VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Κάνει τον σταυρό του γιατί δεν πιστεύει ότι έβαλε γκόλ και το βλέπει σαν θαύμα!Φανουρης και τα μυαλα στα καγκελα.Τον σταυρο του τον κανει παντα μετα τα γκολ που βαζει δεν ειναι πολλα αλλα παντα τα θυμομαστε.Η ομαδα με τοσα προβληματα παει ανελπιστα καλα.Τωρα με την πελατισα την κυριακη.Αντε να δουμε...
Γιά τον ίδιο Φανούρη μιλάμε!ΦΑΝΟΥΡΗ ΦΑΝΟΥΡΗ ΦΑΝΟΥΡΗ..............
[size=10pt]ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΥΣΤΟΥΣ ΜΕΣ ΤΗ ΜΟΥΡΗ[/size]
![]()
Είναι ταμένος και προσέχει!!!Θυμαμαι πριν αρκετα χρονια παιζαμε στη κρητη με τον οφη και παμε στο ξενοδοχειο πριν τον αγωνα και παει ενας στον φανουρη και του λεει "φανουρη γερα σημερα , γαμησε τους τη παναγια" γουρλωσε τα ματια και λεει οχι τετοια χαχαχαχα
Είναι ένα άλλο βιντεάκι αλλά και αυτό είναι όλα τα λεφτά ειδικά αν έμπαινε και το γκολ!
τωρα θα τον μαθεις ;)πριν τα παιχνιδια ειναι λαιστατος αλλα το πιο σημαντικο ειναι προκλητικος.αν πανε καλα τα πραγματα εμαφανιζτε αν δεν πανε τοτε οπως ειπες εξαφανιζετε για πολυ καιροΑυτός ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ εξαφανιζεται όταν σκουραίνουν τα πράγματα!
Όσο και να έρθει το σκόρ την Κυριακή εγώ είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια της ομάδας γιατί θέλει και λίγο τύχη να πάρεις σκόρ!
Στα στατιστικά της επίσημης σελίδας της Σούπερ Λίγκ μας δείχνει ότι σουτάρουμε πολύ,βάζουμε γκολ,γεμίσματα άλλά κάνουμε και πολλά λάθη ειδικά στην άμυνα.τωρα θα τον μαθεις ;)πριν τα παιχνιδια ειναι λαιστατος αλλα το πιο σημαντικο ειναι προκλητικος.αν πανε καλα τα πραγματα εμαφανιζτε αν δεν πανε τοτε οπως ειπες εξαφανιζετε για πολυ καιροοπως ειπες αυτο που με ευχαριστει πολυ ειναι οτι μετα απο πολυ καιρο η ομαδα παιζει μπαλαρα.ακομα και μετα το ματς με τον παοκ εγω ημουν ευχαριστημενος και πως να μην ειμαι οταν ειχα χασει ευκαιριες και απο μια λαθος εκτιμηση χασαμε.δεν ξερω τη θα γινει την κυριακη αφου το ματς ειναι περιεργο για πολλους λογους.
αν ειχαμε φετος δυο καλα στοπερ και εναν καλο ακραιο δεξιο η αμυνα θα ηταν μπετον.και με εναν παιχτη στα χαφ τυπου φερναντεζ ο εστογιανοφ θα εκανε μαγικα πραγματα.αλλα ειπαμε με αυτα που εχουμε με αυτα πορευομαστε.αλλωστε κανεις δεν περιμενε φετος την ομαδα να παιζει τοσο καλο ποδοσφαιρο.ο λεμονης ειναι κεφαλαιο και θα πρεπει να τον κρατησουν οπωσδηποτε.αυτο που λεω εγω τωρα ειναι οτι ο τσακιρης οταν δει την ομαδα να κενταει μπορει να του τη δωσει και να ξανασχοληθειΣτα στατιστικά της επίσημης σελίδας της Σούπερ Λίγκ μας δείχνει ότι σουτάρουμε πολύ,βάζουμε γκολ,γεμίσματα άλλά κάνουμε και πολλά λάθη ειδικά στην άμυνα.
Αν φτιάχναμε την άμυνα θα ήμασταν άλλη ομάδα χωρίς να έχουμε και κακούς αμυντικούς.
Η άμυνα κάθε ομάδας αρχίζει από την επ'ιθεση αλλά και το επιθετικό στυλ της ομάδας είναι έργο Λεμονή!
Με ότι υλικό έχει φυσικά!
Κανείς δεν θέλει να βάλει λεφτά αυτό τον καιρό!αν ειχαμε φετος δυο καλα στοπερ και εναν καλο ακραιο δεξιο η αμυνα θα ηταν μπετον.και με εναν παιχτη στα χαφ τυπου φερναντεζ ο εστογιανοφ θα εκανε μαγικα πραγματα.αλλα ειπαμε με αυτα που εχουμε με αυτα πορευομαστε.αλλωστε κανεις δεν περιμενε φετος την ομαδα να παιζει τοσο καλο ποδοσφαιρο.ο λεμονης ειναι κεφαλαιο και θα πρεπει να τον κρατησουν οπωσδηποτε.αυτο που λεω εγω τωρα ειναι οτι ο τσακιρης οταν δει την ομαδα να κενταει μπορει να του τη δωσει και να ξανασχοληθειειπαμε ειναι κυκλοθυμικος και απροβλεπτος.
Πάντα σε παίκτες και σε σε προπονητές κάνουν καθυστερήσεις κάποιους μήνες και αυτό υσχύει γιά να παίζουν καλά και να μην χαλαρώνουν.εκει που ολα φαινονταν να κυλουν ιδανικα σκασανε και τα πρωτα παρατραγουδα.ο λεμονης εχει να πληρωθει τολαχιστον 3 μηνες οπως και το επιτελιο του.οι παιχτες εχουν καθυστερησει σημαντικα και συν της αλλης φαινεται να υπαρχει ανοιγμα τουλαχιστον 7 εκ ευρω.ας ειναι καλα ο σωτηρας βεντουρης που πηρε την ομαδα 9 μηνες με πλεονασμα και καταφερε να την φερει σε αυτη την κατασταση.δεν ξερω τη θα κανει η καινουργια διοικηση αλλα αν δεν βρεθει καποιος να βαλει το χερι στη τσεπη μας βλεπω να γινομαστε αεκ![]()
ρε τενις μεταξυ μας παραμυθιαζομαστε.;δηλαδη ειναι ωραιο να χρωστα ςλεφτα στο τεχνικο επιτελειο για να εχουν καλυτερη αποδοση;ειπαμε αλλα οχι και ετσι.καθυστερησεις συμφωνω οτι γινονται σε παιχτες σε ολες τις ομαδες αλλα οταν εχουμε συνηθησει 5 χρονια να μην χρωσταμε πουθενα καπου δεν μου αρεσει.και ειδικα οταν χρωστας σε ανθρωπους που δεν ειναι ποδοσφαιριστες και δεν εχουν μεγαλα συμβολαια αλλα ζουν απο το μισθο.γνωριζω οτι ο λεμονης αυτους τους ανθρωπους τους εχει πληρωσει απο την τσεπη του.εγω αυτα που κοροιδευω δεν γουσταρω να τα καλυπτω στην ομαδα μου.οσο για το τελευαταιο που λες οτι στο τελος ολοι πληρωνουν δες οτι στην αεκ εχουν να δουν το χρωμα του χρηματος απο το πασχα!!!!!εχεις δει εσυ να πεσει η εστω να σταματησει να κανει μεταγραφες;εγω δεν το βλεπω.και οταν τους ζητησαμε τα λεφτα που επρεπε να ειχαν δωσει βγαινουν και απο πανω.αυο ειναι το ελληνικο ποδοσφαιροΠάντα σε παίκτες και σε σε προπονητές κάνουν καθυστερήσεις κάποιους μήνες και αυτό υσχύει γιά να παίζουν καλά και να μην χαλαρώνουν.
Αυτό ισχύει και στις μεγάλες ομάδες αλλά στο τέλος του πρωταθλήματος πληρώνονται αλλιώς σε ρίχνει η ΟΥΕΦΑ κατηγορία για χρέη και δεν σε αφήνει να κάνεις μεταγραφές!
Το έλλειμα είναι το ετήσιο όχι το τρέχον!
Αλλιώς δεν σου δίνουν τίποτα από χορηγείες αν είσαι υγιής οργανισμός!
Εδώ η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα έχουν χρέη αν δεις.