χεράκι με γκόμενες και βγάζατε φωτογραφίες...ποιος να ζει σε 38 χρόνια...και για αυτό
Το να πηγαινει καποιος χερι χερι οπως λες με τη γκομενα του στο γηπεδο τον κανει λιγοτερο φανατικο απο αυτον που παει (Σερρες ας πουμε)και τα σπαει κι αν τον ρωτησεις να σου πει την 11αδα του παοκ θα ξεκιναει απο Φορτουλα?Εχω κολλητο παοκτση που νομιζει πως στην ομαδα μπασκετ παιζει ακομη ο Γκαγκαλουδης,τρεχα γυρευε δηλαδη...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αυτο ειναι κοινα αποδεκτο στα στενα της τουμπας μονο η απαντηση σου εδειξε ολη την ψευτομαγκια σας σαν λαο
σκουρα τα βρηκα γιατι ειστε ολοι μαυροι,παρεθεσε ενα αντικειμενικο εντυπο η κριτη που να λεει οτι ειστε ο καλυτερος λαος
παντως αν εσυ πηγες να το παιξεις μορφωμενος και ξυπνιος πιαστηκες μαλακας,δεν μπορεις να ξεφυγεις απο τον μεσο ορο σας

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αυτο ειναι κοινα αποδεκτο στα στενα της τουμπας μονο η απαντηση σου εδειξε ολη την ψευτομαγκια σας σαν λαο
σκουρα τα βρηκα γιατι ειστε ολοι μαυροι,παρεθεσε ενα αντικειμενικο εντυπο η κριτη που να λεει οτι ειστε ο καλυτερος λαος
παντως αν εσυ πηγες να το παιξεις μορφωμενος και ξυπνιος πιαστηκες μαλακας,δεν μπορεις να ξεφυγεις απο τον μεσο ορο σας

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Από ουσία μηδέν

Επισκέπτης
για να τελειωνει το θεμα με τις σερρες!
στο γηπεδο,πηγαν καμια 10ρια παοκτσηδες μεμονωμενα,και μπηκαν στην θυρα των γηπεδουχων!οπως ηταν φυσικο οι οπαδοι του πανσερραικου αρχισαν να τους χτυπουν!μολις ειδαν αυτα οι παοκτσηδες απο την απεναντι κερκιδα μπηκαν στον αγωνιστικο χωρο και επιτεθηκαν σε παιδια,γυναικες κτλ κτλ!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για να τελειωνει το θεμα με τις σερρες!
στο γηπεδο,πηγαν καμια 10ρια παοκτσηδες μεμονωμενα,και μπηκαν στην θυρα των γηπεδουχων!οπως ηταν φυσικο οι οπαδοι του πανσερραικου αρχισαν να τους χτυπουν!μολις ειδαν αυτα οι παοκτσηδες απο την απεναντι κερκιδα μπηκαν στον αγωνιστικο χωρο και επιτεθηκαν σε παιδια,γυναικες κτλ κτλ!
α, οκ...τώρα δεν φταίει η αστυνομία...φταίει ο αντίπαλος φίλαθλος. Τελικά οι Σερραίοι δηλαδδή είναι ΤΟΣΟ φανατικοί με την ομάδα τους που χτυπήσανε τους αδεφρφούς Μπαοκτζήδες;;
Μάλιστα, αλλά όπως πάντα....οι Μπαοκτζήδες σδεν φταίνε ποτέ!
Τζάμπα μάγκες. Τζάμπα γήπεδα. Τζαμπα ολόκληρη κατηγορία (ακόμα μόνο για τα 2 εκ χρέος μιλάτε, τα υπόλοιπα γαργάρα και συνεχίζετε να παίζετε στη Λίγκα)...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
α, οκ...τώρα δεν φταίει η αστυνομία...φταίει ο αντίπαλος φίλαθλος. Τελικά οι Σερραίοι δηλαδδή είναι ΤΟΣΟ φανατικοί με την ομάδα τους που χτυπήσανε τους αδεφρφούς Μπαοκτζήδες;;
Τζάμπα μάγκες. Τζάμπα γήπεδα. Τζαμπα ολόκληρη κατηγορία (ακόμα μόνο για τα 2 εκ χρέος μιλάτε, τα υπόλοιπα γαργάρα και συνεχίζετε να παίζετε στη Λίγκα)...
τολμάς και μιλάς για εύνοια του ΠΑΟΚ?
Κοσκωτάς,γήπεδο Καραισκάκη,ΝΕΤ τηλεοπτικά συν βέβαια τα κάλπικα πρωταθλήματα με τους στημένους διαιτητές...έλεος θα μιλήσουν και για ισονομία οι χρησιμοποιημένες καπότες της τρούμπας...

Επισκέπτης
αρειανος ειμαι ρεεεεεεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!
γι αυτα που γιναν φταινε οι οργανωμενοι του παοκ,ο ζαγορακης,και ο πηλαδακης που στηριξε τον ζαγορ!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τολμάς και μιλάς για εύνοια του ΠΑΟΚ?
Κοσκωτάς,γήπεδο Καραισκάκη,ΝΕΤ τηλεοπτικά συν βέβαια τα κάλπικα πρωταθλήματα με τους στημένους διαιτητές...έλεος θα μιλήσουν και για ισονομία οι χρησιμοποιημένες καπότες της τρούμπας...
βγενοπουλοκλανιές. Αυτάσ που λες τα έχεις ξαναπεί. Το να έχει κάνει κάποιος άλλος κάτι δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνεις κι εσύ για να ισοσκελίσεις ούτε πως αν το κάνεις κι εσύ θα είναι εντάξει. Κοινώς, αν ο άλλος κάνει φόνο, δεν σημαίνει πως επισή εκείνος δεν τιμωρήθηκε πρέπει να το κάνεις κι εσύ και να απαιτησεις να μην τιμωρηθείς.
Όσο για το γήπεδο, απλό: εμείς σε 50 χρόνια θα το δώσουμε πίσω...εσείς;
Να το πω κι αλλιώς. Ο Κοσκωτάς και ο Σαλιαρέλης που αράδιασες είναι ή πήγαν φυλακή...οι δικοί σας; Αλλά θα σου δώσω δίκιο...εσείς τώρα 3 χρόνια είστε στη Λίγκα χωρίς να έχετε πληρώσει τα χρέη σας, χωρίς να έχετε κάνει διακανονισμό, χωρίς να έχουνε μπει ο πρόεδροι στη φυλακή...
και για όλα αυτά φταίει το κράτος της Αθήνας και ο Ολυμπιακός. ...
Λογική Βγενοπουλοκλανιάς....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom