tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Συμφωνώ και επαυξάνω αλλά γιατί σκοτώνονται οι παίκτες και οι προπονητές σε όλα τα παιχνίδια σαν να είναι αγώνες σωτηρίας και δεν δείχνουν την χαλαρότητα όταν παίζανε επί Τσακίρη,ήταν όλοι καλοπληρωμένοι και ερχόμασταν όχι και τόσο καλές θέσεις πάντα τις εποχές "μετά Λίνεν".ρε τενις μεταξυ μας παραμυθιαζομαστε.;δηλαδη ειναι ωραιο να χρωστα ςλεφτα στο τεχνικο επιτελειο για να εχουν καλυτερη αποδοση;ειπαμε αλλα οχι και ετσι.καθυστερησεις συμφωνω οτι γινονται σε παιχτες σε ολες τις ομαδες αλλα οταν εχουμε συνηθησει 5 χρονια να μην χρωσταμε πουθενα καπου δεν μου αρεσει.και ειδικα οταν χρωστας σε ανθρωπους που δεν ειναι ποδοσφαιριστες και δεν εχουν μεγαλα συμβολαια αλλα ζουν απο το μισθο.γνωριζω οτι ο λεμονης αυτους τους ανθρωπους τους εχει πληρωσει απο την τσεπη του.εγω αυτα που κοροιδευω δεν γουσταρω να τα καλυπτω στην ομαδα μου.οσο για το τελευαταιο που λες οτι στο τελος ολοι πληρωνουν δες οτι στην αεκ εχουν να δουν το χρωμα του χρηματος απο το πασχα!!!!!εχεις δει εσυ να πεσει η εστω να σταματησει να κανει μεταγραφες;εγω δεν το βλεπω.και οταν τους ζητησαμε τα λεφτα που επρεπε να ειχαν δωσει βγαινουν και απο πανω.αυο ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο
Δεν θέλω διχόνιες πριν τον αγώνα,αφού έχουμε αγώνα με υποδεέστερη βαθμολογικά ομάδα.